Orijinalini görmek için tıklayınız : modena sorgusu
http://www.sahibinden.com/2000_modena_360-40WQQaXQQ23249247WQQpXQQdisplayitem
varmıdır araç hakkında bilgi sahibi olan
bence
cok eski
km si yuksek
gereginden fazla ucuz
bi bit yenigi vardir 86 bin euroya
ıyı hos da 10yıllık arac nerden baksanız 30k yada yaklasmıs ederı nedır kı zaten bu deıl mıdır?
S.Özeren
17-04-2010, 23:12
27k mı yüksek ?
belki hatırlayanlar vardır otobanda patlamıştı kısa boylu birisi kullanıyodu plakası sev falandı galiba o ozamanlar
ben mi görmedim yoksa bunların sunrooflu modelleri var mıydı?
Ferhat_V
17-04-2010, 23:15
bu samandıra taraflarında otobanda patlayan araç olmasın genç bir sürücüsü vardı 18 19 yaşlarında hatta haberlerde çıkmıştı..mavi modenaydı oda
http://www.modifiyem.com/forum/f5/tem-de-ferrari-kazasi-66357/
Eğer tahmin ettiğim araç ise orta yaşlarda tekstil işi ile uğraşan birisi kullanıyordu. ilk sahibi değil saçı olmayan birisi idi sanırım merter eşrafından olabilir.
Düzeltme benim bahsettiğim araç cabrio idi.
http://image5.sahibinden.com/photos/96/74/41/big_199674414n4.jpg
çok aşırı bi kazası yok bence .motora lada alakası yok uygun fiyata alınablr
Ferhat_V
17-04-2010, 23:43
çok aşırı bi kazası yok bence .motora lada alakası yok uygun fiyata alınablr
link verdiğim araç bu konusu açılan araçmı ondan emin değilim yanlışlık olmasın yine sorgulatılsın servisten vs. bi yerden..
türker42
18-04-2010, 07:49
bu samandıra taraflarında otobanda patlayan araç olmasın genç bir sürücüsü vardı 18 19 yaşlarında hatta haberlerde çıkmıştı..mavi modenaydı oda
sunroof yok bu araçta
Fiyat cidden ucuz diger satılık modenalara göre ama kmsi cok yüksek falan degil...
Mantıklı bakarsak, Ferraridir haftasonu arabasıdır günlük kullanılmaz desek, yılda 52 hafta var, 10 yılda 520 yapar.
Her haftasonu 50km yapsa bu adam, 520x50 = 26.000 KM yapar.
Demekki kmsi normalmis ;)
Her ferrari 5000 10000 kmde olacak diye bir kaide yok, satılık modenaların yarısı zaten bu kmlerde hatta daha fazlası var :)
Tam üstüne bastın bu araba. Şimdiki plakası M ile baslıyo yanılmıyosam
ilkay325i
18-04-2010, 11:08
Mantıklı bakarsak, Ferraridir haftasonu arabasıdır günlük kullanılmaz desek, yılda 52 hafta var, 10 yılda 520 yapar.
Kombinasyon'una Hastayım Abi :D
Sefa_vts
18-04-2010, 11:32
sunroof yok bu araçta
Var(10 karakter)
Yanlış anlaşılma olmasın ama Ferrari alıyorsunuz... Üçe beşe bakmayıp biraz daha verip kaliteli düzgün bir galeriden almanızı tavsiye ederim.. Ki bu rakamı verıyorsanız illaki üstünüde verebilirsiniz diye düşünüyorum.. Sonuçta sizinde bildiğiniz gibi binek araba gibi değil bakımları vs. Ucuz diye aldıgınız Ferrari sonradan size yara açmasın dıye söyluyorum yanlış anlaşılmasın lutfen.. Biraz daha araştırın piyasayı.. 2.000km de f430 155.000 euro ya satıldıysa illaki temiz uygun bir modenada bulunur.. Param olsa düşünmeden Stradele olan modenayı alırım.. Zeytinoğlu nun arabası plakası eskiden Z7777 idi. Şimdi bi galeride duruyor sıkı pazarlık yapılıp alınabılır.. Hatta bir rakam duydum yanlış olabılır dıye yazmıyım sıkıntı çıkmasın. Hayırlısı olsun sizin için
Yanlış anlaşılma olmasın ama Ferrari alıyorsunuz... Üçe beşe bakmayıp biraz daha verip kaliteli düzgün bir galeriden almanızı tavsiye ederim.. Ki bu rakamı verıyorsanız illaki üstünüde verebilirsiniz diye düşünüyorum.. Sonuçta sizinde bildiğiniz gibi binek araba gibi değil bakımları vs. Ucuz diye aldıgınız Ferrari sonradan size yara açmasın dıye söyluyorum yanlış anlaşılmasın lutfen.. Biraz daha araştırın piyasayı.. 2.000km de f430 155.000 euro ya satıldıysa illaki temiz uygun bir modenada bulunur.. Param olsa düşünmeden Stradele olan modenayı alırım.. Zeytinoğlu nun arabası plakası eskiden Z7777 idi. Şimdi bi galeride duruyor sıkı pazarlık yapılıp alınabılır.. Hatta bir rakam duydum yanlış olabılır dıye yazmıyım sıkıntı çıkmasın. Hayırlısı olsun sizin için
+1500
3'e 5'e bakmayıp düzgün bi araç alınmalı bence de
arkadaşım rica etti benden illa modena bul dedi bununda fiyatı uygun gördüm bi sorgulatiyim bakiyim bilen çıkıcakmı diye konu açtım kendim için bakmıyorum arkadaşıma alıcaz bilgiler için teşekkürler.
Fiyat cidden ucuz diger satılık modenalara göre ama kmsi cok yüksek falan degil...
Her ferrari 5000 10000 kmde olacak diye bir kaide yok, satılık modenaların yarısı zaten bu kmlerde hatta daha fazlası var :)
2000 km de bir bakım 9000 km de bir büyük bakım yapılan bir araç için bence 27.000 fazla :)
bence de km çok normal...10 yıllık araba 26k km de...ferrari alıp gezmedikten sonra niye alıyım ki...ne yapsın yani adam ferrari aldı diye gezmesin mi....
mecidiyeköyden ataköye git gel 50km yapıyo nerdeyse...haftasonu gezmelerinde 50km yapması çok normal...
Jam da Joker
18-04-2010, 12:58
Evet benimde tercihim Challenge Stradale olurdu..
Minibüs yolundaki Speedde duruyor çok uzun zamandır.. Dün ilk defa yola çıkarttıklarını gördüm aracı plakası hala Z..
http://www.sahibinden.com/speed_den_2004_model_challange_stradale-76WQQaXQQ22165732WQQpXQQdisplayitem
2000 km de bir bakım 9000 km de bir büyük bakım yapılan bir araç için bence 27.000 fazla :)
9000 de ağır bakım ise 27.000 km fazla bencede ;)
meLaNchoLic
18-04-2010, 13:02
antalyadada var aynı renk bi modena.. fiyatı hakkında bi bilgim yok ama.. galeride görmüştüm yalım tarafında
Minibüs yolundaki Speedde duruyor çok uzun zamandır.. Dün ilk defa yola çıkarttıklarını gördüm aracı plakası hala Z..
http://www.sahibinden.com/speed_den_2004_model_challange_stradale-76WQQaXQQ22165732WQQpXQQdisplayitem
Bunu yakındanda gördüm , dıştan çok güzel duruyor :)
Bunu yakındanda gördüm , dıştan çok güzel duruyor :)
Zeytinoğlunun aracıydı zamanında ihaleyle gitti çok ucuza ..
tandogan
18-04-2010, 21:09
ağır bakım dediğiniz ne ki? şanzuman indirip debriyaj mı değiştiriyorlar. silinidir kapağını söküp pistonların durumuna mı bakıyorlar. bildiğin balata hava filtresi polen filtresi yağ filtresi yağ değiştiriyorlar.! ferrari alacak adamında bakım umrunda olmaz.basar parayı gezer paşa paşa o motorun yağını suyunu eksiltmedin mi 300.000 km gider gıkı çıkmaz ferrari bu dacia değil
aynen durumum olsa alıcağım ilk araba , hergün görüyorum iç çekiyorum yanından geçerken :rolleyes: modena bi yana bu biyana resmen..
Çok tatlı bu ya . 2000 model olana göre ama arada da bir o kadar fark var :)
Bence alınıp binilebilir böyle bir araç düşünülüyorsa, memleketteki çoğu arabanın geçmişi pek temiz değil en azından eğer bu kaza geçirmiş araç ise ne olduğu biliniyor.Ben bu araçları cebinde parası olan biniyor diye biliyorum 27000 deki bir araç cebinde parası olan için çok km değil diyede düşünüyorum.Ayrıca Eddie Griffin'in zamanında çarptığı 1.2 milyon dolarlık aracı adamlar hiç düşünmeden 400 bin dolar verip toplamış şimdi pistte deneme aracı olarak kullanıyorlarmış.Bu sebeple uygun fiyatsa ve düzgün toplanmışsa bence o para verilir..
fsunnetci
18-04-2010, 23:41
:oyaa varya helal olsun size ajan gibisiniz maşallah gözlerden birşey kaçmıyor..konuyu ilk gördüğümde daha neler fln demiştim Ferrari sorgusu daha neler fln diyodum ama neler yorumlanmış neler:p
ağır bakım dediğiniz ne ki? şanzuman indirip debriyaj mı değiştiriyorlar. silinidir kapağını söküp pistonların durumuna mı bakıyorlar. bildiğin balata hava filtresi polen filtresi yağ filtresi yağ değiştiriyorlar.! ferrari alacak adamında bakım umrunda olmaz.basar parayı gezer paşa paşa o motorun yağını suyunu eksiltmedin mi 300.000 km gider gıkı çıkmaz ferrari bu dacia değil
yağı filtreyi değiştir bitti gitti yani?
büyük bakım dediğimiz olay bu kadar basit, vay be..
Ferrari'ler uzun süre gitsin diye yapılmamıştır ki zaten paşa paşa yağını suyunu değiştirseniz dahi o kadar uzun süre gitmezler, reliability için üretilmemişlerdir.
Annual:
Flush brake system and replace fluid
Engine oil & filter(s) changed
Every 2 years:
Cooling system drain, flush, and refill
Change gearbox & differential fluids
Check cylinder head nut torque
Adjust valve clearances
Replace accessory drive belts
Camshaft timing belt(s) changed
Replace air filter
Inspect fuel injection system lines and connections
Replace fuel filter(s)
Inspect & test ignition system wires, rotors, caps, plug extenders
Replace spark plugs
Inspect brake system pipes, calipers, hoses, pads, rotors
Inspect brake and clutch fluid reservoirs and levels
Inspect suspension arms and bushings
Inspect drive shafts and steering rack boots
Inspect and clean battery terminals and connections
Inspect / service air conditioning system
Inspect starter motor and alternator as well as connections
Check suspension geometry
Lubricate door, boot, bonnet, engine lid hinges and locks / cables
Check headlamp aiming
Cimmeria
19-04-2010, 10:03
yağı filtreyi değiştir bitti gitti yani?
büyük bakım dediğimiz olay bu kadar basit, vay be..
Ferrari'ler uzun süre gitsin diye yapılmamıştır ki zaten paşa paşa yağını suyunu değiştirseniz dahi o kadar uzun süre gitmezler, reliability için üretilmemişlerdir.
Annual:
Flush brake system and replace fluid
Every 2 years:
Cooling system drain, flush, and refill
Change gearbox & differential fluids
Check cylinder head nut torque
Adjust valve clearances
Replace accessory drive belts
Camshaft timing belt(s) changed
Replace air filter
Inspect fuel injection system lines and connections
Replace fuel filter(s)
Inspect & test ignition system wires, rotors, caps, plug extenders
Replace spark plugs
Inspect brake system pipes, calipers, hoses, pads, rotors
Inspect brake and clutch fluid reservoirs and levels
Inspect suspension arms and bushings
Inspect drive shafts and steering rack boots
Inspect and clean battery terminals and connections
Inspect / service air conditioning system
Inspect starter motor and alternator as well as connections
Check suspension geometry
Lubricate door, boot, bonnet, engine lid hinges and locks / cables
Check headlamp aiming
50k mı yani ferrarinin ömrü ? 27k daki araca kmsi yüksek diyorsunuz :)
arabaya 170 milyar verip ferrari alacak adam bakım parasını düşünecekse ferrari almasın zaten.
20 bin km de benzin döküp yakalım o zaman ferrarileri.
27 bin çok falan değil saçmasapan konuşmayın allah aşkına ya :D
SekoLive
19-04-2010, 10:10
bu kadar yazmıssınız tabi normal beykozdaki adamın 406 ya ferrari kiti giydirmesi :D
2000 KM DE 155000 euro ya f430 u kim sattı pardon? hayır varsa öle bi rakama bende almak isterim 225000 euro dan aşşa adam gibi 430 yok fiyat verirken biraz mantıklı yaklasırsak olaya daha iyi olur...
km normal araçlar çok olmasa da ferrari için çok...F 360 14000 km vardı 122000 eura sattım 2004 model....
balkan88
24-02-2013, 22:50
Bilgisi olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-son-1-hafta-sahibinden-temiz-masrafsiz-modena-75.000euro-109468550/detay
Resimler sanki zeymod da cekilmis istersen yarin ogrenir seni ararim balkan
Edit... Zaten yazilmis yarin ogrenir haber veririm
balkan88
24-02-2013, 23:36
Resimler sanki zeymod da cekilmis istersen yarin ogrenir seni ararim balkan
Edit... Zaten yazilmis yarin ogrenir haber veririm
zahmet olcak sana aren sagolasın
Sorun degil yarin gun icinde ogrenir ararim :)