PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gittigidiyor(sorunsalı)

Anıl E.
19-04-2010, 09:14
Herkese iyi günler..Aracım için angel eyes far ödemesi yaptım gittigidiyor.com sitesinden.Ancak kredi kartı dogrulaması diye bir özellik konulmuş.
Ön provizyon alınarak kartınızdan rastgele çekilen tutarı (maksimum 0,99 TL), en kolay ve hızlı olarak İnternet Bankacılığı veya Telefon Bankacılığını kullanarak öğrenebilirsiniz.

Örneğin bu tutar 0,78 TL ise, bu tutarı tam doğru girmelisiniz. Aksi takdirde kart doğrulamanız onaylanmayacaktır.

Doğrulama işlemini 3 gün içersinde tamamlamadığınız takdirde, ödemesini yaptığınız ürün size kargolanmaz ve işlem tarafımızdan iptal edilir.

Eger bu dogrulama işlemini yapmadıgım takdirde ödememin iptal olacagını yazmışlar..
Acaba dogrulama yapmadım diye ödeme boşa mı gidecek?Yoksa ödeme yapmamış mı sayılacagım?

ILHAN K
19-04-2010, 09:50
boşa gitmeyecek tabiki,para geri iade edilecek, internet hesabınızdan bakıp doğrulama yapabilirsiniz

Anıl E.
19-04-2010, 09:55
İşbanka'sının internet hesabı sorunlu galiba..Telefonla müşteri hizmetlerinden ögrenmem gerekiyormuş

Alican
19-04-2010, 09:57
İşbanka'sının internet hesabı sorunlu galiba..Telefonla müşteri hizmetlerinden ögrenmem gerekiyormuş

Yaklaşık 30 dakika önce baktım hesabıma herhangi bir sıkıntı yok iş bankasında

Anıl E.
19-04-2010, 09:58
Alican abi tam olarak hesabıma nerden giripte o tutarı ögrenebilirim?
Yardımcı olabilir misin?Bulamıyorumda

Alican
19-04-2010, 10:02
http://www.isbank.com.tr/ bu adrese girip sağ üstte internet şubesi var daha önce kayıt olmadıysan olabilirsin basit bir işlem.

Anıl E.
19-04-2010, 10:03
Evet abi biraz önce kayıt olmaya başladım..İnteraktif müşteri numaramla şifre alıyorum