Orijinalini görmek için tıklayınız : 38ES420 | Slammed Mercedes S420 1995
Arkadaşlar Kayseride kullandıgım aracıma da bir el atayım dedim, eksigi gedigi cok ama zamanım yok bir kac ay sonra tekrar ele alıcam. Yorumlarınızı bekliyorum.
38ES420 Mercedes S420
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04872.jpg
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04910.jpg
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04901.jpg
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04866.jpg
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04862.jpg
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04847.jpg
emredağla
17-04-2010, 00:37
işte araba be german style :D
çok güzel olmuş resmen hayran kaldım kazasız belasız maşallah... :)
kafa ne güzel duruyor öyle maşallah :)
Birden Mafya kurasım geldi. :) Maşallah kazasız belasız nazar değmesin.
Tesekkur ederim arkadaslar begenmenize sevindim..
Hey maşallah bildiğin yılan gibi, muazzam.:)
stopların sinyallari beyaz olanıyla değişirse daha hoş olur kanımca.bide sanki krom jant pek gitmemiş
tsk ederim arkadaslar..
berkanokan dedigin gibi yapıcaktık aklımızda o dusunce var onun gibi bi kac ufak deişiklik yapmayı da dusunuyorum ama yeterince zamanım yok su an zaten arac bitmedi yapılacakları vardı dayanamadım ben foto cektim hemen.. tr de pek emsali yok sanırım deişik bişe oldu..
Fotolar da araba da muhtesem.. Masallah valla..
ErayCerit
17-04-2010, 01:13
Mükemmel ötesi ;) Kazasız beLasız :) Araç kaplamamı yoksa mat boyamı ?
Maşalllah allah nazarlardan korusun cok farklı...
Araç güzel duruyor kazasız belasız kullanın inş,
Yalnız resim koyulduysa övgünün yanında eleştiri de getirmemizin sakıncası yok sanırım,
O lastik jant o kasaya küçük kalmış, çamurluklar bomboş. Daha büyük jant seçilip aracın basılması lazım diye düşünüyorum.
Bu şekilde hem araç yüksek, hemde jant-lastik seçimi yanlış diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlaşılmam :)
<<buğra>>
17-04-2010, 03:10
ilk resimde plakayı göremeyince yurt dışı sandım
mükemmel olmuş, jantlar daha iyi olabilirdi.
JumboAli
17-04-2010, 03:36
LM serisi olmalıydı Jantlar Masallah.
Maşallah çok güzel olmuş..Ama jantlar sanki o kasaya biraz ufak kalmış gibi..
ağırlığı yeter eskimez bu kasa kazasız belasız sürüşler
SekoLive
17-04-2010, 07:28
hoş duruyor gürkan dahada iyi olur zamanla ufak tefek dokunuşlarla
allah kaza bela vermesin
vvt-i_349
17-04-2010, 08:16
görünüm harika ya kazasız belasız..
olması gerekeni yapmış , babam da bu kasanın hastası .:)
yusufcan_k
17-04-2010, 09:22
plakasına duruşuna kurban :)
HArika :)
kankama katılmamak ne mümkün ;)
arkadaslar tsk ederim yorum ve elestirileriniz için. tabi ki yeni fikirlere de her zaman acıgım. normalde simdilik jant takmıcaktım kayseriye diger gelişimde takıcaktım ama anlık fikir dogrultusunda elimizde olan seceneklerle olabilecek en iyisi oldu. cok kısıtlı zaman ve ihtimal oldgu için fazla alternatifimiz yoktu. arac kaplama bu arada soran arkadaslarım için soyluyorum. zaten aracı 17 cm dusurmusuz, ilk once orj jantın uzerine dusurduk lastikler camurluklara surttu. sonra yanagı incelttim o sekilde kurtardık. bu jant işi de eklenince zaten ufak tefek dokunuslarla surtmeyi ortadan kaldırdık. zaten biraz daha bassam kafa yere degecek direksiyonu cevirince de camurluga surtucek duruma geldi. o yuzden boyle tatlı bıraktm.
Maşallah.
Gereken söylenilmiş zaten.
JumboAli´ye katılıyorum. Jantlar LM serisi olabilirdi. Arka biraz daha basılabilir.
Kazasız, Belasız.
http://i858.photobucket.com/albums/ab149/braboss/DSC04872.jpg
Tholl-ga
17-04-2010, 09:56
gürkan birde gündüz çek bu arabayı bence daha da güzel olur ;)
Maşallah.
Gereken söylenilmiş zaten.
JumboAli´ye katılıyorum. Jantlar LM serisi olabilirdi. Arka biraz daha basılabilir.
Kazasız, Belasız.
dedigim gibi kesinlikle ufak tefek eksikleri cok fazla ama cok ksııtlı zamanda bu hafta sonuna gezmek için anca bu kadar yetiştirebildik. diger kayseriye gelişimde fikirlerinizin hepsini degerlendiricem..
sabah sabah gözlerim açıldı arabayı görünce maşallah çok çok güzel :)
gürkan birde gündüz çek bu arabayı bence daha da güzel olur ;)
bugun cekcem baskan ins :) tsk ederim
maşallah çok güzel araç..
beyaz dahada güzel olurdu bence
maşallah harika ön gibi arkada basılırsa tadından yenmez..
tsk ederim arkadaslar.. hem yakısmayacagını dusundugum hem de kayserideki konumumuz dolayısıyla beyaz yapmak bu aracı pek dogru olmaz diye dusunuyorum.
allahtankı zamanın yokmus olsaydı artık neler olurdu ? :)))) saka cok guzel olmuuus
allahtankı zamanın yokmus olsaydı artık neler olurdu ? :)))) saka cok guzel olmuuus
olsaydı varyaaa of... kafamda o kadar sey var ki.. ama tsk ederim begendigin içinde..
Masallah , ama ön eki bir elden geçirirsen daha iyi durur gibi :)
***** taş izleri :D
tuner faruk
17-04-2010, 11:47
Maşallah Gürkan çok çok hoşuma gitti eksiklerin olduğunu sende söylüyosun şefaf stop ve farlar ve Jumbonunda dediği gibi LM serisi olursa gerçekten çok güzel olur maşallah şimdi bile çok güzel ve ilgi çekici :icon_tup:2 sene öncesine kadar babamda biniyodu 1997 de sıfır almıştık gerçekten çok keyifli ve çok konforlu bi kasa ilerde kendimizi düzelttiğimizde yeniden alıcağı arabaların başında geliyo:)
hersey iyi hosta jantlar ufak kalmis biraz,yukselsin biraz daha ama daha buyuk jant olsun bence :)
kazasız belasız. gercekten cok guzel plakasından rengine mukemmel olmus....
devil_berk22
17-04-2010, 14:33
maşallah çok ama çok güzel olmuş bundan sonra yapacağın hiçbirşey kalmamış bence daha fazlasız aracı çirkinleştirir görüşündeyim ;)
typeRace
17-04-2010, 14:36
mükemmel olmuş..yolda görsem direk şerit değiştiririm:) çok hırçın maşallah..
Maşallah, Arka tarafıda biraz basarsanız daha iyi olur
Aynı şeyleri görmek sıktı artık,bence çok güzel olmuş..jantıda,rengide ,duruşuda çok iyi bence
Maşallah..
Maşallah 10 numara.
Hemşeriymişiz bu arada fotolar kayseride mi çekildi ?
ygtkrmdnz
17-04-2010, 15:45
ohalala çok beğendim harika duruyor maşallah..
çok güzel kazasız belasız kullan insallah...
Bence farlar yüzünden araba biraz yorgun duruyuor...
Maşallah şık duruyo aracınız.nazar değmesin,herkesin dediği gibi jantlara takıldım bende bide tampon ve dodiklerde mat olsa daha hoş olmazmı?
crazydog
17-04-2010, 17:58
maşallah acayip hoşuma gitti kazasız belasız cezasız :)
süper ;) kazasız belasız inş.
Fatih Kavak
17-04-2010, 18:34
Maşallah güzel olmuş alt etekleride kaplasaymışsınız daha güzel olurmuş yada eteklerin renginde veya benzeri mat folyoda çıktı birde öyle deneyin kazasız belasız :icon_tup:
bence gayet şık olmuş, maşallah
Maşaallah. Fotoğraflarda güzelmiş:)
Maş tanponların parlaklıkları dışında herşey güzel araç kaplamamı mat siyah ?
yusufbatırel
18-04-2010, 01:54
allah kaza bela vermesın bu kadar arabanın yıllık vergılerı bı sıfır araba daha alır ıyı gunlerde kullanın
arkadaslar teker teker okudum hepinize tsk ederim guzel fikirleriniz ve begendiginiz için. simdi kayseride oldugum için ve vakit olmadıgı için bu secenekleri tercih ettik yani arayıp hangisini yapsam diye bi alternatifim yoktu. ancak diger geldigimde cok daha guzel bir jant takabilirim arkayı biraz daha basıcam zaten. simdiden tsk ederim yorumlarınız için.
S klasın en sevdigim kasası.Gerçekten hayran kaldım aracına.
Bu kasa bugun yeniden üretilmeye kalksa en son çıkan kasadan bile daha fazla satar.
Masallah gayet güzel olmus ;)
Kaplama biraz garibime gitti, bütünlük olmadıgı icin.
Bir de jantlar cok parlak, mat renklerde cok cok daha güzel olur.
Farlar ve stoplar da clear olmalı, o zaman cok daha dirilesir S420 ;)
Altta cok güzel secenekler var :icon_tup:
http://www.octanemotorsports.com/92-99-S-Class-W140-Lighting---Headlights-/-Tail-Lig/c886_5008/index.html
Ertug_T.
18-04-2010, 13:54
muthiş guzel olmus..kazasız belasız..gercekten bu kasaya cok ıyı gıtnıs german style =)
slammed lüks aracı modifiye etmemi oluyor?
güzel durmus ama basıklık ve jantlar.
renkte 10 numara ;)
VolcanoS
19-04-2010, 20:35
Maaşallah Gürkanım , çok yakışıklı oldu ES420 :) Allah nazardan saklasın...
slammed yanlıs bilmiyorsam yere basık gibi bi terimi ifade ediyor yanlısım varsa affola. yorum yazan begenen elestiren herkese tesk ederim:..
Hani hani kamber nerde? :D
Onurkk06
20-04-2010, 00:57
yanlız jantlar arabaya kücük kalmış :D maşallah arka lastik genişliğini arttırmayı düşünüyormusun acaba biraz kücük duruyor gibi
yorumlar için tsk ederim. diger gidişimde arkayı bastıgım zaman sıkıntı kalkıcak jantlar daha cok yakısıcak su an biraz leylek oldugu için oyle sanırım.
maşallah iyiki zamanın kısıtlıymış bide olmasa düşünemiyorum:D
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok hoş olmuş:icon_tup:
maşallah iyiki zamanın kısıtlıymış bide olmasa düşünemiyorum:D
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok hoş olmuş:icon_tup:
tsk edeirm cumlemize kazasız belasız... :)
cembozbey
20-04-2010, 18:05
gürkan neden rahat durmuyosun bi haftalıgına gittin olaya bak=))
super olmus basmaya devam:)
gürkan neden rahat durmuyosun bi haftalıgına gittin olaya bak=))
super olmus basmaya devam:)
ehheheeh :) dayanamadım yine..
kazasız belasız daha iyi olucak daha iyi.. :)
harıka olmus gercektende ön sinyaller turuncu olsa dahada ortaya cıkar aracın kafası
Maşallah çok güzel, ama ön tamponda birkaç işlem lazım sanırım aynı zamanda plakanında :)
Fikir mükemmel bence fakat jantlar daha buyuk secilmeli ve tamponlar komple boyanıp guzel bir app plaka takılmalı ardından arac beyaza kaplatılıp inceden bir filmle işlem bitirilmeli.Tabi buda iyi olmuş ama kendi zevkimi yazdım cunku bende bu kasa alıp toplama düşüncesindeyim aylardır.
ilkay325i
20-04-2010, 21:14
Maaşallah Maaşallah Plaka Süper Abi :D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/20/5107.jpg
dedigim gibi arkadaslar bi kac gunde ancak bu kadar oldu jantları da alternatif bulup secmedim. olan secenekler arasında en mantıklısını yaptım zamanım olsa zaten dunyada konusulacak arac yaparım ama bir anlık fikir ve bi kac gun ugras sonrası oldu dedigim gibi eksikleri cok fazla aklımdakilerin onda birini yapamadım henuz.. degerli fikirleriniz için tsk ederim ikinci ele alısımda degerlendiricem..
guzel olmuş maşallah kardeşim
Eray Yümsel
20-04-2010, 23:41
maşallah çok tatlı olmus
tsk ederim daha guzelleri size nasip olsun..
Kazasız belasız sürüşler dehşet duruyor . Ara konuları tam okuyamadım ama coilover mı var araçta
Atakan-A
21-04-2010, 17:10
maşallah hayran kaldım gerçekten
pesimist206
21-04-2010, 17:23
masallah gurkan abı gercekten cok hos gorunuyor farlar ve stoplar degısırse cok daha ıyı ve dinç gorunecegı kanısındayım :)
nitrosystem
22-04-2010, 12:22
Maşallah güzel olmuş.aracı nasıl düşürdünüz.bu kasanın Kit leri olduğunu bilmiyordum
Gerçekten Çok Hoş Olmuş .. Şu Stoplarada Bir Ayar Çekmek Lazım Gibi Ama Böylede Gayet Şık .. Kazasız Belasız ...
Tsk ederim arkadaslar.. Aracın uzerinde kit yok el yapımı..
kayaakin
23-04-2010, 01:26
you hit me ?!
we hit you!
:D
stickerı lazım
you hit me ?!
we hit you!
:D
stickerı lazım
ehhehehe sevdim :)
Jantlar ufak gelmis acikcasi hem buyukluk hem de derinlik aciisindan. Daha derin ve agir bir jant takilirsa daha hos olur. LM, RS-GT gibi motorsport temsili jantlar goze batiyor bence. kaplama guzel olmus ben begendim. On plakaligi cikartirsaniz daha da iyi olur ama app olmasin. Eski pusku dursun biraz :)
Gule gule kullanin.
masalalhh cok guzel olmus bıraz daha karıstırsam akrabag bıle cıkarız :D
Hani hani kamber nerde? :D
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
dedigim gibi 3 gunun urunu arkadaslar hata eksik cok.. vakti gelince bastan ele alıcam tsk edeirm yorumlarınız için..
Onur typer
26-04-2010, 22:45
masallah aslan parcası
masallah aslan parcası
eyw abi :)
cembozbey
26-04-2010, 23:16
bunu turbomu yapsan ya
Emre Abdik
27-04-2010, 08:42
on numara duruyor ;)
Baya iyi olmuş maşallah!!!!
tsk ederim arkadaslar hepimize kazasız belasız..
fnProject
03-05-2010, 17:01
forever german style
forever german style
:) devamı gelicek
maşallah bende bu susurluk kasalara hastayımm allah nazardan saklasın..
gokhan_205
09-05-2010, 21:10
Hayran olunacak bir makina ve oldum :D :D maşallah kazasız belasız
tsk ederim arkadaslar.. cok yakında daha daha guzel bir halde karsınıza cıkıcak..
Jantlar küçük kalmış gibi :)
Ama gerisi mükemmel. Ayrıca Plakada ayrı güzel :)
fsunnetci
11-05-2010, 13:48
Harika duruyor 2000 yılında autoshow dergisinde Dünyanın en iyi yol tutan araçlarından biriydi bu kasa Mercedesler.Mercedes'in Amiral Gemisi olarak tarif ediyorlardı....Fotolar çok güzel göstermiş arabayı maşallah kazasız belasız sürüşler...
tsk ederim arkadslar.. sadece arkayı biraz daha bastıktan sonra gozunuze daha guzel gelicek..