Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL Toyota VERSO ve 2005Model RENO Senic 1.6 otomatik vites Bilgi
_muhaRRem
14-04-2010, 23:08
http://www.sahibinden.com/85_bin_km_orjinal_7_kisilik_otomatik_harika_sanruf lu-40WQQaXQQ24084538WQQpXQQdisplayitem?
Bu araçların otomatik viteslisinden yani bu linktekinden arkadaşım almayı düşünyor,otomatik vitesin sorun çıkardığını söyleyenler var ,sizce doğrumudur,kronik porblemleri var mıdır ?
Gelecek bilgiler çok önemli
Scenic için bilgi alamadım birde o araç hakkında bilgisi olanlar varsa ,paylaşırsa seviniriz
8.000rpm
15-04-2010, 10:59
scenic 1,6 otomatik ile megane 1,6 otomatik aynı şey
megane otomatik kullanıp memnun olan var mıdır? saçma bi şanzıman bence..
toyota verso otomatik , corollalardaki gibi m/m şanzıman mı? eğer öyleyse zaten otomatik sayılmaz , aynen manueldir , otomatikleştirilmiş manuel şanzıman yani , debriyajı felan var , geçişleri saçma salaktır , yığılma felan yapar ama sorun çıkarmaz diye biliyorum
zaten performans odaklı bir araç değil verso 1,6 otomatik
_muhaRRem
15-04-2010, 12:56
scenic 1,6 otomatik ile megane 1,6 otomatik aynı şey
megane otomatik kullanıp memnun olan var mıdır? saçma bi şanzıman bence..
toyota verso otomatik , corollalardaki gibi m/m şanzıman mı? eğer öyleyse zaten otomatik sayılmaz , aynen manueldir , otomatikleştirilmiş manuel şanzıman yani , debriyajı felan var , geçişleri saçma salaktır , yığılma felan yapar ama sorun çıkarmaz diye biliyorum
zaten performans odaklı bir araç değil verso 1,6 otomatik
versoların 1.8 leri otomatik, debryajlı değil abi, sadece farkı D konumuna aldığında kendi kendine hareket etmio, öyle biliyorum ben
8.000rpm
15-04-2010, 13:56
o zaman m/m şanzıman değil , avensislerdeki şanzıman
benim bildiğim avensis otomatiklerde de bi sıkıntı yok
kısacası otomatik renault almaktansa otomatik japon alırım ben olsam
bir de arada kalite farkı var , scenic dediğimiz şey özde megane zaten
Day Walker
15-04-2010, 14:46
versolarda m/m şanzıman sistemine sahip araçlar yani corolla dizeldeki şanzıman versoda var. Bide versonun direksiyon açısı yok dar alanlarda çok iyi manevra kabiliyeti yok ama içi çok geniş komforlu aile için ideal özellikle geniş aileler için. :)
eski M/M ise hiç gerek yok muadili biton araç var zafira scenic gibi