Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet Sağlayıcısı Tavsiyesi
Buğra A.
21-04-2010, 20:14
TurboNet 4MBits kullanıyorum.Pek memnun değilim açıkçası.2 senelik sözleşmem bittiği için bitirip farklı bir internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorum.
Quiknet'in 20Mbits'lerine baktım.Deneyen ya da kullanan var mı?Turbonet'in 4Mbits'inden hızlıdır sanırım?Nasıl işliyor?Bilgilendirebilirseniz sevinirim.Aylık 70 TL demişler.
Ayrıca farklı önerileri olan arkadaşlardan da bilgi alışverişi yapabilirim.
tt.net olmasında ne olursa olsun sözleşmeyi bekliyorum daha davosa gelmem yani ;)
Buğra A.
21-04-2010, 20:57
tt.net olmasında ne olursa olsun sözleşmeyi bekliyorum daha davosa gelmem yani ;)
Yok abi yapmam öyle bir hata =)
Quicknet son 1-2 aya kadar mükemmeldi ama onlarda tüm tarifelerini limitliye çevirdiler, bu TTnet'in 8mbit 15gb a kadar muhabbetinin aynısı yaptılar. O yüzden çok download yapmıyorsan yine en mantıklısı Quicknet sanırım.
superonline var bildiğim kadarıyla
10-20-50-100 mbs lik hız seçenekleri mevcut
tabi eğer bulunduğunuz yerde mevcut ise..
bilgi;
http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx
Ben QuikNet kullanıyorum 5-6 aydır çok memnunum açıkçası. 10mbit benim bağlantı canavar gibi ;) Yalnız şöyle bir durum var 15 nisandan itibaren adil kullanım koşulları diye boktan bişeyi devreye soktular. Ben mesela sınırsız 10mbit sınırsız kullanıyorum, eğer aylık 50GB download veya 10GB upload'ı geçersem internet hızımı düşürüyorlar, böyle saçma bişey başlattılar. Tabi 20mbit için bu miktarlar 2 katı oluyor. Detaylı bir şekilde bakabilirsin ; http://yepce.com/2010/03/27/quiknet-adil-kullanim-kosullari-sacmaligi/
adil kullnımda ne saçma sapan şeymiş arkadaş sanki aynı barajdan su alıyormuşuz olayına çevirdiler iyice :D
adil kullnımda ne saçma sapan şeymiş arkadaş sanki aynı barajdan su alıyormuşuz olayına çevirdiler iyice :D
Sorma ya çok memnundum sırf şu olaya çok uyuz oldum. Ama yinede şuan için bence quiknet'den iyisi yok o yüzden devam :o
şanslısınız ben ttnet kullanıyorum :D daha 20 ayım var
UĞUR YUMAK
21-04-2010, 21:20
Kablonet. Kullanıcısı çok fazla olmadığı için erişim her daim hızlı. Oturduğunuz binada kablolu varsa hemen gelip var olan tesisattan kablo çekip kendi özel modemini veriyor.
TurboNet 4MBits kullanıyorum.Pek memnun değilim açıkçası.2 senelik sözleşmem bittiği için bitirip farklı bir internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorum.
Quiknet'in 20Mbits'lerine baktım.Deneyen ya da kullanan var mı?Turbonet'in 4Mbits'inden hızlıdır sanırım?Nasıl işliyor?Bilgilendirebilirseniz sevinirim.Aylık 70 TL demişler.
Ayrıca farklı önerileri olan arkadaşlardan da bilgi alışverişi yapabilirim.
turboneti ilk defa duydum fiyatları ttnet e göre iyi gibi baglantısı nasıl kopmalar filan yaşanıyormu?
devil_berk22
21-04-2010, 21:30
superonline kullanıyorum çok memnunum gerçekten ;)
ben quicknet kullanıyorum yani yedi adıyla superonline felaket ötesi memnunum diyebilirim :icon_tup: direk fiber kablo oldukça hızlı benim net
fiber bambaşka bir hadise ;)
şuan kullanmaktayım yok böyle bir şey ...
fiber yoksa QuikNet ;)
Zaten QuikNet'de fiber optik kabloyla geliyor.Farkı ne ki :confused:
Zaten QuikNet'de fiber optik kabloyla geliyor.Farkı ne ki :confused:
superonline fiber den sonra QuikNet geliyor fiber gerektirir...
ist. her yerde yok ;)
ist. her yerde yok ;)
Iyi bakalım öyle olsun :D Bunu bilmiyordum ;) Zaten quiknet fln sadece sitelerde var şuan bildiğim kadarıyla.
redbaron
21-04-2010, 22:56
superonline fiber kullaniyorum acikcasi cok memnunum 10mbps sinirsiz 49tl yani ttnetin 1mbps sinirsiziyla ayni fiyat ve donusum ucretsiz ayrica ttnet gibi kotasi yok 15gb fln gibi...
superonline fiber kullaniyorum acikcasi cok memnunum 10mbps sinirsiz 49tl yani ttnetin 1mbps sinirsiziyla ayni fiyat ve donusum ucretsiz ayrica ttnet gibi kotasi yok 15gb fln gibi...
kotası artık var maalesef. senin tarifen için 50GB Download 10GB Upload.
http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
redbaron
21-04-2010, 23:27
kotası artık var maalesef. senin tarifen için 50GB Download 10GB Upload.
http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
:eek:o olayi bilmiyordum bilgilendirdigin icin saol .gerci zaten pek bisey indirdigim yok 50 gbyi geccek kdr
Onurkk06
22-04-2010, 00:08
sınırsız 1mbit net 40 milyondan aşşağı olan bi sağlayıcı var mı peki ben şu an türksat 512 kullanıyorum 25 milyon kablo tw içinde
onursumer
22-04-2010, 00:59
ist. her yerde yok ;)
ikiside aynı şey :)
quiknet veya superonline fiber internet aynı firma turkcell-tellcom ;)
buğra eğer bulunduğun yerde şuan varsa en iyisi quiknet tek kotu yanı tarifeleri değiştirdiler eski sınırsızlara 15gb kota koydular hız düşüyor
pro paket yaptılar biraz daha pahalı ;)
Buğra A.
22-04-2010, 02:53
Quicknet son 1-2 aya kadar mükemmeldi ama onlarda tüm tarifelerini limitliye çevirdiler, bu TTnet'in 8mbit 15gb a kadar muhabbetinin aynısı yaptılar. O yüzden çok download yapmıyorsan yine en mantıklısı Quicknet sanırım.
Benim downloaddan öte upload sıkıntım var.Limitleri nedir 20MBits'de?Birde ben limitsiz almayı planlıyorum.Limitliyle pek işim yok.
superonline var bildiğim kadarıyla
10-20-50-100 mbs lik hız seçenekleri mevcut
tabi eğer bulunduğunuz yerde mevcut ise..
bilgi;
http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx
Mevcut.Quiknet'i de bunlar getiriyor diye biliyorum.
Ben QuikNet kullanıyorum 5-6 aydır çok memnunum açıkçası. 10mbit benim bağlantı canavar gibi ;) Yalnız şöyle bir durum var 15 nisandan itibaren adil kullanım koşulları diye boktan bişeyi devreye soktular. Ben mesela sınırsız 10mbit sınırsız kullanıyorum, eğer aylık 50GB download veya 10GB upload'ı geçersem internet hızımı düşürüyorlar, böyle saçma bişey başlattılar. Tabi 20mbit için bu miktarlar 2 katı oluyor. Detaylı bir şekilde bakabilirsin ; http://yepce.com/2010/03/27/quiknet-adil-kullanim-kosullari-sacmaligi/
Şaşırmışlar hakikaten.Tamam,belki 100 GB download ve 20 GB upload yapmam ama ne gerek var ki böyle bir şeye?Gerçi,öyle bir bağlantı olunca 100 GB downloadı geçerim gibi gözüküyor =)
Kablonet. Kullanıcısı çok fazla olmadığı için erişim her daim hızlı. Oturduğunuz binada kablolu varsa hemen gelip var olan tesisattan kablo çekip kendi özel modemini veriyor.
Aman benden uzak olsun :) İlk çıktığı zaman almıştık eski evimize.Lanet yani hakikaten.Hız değil,problemleri ve teknik desteği sıkıntı.
turboneti ilk defa duydum fiyatları ttnet e göre iyi gibi baglantısı nasıl kopmalar filan yaşanıyormu?
Ya ben memnun değilim.2 senedir kullanıyordum.Bağlantı iyi,kopmalarda yok ama teknik destek sıfır.2-3 kro koymuşlar telefona.Alü diye bir başlıyor,derdini anlatamıyorsun.Birde güven faktörü yok adamlarda.Ayda yılda 1 çalışmaya denk geliyorum mesela.Neden çalışma haber verilmiyor diyorum,biz burada teknik elemanız diyorlar.Ama ben gayet 440/480 KBPS civarı indiriyorum,tabi eğer indirdiğim server gerçekten kaliteliyse.Upload olarakta 100/140 civarı.
Buğra A.
22-04-2010, 02:56
Quiknet iyi gibi gözüküyor ki son kararımda o olacak.Ama şu kota canımı sıktı şimdi.Bunun kotasız versiyonu yok mu?Yani 20 MBits alayım mesela ve kotasız olsun gibi?
15 nisandan itibaren sınırlama getirmişler benimde haberim yoktu walla ama 50 GB az değil bitmiyo zaten
pro paket eklenmiş
http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
yani sen tamamen sınırsız istiyorsan 20 Mbps 199 tl ödersin ayda bence gereksiz 20Mbps 69 luk al
StyleALP
22-04-2010, 11:48
SuperOnline yada UyduNet öneririm. Yüksek hızda iyi fiyat. ;)
Buğra A.
22-04-2010, 11:59
Quiknet'te karar kıldım.Teşekkür ederim arkadaşlar.