Orijinalini görmek için tıklayınız : ctr 23,turbo vtec,subaru sti
http://www.youtube.com/watch?v=k_VL-S9_t8U
beyaz subaru kımın ya masallah cok güüzel gitmiş cidden...
erayakar
19-04-2010, 10:15
beyaz subaru baya ii yürümüş.
beyaz subaru AHT plakalımıydı neydi buradaki draglara gelmişti.turbo vtec yürümüş galiba?
beyaz subaru tork garaj da yapılan arac 35 ahm plakalı
type-r orçunun
vtec de benim kii
subaruda 4. vites sorunu,evc olmayışı vs.. eksikleri vardı.. öylesine bir video denebilinir ama ileride potansiyel rakip diyebiliris.
denemeleri 2 ve 3 vites bitene kadar yaptık 2 de subi öne atlıyor ben sarıyorum 3 e atınca hemenceecik:) yanındayım ama bıkarıyorus..
biraz daha ilerde inş. güzel denemeler yaparız..
izmirlere gelip bi rol yapmak lazım anlaşıldı :)
güsel bi akşamdı bi ince ses duydum sanki:)tüm araçlara masallah...orcun arada nefes aldır arabaya böle bi vites atma yooqq:)
subaru eksikliklerini gidersin güzel bir deneme olur ;)
keyfine sıkılmış ;)
biraz daha sabır sulhii eli kulagında bitecek araclar var..;)
maasllah be, bu vtec ın corvetlerle vıdeosu wardı sanırım :) maasallah
subıde cok ıyıymiş ;)
erol sen arabayı 0,6 bara fılan ayarlayabılıyomusun=?
corvetlerle videosu olan bu dedil ceco coolvtec present :D
orçun@ 0,6 bar listemizde bulunmamaktadır.:)
:Deli::Deli:
üzülme dostum 0,6 barda olsa degişen bişey olmaz :p :D
var var..
sana bir turbokit..:icon_tup:
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=191846274150
şu vıdeoyu ızlemıstım ılk bastakı patırtı kütürtü hafızamda kalmıstı, şimdi bunuda izleyınce patırtıyı duyunca hehh dedım yıne o arac galıba :D
:icon_tup: maasallah aracına.
ben videoyu göremiyorum bi sorun yok dimi linkte?
izmirlere gelip bi rol yapmak lazım anlaşıldı :)
sadece roll yapılmamalı bence izmirin araclarından daha guzel araclar cıkarılmaya calısılmalı :).
erol abiye masallah işleri bitince rakip tanımıcak cidden :heyoo:
KSK-VTEC
19-04-2010, 14:07
Ben anlamıyorum yaaa hem gitcen 100 bin tl ye araba alıcan aldığın gibi modifye edicen sonrada 4. vitesde problem var diyip bırakıcan. yapan ustaları araç tam sağlıklık bitmeden neden teslim ederlerki, sözüm meclisten dışarı genelde bu tip laflar çok geçiyor ondan böyle yazdım :D
yapan ustalar isi bilmiyordur ondan vermislerdir......
Senkromec sikintisi ile yapan adamlari bagladinya cidden takdir ettim:D
Çok yaşa korhan sen :)
KSK-VTEC
19-04-2010, 15:26
Ben olayı senkromeç olarak bilmiyordum ayarrım yok diye biliyorum ve o yüzden öyle yazdım.
Ben olayı senkromeç olarak bilmiyordum ayarrım yok diye biliyorum ve o yüzden öyle yazdım.
Dogru ayarida tam degil, cunku arac gunluk arac pek birakamiyor bize, ilk geldiginde cuma gunu geldi, pazar gunu motor yapilmis,egzoz takilmis, downpipe takilmis vs olarak teslim edildi.
Ikinci geldigindede 3 gunde turbo, intercooler, wastegate vs vs takip 1 saatlik ayarla yolcu ettik, ulkemizdeki en buyuk hata zaten keyif arabasi, yaris arabasi ve gunluk arabalarin kiyaslanmasi ve birbirleriyle mukayese edilmesi.
bluecore
19-04-2010, 18:50
:) ilk geldiginde benimle dalga gecmisti iyi:) benden once gidince:) ikinci gelisini bilmiyordium ben.. korhan ama iyi olacak belli:) subaru subarudur alamadik bidene:) nasip simdiyedir belkim
garibim civic sarmaktan yürüyememiş ki.....tam tutunduğunda 4 çekerin stopları yanıyor :).....2 . vites izmir asfaltı önden çeker.....gayet iyi tutunmuşsun dört çekere....tebrikler.....
ogun bızde kaan larla sıkı takıpteydık arkalarında turbo vtec ıyı gıdıyor maşallah araclara
masallah bütün araçlara.
Ahmetin STi ın daha gideri var bildiğim kadarıyla arıza lambası yakıyodu aracı o yüzden olsa gerek..Ayrıca tork garajın ve yüronun ellerine sağlık bu hali bile on numara 5 yıldız ;)
vıdeoda typer basıyomukı baslıkta adı var anlamadım,sankı 3lu roll varmıs gıbı sandım bı an
coolvtec
19-04-2010, 21:05
o yol kaymak gibi zaten, yüksek basınç ve 2. vites için bence de iyi gitmişsin erol maşallah. bir 4x4 'e karşı altın daha dikkatli olmak lazım :)
kazasız belasız.
omercanilica
19-04-2010, 21:13
eee bu subaru bır ara satılıktı sahıbındede :D lıstesıde kabarıktı sanırım dıstan baya basarılı olmustu
VTec_king
19-04-2010, 23:30
maşallah maşallah çapa pata nights:P
orhan_guney
20-04-2010, 00:10
vtec güzel gidiyor bıraz ayarla belki ayırır subaruyu :)
edo typer
20-04-2010, 09:35
butun araclara masallah,kazasız belasız.. ahmetın hatası tam bıtmemıs aracla denememek lazım:) bıtınce baya hızlı olur dıe dusunuorum..
STI senkromeci neden bozulurki, 2.5lerin heryeri zayif midir nedir?
erolun aracıda daha ayarsız ama + parçaları araçta değil dükkanda duruyor :) her ikisinede maşallah,bitince güzel olacaklar :icon_tup:
Mz3turbo
20-04-2010, 10:37
anlamadığım yine aynı replikler arabam hazır değildi ayarı yoktu vs..vs... diye uzayıp gidiyor . o zaman denemede ne işin var .... :soru:
sLcK_VTI
20-04-2010, 15:44
o yol kaymak gibi zaten, yüksek basınç ve 2. vites için bence de iyi gitmişsin erol maşallah. bir 4x4 'e karşı altın daha dikkatli olmak lazım :)
kazasız belasız.
bundan kendine pay çıkarır,denemelerini ona göre yaparsın artık hocam:rolleyes:
ortalıkda yanlış anlamalar olabilir arkadaşlar..
arkadaş bana dedi zaten arabamla ilgili sorunlarım var diye.
2-3. vitesler basabilirim anca,4. vitesimle ilgili sorun var bende ok dedim. (deniyecek arac fazla olmadıgından)
ölesine denenmiştir kısacasıda...
ama ileride 2 arac da eksiklerini giderince potansiyel birer rakip olurlar ;)
bu arada iyi dilek dileyen arkadaşlara tşk.ler :) :heyoo:
coolvtec
20-04-2010, 20:01
ben nerden biliyorum sanıyorsun :D
coolvtec
20-04-2010, 20:05
ben nerden biliyorum sanıyorsun :D (bkz. 4x4 porshe 911 videos:icon_tup:)
ortalıkda yanlış anlamalar olabilir arkadaşlar..
arkadaş bana dedi zaten arabamla ilgili sorunlarım var diye.
2-3. vitesler basabilirim anca,4. vitesimle ilgili sorun var bende ok dedim. (deniyecek arac fazla olmadıgından)
ölesine denenmiştir kısacasıda...
ama ileride 2 arac da eksiklerini giderince potansiyel birer rakip olurlar ;)
bu arada iyi dilek dileyen arkadaşlara tşk.ler :) :heyoo:
seni tebrik ederim, ilk mesajindada bunu belirtmistin ama yine ustunde durdun anlayamayanlar icin.
Diger arkadaslar sanki oyle bir hava yarattiki adam yarismaya gelmis, gecilmis sonra arabamda sorun var demis. Adam zaten bastan simdi denemeyelim, aracim hazir degil demis ama sen demissin problem yok maksat muhabbet onun uzerine denenmis.
Bu arac gunluk bir araba adam izmirden antalyaya esiyle tatile gecerken ankarada iki gun konakladi ve o arada turbo, intercooler vs takildi, marsa basti devam etti. Oyle 3-5 ay araba yatipta setup yapilan bir araba degil. Marsa basmak icin ayarci kayarcida beklemedi bindi gitti.
Diger bir mevzuda Yaris arabamiz 4.9 saniye 100-200 gidiyor daha hizlisi varsa izmirde ciksin koysun dbn i ondan sonra yapanlara, takanlara yani bana ne isterse desin. Dbn le olmaz yolda ivir kivir deyen buyursun draglara gelsin. Hepsine be diyen sussun otursun:D
KSK-VTEC
20-04-2010, 23:45
Diger bir mevzuda Yaris arabamiz 4.9 saniye 100-200 gidiyor daha hizlisi varsa izmirde ciksin koysun dbn i ondan sonra yapanlara, takanlara yani bana ne isterse desin. Dbn le olmaz yolda ivir kivir deyen buyursun draglara gelsin. Hepsine be diyen sussun otursun:D
ahahahaha direk bana yazmışsın bu yazıyı yanlış anlaşılma olduğunu söyledik ama anlamamışsın, bi gün kırılmayan bi 4*4 araba yaparsam izmirde deneriz, şimdilik önden çeker hondalarla takılıyoruz
tatli rekabet dozunda dalasma iyidir
ben iki ceker yapicam zaten, baktim 4 ceker yapan yok.
benim tepkim adamin direk video basliginda durumu belirtmesine ragmen direk tayfa olarak elestirel sekilde takilmaniz, gereksizdi;)
KSK-VTEC
21-04-2010, 01:26
Neyse dediğin gibi olsun yaparsan önden çeker bişey güzel izmirimizin güzel asfaltınna bekleriz herzaman dostane denemeler yapmak için
Izmirde awd zor tutunuyor siz fwd yi cok iyi yurutuyorsunuz bence;) Ankaraya gelin siz asfaltin krali ankarada izmirin yaninda vht li gibi kalir. Ahmetin arabasi yaris arabasi vs degil, gunluk kullanilacak keyifli, huzurlu, zevkli bir araba, is gectim gecildim vs ye dokulmeyecek ise ayarlari vs bittiginde dostca denemenizi rica ederim. M3 turbo ile videolardan izledigim kadari ile yururken o setupta zor ama izledigim hondalar ile keyifli olabilir.
sen çok uzak kalmışsın selçuk ara sıra uğra bence :)
DogukanB
21-04-2010, 07:02
anlamadığım yine aynı replikler arabam hazır değildi ayarı yoktu vs..vs... diye uzayıp gidiyor . o zaman denemede ne işin var .... :soru:
hani bazı insanlar geçme geçilme sevdası için değil de keyif için, zevk aldıkları için yarışıyorlar ya...
izleyemedim video yu :D:D ama yinede hepsı cok guzelgıtmıs maşallah :D
PPR engineering
21-04-2010, 08:29
iii tutunmuş civic.2 de atmo araçlar sarıyo:) civic bence baya baya ii tutunmuş araçlara maşALLAH
Mz3turbo
21-04-2010, 12:49
hani bazı insanlar geçme geçilme sevdası için değil de keyif için, zevk aldıkları için yarışıyorlar ya...
akadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba 3 araç sahibide tanıdığım arkadaşlar.. benim lafım onlara değil. her denemenin sonunda insanlara yüklenmenin yanlış olduğunu anlatmak istedim
akadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba 3 araç sahibide tanıdığım arkadaşlar.. benim lafım onlara değil. her denemenin sonunda insanlara yüklenmenin yanlış olduğunu anlatmak istedim
Abi o konuda tamamen haklisin, sonucta herkez otomobilden keyif aliyor ki arabasina emek harciyor, para harciyor, vakit harciyor yoksa alir standart bir araba biner. O yuzden herkezin biraz daha anlayisli biraz daha yapici olmasi lazim birbirine karsi elestirmek kolay ama takdir etmek zordur. Keyif isini hirsa, inada, sinir strese dondurmemek lazim.
çok seversiniz birbirinzi ya, neyse :p:)
. Ahmetin arabasi yaris arabasi vs degil, gunluk kullanilacak keyifli, huzurlu, zevkli bir araba, is gectim gecildim vs ye dokulmeyecek ise ayarlari vs bittiginde dostca denemenizi rica ederim. .
bizim araclarımızda yarış aracı deilkii be usta:) günlük bindigimiz hatta eşimizle cocugumuzla bindigimiz gündelik araclar hee ben hergün biniyormuyum hayır..
deneme konusuna gelince izmirde öle tartışmlar olmadı olmazda zaten videolarımız çogundanda belli sanırsam:icon_tup: arkadaşlaık dostluk ötesi yoktur bizim için..
tatli rekabet dozunda dalasma iyidir
ben iki ceker yapicam zaten, baktim 4 ceker yapan yok.
benim tepkim adamin direk video basliginda durumu belirtmesine ragmen direk tayfa olarak elestirel sekilde takilmaniz, gereksizdi;)
ne güzel yazmışsınız....dozunda dalaşma tatlı rekabet iyidir diye.....bence sizde gereksiz germişsiniz kendinizi :) ...tayfa olarak bizler ;) geçmeyi geçilmeyi çok dert etmeyen bir grubuz... öyle bir sorun olsa hiç bir turbo civic sahibi 2 ve 3. viteste dört çekerle denemek için yola çıkmazdı emin olun :rolleyes: ....neşemiz yerinde olsun yeterli :icon_tup: :cool:
sLcK_VTI
22-04-2010, 14:26
sen çok uzak kalmışsın selçuk ara sıra uğra bence :)
Ben nadas a yattım şu an...zamanı mı bekliyorum...;)
benım arabanın o gun psıkolojısı bozuktu ondan yürümedi :D
benım arabanın o gun psıkolojısı bozuktu ondan yürümedi :D
hhahaah bi zanax ver ona cuma aksamları bak nasıl yuruo :D