Orijinalini görmek için tıklayınız : s2k sorgu ??
nakayama
16-04-2010, 09:14
http://www.sahibinden.com/2005_model_s2000-89WQQaXQQ24114278WQQpXQQdisplayitem
bu aracı bilen varmıdır. ?
Daha önceden çok konuşulmuştu konular vardı Eskiden Potomyalının arabaydı Youtube dan potomyalı diye aratırsan araç ile ilgili videolar sana yardımcı olacaktır :D
Edit: Aracın daha önceden hasarlı olduğu toplanırken sarıya boyandığı ve o arkadaşın aldığı, arkadaşın aracı hor kullandığı, sonrada motor kırdığı, motor kırık halde ve ufak bir hasarıyla birlikte başka bir arkadaşın aldığı, mutluhandan tüm parçaları getirerek topladığı, boya kaporta işlerini yaptığı ve sorunsuz hale getirdiği, şuan bir masrafı olmadığı belirtilmişti.
resimlerden biri bizim tunanın eski orj boyasız sarı s2k dan indirme :)
Daha önceden çok konuşulmuştu konular vardı Eskiden Potomyalının arabaydı Youtube dan potomyalı diye aratırsan araç ile ilgili videolar sana yardımcı olacaktır :D
Edit: Aracın daha önceden hasarlı olduğu toplanırken sarıya boyandığı ve o arkadaşın aldığı, arkadaşın aracı hor kullandığı, sonrada motor kırdığı, motor kırık halde ve ufak bir hasarıyla birlikte başka bir arkadaşın aldığı, mutluhandan tüm parçaları getirerek topladığı, boya kaporta işlerini yaptığı ve sorunsuz hale getirdiği, şuan bir masrafı olmadığı belirtilmişti.
tamamen doğru bilgileri aktarmışsın eline sağlık :) potomyalı arabanın zevkini baya baya aldı videolardada görüceksiniz :)
Motor dağınıkken 33.000 TL istenen araba mı bu ?
bahadırtelli
16-04-2010, 10:57
ferdi diye siteye üye arkadaşımızda vardı mutluhanda motorunu toplatan oydu ve cok makul bir rakama sattıyordu ben talip olmuştum ama arabalarınmı satamadığım için alammıştım. Birtane daha vardı oda sol arkadan kaldırıma cıkmış medet diye bir elemanın 2. sarı s2000 katliamından bu hangisidir bilemiyorum.
Tamin ettiğim s2k'se durumu çok vahim.:) + Cem'e katılıyorum fotolar'dan bitanesi başka bir sarı s2k bariz anlaşılıyor.;)
erkin006
16-04-2010, 11:32
zaten ilandaki araçda far yıkama yok...diğer orj sarı olanın fotosunda far yıkama var...
ve bildiğim kadarıyla far yıkama parçası s2klarda biraz tuzlu...
Low-Rider
16-04-2010, 11:53
resimlerden biri bizim tunanın eski orj boyasız sarı s2k dan indirme :)
Aynen , tek far yıkamalaı fotoda o zaten
detaylı bı ısteyen varsa dun sordum bu arabanın detaylarını eskı sahıbı cok guzel acık acık yazmıs herseyını yenı sahıbıde satıyor bıldıgım kadarıyla s2000turkıye forumunda bulabılrısınz detaylı bılgıyı