Orijinalini görmek için tıklayınız : THY A.O. Bayan Kabin Memuru Adayları Arıyor
ha_SaaaN
17-04-2010, 08:21
İstanbullu arkadasların abilerimin bundan haberı varmı acaba ? Secme tarzında yapılıyrsun büssürü kategoriden geciriyorlarmıs istanbuldanda tanıdıklarınızdan katılan varmı? Varsa tanıdıklarınızdan katılan eden nerelerde olur bu secmeler nerde yaparlar
Benımde kız arkadasım katılıyor 10 yıl zorunlu istanbulda yasamak gerekiyormus sartlarından biri ama torpıl oldumu 2-3 senede izmire gecisi oluyormus ...
Çarşamba günü kısmetse istanbulda olucam salı gecesinden cıkıp gelicem istanbula ve hayatımda ilk defa geliyorum nerelere dikkat etmem lazım lanet ederler istanbul trafiğine duyduğum kadarıyla sabah bellı saatler dısındada trafığın sıkıstığı yoğun bölgeleri varmıdır acaba ?
Valla yardımlarınızı beklıyorum acıkcası istanbulda slak slak yolda giden bi 35 plaka beyaz sedan ek görürseniz küfretmeyin işte o benım :D
SekoLive
17-04-2010, 08:27
:) hasan inşallah ikiniz içinde hayırlı bi iş olur
istanbul güzeldir zaten emniyet müdürümüzde izmirden gelme polisler v.s. herşeyi bilirsin izmirdeki gibi. trafik ara ara sıkısıyor dediğin gibi oda çok sıkıntı deil :)
hadi hayırlısı :icon_tup:
ha_SaaaN
17-04-2010, 08:29
saol abi gercekten hayırlı olucak inşallah
ben 7 ay sonra askere gidiyorum sonucta zaten ayrı kalıcaz 15 ay kız arkadasımda bu vesileyle istanbuldakı görevini halledip bir seklıde izmire geri dönmeye calıscak bakalım artık hayırlısı abi
hasancım geçmiş olsun conemm sen o trafikte kafayı yersin canem :D köprüden geçişlere dikkat et karıştırma ahhaha benim gibi şok olma sonra 4sene once gidene kadar 2tane köprü oldunu bilmeyen bi maldım ben :D
ha_SaaaN
17-04-2010, 08:43
moruk naptın yaw :D Bakalım nelerle karsılascam birazdan tam olarak nerelere gidiceğimi öğrenicem o zaman yazarım burayada
SekoLive
17-04-2010, 08:45
hasan yola çıkmadan neereye gidceni neyle geliceni yaz bizde sana bi kroki çizelim rahat bulursun gidiceğin yeri
ha_SaaaN
17-04-2010, 08:50
tamam abi ama izmirden arabamla cıkıcam ben aksamdan sabahta kız arkadasım annesıyle hava alanında olucak birazdan süpriz olucak onları karsılamam ;)
Aksam salih abiyle konusdum telefonda o biraz yardımcı oldu bana sağolsun
Tam hangi hava alanında inicekler nereye gidiicekler tam yer olarak 1 saate kadar öğrenirim onuda yazarım buradan ;)
....
trafik ara ara sıkısıyor dediğin gibi
....
Pardon ama sen başka istanbuldan bahsediyosun galiba..
Yada doğrusu:
"Trafik ara ara açılıyor... Denk gelirsen biraz yol alırsın"
:D
ha_SaaaN
17-04-2010, 08:57
naaptınız ya :D yandık o zman desenize :o
SekoLive
17-04-2010, 09:09
Pardon ama sen başka istanbuldan bahsediyosun galiba..
Yada doğrusu:
"Trafik ara ara açılıyor... Denk gelirsen biraz yol alırsın"
:D
istanbuldan bahsediyorm :) sadece merter şirinevler arasından basetsem dediğin gibi hep sıkısık ;)
kaan_cupra
17-04-2010, 09:23
İlk boy-kilo ölçümü ve belge teslimi THY eğitim binasında oluyor havaalanına yakın bir yerde.florya da flyinn alışveriş merkezinin devamındaki yolda.daha sonra ki aşamalar yani mülakat v.b. Atatürk Havalimanı B kapısı nda bulunan THY eğitim binasında gerçekleşiyor.
istanbuldan bahsediyorm :) sadece merter şirinevler arasından basetsem dediğin gibi hep sıkısık ;)
evim bahçeşehirde - işim pendikte..
istanbulda her saat, her bölgede trafiğe rastladığım için, bu konuda en dertlilerden biride benim heralde :)
ha_SaaaN
17-04-2010, 09:28
İlk boy-kilo ölçümü ve belge teslimi THY eğitim binasında oluyor havaalanına yakın bir yerde.florya da flyinn alışveriş merkezinin devamındaki yolda.daha sonra ki aşamalar yani mülakat v.b. Atatürk Havalimanı B kapısı nda bulunan THY eğitim binasında gerçekleşiyor.
anladım o zaman bizim işlerimizin hepsi avrupa yakasın olmus oluyor demi? bursadan feribota binceğim zaman şimdi avrupaya yapmıdır yoksa asyadan mı gecicem avrupa yakasına
kaan_cupra
17-04-2010, 09:31
anladım o zaman bizim işlerimizin hepsi avrupa yakasın olmus oluyor demi? bursadan feribota binceğim zaman şimdi avrupaya yapmıdır yoksa asyadan mı gecicem avrupa yakasına
topçular-eskihisar a binersen asya ya inersin.ama bursa-yenikapı yaparsan avrupa ya inersin ayrıca çokta kolay gidersin thy eğitim yerine.
Low-Rider
17-04-2010, 09:34
Erkek niye almıyolar:D
Hayırlıısı olsun ikniz içinde
kaan_cupra
17-04-2010, 09:35
ahh bi erkek alsalar hemen koşucam da almıyolar ya :Deli:
Low-Rider
17-04-2010, 09:36
ahh bi erkek alsalar hemen koşucam da almıyolar ya :Deli:
Koşarsan olmaz , uçacaksın uçakacasıın :D
Vakka kaan erkek alımı falan olursa haber etsene;)
kaan_cupra
17-04-2010, 09:37
Koşarsan olmaz , uçacaksın uçakacasıın :D
Vakka kaan erkek alımı falan olursa haber etsene;)
aklımda haber veririm özgür uça uça gideriz ;)
ha_SaaaN
17-04-2010, 09:42
topçular-eskihisar a binersen asya ya inersin.ama bursa-yenikapı yaparsan avrupa ya inersin ayrıca çokta kolay gidersin thy eğitim yerine.
anladım bursa - yenıkapı feribotuna binincem ve avrupa yakasına gecis yapıcam bunların saatlerine bakıyım bide ben o zman geceden yola ona göre cıkıs yapıyım
büyük ihtimalle adnan menderes hava alanına inecek kız arkadasımla annesi zaten büyük coğunluğuda hava alanının içinde olucak bu sağlık raporu vs onlarda hava alanının içindemı olyuor yoksa yakın bi sağlık kurulusundan mı alınıyor izmirde alındağı taktırde kabul görmuyormus galiba..
erkek olarak pilot almıyorlar mı ?
inşallah olur hayırlısıyla işleriniz yolunda gider ama geçen haberler çıkmıştı rakam ı salıyorum şimdi 10.000 başvuru vardı gibi
ha_SaaaN
17-04-2010, 09:43
erkek hos :D fena olur hiç yoksa 2500 - 3000 tl arası maas ilk baslangıc :icon_tup:
ha_SaaaN
17-04-2010, 09:45
inşallah olur hayırlısıyla işleriniz yolunda gider ama geçen haberler çıkmıştı rakam ı salıyorum şimdi 10.000 başvuru vardı gibi
600 pilot 1000 hostesdı en son olmazsa hiç üzülmem kınam bile hazır :icon_tup: olursada 7 ay durmaksızn ezberlerim izmir - istanbul yolunu görünen o :) sonrada askerliğim var zaten
ha_SaaaN
17-04-2010, 10:24
feribot saatlerine baktım ama hepsi saat 7.30 civarı avrupa yakasına gecisi benım o saatlerde orda olmam lazım feribotla gecemicem galiba karsıya yalova kocaeli ve istanbul yolundan gelicem büyük ihtimalle
Hasan İzmir Bornova'dan Yalova hızlı feribot tam 400km.ne kadar sürede gidebileceğini hesap ederek İzmir çıkışındaki Vebaş Shell'den biletini al. Yalova-Pendik hızlı feribotuna bindiğinde yaklaşık sanırım 75dakikadaydı Pendik'e geçeceksin. Daha sonra sahil yolundan Kadıköy'e gideceksin. Bağdat Caddesi'nden geçeceksin..Ben Avrupa tarafına geçeceksin diye anladım ondan böyle yazdım. Başka bi yere geçeceksen ona göre tarfi ederiz:)
ha_SaaaN
17-04-2010, 11:28
tamam ama asıl sorunumda su benım sabah en gec 6 veya 7 gibi adnan menderes hava alanında olmam lazım. Feribot seferlerıne bakıyorum en erkenı sabah 7de baslıyor buda bana gec onun için benım karayolunu kullanmam gerekiyor yanı yalovadan sonra kocaeli sonra istanbul yolunu izlicemoraya kadar bi sorunum yok suanda önemli olan burdan gitmek deil istanbulun içinde kaybolmak :D
hosteslik için alımlar daha bitmedi mi bi yakınımız başvurmuştu şu an alımı yapıldı eğitime bile başladılar şu an thy pilot alımı da yapılıyo yalnız mühendis kökenli olmak ve toefl olması gerekiyor toefl yoksa kendileri sınav düzenliycez diyolar ama tabii gereken kontenjan dolmazsa yaparlar gibime geliyo
babam thy teknikte uçak teknisyeni, kabin memuru seçimleri thy nin egitiim binasında olması lazım torpilönemli bi etken ingilizceye önem veriyolar boy çok kısa olmaması lazım konuşmaya kendini ifade etmeye dikkat ediyorlar
ha_SaaaN
17-04-2010, 15:24
eet gercekten torpil heryerde işe yaradığı gibi burdada işe cok yarıyor zaten bazı forumlardada eğer istanbulda yasamıyorsanız ve ciddi anlamda iyi yer sahibi tanıdığınız yoksa gelmeyin bile yazıyorlar ya bakalım hayırlısı artık ...
Boost Up
17-04-2010, 15:26
Hasan İzmir Bornova'dan Yalova hızlı feribot tam 400km.ne kadar sürede gidebileceğini hesap ederek İzmir çıkışındaki Vebaş Shell'den biletini al. Yalova-Pendik hızlı feribotuna bindiğinde yaklaşık sanırım 75dakikadaydı Pendik'e geçeceksin. Daha sonra sahil yolundan Kadıköy'e gideceksin. Bağdat Caddesi'nden geçeceksin..Ben Avrupa tarafına geçeceksin diye anladım ondan böyle yazdım. Başka bi yere geçeceksen ona göre tarfi ederiz:)
Yalova-Pendik feribotu 40-45 dakika arası, 75 değil:p. En kestirmesi de bu. Serkan abinin de dediği gibi, İzmir-Manisa yolu çıkışındaki benzincinin bilet satması lazımdı ordan alabilirsiniz. Yada BlackBerry sahibiyseniz telefonun internetinden, arayarak da bilet temin edebilirsiniz. Zamanı hiç kestiremezseniz, Bursa-Orhangazi tarafında dağılık gibi bir yol var, 2 gidiş 2 dönüş yollu. Orda İstanbul istikametinde dinci bir benzin istasyonu var, her ne kadar haz etmesekte ordan da alıyoruz arada sırada:). Pendikte indikten sonra karşıya geçiş işi kolay(yol olarak). İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Hakkınızda hayırlısı..
bu arada havaalanı tarafında her zaman trafik olur sizin gideceginiz yer bildigim kadarıyla b kapısı nın yanındaki egitim merkezi bi pm atıyorum yanlış anlaşılma olmasn diye buraya yazmıyorum
turbo&quattro
17-04-2010, 17:08
Bin tane sinav yapiyorlar ingilizce turkce vs ama hepside kolay.En son sinav galiba psikolojik birseylerdi.Hepsini gecmistim ama saglik raporuma boy 1.87 ve kabin memuru olmaya elverisli degildir yazmisti DR ve THY ye kabul edilmemistim..Iyikide kabul edilmemisim ondan bir hafta sonra fln Amerikaya geldim.
onursumer
17-04-2010, 22:28
çokğu kişi ingilizceden değil türkçe mulakattan kalıyor
ingilizce kısmı bence en kolayı
host falan alırlarsa başvurulur valla fena geliri var :D
hayırlısı olsun şimdiden :)
bende salı günü istanbul yolcusuyum :)
JumboAli
17-04-2010, 22:50
o beyaz sedan ek 'nın 2.olcak trafıkte salak salak gıdısı :D Bızde onla gıtmıstık Unutma :D
JumboAli
17-04-2010, 22:54
+ Ataturk Havalımanına Gıdıceksen Hasan. Ferıbottan ındıgınden ıtıbaren Edırne Oklarını takıp et (edırne senı Avrupa Yakasına gecırıcek) Kopruden gectıkten sonra yıne o yoldan devam et ataturk havalımanı dıe senı yonlendırıcek.
Yalovadakı Ferıbt 45lıra moruk aklında olsun.
Sakın bınmeyım Korfezı dolsayım deme 1.5 saat suruyo Bı okadarda yakarsın zaten + kaybolma ve yetısememe sansın yuksek.
ugurbora
18-04-2010, 01:42
kardes bu durumu sanırım benden ıyı kımse bılemez :D kız arkadasım 6 aydır ıstanbulda thy de kabın memuru olarak ıse basladı 1 aydır calısıyo su anda bende ayda bır yanına gıdıyorum ama ınan ıkı taraf ıcınde cok zor oluyor...allah sımdıden kolaylık versın sormak ıstedıgın bısey olursa bıldıgım kadar yardımcı olurum
abowww hani ilk an olur yaaa ne oluozzz dersin öle bişi olcak bende bundan 2 yıl öncesine kdr bilmezdm bu istanbulu 1 yıldır arabaylayım öle bir çıldırcaksınki allahım nereye geldim gbi bişi olcak akşam üstü trafige çıkmamaya çalış ve mümkün oldukça avrupa tarafına geçme derim minibüs dolmuş otobüs gibi bilimum araçtan uzak dur zira hiç utanmaları yoktur 35 plaka gördülermi acımazlar:) şaka bi yana bu 3 lüden uzak dur gözü kapalı sürerler mümkün oldukçada orta şeritte git en iyi tavsiyem bunlar olurdu:D
JumboAli
18-04-2010, 03:18
knka boslugu buldun mu acıma. Kı ızmır asfaltının cocugusun nasıl tuttuguna Inamıcaksın:D
Erkek adaylar için Mayıs ayında başvuru açılacağını belirteyim. ( % 90 ) Bende başvuracağım yaştan kurtarırsak tabi ilk başvurumda kilodan elenmiştim sanırım aramadılar boy / kilo ölçümündne sonra :p
Düşünen arkadaşlara bilgi olsun torpilinizi ayarlayın 7-8 kg en az verin yüksek tartıp boyu düşük ölçüyorlar ve her yere yaymayın şansınızı azaltmayın derim.
evim bahçeşehirde - işim pendikte..
istanbulda her saat, her bölgede trafiğe rastladığım için, bu konuda en dertlilerden biride benim heralde :)
pendikte ne işiyle mesgulsunuz?
biizim eski patronda basvurdu yabancı dil kursuna gidiyodu oda pilot olcak sağlam torpilli ;)