Orijinalini görmek için tıklayınız : şarkı sorusu
radyoda çalan bir parça enamore smore more i give you my love diye gidiyor parça bir türlü bulamadım,desteğiniz için şimdiden teşekkürler:):)
34btr1907
25-04-2010, 17:36
küçük bi önerim olsun EXARadio netten indirin bir cok kanal yerli yabancı mevcut rds sistemide var radyoyu aylardır açmıyorum bu program sayesınde çalarken hosuma giden parçayıda üzerinden okuyup indiriyorum çok kullanışlı
inna değil ya baktım şarkılarına ennamor ennamor ennnamore i give you my loveee diye gidiyor şarkı arada arkadan bi erkek vokal aaaa aaaaa diyor hatta.
devil_berk22
25-04-2010, 17:46
küçük bi önerim olsun EXARadio netten indirin bir cok kanal yerli yabancı mevcut rds sistemide var radyoyu aylardır açmıyorum bu program sayesınde çalarken hosuma giden parçayıda üzerinden okuyup indiriyorum çok kullanışlı
dediğiniz programı indirdim ancak tüm radyo kanallarında yazmıyor şarkı isimleri sanırım exa radio 3 yazıyor indirdğim programda ben önceki sürümü falanmı yükledim ?
34btr1907
25-04-2010, 17:49
dediğiniz programı indirdim ancak tüm radyo kanallarında yazmıyor şarkı isimleri sanırım exa radio 3 yazıyor indirdğim programda ben önceki sürümü falanmı yükledim ?
dogru yuklemssın lıstede solda radyo lıstesınden seçim yapabılıyorsun favorılerıne alabılıyorusn ayarlardan da ıstedıgın radyonun url ekleyıp lıstene ekleme yapabılırısn yuzde 80 kanallarda isim yazıyor bende...servis yok derse tekrar bi kaç kez tıkla açıyor
devil_berk22
25-04-2010, 18:16
dogru yuklemssın lıstede solda radyo lıstesınden seçim yapabılıyorsun favorılerıne alabılıyorusn ayarlardan da ıstedıgın radyonun url ekleyıp lıstene ekleme yapabılırısn yuzde 80 kanallarda isim yazıyor bende...servis yok derse tekrar bi kaç kez tıkla açıyor
teşekkürler dediğiniz gibi yapıcam. bu arada çok güzel bir programmış şimdiye kadar indirdiklerim arasında en iyisiymiş bütün radyoların birlikte olması çok iyi oldu :)
VeNoM_35
25-04-2010, 21:31
hangi radyoda dinlediysen sitesine girip listelerine bakabilirsin en kolay çözüm.
hangi radyoda dinlediysen sitesine girip listelerine bakabilirsin en kolay çözüm.
şimdi bunu yazıcaktım :)
+1 diyeyim
top listelerindeki şarkıları kısa süreliğine dinleyebiliyorsunuz isimleri mevcut mutlaka bulursunuz..
VeNoM_35
25-04-2010, 21:41
sözleri belli olmayınca bulunmuyor doğal olarak en iyi arayan bulur müziği bildiği için:)
Tom Boxer - Morena
upload ediyorum.
http://rapidshare.com/files/380124210/Tom_Boxer_Feat_Antonia_-_Morena__Original_Extended_Mix____MAGICMuz.com.mp3 .html
linki ekledim ilk sayfadaki mesajıma.
halilkarakas
26-04-2010, 01:28
http://www.klipsiz.net/mp3-dinle-indir/6982-21/morena-Tom%20Boxer%20ft.%20Antonia%20-%20Morena%20%28Radio%20Edit%20Final%29
burdanda indirebilirsin
supersiniz çok sağolun(Y)