Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Fiesta hakkında bir sorum olucak ?
dragonflydesing
24-04-2010, 12:32
Arkadaşlar bu aralar fiesta bakıyorum,fiesta alıcağımızdan dolayı.Fakat aklıma bir soru takıldı,2009 model fiestaların siyah renklerinde konsol ve koltukların hepsi vişne çürüğü rengindemi ? yoksa normal rengide varmı,çünkü vişne çürüğü rengi pek hoşuma gitmiyor konsolda.
Siyah renklerin hepsinde standart olarak bu renktenmi var ?
http://image5.sahibinden.com/photos/49/27/88/24492788c6w.jpg
Yoksa bu rengi olanıda varmı?
http://image5.sahibinden.com/photos/23/66/00/24236600rmi.jpg
Tuning055
24-04-2010, 12:34
siyah renkte sadece vişne renginin oldugunu sanmıorum..
var bakın normali de, http://www.sahibinden.com/1_4_tdci_ford_fiesta!!!arac_sifir_bazindadir_-26WQQaXQQ24520424WQQpXQQdisplayitem
Ben bi ara internette bakmıştım Titanium modellerinde hep vişne çürüğü vardı. Belki diğer modellerinde siyah olabilir ama pek bilgim yok.
edit: üstteki post tamamdır :)
dragonflydesing
24-04-2010, 12:35
var bakın normali de, http://www.sahibinden.com/1_4_tdci_ford_fiesta!!!arac_sifir_bazindadir_-26WQQaXQQ24520424WQQpXQQdisplayitem
elbette diğer renklerde gördüm,fakat ben siyah renkte olanında hiç normal konsol rengi görmedim ?
elbette diğer renklerde gördüm,fakat ben siyah renkte olanında hiç normal konsol rengi görmedim ?
ben siyah noktayı kaçırmışım k.bakmayın :)
Bunu Bende Merak Ediyorum ....:)
dragonflydesing
24-04-2010, 12:43
ben siyah noktayı kaçırmışım k.bakmayın :)
önemli değil ;)
Bi aralar lansman paket vardı onla alakalı bir şeymi acaba...
yalnız eski kasalardada bu renk siyahlar :D galiba yok sahibindeni talan ettim :D
fordun böyle salaklıkları vardır fıstık gibi araba yap sonrada içine et:D:D
dragonflydesing
24-04-2010, 13:56
Bi aralar lansman paket vardı onla alakalı bir şeymi acaba...
şimdi titanium x paketler var benim almayı düşündüğümde onlar zaten.
yalnız eski kasalardada bu renk siyahlar :D galiba yok sahibindeni talan ettim :D
Ben bütün araba ilan sitelerini talan ettim :D bi ara vaktim olursa gidip sorcam bayiye :)
redbaron
24-04-2010, 13:57
sabit renk sadece vişne çürüğü geliyor siyahlarda ben bayiye sormuştum.açık renklerde siyah oluyormuş içi
dragonflydesing
24-04-2010, 14:13
sabit renk sadece vişne çürüğü geliyor siyahlarda ben bayiye sormuştum.açık renklerde siyah oluyormuş içi
tahmin ettiğim gibi :icon_tup: neyse bizde gri alırız artık :)
Bizdede 1.tdci titanium var bordo renk bizimkininde içi vişne çürüğü heralde standart oluyor.Opsiyonel olarak ekstradan renk seçilebilir mi bilmiyorum.
dragonflydesing
24-04-2010, 15:40
Kendi sitesinden baktım şimdi e-broşür'üne.Kapalı renklerde (Siyah,füme) gibi iç döşeme rengi bordo oluyormuş titaniumlarda,trendlerde ise bej oluyormuş.
bende de siyahı var, tüm titaniumlarda siyahlarda içi bordo..gri renk için açık renk araba almanız gerekiyor..siyah, elektrik kırmızı, bordo ve fırtına grilerin içinin hepsi bordo..
Kendi sitesinden baktım şimdi e-broşür'üne.Kapalı renklerde (Siyah,füme) gibi iç döşeme rengi bordo oluyormuş titaniumlarda,trendlerde ise bej oluyormuş.
Siyahmı İstiyordun Abi . Bence Çok Güzel Ama Çabuk Kirleniyor Ben Olsam Beyaz Alırdım Tavanada Siyah Kaplama Yapıp Cam Tavan Görünümü Yapardım ... Şahsen Gördüm Bu Dediğimi Ve Mühişti En Full Titanium'du Başka Hiç Bi Modifiye Yoktu... :):):)
dragonflydesing
24-04-2010, 20:30
Siyahmı İstiyordun Abi . Bence Çok Güzel Ama Çabuk Kirleniyor Ben Olsam Beyaz Alırdım Tavanada Siyah Kaplama Yapıp Cam Tavan Görünümü Yapardım ... Şahsen Gördüm Bu Dediğimi Ve Mühişti En Full Titanium'du Başka Hiç Bi Modifiye Yoktu... :):):)
İçi siyah olsaydı siyah istiyordum fakat kısmet değilmiş :) Aracı evdeki bayanlar kullanıcak yoksa fiesta 1.6 sport ilk tercihimdir :) Gri'de olabilir,beyaz olarak opak'larda kirlenince kötü duruyor metalik beyaz'ları olsaydı güzel olurdu.Bi yandan Cruze'uda unutmuş değilim,siyah alırsak zaten arabaya ziebart boya koruma yaptırmayı düşünüyorum.Modifiye konusunda evet yeni moda öyle fakat ben fiesta için daha farklı bir şekil düşünüyorum çok abartmadan sade bi mod yapcam,şu sportların replika tamponları çıkarsa onlardan alıp,4 jant,hafif bir ses sistemi,birde remus egzoz,motor'ada chip ve hava filtresi tadından yenmez valla :D