Orijinalini görmek için tıklayınız : bayanlara teslim edilmemesi gereken şeyler nelerdir?
mesela kredi kartı
msn şifresi vs.. gibi aklınıza gelen
bence arabayı vernemek :D
ipleri
.....
;)
:icon_tup: :icon_wack
B.Battal
16-04-2010, 22:15
ipleri
.....
kesinlikle en başta o ve tabi ki de araba:icon_tup:
Sigaramı ve telefonumu:D nedenleri ise; Sigaraları anında kırıp atıyor, telefonumu'da kurcalıyor hoşlanmadığım şeyler bunlar :-P
The Jackal*
16-04-2010, 22:18
araba, el arabası, alışveriş arabası, pazar arabası, bilumum arabalar :D
ek kredi kartı, elektronik eşyaların fiziksel güç ile çalışanları, fermuar :D( Şuan hatunun sonuna kadar çektiği ama geri açamadığı çantanın fermuarının 836832653 ayrı yolla deneyerek açtımda) ....
Sigaramı ve telefonumu:D nedenleri ise; Sigaraları anında kırıp atıyor, telefonumu'da kurcalıyor hoşlanmadığım şeyler bunlar :-P
Sigara, telefon, ruhsat , cüzdan ne varsa arabadan inerken veriyorum
doluşturuyorum çantasına valla :D
alengirli işlerden çoktan emekliye ayrıldığım için telefon sıkıntım yok :)
TolgaEsentepe
16-04-2010, 22:24
mümkünse hiçbirşeyi vermeyecen.. çünkü en ufak şeyi bile lehine çevirip koz olarak çok rahat kullanabiliyorlar..
Mikrop_Ali
16-04-2010, 22:26
akıl verilmemesi gerekirdi:)
bütün kadınlar sarışın olsun garanti olsun
yüz verilmemesi gerekli.Sonra astarını istiyorlar
alengirli işlerden çoktan emekliye ayrıldığım için telefon sıkıntım yok :)Ya bendede öyle pek bi sıkıntı yokta, bizimki biraz kıskanç:)
SULTANOGLU
16-04-2010, 22:36
kendimi bile teslim ederim :D yeterki mutlu olim
Low-Rider
16-04-2010, 22:38
alengirli işlerden çoktan emekliye ayrıldığım için telefon sıkıntım yok :)
ahah aynen bilimum üstümde ağırlık yapan herşeyi koyuyorum çantasına :)
B.Aktepe
16-04-2010, 22:40
FRgYtp3HfvY
ipleri
.....
+5726854687263 :icon_tup: ve hızlı otomobilleri msn,facebook şifrelerini.
onursumer
16-04-2010, 22:43
kızlara veren taraf olma taraftarı değilim :D
Emir_b16a
16-04-2010, 22:46
kendimi bile teslim ederim :D yeterki mutlu olim
nefes alsın yeter ??? :D
ipleri
.....
mümkünse hiçbirşeyi vermeyecen.. çünkü en ufak şeyi bile lehine çevirip koz olarak çok rahat kullanabiliyorlar..
Kalbini tabikide :)
hepsine katiliyorum,valla oyle..(: ama en verilmicek sey ip ve kalp bana gore,ip verildimi surunuyosun,kalp verildimi aci cekiyosun..kisacasi ah ulan ah.. neyse..
Tv kumandası mumkunse ulasamayacakları bir yere konulmalıdır :D Bir insan cinsinin hergun dizisi olurmu arkadas ya ...
ilkay325i
16-04-2010, 22:49
Telefon + Laptop :D
kickboxer
16-04-2010, 22:55
kesınlıkle araba
Ya bendede öyle pek bi sıkıntı yokta, bizimki biraz kıskanç:)
sen bide bizimkini sor ,herşeyden kıllanıyor
oda haklı secerem bozuktu
ama şimdi istesemde anlatamıyorum derdimi :)
ahah aynen bilimum üstümde ağırlık yapan herşeyi koyuyorum çantasına :)
aynen öyle valla , zaten bu yeni trend çantaları anlamıyorum , sanki çeyiziyle gezsin diye yapmışlar bavul gibi kocaman :)
çıkma kafa teybi bile koyduğum oluyor yerin durumuna göre
amaaa gel gelelim mekandan çıktık , aşkım anahtarlar diyorsun
bir sn diyor
orada bir ömür geçiyor
çantalarında ne ararsan var :)
Low-Rider
16-04-2010, 22:58
sen bide bizimkini sor ,herşeyden kıllanıyor
oda haklı secerem bozuktu
ama şimdi istesemde anlatamıyorum derdimi :)
aynen öyle valla , zaten bu yeni trend çantaları anlamıyorum , sanki çeyiziyle gezsin diye yapmışlar bavul gibi kocaman :)
çıkma kafa teybi bile koyduğum oluyor yerin durumuna göre
amaaa gel gelelim mekandan çıktık , aşkım anahtarlar diyorsun
bir sn diyor
orada bir ömür geçiyor
çantalarında ne ararsan var :)
Haftada 1kez illa ki ev anahtarını unutuyorum hatunun çantada , bazen kapıda kalıyorum hoş olmuyor:D
tabiki ipleri 100 yasına gelsen bile :D:D:D:D
Kisisel sifreler dısında herseyi veririm :D
ne verirsen daha fazlasını isteyecek zaten .yüz astar ilişkisi :D
Haftada 1kez illa ki ev anahtarını unutuyorum hatunun çantada , bazen kapıda kalıyorum hoş olmuyor:D
ruhsatla teybi unuttuğum oldu aynen hiç hoş olmuyor dediğin gibi :D
iyiki farkettim hemen öyle bir durumla karşılaşmadım eve girince çıkamaz benimki bir daha :)
Yüz vermemekten yanayım. Gerektiğinde ağırlığımı koyarım.
Maddi şeylere fazla takılmam. Mutluysam hepsi onun olsun.
valla cantasına atabılceım herseyı verıyorum cuzdan anahtarlar telefon.
benı en mutlu eden seyden neyı neden gızleyım ?
ali_utku
16-04-2010, 23:37
valide hanımın telefon numarasını :D
en son kız arkadaşımla ayrılmadan son 3 ay ayrı şehirlerdeydik.açık adresimi vermedim.mazallah birden yanıma gelip süpriz yapayım felan deseydi pişti olurduk:D
msn şifresi werılmez sora bnm etrafımdakı okuz arkadaşlarım gıbı arkadaşı olan warsa bnm msn acık yazıyor cvp alamıyor hala yazmaya dewam edıyor bugun karıya gıdekmı gıbı yazıyor bnm msnde o arada kızda acık olmus sora olaylar patlıyor ondan dolayı msn ve face wermeyın::D:D:D:D:D:D
Xenomorph
16-04-2010, 23:44
valide hanımın telefon numarasını :D
en son kız arkadaşımla ayrılmadan son 3 ay ayrı şehirlerdeydik.açık adresimi vermedim.mazallah yanına gidip süpriz yapayım felan deseydi pişti olurduk:D
Bizim İzmirde Oturan Bir Arkadaş Vardı Üniversiteye Gidiyordu İstanbul'da Kalıyordu Okul Bitti Çocuk Döndü Memlekete Dönerkende Okuldan Biriyle Takılıyordu Okul Bitti İş Bitti Hesabı Ayrıldı Kızdan
Aradan 6 7 Ay Geçti Kız Bunu Aradı Aradı Durdu Bu Başka Bir Kızla Tanışmış Çok Ciddi Ve Güzel Bir İlişkisi Vardı..Bu Saf Bi Ara İstanbula Kaçtı Bu Kızla Buluştu Takıldılar Falan..Sonra Yine Kıza Yol Verip Geri Döndü İzmir'e Aradan 1 1.5 Ay Civarı Geçti
Kız Bunun İzini Bul Ev Adresini Öğren Okuldan Birinden Kalk İzmir'e Git Çal Kapısını Annesi'ne Kendisini Arkadaşım Diye Tanıt Annesi Şurda Arkadaşında Kalıyor Diye Kızla Beraber Kaldığı Evin Adresini Verir
Kız Çalar Kapıyı Curcuna Kopar :D
2 Kadın Bir Adam Olur Bizim Kamil :D
Kendisi Şu An Yanlız Kovboyları Oynamakta :D
Ne Teslim Ederseniz Edin Ne Verirseniz Verin Ne Saklarsanız Saklayın :D
Onlar Buluyor Bir Yolunu :D Hertürlü Altediyorlar :D
ali_utku
16-04-2010, 23:46
Bizim İzmirde Oturan Bir Arkadaş Vardı Üniversiteye Gidiyordu İstanbul'da Kalıyordu Okul Bitti Çocuk Döndü Memlekete Dönerkende Okuldan Biriyle Takılıyordu Okul Bitti İş Bitti Hesabı Ayrıldı Kızdan
Aradan 6 7 Ay Geçti Kız Bunu Aradı Aradı Durdu Bu Başka Bir Kızla Tanışmış Çok Ciddi Ve Güzel Bir İlişkisi Vardı..Bu Saf Bi Ara İstanbula Kaçtı Bu Kızla Buluştu Takıldılar Falan..Sonra Yine Kıza Yol Verip Geri Döndü İzmir'e Aradan 1 1.5 Ay Civarı Geçti
Kız Bunun İzini Bul Ev Adresini Öğren Okuldan Birinden Kalk İzmir'e Git Çal Kapısını Annesi'ne Kendisini Arkadaşım Diye Tanıt Annesi Şurda Arkadaşında Kalıyor Diye Kızla Beraber Kaldığı Evin Adresini Verir
Kız Çalar Kapıyı Curcuna Kopar :D
2 Kadın Bir Adam Olur Bizim Kamil :D
Kendisi Şu An Yanlız Kovboyları Oynamakta :D
Ne Teslim Ederseniz Edin Ne Verirseniz Verin Ne Saklarsanız Saklayın :D
Onlar Buluyor Bir Yolunu :D Hertürlü Altediyorlar :D
ahaha:D:D harbi kötü bi durum ama olabilme ihtimali olan bişey ki olmuşta zaten.ben artık ev adresini bile vermemeyi düşünüyorum çok ciddi bi ilişkim olmadıkça.ayrıldıktan sonra zil zurna sarhoş olup kapıma gelen olmuştu:D
iş ciddileşip resmiyet yoluna girdiğinde , birde günah çıkarma yaptığınızda sorun kalmıyor
en azından günah çıkarmadan sonra 1ay fazla yaklaşmayın ama sonrası gelecek için hayırlı oluyor :)
en verilmicek sey ip ve kalp bana gore,ip verildimi surunuyosun,kalp verildimi aci cekiyosun..kisacasi ah ulan ah.. neyse..
Aynen öyle.Bunu bile bile hala yeri geldimi veriyoruz oda ayrı :D
at avrat silah kimseye verilmez
avrata da at ve silah verilmez.
at avrat silah kimseye verilmez
avrata da at ve silah verilmez.
valla vermezsem sırf canının kıymetinden vermem :)
bora için dedim al kullan bunu diye ya bu çok hızlı diyor(akşam dönüş saatlerimizde bakıköyden kastırıyorum)
Allah cümlemizi korusun , hızlıymış , bu hızlıysa...:D :D
turbo&quattro
17-04-2010, 05:41
Amerikalilar cok rahatlar..Dunya seylerinde degil :)
msn şifresi, telefon ,araba, yüz
SekoLive
17-04-2010, 08:07
msn şifresi, telefon ,araba, yüz :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:icon_wack
bizler yarının planı yarım yamalak yaparken onlar 1 ay öncesının planını bugunden yapıyor.o yuzden sunu vermemek lazım bunu vermemek lazım demeye hıc gerek yok yuzde 99 umuz kucuk bır tebesume yelkenleri suya ındıryoruz dıger yuzde 1 lık kısımda kuvetle muhtemel gaydir
bizler yarının planı yarım yamalak yaparken onlar 1 ay öncesının planını bugunden yapıyor.o yuzden sunu vermemek lazım bunu vermemek lazım demeye hıc gerek yok yuzde 99 umuz kucuk bır tebesume yelkenleri suya ındıryoruz dıger yuzde 1 lık kısımda kuvetle muhtemel gaydir
ole olmasada o %1 hatuna deger vermıyodur...
ama gerı kalanı aynen doru.. varmı gozlerındekı pırıltıyı gorupte sarılmayan ?
Ludacris
17-04-2010, 12:13
ehliyeti olsa bile.Manuel vitesli Bmw sakııııın :D
ehliyeti olsa bile.Manuel vitesli Bmw sakııııın :D
ayrıntılar :) :D
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
:icon_wack
:D :hahaha::hahaha: çaktırma ahahaa
ygtkrmdnz
17-04-2010, 12:19
vereceğimiz şeyler çok az sayıda :D ama vermeyeceğimiz şeyler daha fazla tabiki.
meLaNchoLic
17-04-2010, 12:29
koyu kısmı anlamadım :D
orhansah
17-04-2010, 12:32
kullanmayı bilecek kadını bulduğunuzda ne verip vermeyeceğinizi düşünmenize gerek kalmaz ;)
Güç, herhangi türdeki. ;)
B.Battal
17-04-2010, 13:08
he bir de gereğinden fazla değer vermiyceksin
devil_berk22
17-04-2010, 13:11
araba , k.kartı ve söz vermemek lazım illa yerine getirene kadar kafasına kakıyorlar adamın
:):) nie kasıyorsunuz bu kadar istediğimiz an herşeyinizi biliriz :D
focus musty35
17-04-2010, 13:25
klasık seyler araba k k kartı söz vermemek verılmemesı gereken sey cok ama unutmamak lazımkı ne verırsek onu alırız :D sen gıder arabanı verırsın o altta kalmaz sana ıstedıın bırseyı verır ama ılla bırsey verır alalım verelım ekonomıye can verelım :D :D :D :D
Ludacris
17-04-2010, 13:52
ayrıntılar :) :D
Ayrıntı veremem :D utanırım
bayanı geçtim Subaru sahibinede vermiyecen az kalsın eve giriyordu yaa :hehe:
Ayrıntı veremem :D utanırım
bayanı geçtim Subaru sahibinede vermiyecen az kalsın eve giriyordu yaa :hehe:
subaru sahibine kesinlikle vermiceksin :D heleki yerler hafif islaksa :)
+
gorusulen baska birisi yoksa yol vermemekte fayda var :)
:):) nie kasıyorsunuz bu kadar istediğimiz an herşeyinizi biliriz :D
Evet iste ,zaten hepiniz orda yaniliyosunuz:) Cok zeki saniyosunuz kendinizi :) bilirsiniz bilirsiniz,tabi canim,asci bahcivani bahcivan asciyi..olay zaten yali'da geciyo..dimi :)
Evet iste ,zaten hepiniz orda yaniliyosunuz:) Cok zeki saniyosunuz kendinizi :) bilirsiniz bilirsiniz,tabi canim,asci bahcivani bahcivan asciyi..olay zaten yali'da geciyo..dimi :)
hahahahhaha:hahaha::hahaha:
yağmurlu günde su
alkis :) .
Fatih Kavak
18-04-2010, 00:12
gereğinden fazla değer vermiyceksin
Kesinlikle katılıyorum :icon_tup:
MR.TurboALİ
18-04-2010, 10:48
araba, el arabası, alışveriş arabası, pazar arabası, bilumum arabalar :D
kesinlikle:icon_tup:
karşındaki sağlam biri ise yazılanların tamamı teslim edilebilir değil ise o bayanla ne işiniz var :D
Tuning055
18-04-2010, 11:28
yerine gore değişir:D
he bir de gereğinden fazla değer vermiyceksin
13549354789651245877889+++++ :icon_tup: