Orijinalini görmek için tıklayınız : Drag Day - Bursa (18.04.2010)
güzel bir pazar günüydü.bursa tunerin düzenlediği drag day polisler dağıtıldıktan sonra tekrardan toplanıldı.çok fazla bi kalabalık yoktu.yinede güzel ve zevkli bir gün geçti.çok güzel videolar çekildi toplayabildiğim kadarını streetfire atıp konuya ekliyeceğim.şimdilik olan videolar :
VTi - 207 Rc lemans
http://www.streetfire.net/video/cvc-vti-vs-207-rc-lemans_2001274.htm
VTi vs 106 GTi
http://www.streetfire.net/video/cvc-vti-vs-106-gti_2001723.htm
VTi vs 106 GTi - 2
http://www.streetfire.net/video/cvc-vti-vs-106-gti-2_2001724.htm
VTi vs 106 GTi (NA)
http://www.streetfire.net/video/cvc-vti-vs-106-gti-na_2001821.htm
Çıtırından bide bonus :Deli::hahaha:
http://www.streetfire.net/video/drag-day-bonus-p_2001822.htm
Alicanrs
22-04-2010, 17:25
güzel olmş deneme=)
ilk kalkışta çok kesiciye düşmüşsünüz. mekan süper yalnız!
nakayama
22-04-2010, 17:36
Maşallah ilk kalkışta çok sarmış araba.Rölantide sorunmu var ?
maşallah aga güzel oldu araban.
lemans hangi lemans hasan ın araba mı ?
maşallah aga güzel oldu araban.
lemans hangi lemans hasan ın araba mı ?
sağolasın emre evet hasan abinin lemans.sarma olayına gelince slickler o asfalta tutunamadığı için olsa gerek tam bir bilgiye sahip değilim.bi sıkıntı var ama bir türlü çözemedik onunla uğraşıyoruz araba istediğimiz gibi gitmiyor bi yerde bi kasıntı var ama bakıcaz yarın.yorumlar için tşkler bu arada :icon_tup:
DogukanB
22-04-2010, 18:16
araçlarda neler var?
ilk kalkışta 3 e atarken biraz düşündün herhalde:D
iki aracada maşallah :)
cvc vti : eksoz filtre 4-1 headers
lemansın speclerini tam hatırlamıyorum despe biliyorsan yazıver adaş :D
aracı kullanan ben değildim ustamızdı aracı tam olarak görmek için o kullanmak istedi 3. vites biraz sıkıntılı sert takmak gerekiyo ama problem yok denemeler dostluk çerçevesi içindeydi ;)
hasanın lemans ta chip var. şu haliyle ilkeri geçiyormuş rollingte :)
sağolasın emre evet hasan abinin lemans.sarma olayına gelince slickler o asfalta tutunamadığı için olsa gerek tam bir bilgiye sahip değilim.bi sıkıntı var ama bir türlü çözemedik onunla uğraşıyoruz araba istediğimiz gibi gitmiyor bi yerde bi kasıntı var ama bakıcaz yarın.yorumlar için tşkler bu arada :icon_tup:
haha satılık michelin slick :D
biz gittikten sonra denediniz heralde siz.
o asfaltta en güzel kar tipi tutuyo aga. acayip bi asfal orası :D dümzüz kaymak gibi değil. çok hafif taşlı gibi bir asfalt :)
lemans çok iyi oldu ya chipten sonra maşallahı var rolling de döktürüyor :)
aga stock lemans la rolling denedin mi hiç ne oluyor ? eğer denediysen vtec üstü yanında tutunuyor mu yoksa ayırarak mı başlıyosun ?
jandrama geldiğinde gittik aga biz, dedik dağıtçak zaten şimdi ;D polisler alıştı artık bişey demiyolarda jenderme kovalıyo :D
mekan çok güzelmiş :) güzel denemeler başka videolar varsa bekleriz :)
diğer kalkışlar yok mu honda ve siyah 106 falan:):)
onursoytam
22-04-2010, 19:34
aslında hafif dişli asfalt çok iyi dir..lastiklerin havasını indirin bence
maşallah bursaya araçları çok iyi gidiyor..
diğer kalkışlar yok mu honda ve siyah 106 falan:):)
onlarıda koyucam saxoyla b20 ninkileri falan hepsini koyucam salih abi :) evde değilim şuan eve geçtiğimde street e atarım
vtec_alp
22-04-2010, 20:13
videolar harıka bursada guzel bı gun gecmıs..
Maşallah Güzel Denemeler Olmuş.Kazasız Belasız Sürüşler
onlarıda koyucam saxoyla b20 ninkileri falan hepsini koyucam salih abi :) evde değilim şuan eve geçtiğimde street e atarım
motorla olan kalkısı da koy bursadaki makineleri gorsun
senin vtec masallahı var sağlıklı makina:icon_tup::icon_tup:
motorla olan kalkısı da koy bursadaki makineleri gorsun
senin vtec masallahı var sağlıklı makina:icon_tup::icon_tup:
sıkılan her vidanın yapılan her ayarın alın teri hakkı var abi istediğimize yakın birşey oldu inşallah zamanla daha iyiside olucak :)
afbuyur ama motorla kim kalkmıştı hatırlayamadım bendeki videolarda öyle bişey yok bonus olarak koydum bitane tek tekerciyi :D
maşallah gusel denemeler olmus
TolgaEsentepe
23-04-2010, 01:13
siyah gti la olan denemede polis ekibide izledi heralde kalkışınızı arabayıda yana çekmişler :D
burası yurt dışımı :D
imreniyorum ya çok güzel denemeler olmuş bonusda fena ;)
ÇALIŞKAN
23-04-2010, 06:09
maşallah vti ye :icon_tup:
burası yurt dışımı :D
imreniyorum ya çok güzel denemeler olmuş bonusda fena ;)
heheh bide jandarma olmasa çok iyi olcak. bölge otoban sonu, trafiğe kapalı alan ama jandarma bölgesi :)
trafik polisleri bişey demiyolar. sadece olacak bi olaya karşı araçların plakalarını yazıyorlar, cezai bi işlem söz konusu olmuyor :)
driftboy
23-04-2010, 08:26
Şu jandarmaLar oLmasa çok daha iyi oLacak ama kovuyoLar işte :D
Cihan Çizmeci
23-04-2010, 10:26
Güzel kalkışlar olmuş :)
belediye başkanı ile bir dialoğa girseniz orayı kazansak pist olarak çok iyi olur ;)
VTec_king
23-04-2010, 10:50
güzel denemeler :)
belediye başkanı ile bir dialoğa girseniz orayı kazansak pist olarak çok iyi olur ;)
heheh kimlerle diyaloğa girmedik ki yaw :)
jandarma olayınıda çözmüştük bi zamanlar hemde baya okkalı biyerden, sonra atamalar olup görev değişkliği olunca olmadı :D
bi ara bizim bi arkadaşımız o gölgede görevliydi ozamanda rahat takılıyoduk :D
nilüferde pist yapılcaktı sponsor olmadığı için yapımı yarım kaldı. plan proje arazi vs. herşeyi hazır :)
Onur typer
23-04-2010, 11:54
masallah vtıye mekan ne kadar guzel nerden buldunuz bızde hemen yapsak bole bı yer harıka yurtdısı gıbı
heheh kimlerle diyaloğa girmedik ki yaw :)
jandarma olayınıda çözmüştük bi zamanlar hemde baya okkalı biyerden, sonra atamalar olup görev değişkliği olunca olmadı :D
bi ara bizim bi arkadaşımız o gölgede görevliydi ozamanda rahat takılıyoduk :D
nilüferde pist yapılcaktı sponsor olmadığı için yapımı yarım kaldı. plan proje arazi vs. herşeyi hazır :)
denemelerin yapıldığı yer çok güzel keşke yapılsa burası ankara istanbul ortak buluşma yeri olurdu her hafta org. olurdu...
evet gerçekten çok iyi olurdu, tam ölçmedik ama yaklaşık 600 mt falan vardır rahat. gerçi ilerleyen zamanlarda buranın otobana dahil edileceği söyleniyor.
hasan salar
23-04-2010, 22:36
emre ne o galiba le mansa göz diktin bence sen stock bir vtı ile dene çünkü rc ilkere en fazla 1 boy geçiliyo ben ilker dışındaki vtı leri geçer diyorum ama heyecan dersen ayarlarız bişeyler.
bişeye göz diktiğimiz yok hasan abi art niyetli olarak koymadım videoları dikkat edersen geçildiğim videolarıda koydum daha elimdekileri de koyucam.heycanı zaten her zaman yapıyoruz yapmaya da hazırız problem yok geçtik geçildik diye olay da yaratmadık şimdiye kadar hiçbiyerde sen kalbini ferah tut hepsinin zamanı gelir ;)
bişeye göz diktiğimiz yok hasan abi art niyetli olarak koymadım videoları dikkat edersen geçildiğim videolarıda koydum daha elimdekileri de koyucam.heycanı zaten her zaman yapıyoruz yapmaya da hazırız problem yok geçtik geçildik diye olay da yaratmadık şimdiye kadar hiçbiyerde sen kalbini ferah tut hepsinin zamanı gelir ;)
hasan sana demiyo aga bana diyo lemansa mı göz diktin diye eheheh.
emre ne o galiba le mansa göz diktin bence sen stock bir vtı ile dene çünkü rc ilkere en fazla 1 boy geçiliyo ben ilker dışındaki vtı leri geçer diyorum ama heyecan dersen ayarlarız bişeyler.
yok yaw göz dikmek değilde nekadar arkasından giderim diye merak ediyorum. İlker çok geride kalmazsın demişti, bende merak ediyorum ne olur diye :)
olurda bi lemans benzinini boşa harcıcaksa benle harcasın bari :D
hasan salar
24-04-2010, 00:20
yok öylesine dedim sen birşey demedin zaten öylesine dedim ben emreye benim için farketmez geçmek geçilmek sorun olsa arkada bebek arabası vardı denemezdim bile ben arabamı zorlamam geçicekte olsam böyle heyecanlar güzel olur anlamında ayıbettin kardeşim:))
ooo hasan abim çok pardon ya ben anlayamadım despeye dediğini mahçup oldum bak :S ulan despe bak heryeri karıştırıyon olm rclere niye göz dikiyon sana si bulcam bi tane kısa zamanda onla denersiniz bol bol neşeli günlere az kaldı spec :D:D
hasan salar
24-04-2010, 00:24
tabi o arkadaşlarda iyidir sever öyle şeyleri deneriz ama galiba debriyajı bitecek dragta baya koku geldi ama 206 gtı benim eski araç bi ara onunla deneyin ama ben unu geçersin diye düşünüyorum 1 boy kadar.
ufak tefek sıkıntılarımız var abi onları halletmeden pek yürütmek istemiyorum ondan sonra soruyorlar " hani olm b18c5 nerde " diye laf anlatamıyoruz ki millete stock spec olduğumuzu :P
hasan salar
24-04-2010, 00:29
ama o lastiklerle daha iyi olması lazım bence ne dersin.
ooo hasan abim çok pardon ya ben anlayamadım despeye dediğini mahçup oldum bak :S ulan despe bak heryeri karıştırıyon olm rclere niye göz dikiyon sana si bulcam bi tane kısa zamanda onla denersiniz bol bol neşeli günlere az kaldı spec :D:D
haha bişeyi karıştırdığım yok aga doğrular söylüyorum :D
si ın kaput altında d16a9 varsa denerim ahah benim için farketmez :D
ama o lastiklerle daha iyi olması lazım bence ne dersin.
abi o lastikler pek sağlıklı değildi o asfaltta hadi onuda geçtim bariz arabayı kasan birşey var çözdük sayılır ama tam olarak bitmedi ayarları vs leri.pazar günü arabayı görmemiz çok iyi oldu eksiklerimizi daha iyi gördük bakalım yapabildiğimiz kadar yapıcaz bişeyler :)
haha bişeyi karıştırdığım yok aga doğrular söylüyorum :D
si ın kaput altında d16a9 varsa denerim ahah benim için farketmez :D
bir si ve bir 106 gelicek inş. bakalım beklemedeyiz adaş.sen şakacı si leri seviyomuşun duyduğuma göre :D:D:D
hasan salar
24-04-2010, 00:52
dragta üzme arabanı derim ama sen bilirsin çok sıkıntı yaşarsın mesela ben o lastikten taksam 106 nın işi çok zor olur ama yazık arabala ama ekonomiye can vereyim dersen sen bilirsin.
şanzıman farklı olduğu için rollingde az çok gördük neler yapabildiğini arabanın birde dragda görelim istedik abi :) bakalım şimdi pıroce zamanı :D:D
hhaha benim için farketmez aga, gazlamaya adam olsun bana :D
sana özel kategori yapcaz zaten adaş :D
güzel olmuş ama vtec cok sarıyoo
slick olmasına rağmen tutunamadı o gün için başka lastik seçeneğimiz yoktu eksiklerin olmasına rağmen görmek istedik gördük güzel bi gündü :)
slic her yerde her asfaltta tutunucak diye bişi yok ondan ziyade öyle vtec kaldırılmaz kenzai.sanırım sen değilmişsin jokeyi.başkasıu kaldırmış.
slic her yerde her asfaltta tutunucak diye bişi yok ondan ziyade öyle vtec kaldırılmaz kenzai.sanırım sen değilmişsin jokeyi.başkasıu kaldırmış.
serkan abi en ideal devir ve kaç rpm de 2ye çekmeli sence?? max gücün geldiği yerde mi yoksa biraz redline yaparak mı?
maşallah araçlara yol çok güzel zevkli olmuş :) 1 vites biter redline düşer 123 die sayarım sonra 2 atarım ben öle yepıyorum ama burda drag konusunda uzman abilerimiz kardeşlerimz var onlar daha aydınlatıcı olurlar :)
sayı sayma kaç devirde 2 ye atma diye bi olay tam randuman vermicektir.
aracın sesini dinlersin aracını tanımanda çok önemli.
ama ben vteci 5500 de kaldıranlara pek katılmıoyorum.
bursada denerdik çok iddialı arkadaşlar vardı :)özellikle benimle drag yapılıcağı zaman getirilen arkadaşlar :)
bursalı arkadaşlarımız 1-2 kere denk gelmişlerdir onlar tutardı 5500 6000 gibi start verilirdi ben direk yanlarından 1 boy ile kalkardım.
pompalama işini çözersen sesi dinleyerek en randumanlı kalkışı yaparsın.
hiç slick ile araç kaldırmadım ben standart lastikler için konuşuyorum. her daim 3k da beklerim o sararken bi kaç bas çek sonra direk 8100 de vites atıosun sıfır kayıp.
çok şükür henüz dragda malubiyetim olmadı bu tarz ile :)
dedimya bu böyledir demiyorum ama benim stilim bu yöndedir can cım.
sayı sayma kaç devirde 2 ye atma diye bi olay tam randuman vermicektir.
aracın sesini dinlersin aracını tanımanda çok önemli.
ama ben vteci 5500 de kaldıranlara pek katılmıoyorum.
bursada denerdik çok iddialı arkadaşlar vardı :)özellikle benimle drag yapılıcağı zaman getirilen arkadaşlar :)
bursalı arkadaşlarımız 1-2 kere denk gelmişlerdir onlar tutardı 5500 6000 gibi start verilirdi ben direk yanlarından 1 boy ile kalkardım.
pompalama işini çözersen sesi dinleyerek en randumanlı kalkışı yaparsın.
hiç slick ile araç kaldırmadım ben standart lastikler için konuşuyorum. her daim 3k da beklerim o sararken bi kaç bas çek sonra direk 8100 de vites atıosun sıfır kayıp.
çok şükür henüz dragda malubiyetim olmadı bu tarz ile :)
dedimya bu böyledir demiyorum ama benim stilim bu yöndedir can cım.
bilgi paylaşımı için sağol abicim.
ben birde STP Bey'in açıklamasını merak ediyorum :)
evet abi ben değildim jokey :) öyle pek bir iddaa veya kapışma sonucu aracımı yarıştırmadım dediğin gibi abi aracı tanımak önemli gerisi yalan :icon_tup:
herkese kazasız belasız sürüşler olsun ağalar.
bilgi paylaşımı yapan herkesi dinlerim.bilmediklerim çıkarsa örnek alırım tarzımı biliosun can cım.
kenzai aracına maşallah babali.allah kazadan beladan uzak tutsun.