Orijinalini görmek için tıklayınız : c2 vts???
pug_erkan
23-04-2010, 12:40
merhaba arkadaşlar eski saxo vts kullanıcısı olarak yazıyorum 1 senedir arabasızım ve model yüksekliği nedeni ile saxo vts ile ilgilenemiyorum aile eski araba diyor:) bende c2 vts düşünüyorum en azından model yüksek ve ben fransızcıyım arakadaşlar bana başka araba önermezseniz sevinirim c2 hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum.... şimdiden tşk.
pug_erkan
23-04-2010, 16:05
arkadaşlar c2 vts hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınız yokmu...?
Sorunsuzu yok varsada bana denk gelmedi :) Ancak bu sorunlar saxo 106lardaki gibi direksiyon tıkırtısı torsiyon gıcırıtısı gibi sürekli yapacak tatlı belalar değil.Genel olarak elektronik konuda sıkıntı var.Abidik gubidik hata verir birde bip bip ötüp orta ekranda yazar **** faulty diye. Kat iptal etsen ona bile tepki gösteren bir araç.
Kardeş üst model araba alayım dersen eyvallah ama aklında başka bir proje varsa çok ugraş vermen lazım konuya çok yakın olan iki arkadaş yakında cevap yazarlar Yiit ile ahmet28 İkiside c2 vts kullanıcısı biri satıyordu diğeri söküyor :) :)
Ben kullandım araç güzel keyifli donanım olarak çok iyi 15 20 bin liralık bir civarda o performansda alınabilecek nadir arabalardan biri .
kısacası fazla sıkmayacaksam ve aile içinde kullanmam gerekiyorsa tek kapı düşünüyorsam ALIRIM.
Saygılar.
stock saxo vts kadar iyi gitmez ama onun dışında yol tutuş güvenlik ve zevk açısından alınabilecek araba ne öğrenmek istersen yazarım
Ahmet_28
23-04-2010, 17:49
ben 1 yıldır kullanıyorum allah için 106 dan sonra rahat ettim sanayiyi felan unuttum.ama 106 saxo kadar gitmez onu bekleme.yiit inde söylediği gibi yol tutuş donanım v.s üst seviyede gayet keyifli kullanımı var.kafana takılanları sor yardımcı olalım
aracımda satılık ilgilenirsen
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=49295&highlight=ahmet_28%27s+c2+vts
C2 güzel duruşu falan şirindir.106 saxo kadar gitmesede tatmin eder..
pug_erkan
24-04-2010, 07:51
arkadaşlar açıkcası ben sıkmak için alıyorum sıkıntı yaratıcaksa 106 saxo kadarda gitmeyecekse gerek yok tabiki... ahmet arabanda güzel kardeşim allah kaza bela vermesin görünen bize gelmicek bi araba c2 kahramanlığada gerek yok:) çok teşekkür herkeze yorumlarınız için sağolun....
madem sıkacaksın o paralara al bi clio rs doya doya sık istediğin gibi :) 2002modelleri var en azından vts ve 106ya göre daha modellidir. 2002den sonra mk2 kasa oldu ama onların fiyatları biraz fazladır. bütçen ne kadar bilemiyorum. ne alırsan şimdiden hayırlı olsun derim.
trendseref
26-05-2010, 15:13
ERKAN dinle kardeşini gwen bana ne dedim....