Orijinalini görmek için tıklayınız : 3. emniyet kemeri ?
nitrO_Oxide
22-04-2010, 09:46
Abimin opel corsa tek kapı aracı var muayene istasyonunda arkada 3. emniyet kemeri olcak yoksa gecemezsin demişler :) Arastırdık ettik serviste 560 tl gibi bi rakam istiyorlar montaj dahil:D
Bilgisi olan varmı nerden takılır bu nasıl yapılır vs :beuj:
başka bir aracın emnıyet kemerini uydur emaneten tak gitsin kemer gözüksün yeter banada aynı i..neliği yaptılar
mgnPower
22-04-2010, 10:01
ticari dobloda bizdende istediler. 100 liraya ciftini aldik vidaladik gectik. servise gerek yok cikmacilardan yada sanayiden bi tane uyduruk bisii ucuza tedarik edersin.
honour35
22-04-2010, 10:03
araç corsa hangi kasa? b kasa olduğunu tahmin ediyorum..kaç model?d kasada falan boyle bır sorun oldugunun sanmıyorum ama.. ya bide bu arac orjınal olarak arkada 2 kemere sahıp.aracın orjınal donanımından gecırmemesı anormal degılmı? mesela 70 lı model reno 12lerın sağ dikiz aynasıda yok mesela. aynı sekılde onlarda sorun yaşıyormu acaba?
araç corsa hangi kasa? b kasa olduğunu tahmin ediyorum..kaç model?d kasada falan boyle bır sorun oldugunun sanmıyorum ama.. ya bide bu arac orjınal olarak arkada 2 kemere sahıp.aracın orjınal donanımından gecırmemesı anormal degılmı? mesela 70 lı model reno 12lerın sağ dikiz aynasıda yok mesela. aynı sekılde onlarda sorun yaşıyormu acaba?
aynen hep aklımda o konu da, benim dedenin anadol da orjinalden tek dikiz aynalı.
mgnPower
22-04-2010, 10:15
ticari doblo diyorum arkada koltuk bile yok ama emniyet kemeri alip takdirdilar. :D
ikitellideki çıkmacılardan ucuza temin edilebilir ;)
honour35
22-04-2010, 10:18
ya yazık diyorum.. bu koltuğu bile olmayan ticari arabanın arka tarafına emniyet kemeri taktıran zihniyete yazık, verilen emeklere, dökülen paralara yazık yaa.:(
nitrO_Oxide
22-04-2010, 10:34
Arac C kasa
Anlamadım bende orginalinde vandan cevirilirken serviste 2 kişi lik olarak gozukuo arkada ama 3. emniyet kemeri arıyorlar.
Şimdi sadece emniyet kemerinden kaldığından dolayı bidahaki muayenede direk emniyet kemerine bakıcaklar yani emanet bişi olsa direk anlasılır sanırım.
EMRE-5843
22-04-2010, 11:50
Benim aracım c2 vtr arka kısmını bilirsiniz ayrı 2 adet koltuk var ben geçtim tüvden:)
yolcu sayısı 5 olarak yazıyosa ruhsatta ona dayanarak 5. yi istiyolardır heralde