Orijinalini görmek için tıklayınız : seat ibiza ALANA cd çalar kod
akü kutup başını söktük.. kullanma klavuzunda yazan kod yanlış cıktı nasıl bulabilirim ?
teyp kitlendi sanırsam? Eğer öyleyse teybi çıkartın dışarıya üstünde veya altında 4 haneli bir şifre yazıyor bir sticker üstünde
kellepaca
14-04-2010, 18:58
Şu link işe yarayabilir belki:
http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8
kullanma klavuzunda yazan kod yanlış cıktı
:confused::confused::confused::confused:
Fatih Kavak
14-04-2010, 19:08
Ruhsatla herhangi bir yetkili servise gidersende 1-2 gün içinde geri dönüyorlar..
seat ibiza ALANA cd çalar kod hediye :) yazıyor gibi geldi konu başlığı :D
Serviste bu işlem için gereksiz bir para alıyorlardı 20-30 TL gibi öncelikle dışarıdan halletmeye çalışın.
dün gibi aklımda arabayı aldığımız gün anneme polo classicten sonra çok lüks gelmişti. Teybin tuşlarına basarak kitlemişti teybi :D 1 hafta çözmeye çalışmıştık ahaha
devil_berk22
14-04-2010, 22:14
servise ruhsatla gidiceksiniz ücretsiz veriyorlar kodunu ben daha önce 2 kez almıştım araçlarıma
ford ka için serviste 20küsür ytl istediler , internetten araştırın kodun yazdığı yeri bulun muhakkak biyerde yazıyodur , mesela ford ka ların teybin arkasında ( ve bazı serilerinde küllüğün altında ) yazıyo , seat forumlarında muhakkak bi konuda yazıyodur neresinde yazdığı veya servisten telefonda söylerler büyük ihtimal nerede yazdığını..
bide kodu yanlış girme ihtimaliniz yok dimi :D
MR.TurboALİ
14-04-2010, 22:27
servise ruhsatla gidin dedikleri gibi şase kayıdından veriyorar şifreyi.
eğer teybi çıkartıp bakmadıysanız ki %90 ihtimalle orada yazıyor şifre, serviste ilk önce orayı açıp bakacaktır.
baktım.. teybin üstünde elle yazılan bi kod var onuda o kadar kötü yazmışlar ki okumann imkanı yok.. yan tarafta bi etiket var yalnz safe modundan cıkana kadar onu giremiyorum.. ilk iş onu denicem..