Orijinalini görmek için tıklayınız : ajdar nakavt
Low-Rider
26-01-2007, 23:10
http://www.youtube.com/watch?v=BgulQDdMfCI&eurl=
o kafadan çıkan şap sesi ne fitenk sesine nede v8 homurtusuna benzer:D
Tholl-ga
26-01-2007, 23:13
nedir bu denyonun çektiği :D
Low-Rider
26-01-2007, 23:14
beter olsun:d
ahahaha hiper starım dior bide :D
ohh be çok istediğim bişey yapmışlar ellerine sağlık ama az kaçmış yaw:D
balcovalee
26-01-2007, 23:41
Beyler Vallaha Biravooooooooooo
Tebrikn Ederiz
Sizi
merttepe
27-01-2007, 00:57
aslanım bee ne güzel vurmuş :)
elleri dert görmesin alihanın
Benim Cok büyük acaip zoruma gitti Bende dayanamadim TOKATLADIM :D
yumruk gibi tokat be
Hiper Tokat Attı bee ...
Eline sağlık.
Adamı lafla çürütemedik bakarsın dayak bünyesine iyi gelir ...
2 gram beyin yok bu adamda ...
M_PROJECT
27-01-2007, 08:21
cok gusel olmus yerınde bır tokat :D
Alihan'ın ellerine sağlık. Dayağı haketmişti bu Topstar Ajdar...
Ahmetfikri
27-01-2007, 09:27
helal olsun Alihana güzel saldırmış ama maden saldırcan tenhaya dövseydi kameraların önünde tam konsantre olamamış
Tokyo Drift
27-01-2007, 10:15
haberlerde izlemiştim ne kötü ses çıktı çaaaaaaaaaat:D adam ben bu ülkenin hiperstarıyım diyo yaww:D
turbocorolla
27-01-2007, 10:20
iyi olmuş ama öteki tokatlayan adamda fazla yaşamaz :))))
Abi Nası güzel oturtmuş kafaya çaaap! diye warya içimin yağları eridi mükemmel bi davranış super bi hareket ilk cıktıgı gunden beri yapmak istediim eylemi yapmış! alihanı sitemize davet edelim ve roportaj yapalım bence!!:D
Low-Rider
27-01-2007, 12:59
Hepimiz Alihan'ız :D
Karı gibi tokat mı vurulur yumrugu cakıcaktı buarada kendını ön plana almak ıcın ajdarı kullanmıs kıro.. , Ajdarda 100 gram erkek olsaydı kafayı eğip kaçmaya çalışmazdı
:) :) :) :)
Cosmicboy
27-01-2007, 13:32
hiperstar pert :D
puhahahah bu adam harbiden manyak :D:D
ahaha :D :D
endgarage
27-01-2007, 14:40
ellerine saglık....abımız alihan...
o ne şaplaktı öle bee helal olsun :D
Amma show yapmış delikanlı.
onursumer
27-01-2007, 17:54
az bile yapmış ya eline sağlık valla :D
ahahahaha kimse mi sevmio ajdarı ya! forumca nefret edioruz hiperstar ajdardan!
Maxiboost
27-01-2007, 19:46
ahuauhauhauh yakaya süper yapışıo :D süper yaaa ahahah rahatladım :D
Istilldo
28-01-2007, 00:51
hiperstar ajdarı kıskanıyolar, onun şöhretinden faydalanmak için yapılmış reklam içerikli hareketler, ajdarlar ölmez:D:D:D sanat için ölmek gerekirse ajdar ölür :D:D:D:D
MUGENPOWE®
28-01-2007, 02:12
ya bu alıhan en son kendını boazkoprusende yakmaya calsııoydu yanmamısmı benznı doktuydu walla
Bide Benzin gözüne kaçınca ağlamıştı gözüm yanıyo diye :D
Aslında ajdar uçan tekmeyi hakedioda alihanda göbek var atamaz :)
hiperstar pert :D
Kaskosu varmış 5 kuruş vermişler oda bi pertçi talip olmuş ondan :D
^^ANIL^^
28-01-2007, 03:06
ya haberlerde izledim efsaneydi yani harbi ama üzüldüm yani ben sevmiyo olabiliriz adamı ama adamı direk ezdi kameraların önünde kendi reklamını yapmak için iyi deil bence
ya haberlerde izledim efsaneydi yani harbi ama üzüldüm yani ben sevmiyo olabiliriz adamı ama adamı direk ezdi kameraların önünde kendi reklamını yapmak için iyi deil bence
iyi olsa orada i$i ne :) :)
^^ANIL^^
28-01-2007, 03:12
yani aynen öle işte adam direk dövmeye geldi ztn resmen reklam işte ama gerizekalı bilmiyoki onun zamanında boğaz köprüsünde kendisini yakmaya çalıştını hatırlıyo daha insanlar yani
Juggernaut
28-01-2007, 03:16
Aynen katılıyorum.
Maxiboost
28-01-2007, 03:58
biri yapmasa öbürü zaten yapiyodu reklamını biraz aksiyon oldu sadece sonuçta gene biri reklam yapiyo :D
Yav alihan da sonuçta çok tanıdığımız biri değil ama en azından ben hiper starım ben bülbülsesliyim diye çıkıp eşşek anırtısı gibi sölemiyo şarkıları ... Yada çikitamuz , Washington portakal gibi parçaları yok :D benim dinlediğim müzik tarzı ile alakası yok ama adamın seside hiç fena değil aslında herneyse sonuçta reklam kokuyo biliyorum ama ben genede ajdarın bişekilde gözümüzün önünden yokolup gitmesini istiyorum Şekli falanda önemli değil açıkcası hayatımda böle maymunların Tv izlememi engelemesini istemiyorum...
MUGENPOWE®
28-01-2007, 11:25
yani aynen öle işte adam direk dövmeye geldi ztn resmen reklam işte ama gerizekalı bilmiyoki onun zamanında boğaz köprüsünde kendisini yakmaya çalıştını hatırlıyo daha insanlar yani
ewet sewgılı hemserım doru soluyosn katılamamak mumkun deıl gelmeyın yakarım kendımı :D
alihanın da ak ajdarında
bide reklamın iisi kötüsü olmaz ikiside güsel reklam yaptılar
rezalet yaaaa
^^ANIL^^
29-01-2007, 00:23
alihanın da ak ajdarında
bide reklamın iisi kötüsü olmaz ikiside güsel reklam yaptılar
rezalet yaaaa
ewt aynen öle oldu işte
Low-Rider
29-01-2007, 10:32
sosyal mesja vermeyin abi bu konuda:)