Orijinalini görmek için tıklayınız : dizel booster
arkadaşlar dizel için enjektor yakıt sıstemı temızleyıcı var carpexın gecen gordum aldım.kullanan varmı yada faydasını goren ?
yokmu kullanan yada hakkında bişiler bilen:)
guncelll
double up'un kini kullan memnun kalırsn. carpex filan sokma arabana. bor powerinde ckmıs yakıt katkısı onuda önermem.yağ katkısı ve mazot katkısında double up:)
doktum yarısını otekı yarısını dokmıyım ozaman...bor power yag ıcın kullanmıstım daha dorusu motor yapıldıgında yag degısmedı sanırım ozaman hala duruyor:D
depo katkisinda wurthu tek gecerim
depo katkisinda wurthu tek gecerim
kesinlikle.carpexin fiyatı nasıl bilmiyorum ama würth 25 lira.aracı alalı 7 bin km oldu 2 kere kullandım pek bi faydası varmı bilmiyorum ama varsada würthün faydası vardır :)
Mehmet Gazihan
24-04-2010, 13:46
sistem temizliği depo katkısı ile olmaz arkadaslar..
o enjektorleri, pompayı, piston kafasını, subapları temizleyebilecek sertlikde bi kimyasal depo pompanızı harcar.. o yüzden harici bi makina ile kimyasal beslemek gerekmektedir..
http://img62.imageshack.us/img62/492/dscn1692smallfs7.jpg
işin en iyilerinden olan bu kimyasalı deponuza dökerseniz depo pompanız pert olur..
yaza görüşelim mehmet abi bu konuya da artık ihtiyacım var gibi duruyo, tapagazda hafif duman atmaya başlamışız geçen bi arkadaş söyledi arkamdan yetişmeye çalışırken farketmiş :D
carbon clean kadar etkili olamaz dediğiniz gibi ama uzun vadede belli periyotlarla 'kaliteli' ürünleri kullanmanın yararlı olacağını düşünüyorum.
Liqui Moly kullandım.. Çok memnun kaldım gerçekten ;)
Mehmet Gazihan
24-04-2010, 15:37
kolay memnun oluosun sende
carpexin fıyatı 12 tl idi metroda...faydası olup olmadgını ben anlayamıyorum tabıkı açıp bakmak lazım herhalde :) yada en iyisi sokturcen temızletıcen :D mehmet abinin dediği gibi
nasıl bi üründü?ayrıca nasıl bi etkisi oldu?
Dumanı azaltması benim için önemli bi etkendi mesela :D