PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray-Bursaspor

Tuning055
25-04-2010, 11:12
evet arkadaşlar sızce galatasaray nasıl bır yol ızlemelı.. siz ne düşünüyorsunuz..

Eworen
25-04-2010, 11:15
GS liyim ;
FB yener ise, GS nin Bursa yı yenmesini istemem şahsen
***** Fener olacağına Bursa olsun mantığı hehe :)

efe-E
25-04-2010, 11:17
az sonra kapanır bu konu.

Anıl E.
25-04-2010, 11:39
Bursa yeneeeer :)

SONE-R
25-04-2010, 11:41
GS'ın ikinci olamayacağı, FB ve Bursanın ilk ikiye gireceği bir sonuç olsun...

Kadyr
25-04-2010, 11:52
maca gıden varmı

ZaZy
25-04-2010, 12:04
biraz sonra kapanır bu konu ama :D BUR-SA-LI-YIZ :D :D :D

ilkerrrrr
25-04-2010, 12:09
Galatasaray futbol takımı öyle küçük hesaplar peşinde koşan bir takım değildir. 2003-2004 dü sanırım trabzonu yenip feneri şampiyon yapmıştık. Adam gibi çıkıp topumuzu oynayacağız. Artık yeneriz yeniliriz orasını allah bilir.

ZaZy
25-04-2010, 12:13
o farklıyıdı bu farklı :D o zaman ipler Fenerin elindeydi şimdi Bursa'nın... Şimdi Bjk'de puan kaybetti bizim şampiyonlar ligide mucize, bence kaybetmeliyiz... Fbliler kusura bakmasınlar... istedğim bu

ilkerrrrr
25-04-2010, 12:15
Valla ben 6-0 dan sonra aziz yıldırım elini sıkan, fenerbahçe yenilgisinden sonra hakeme sığınmayın diyen başkanların bulunduğu bir takımın taraftarıyım. Ne sebeple olursa olsun bir maçı kasten kaybeden takımın taraftarı olmam ki takım da böyle birşey yapmaz biliyorum.

gambit49
25-04-2010, 12:18
galatasaray yener her turlu :D biz ise yarayacagi zaman hic yenilmeyiz

Quantum
25-04-2010, 12:18
hiç bir spekülasyon olmadan hakkıyla bursa kazanır umarım

ZaZy
25-04-2010, 12:19
yapmaz bende biliyorum, yatalım da demiyorum. Ama kazanırsak üzülürüm, kaybedersek sevinirim...

ygtkrmdnz
25-04-2010, 12:37
Gs ezecek akşam.

F.Dogan
25-04-2010, 12:40
hakeden kazansın

Tuning055
25-04-2010, 13:19
bence fenerın durumuna gore bır mac olur.. fener yenılırse gs bastırır ama yenerse ıster ıstemez bır pısıkolojik etki olabılır dıe dusunuorum.. (sıkı gs taraftarıyım)

ygtkrmdnz
25-04-2010, 13:21
gündüz maçı futbolcuları etkiler bence tam kapasite oynayamaz fenerbahçe bugün

ama hiç belli olmaz akşam 9da puan durumu kesinleşir.

Melih-Ö
25-04-2010, 13:23
gs verir maçı bilerek

Yigit-Y
25-04-2010, 13:24
iddaa da tek maç GS'ye 1.5 veriyor sanırım GS alamak zorunda...

ygtkrmdnz
25-04-2010, 13:37
gs niye versinki maçı paraya ihtiyacımızmı var dünyanın en zengin takımıyız gönlümüz zengin :D

buraek4
25-04-2010, 13:50
gs verir maçı bilerek

hangi takımdan bahsettiğinin farkındasındır umarım...bahsettiğin takım Türkiyenin en büyük takımı en marka takımıdır o yüzden dikkat et yazdıklarına

Mutu
25-04-2010, 13:57
Galatasaray kazanacak ama fb macından öncede böyle bi his vardı içimde ondan korkuyorum :p Bir de paşa fbye zorluk çıkarabilir . Galatasaray'ın oynaması gerekn şekil ise açık ilk 8 haftada oynadıgı gibi sıkı baskı , hep ileriyi düşünen bir oyun anlayışı bu şekilde bizi tutabilecek takım yok , ne kadar korkak oynarsak o kadar puan kaybediyoruz :)

gs verir maçı bilerek

Bunun gibi düşünenler zamanında bizim Tsyi yenip fbyi şampiyon yaptıgımızı inkar ederler , kendilerinin olduklarını sanırlar :) Böyle rakip takıma saygısızlık yaparsanız sonra fanatizim , holiganizm neden var diye sorgulayamazsınız !

Yigit-Y
25-04-2010, 14:07
GS maç vermez ;)

şampiyonluk adına önemli bir maç...

Kadyr
25-04-2010, 14:10
sampıyonlar lıgını dusunmek lazım enazından

Spawn
25-04-2010, 14:17
galatasaray gibi bir camianın böyle ufak tefek hesaplar peşinde koşacağını sanmıyorum . bence ellerinden geleni yapacaklar , fakat maçın sonucu gerçekten süpriz. bursa için dönüm noktası bu maç , eğer alırsa rahtlayacak . dolayısı ile bursa da elinden gelenin fazlasını yapacaktır. belkide bursadan senenin en iyi futbolunu görebiliriz.

bir fenerbahçe taraftarı olarak ben ne bursayı ne de galataarayın yenmesini istiyorum .. fenerbahçe şu anda lider olabilmek için en büyük rakibinin yenmesini istiyorsa , geri dönüp sene içinde verdiği abuk subuk puanlara bakmalı ..

hak eden kazansın diyorum ben ..

bu arada fenerbahçeliyim

CRX_Power
25-04-2010, 14:19
galatasaray gibi bir camianın böyle ufak tefek hesaplar peşinde koşacağını sanmıyorum . bence ellerinden geleni yapacaklar , fakat maçın sonucu gerçekten süpriz. bursa için dönüm noktası bu maç , eğer alırsa rahtlayacak . dolayısı ile bursa da elinden gelenin fazlasını yapacaktır. belkide bursadan senenin en iyi futbolunu görebiliriz.

bir fenerbahçe taraftarı olarak ben ne bursayı ne de galataarayın yenmesini istiyorum .. fenerbahçe şu anda lider olabilmek için en büyük rakibinin yenmesini istiyorsa , geri dönüp sene içinde verdiği abuk subuk puanlara bakmalı ..

hak eden kazansın diyorum ben ..

bu arada fenerbahçeliyim

Yoruma bak pis fenerli seni :D:D

Spawn
25-04-2010, 14:24
Gol olur :D

devil_berk22
25-04-2010, 14:38
galatasaraylıyım bugün bursayı yenip yolumuza bakıcaz kısmetse :)

34btr1907
25-04-2010, 14:49
fenerbahce berbat oynuyor 0-0 ilk yarı

S.Özeren
25-04-2010, 14:50
herşey fener maçına bağlı ilk yarı 0 0 bitti :)

Mutu
25-04-2010, 15:15
Bence paşa alacak macı :D Ayrıca diyorum Galatasaraylıyım , Bursayı yenecegiz ve bizim sayemizde sezon sonu fb şampiyon olacak biz 2. olıup şampiyonlar ligine gidecegiz :(

S.Özeren
25-04-2010, 15:34
galatasaray'dan artk şampiyonluk gibi bi beklentim yok sadece şampiyonlar ligini bekliyorum

Tuning055
25-04-2010, 15:36
tüh beee gol oldu

Bluttbeton
25-04-2010, 15:51
Fenerbahçe maçı yendi gibi bişe 90+1 oynanıyor artık bursayı ve geri kalan maçları kazanıp yolumuza devam edecez

ygtkrmdnz
25-04-2010, 15:55
ne oldu maç bittimi ?

EvrenCan_RS
25-04-2010, 15:57
Şu andan itibaren Galatasaray'lı olarak Bursa yensin istiyorum...
Ama Galatasaray maçı bilerek vermeyecektir kesinlikle...

34btr1907
25-04-2010, 15:59
konuyu açan arkadaş gs yatsamı kazansamı dıye sormus resmen:D artık şam ligi istiyorsa gs almak zorunda akşam

omercanilica
25-04-2010, 16:00
ne oldu maç bittimi ?

1-0 aldı fener

ygtkrmdnz
25-04-2010, 16:06
o zaman akşam :

Cimbom gol gol gol :D

Gokhan43
25-04-2010, 16:07
Akşama çok heyecanlı bi maç bekliyorum her ne olursa olsun :)

ygtkrmdnz
25-04-2010, 16:09
inş hakem maça gölge düşürmez 2 takımada ortak davranır taraftar desteği ile maçı alacağımızı düşünüyorum.

c@n
25-04-2010, 16:32
Madem gs şampiyon olamayacak en iyisimi bursaspor olsun.

Tuning055
25-04-2010, 16:35
konuyu açan arkadaş gs yatsamı kazansamı dıye sormus resmen:D artık şam ligi istiyorsa gs almak zorunda akşam

ilginç olan ne:D:D ben şahsen galatasarylı olarak yatmamızı ıstıom:D dıger arkadaslarında fıkırlerını merak ettım:D

focus musty35
25-04-2010, 16:35
şampıyon bellı fenerbahçe ikinci kim :D

shuttle
25-04-2010, 16:39
Lig başlamadan şampiyon olan takımlara şampiyonluk primi veriyorlar. Bu ücret sabit olup , şampiyon olan 4 takıma (fb,gs,ts,bjk) dağıtılıyor.

Şimdi bu durumunda galatasaray , bursa ya yatar mı? Gs nin şampiyonlar ligi şansı da var. Nasıl var derseniz , bursa ; gs ye ve bjk ye yenilirse , gs şampiyonlar ligine gider.

bjk de gs nin kardeş takımı :D olduğu ve bursadan nefret ettiği için , bjk son maçta bursayı yener.

Bu maçta gs nin bursayı yeneceğini düşünüyorum. Herhangi bir yatma olmaz. rijkaard abi her türlü yener :D

Not:fb liyim

Cem.B
25-04-2010, 16:41
rijkaardı fener şampiyon olmasında bursaya yatsın diyemi getirdiniz çok büyük hedefleriniz varmış

ygtkrmdnz
25-04-2010, 16:43
Madem gs şampiyon olamayacak en iyisimi bursaspor olsun.

gs liyim ve en kötü ihtimal gs olamazsa bursa olsun diyenlerdenim en azında nseneye ligin kalitesi artar ve diğer anadolu takımları gaza gelir.

34btr1907
25-04-2010, 16:47
ilginç olan ne:D:D ben şahsen galatasarylı olarak yatmamızı ıstıom:D dıger arkadaslarında fıkırlerını merak ettım:D
bende fb liyim ama takımım maçı satsın hem klubume hem taraftarıma yakıstıramam ilginç olan gs lı olarak bunu istemen 2.lık hatta şam sansı olan bı takım ın taraftarı olarak bunu söylemen
benım fıkrımde bu tartısma cıksın dıye yazmıyorum konu gayet tadında gidiyor

Tuning055
25-04-2010, 17:05
bende fb liyim ama takımım maçı satsın hem klubume hem taraftarıma yakıstıramam ilginç olan gs lı olarak bunu istemen 2.lık hatta şam sansı olan bı takım ın taraftarı olarak bunu söylemen
benım fıkrımde bu tartısma cıksın dıye yazmıyorum konu gayet tadında gidiyor

valla ben bole dusunuyorum fener yerıne bursa olsun sunun surasın kac maç kaldı 5 puanlık fark var gs sampıyon olamaz mucıze.. şampıyonlar lıgıne gıdıyoruzda noluor.. hıc yoktan paşa paşa uefa mıza gıder aslanlar gıbı mucadelemızı verırız ben bole dusunuorum.. :D

SULTANOGLU
25-04-2010, 17:14
demin maç olduğunu unutup yanlışlıkla alisamiyenin arkasındaki opetin ordan benzin aldım :D fena kalabalık harbiden korktum. maçın nasıl olacağı konusunda ise hiç bir fikrim yok :D

Spawn
25-04-2010, 20:01
0-0 bitti.. hadi geçmiş olsun ..

en çok aziz yıldırım sevinmiştir galşiba bu duruma. biliyorsunuz sezon aşında 3 yıl ard arda şampiyonluk sözü vermişti :)

ygtkrmdnz
25-04-2010, 20:07
bursa eşekliğine doymasın :D

TolgaEsentepe
25-04-2010, 20:55
zevkli maç oldu ama hakemin çok saçma yönettiğini düşünüyorum bursa maçını. Galatasaray Feneri rahatlattı kendini de uefaya attı !

SONE-R
25-04-2010, 20:56
GS'ın ikinci olamayacağı, FB ve Bursanın ilk ikiye gireceği bir sonuç olsun...

istediğim oldu... çok güzel oldu.. artık ya biz ya da bursa şampiyon.. iki sonuçta da üzülmeyeceğim :D :D

grkm
25-04-2010, 21:23
galatasarayy evinde bu kadar dağınık oynamamalıydı , özellikle ikinci yarısında çok kötüydüler ve bursa maçı almak üzereydi..

Nires
25-04-2010, 21:43
bende gsliyim keşke bu akşam gs yenilseydi bursanın önü açık olsaydı

Onurkk06
25-04-2010, 21:46
bende gsliyim keşke bu akşam gs yenilseydi bursanın önü açık olsaydı

keşke ya anadoludan bi takımın şampiyon olduğunu görmek iyi olurdu da zor artık bu saatten sonra :o

Tuning055
25-04-2010, 22:59
tüh ya en istemedım skor oldu:S

sertac1
25-04-2010, 23:26
aslında her iki takımın oyuncularının psikolojilerini bilmiyoruz.

Fb kasımpaşayı yenmiş rahatlamış..

Bjk sivasla berabere kalmış

sistemler cok farklı..

gs maçındaki Kartlara gelince Tam isabetti kartlar

BURSA maçı 2 oyuncusunun üzerine kurmuştu bence Volkan şen,Sercan yıldırım

Galatasaray ise bütün topları keitada buluşturuyordu keita gelen topları tek'de ortalasaydı

skor böyle olmayabilirdi..

İvankov günündeydi..

VolcanoS
25-04-2010, 23:47
Kalecilerin gecesi oldu herhalde, hakem kötü yönetimiyle dikkat çekti.

Cem.B
25-04-2010, 23:51
bu sercan ne kazma adamdır ya hani genç yetenek die biri izlese genç tamamda yetenek nerde die sorabilir

gerçi genç dioz ama bende yaşlı duruo :)

SekoLive
26-04-2010, 07:43
dün gece karşıya geçtim maçdan biraz sonra heryerimde bursa plaka arbba ile köprüyü bitirdik :) kgs dolum yerinde isyan eden bursalılar vardı. sonuç olarak fenere istemeden yaptık kıyağımızı şampiyonlar ligidie iptale bağlandı bizim için...

StyleALP
26-04-2010, 13:21
Resmen komediydi maç. Bilerek atmıyorlar gibiydi yada öyleydi. Bursa resmen Hardcore oynadı, hayvan gibi girişiyorlardı.

Bestsi
26-04-2010, 14:30
Keitanın kafası gol olsaydı düşünsenize kendi kalesine gola ttıgını off ne kıyamet kopardı :D su saatdfen sonra benim için farketmez bursada şampion olsa fenerde olsa sevinirim ben fenerliyim ama bu sene fenerin bunu hak ettiğine inanmıyorum o guiza eşşeğive dauma ragmen ligdersek ligin durumu ciddi kötü demektir :D:D

brv
26-04-2010, 14:42
İyi mücadele ettik gol atamadik sadece...

Bünyamin Gezer İBB maçından sonra bu maçta da yanlış kararlarıyla az yada çok maça etki etti...

Liderliği kaybettik sadece şampiyonluk için şansımız çok yüksek...Arada sadece 1 puan fark var....

Trabzon kupayı alırsa son maçta Fb'ye yatma ihtimali çok yüksek,şampiyonluk pastasındaki payı kaptırmak istemiyorlar çünkü...

Eskişehir bu akşam Trabzon'u yenerse eğer Uefa için şansını devam ettirebilir Fb maçına daha çok asılır.Ankaragücü maçından umutluyum ben.

Viper_Si
26-04-2010, 14:45
yine yaptık fenere kıyamızı:ofk: bu arada fenerinde kaç maçının 1-0 ve 2-1 gibi hiç futbol adına oynamadan 1farklı galibiyetlerle basit gollerle bu güne geldiğini unutmayın. objektif düşünürsek Hakeden bursadır şampiyonluğu:icon_tup:

desibel
26-04-2010, 15:01
yine yaptık fenere kıyamızı:ofk: bu arada fenerinde kaç maçının 1-0 ve 2-1 gibi hiç futbol adına oynamadan 1farklı galibiyetlerle basit gollerle bu güne geldiğini unutmayın. objektif düşünürsek Hakeden bursadır şampiyonluğu:icon_tup:

önemli olan hak eden değil kazanandır bence :icon_tup:kimse bahsediyomu sivastan hayır neden çünkü sampiyon bjk oldu fb için dünkü maç çok güzel geçti elini kolunu sallıyarak 1-0 yendi guiza ya bişey demiyorum zaten gol makinası die aldık ÇAMAŞIR MAKİNASI çıktı :D

özgür67
26-04-2010, 15:13
bu sercan ne kazma adamdır ya hani genç yetenek die biri izlese genç tamamda yetenek nerde die sorabilir

gerçi genç dioz ama bende yaşlı duruo :)

yeteneğini seneye fener formasına saklıyor bence:icon_tup:

Viper_Si
26-04-2010, 16:42
önemli olan hak eden değil kazanandır bence :icon_tup:kimse bahsediyomu sivastan hayır neden çünkü sampiyon bjk oldu fb için dünkü maç çok güzel geçti elini kolunu sallıyarak 1-0 yendi guiza ya bişey demiyorum zaten gol makinası die aldık ÇAMAŞIR MAKİNASI çıktı :D

haklısın kimse sivası konuşmuyor. ama bilen biliyor bjk anadolu takımlarına puan kaybetmedi şampiyon oldu. fener dünkü maçta güzel oynadı, ama attıgı golü 3kere 5 kere izleyince görünüyorki kaleci muratın hatası çok büyük. bana göre bu hata değil bilerek yapılmış bir hareketti. dün gecede ahmet çakar aynısını söyledi. zaten görüntüde ortada: golü bilerek yedi isteyerek kaleyi boş bıraktı. bu benim düşüncem. kimseye laf atmıyorum tartışma çıksın diyede söylemiyorum.

Boost Up
26-04-2010, 16:45

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahaa:hahaha: yarıldım ahuahuauhhau

Bestsi
26-04-2010, 16:56

Lütfen fanatiklik yapmayın macı izledinizmi Ahmet cakarı bende izledim o programı zaten gırgır olsun die izliyorum böyle bir mantık varmı murat bilerek yemiş ayıp tır günahtır bukadar basitmi ayrıca macta bariz üstün taraf fb idi guizanın dışarıa ttıgı topu birinci ligdeki cogu stoper atamaz dedi aynı ahmet cakar onu neden es geciyorsun bencede skor yanlıştı 1-0 yerine 3-0 falan olmalıydı o mac ama önemli diil öyle böyle bence fb daum ve guizaya inat su an cok guzel oynuyor ve özguvenleri geldi yerine daha öncede demiştim bu saatden sonra bnce fenerde şampion olsa bursada olsa sevinirim su durumda bjk şampionlar ligine gidemior galiba gs ninde zor gorunuyor beni ilgilendiren bu brazda ordan bursa ve trabzon para kazansın ayrıca bir konu daha var GS liyim diyen taraftar4ların ardaya yaptıgı bence yazıktır bu herif iyibir futbolcu ve daha cok genc bircesit milli servet sahip cıkmak lazım destek olmak lazım biz elin ne yedigi belirsiz guizası gene dengesiz karısından ayrıldı morali bozuk diye ne yapacagımızı sasırıyoruz arda ne yaptı 1 metreden golmu kacırdı kosmadımı haksızlık ediliyor yazık ediliyor ardaya destek olmak lazım bu adam bu memleketin milli takımına lazım bazen olaylara sadece klupler penceresinden bakmamak lazım en önemli renkler kırmızı ve beyaz bu adamda o formaya yakısıyor .

ömerve
26-04-2010, 16:58
ahmet çakarın en iyi yaptığı iştir saçma sapan komplo teorileri üretmek,bikini giydiği için sallıyor bunları :)

facia
26-04-2010, 17:06
İş buralara kalırsa şampiyonluk için heryol mübahtır. Murat o golü bilerek yemiş olsa ne olur. Teşvik primi almış olsa ne olur. Bursa adam gibi top oynasaydıda saçma sapan puanlar kaybetmeseydi. Aynı şey GS içinde geçerli .

EMRE-5843
26-04-2010, 17:10
Bu hafta penaltı noktasını eşeleyen oldumu beşiktaşa mazeret kalmadıda:)

ygtkrmdnz
26-04-2010, 17:46
sanki gs maçı rolantiye aldı

maç 0-0 bitsin zaten şampiyon olamayacağız fenerbahçede olmasın bursa nın şansı devam etsin gibi bir psikoloji vardı sahada.

TheAce
26-04-2010, 17:52
hiçbir büyük takım yöneticisi bursasporun şampiyon olmasını istemez, ne beşiktaş nede galatasaray bursaya maçı verirdi kaldıki biri geçti diğeride vermeyecektir. bu iş gelir paylaşımıdır bir topluluktur ve kimse o topluluğa yeni üye sokmak istemez. herşey danışıklı dövüş. fenerbahçe-beşiktaş maçında öyle bir skor çıktıki ne fenerbahçeliler nede beşiktaşlılar kendi takımına yüklenemiyor aynı şeyler ilerleyen maçlarda galatasaray için olacaktır, şampiyonlar liginede galatasaray gidecektir en azından ben böyle düşünüyorum. bir önemi varsa söyliyeyim beşiktaşlıyım...

Boost Up
26-04-2010, 17:52
sanki gs maçı rolantiye aldı

maç 0-0 bitsin zaten şampiyon olamayacağız fenerbahçede olmasın bursa nın şansı devam etsin gibi bir psikoloji vardı sahada.

Onun için yenilmeleri lazımdı:)

ygtkrmdnz
26-04-2010, 17:56
dediğim gibi işte yenmekde istemediler yenilmekte istemediler yoksa çok rahat alırdık maçı bursada gs nin basmamasına rağmen pek zorlamadı nedense anlamadım son haftaya kadar lig liderine yakışmadı :)

brv
26-04-2010, 18:03
Bursa Gs arasında 5 puan fark var...Bursa'nın 2 Gs'nın 3 maçı var...Bursa nın kalan 2 maçınıda kaybetmesi lazım Gs'nin şampiyonlar ligine gidebilmesi için -ki çok çok zor :)

Tartışmasız ligin en başarılı takımı Bursapor,şampiyon olsun yada olmasın bu böyle...Transfere harcanan paralar ortada...İstikrar adına bu başarı ilerleyen sezonlarda da tekrarlanmalı yoksa bu sezon sadece güzel bir hatıra olarak kalır...

Bursa maça kazanmak için çıktı Gs'de kazanmak için çıktı...İki takım kalecilerininde güzel performanslarından bahsedilirken nasıl oluyorsa ikiside maça asılmadı diyebiliyosunuz...

turbo&quattro
26-04-2010, 18:06
Bursanin sonu insallah Sivasspor gibi olmazda...

Kendi takimimdan cok (Beskitas) Bursanin sampiyon olmasini istiyor(d)um ama tipki gecen sene sivasin yaptigi gibi tecrubesizlik kurbani oldular...O kadar puan farki varken Bursanin gule oynaya sampiyon olmasi gerekiyordu..

brv
26-04-2010, 18:11
Sivas geçen sene oynamadan çok maç kazandı...Bursa nın son haftalarda ibb ve gençlerbirliği maçları dışında puan kaybetmedi...ibb maçında cidden kötüydük...gençlerbirliği maçında ise serdar'ı geçemedik onun dışında maç kazanmasını bildik bir şekilde...istanbul da bu sezon 10 puan topladık fb-gs-bjk'den...bu sene şampiyonluğu hak ettiğimize inanıyorum ama olmazsa da sağlık olsun bu kadroyla bu parayla daha ne yapabilirlerdiki :)

son haftaya lider gireceğimize inanıyorum hala,bjk maçında stadda olmak isterim öyle bir durumda :)

Viper_Si
26-04-2010, 19:12
Lütfen fanatiklik yapmayın macı izledinizmi Ahmet cakarı bende izledim o programı zaten gırgır olsun die izliyorum böyle bir mantık varmı murat bilerek yemiş ayıp tır günahtır bukadar basitmi ayrıca macta bariz üstün taraf fb idi guizanın dışarıa ttıgı topu birinci ligdeki cogu stoper atamaz dedi aynı ahmet cakar onu neden es geciyorsun bencede skor yanlıştı 1-0 yerine 3-0 falan olmalıydı o mac ama önemli diil öyle böyle bence fb daum ve guizaya inat su an cok guzel oynuyor ve özguvenleri geldi yerine daha öncede demiştim bu saatden sonra bnce fenerde şampion olsa bursada olsa sevinirim su durumda bjk şampionlar ligine gidemior galiba gs ninde zor gorunuyor beni ilgilendiren bu brazda ordan bursa ve trabzon para kazansın ayrıca bir konu daha var GS liyim diyen taraftar4ların ardaya yaptıgı bence yazıktır bu herif iyibir futbolcu ve daha cok genc bircesit milli servet sahip cıkmak lazım destek olmak lazım biz elin ne yedigi belirsiz guizası gene dengesiz karısından ayrıldı morali bozuk diye ne yapacagımızı sasırıyoruz arda ne yaptı 1 metreden golmu kacırdı kosmadımı haksızlık ediliyor yazık ediliyor ardaya destek olmak lazım bu adam bu memleketin milli takımına lazım bazen olaylara sadece klupler penceresinden bakmamak lazım en önemli renkler kırmızı ve beyaz bu adamda o formaya yakısıyor .
Maçı izledim evet, hatta dedim yani fener güzel oynadı diye sen niye orayı es geçiyorsun;) gsnin sana bir sürü maçını sayabilirim maçta güzel oynadıgını ve son dakikalarda yenen gollerle puan kayıplarını. yani 1-0 degil 3-0 bitmesi gerekirdi diye bişey yok.Ben şunu söylüyorum anlayana: ''Basit ve şaibeli goller ligimize gerçekten yakışmıyor'' Fanatik felan değilim objektif bakabilen her insan benim gibi düşünebilir. fairplayi çirkinleştiren lugano ve bilicada fenerin futbolcuları onlarıda konuşmaya hiç gerek yok:icon13: arda için söylediklerinin hepsine katılıyorum gs için ve türk futbolu için çok şey yapmıştır ve yapacaktır. tek sorunu yaşı genç ve şöhretin getirdiği olumsuzlukları şuan için kafasına çok takıyor.

Bestsi
27-04-2010, 00:30
Yani murat şaibeli bir gol yedi sana göre söylediklerinden bunumu anlamalıyım fanatik diiilim diorsun isim vereek yakışmıyor diorsun bunun bir karsılıgı olacagını unutuyorsun gayet galatasaraydada böyle adamlar var beşiktaştada var bilikanın yaptıgını tasvip etmek mumkun deil ama saatlerce lugano hakkında konusabilirim neyse isimler hakkında konusup işin özünden uzaklasmayalım kimse bilerek yenilmez kimse bilerek önune gelen topu dışar atmaz insanlara çamur atmak bu kadar kolay degil macı izlediysen muratın neleri cıakardıgınıda görmüşssündür neyse sonuc olsaydıyla yapsaydıyla degişmiyor kazanan kazanıyor galatasarayın su an kadrosu feenr bahceden cok daha ustun bunu gormemek için kör olmak lazım ama fener iyi bir hava yakaladı ruzgarı arkasına aldı ve buraya kadar geldi 8 macta 7 galibiyet 1 beraberlik bu bir başarı beni ilgilendiren kısmı bu

TheAce
27-04-2010, 00:44
tabiri caizse bu sezon iyi oynayan değil, az s.çan şampiyon olacak olayın özeti bu :D

Viper_Si
27-04-2010, 01:09
Yani murat şaibeli bir gol yedi sana göre söylediklerinden bunumu anlamalıyım fanatik diiilim diorsun isim vereek yakışmıyor diorsun bunun bir karsılıgı olacagını unutuyorsun gayet galatasaraydada böyle adamlar var beşiktaştada var bilikanın yaptıgını tasvip etmek mumkun deil ama saatlerce lugano hakkında konusabilirim neyse isimler hakkında konusup işin özünden uzaklasmayalım kimse bilerek yenilmez kimse bilerek önune gelen topu dışar atmaz insanlara çamur atmak bu kadar kolay degil macı izlediysen muratın neleri cıakardıgınıda görmüşssündür neyse sonuc olsaydıyla yapsaydıyla degişmiyor kazanan kazanıyor galatasarayın su an kadrosu feenr bahceden cok daha ustun bunu gormemek için kör olmak lazım ama fener iyi bir hava yakaladı ruzgarı arkasına aldı ve buraya kadar geldi 8 macta 7 galibiyet 1 beraberlik bu bir başarı beni ilgilendiren kısmı bu
''kimse bilerek yenilmez kimse bilerek önune gelen topu dışar atmaz'' sen bu lafa inanmaya devam et saygıdeğer arkadaşım. inan senin ve benim bilmediğim neler dönüyor o futbol dünyasında neler bundan 5 sene sonra çıkar ortaya o zaman anlarız. Neyse uzatmaya gerek yok sen öyle düşünüyorsun ben böyle. saygı duyarım.