Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio benzin pompası Hk.
nakayama
24-04-2010, 16:40
Arkadaşın aracının benzin pompası arızalı araç clio sport orj pompa için 500 lira fiyat çektiler.Buna uygun en ucuz şekilde iyi bir pompayı nerden bulabiliriz walbro vs bunun gibi markaların bu araca göre pompası varmı ?
orjinal pompa yerine walbro v.s markaları uydurabilirmiyiz uysa bile aşırı yakıt püskürtmekten zengine düşebilirmi araba....
pompa ve samandıra fiyatı vermisler sna, 275 civarı sadece pompa tabi sadece pompayı satan bi yer bulman lazım. k4m nin orj pompası cok cok iyidir, bn turbo arabada stock pompayla kullandım 4 barlarda benzınle...
meganların pompası aynı mıdır clio ile ? çoğu parçası uyuyor ? motorlarda aynı k4m.fark olur mu clio sport 1.6 16v nin ki ile megane'nin pompası
pompa ve samandıra fiyatı vermisler sna, 275 civarı sadece pompa tabi sadece pompayı satan bi yer bulman lazım. k4m nin orj pompası cok cok iyidir, bn turbo arabada stock pompayla kullandım 4 barlarda benzınle...
Anladım..Gİdip bi sorayım olmazsa şu sadece pompayı valla bıktım artık arabanın gaz yememesinden düzelir inş....
byspeedman
25-04-2010, 22:28
yan saniyileri mevcut veka felan sök aynısını bulursun piyasada barlarda değişken hem
boosted_pug
25-04-2010, 23:12
benzin regülatörü war sonuçta 10 barda taksan o regüle eder uygun barda ve flowda başka bi pompa takın bişi olcağını sanmam