Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 Van 1.4 HDi
Arkadaşlar işimiz gereği kucuk sınıf dizel van bir otomobil arıyoruz...
Aklımza 206 geldi...Bu arac hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ?
Kronik sorunları var mıdır ?...Nelere dikkat edilmeli ? Bu iş için ideal midir ?
Kısaca her şey...
Veya önereceğiniz başka bir markanın bu sınıf için ürettiği bir van var mı ?
ve Neden ?
Teşekkürler...
Yok mu yardımcı olabilcek :)
halilkarakas
20-04-2010, 23:36
ben olsam gidip 20 milyara sıfır kapalı kasa fiorino alırım..
vtec_alp
22-04-2010, 20:17
Bende kesınlıkle Ford fiesta alırım.Bızım şirkette 3 tane var bakımları yapıldıktan sonra sorunsuz araç gerçekten ve km hemen hemen 200 yakın..
redbaron
22-04-2010, 20:44
arkadaşımda şirket için 206 van vardı .saçma sapan arızalar veriyordu.canı istemediği zaman araç çalışmıyordu.arkdaşım ona bi isim koymuştu muhittin gibi bişeydi unuttum şimdi:D sora hadi muhittin çalış olum hadi canım benim falan deyince bazen çalışıyordu kmside 150binde flndı 10bintlye sattılar:D
iş için çok sorun çıkaruyorlar diye çok duydum, FİESTA VAN'lar dan çok memnunlar onları tavsiye ederim. Fordların bakımları geçirmezsen çok sağlamlar...
van olarak değilde normal 206hdi bende var 100.000 bakımı yaklaşıyor şu zamana kadar büyük bi sorun çıkarmadı.. sanırım bu birazda bakımla ilgili..yakıtı az özellikle şehirdışı kullanımlarda bunu çok iyi hissettiriyor.. ancak bir arkadaşımda da aynı araç olduğu halde hor kullanımdan dolayı baya bi sorun çıkarmıştı.
oguzhan89
22-04-2010, 23:56
konu hakkında cevabım galiba geç oldu ama yinede kullanıcı olarak anlatayım tam 180.000 km boyunca bir kez dahi arıza yapmadı mazot 3.25 iken dahai 15 kuruş yakardı fiestanın bütün parçalarıyla aynıdır triger seti gibi parçaları ucuz oldugundan değiştirebilirsiniz ben hergün sattığım 206 ımın pişmanlığını yaşıyorum hem iyi kaçıyordu hemde az yakıyordu ben kesinlikle kullanılması alnması taraftarıyım...:icon_tup:
Şirket aracı diye elemanların altına verip bakımsız işkence görürse pek hoş tepki vermez. Belki bu noktada belki diyorum fiesta van daha başarılı olabilir ama diğer türlü tam iş için uygun bir araçtır 206 van.
Eyup Duygun
24-04-2010, 16:37
fiestayla motorları aynı zaten ama mekanık aksamları muhakkak farklıdır fıesta ben daha cok goruyorum etrafda peugeotunda yan sanayı parcasıda cok iş ıcın bence alınabılır
bende 1.4 tdci fiesta kullanıyorum şirket arabası , içi biraz dar sadece , onun dışında eve de almayı panlıyorum açıkçası ileride . 100liraya 600km gidiyor :D
konu hakkında cevabım galiba geç oldu ama yinede kullanıcı olarak anlatayım tam 180.000 km boyunca bir kez dahi arıza yapmadı mazot 3.25 iken dahai 15 kuruş yakardı fiestanın bütün parçalarıyla aynıdır triger seti gibi parçaları ucuz oldugundan değiştirebilirsiniz ben hergün sattığım 206 ımın pişmanlığını yaşıyorum hem iyi kaçıyordu hemde az yakıyordu ben kesinlikle kullanılması alnması taraftarıyım...:icon_tup:
tam 200.000km kullandım gri 206 van. 2005 modeldi. Hayatımda en çok özlediğim araçlardan biridir. Mükemmel ivmelenirdi, çok çok ii yol tutardı. 700kg bile yük yükleyip şehirler arası yol gitmişliğim var. 200.000km ye kadar 2 defa diskleri değişti, balatalarda 3 defamı ne. Baskı balatası 1 kez değişti. Bunun dışında alt takımda bikaç parça değişti. En ufak beklenmedik bir arza çıkarmadı başıma. Mükemmel bir araç. Geçen ay kendime multijet Palio aldım, inan köpek gibi pişmanım, 206 nın tırnağı bile olamaz.
EvrenCan_RS
25-04-2010, 16:08
Corsa Van derim ben..
van lar arasında çok bariz fark olduğunu düşünmüyorum.piyasada bol miktarda bulunduğundan corsa van ve fiesta van derim.