Orijinalini görmek için tıklayınız : VAF vtec vs ibrahim vtec vs ut vtec rolling day
VAF vtec : egsoz , filtre
ibrahim vtec : filtre , headers
UT vtec : filtre , 60 lik duz boru , typer orj son susturucu
Can sıkıntısından gunduz ufak capta bı gazlıyalım dedik :) Aracların üçündede ikişer kişi vardır.Hiçbir iddaa falan yoktur tamamen zevkine gore denemeler yaptık , zaten uzun basma fırsatımız olmadı.Yorumlar ona gore olursa sevinirim.İyi seyirler :heyoo:
VAF vtec vs ibrahim vtec
http://www.streetfire.net/video/vaf-vtec-vs-ibrahim-vtec_2002849.htm
(baska aci)
http://www.streetfire.net/video/vaf-vtec-vs-ibrahim-vtec-baska-aci_2002864.htm
http://www.streetfire.net/video/ibrahim-vtec-vs-vaf-vtec_2002853.htm
ibrahim vtec vs UT vtec
http://www.streetfire.net/video/ibrahim-vtec-vs-ut-vtec_2002851.htm
http://www.streetfire.net/video/ibrahim-vtec-vs-ut-vtec_2002868.htm
http://www.streetfire.net/video/ibrahim-vtec-vs-ut-vtec_2002854.htm
VAF vtec vs UT vtec cam car ibrahim vtec
http://www.streetfire.net/video/vaf-vtec-vs-ut-vtec-cam-car-ibrahim-vtec_2002855.htm
mini olmasa roling çok güzel olacaktı her basışımızda onla kimse yürümedi die bizim ünümüze çıktı yol vermedi kısaca yürümememiz için elinden geleni yaptı tüm araçlara maşalalh ilk roling denememdi gerisi gelir inşalah
MAŞALLAH ARAÇALRA GÜNDÜZ GÜNDÜZ GZL ve KAZASIZ BELASIZ DENEMELER OLDU..
http://www.izlesene.com/video/arabalar-ut-vtec-vs-uk-vtec/2038885
http://www.izlesene.com/video/arabalar-ut-vtec-vs-uk-vtec/2038917
http://www.izlesene.com/video/arabalar-ut-vtec-vs-uk-vtec/2038783
videoların görüntüleri biraz bozuk idare edin tlfn dan :)
VİDEOLARIN HEPSİ YOK GALİBA :) ibo bizim 4.5 tane vardı bro silindimi yoksa
mini olmasa roling çok güzel olacaktı her basışımızda onla kimse yürümedi die bizim ünümüze çıktı yol vermedi kısaca yürümememiz için elinden geleni yaptı tüm araçlara maşalalh ilk roling denememdi gerisi gelir inşalah
aynen cooper olmasaydı daha iyi olurdu , denemlerın cogu onun yuzunden yarıda kaldı
cok kısa dıye yüklemedim onları :)
serkan nevar ne yok tüm videoları koy yiğenim :)
Cimmeria
25-04-2010, 17:46
gündüz çekimleri süper, vaf vtec güzel gidiyor gerçekten, bence headers takmalı :)
bir de güzel bir stop lazım...
yeşil vtecide görseymişiz keşke dışarıdan...
aynen cooper olmasaydı daha iyi olurdu , denemlerın cogu onun yuzunden yarıda kaldı
lazı kızdırmayın boşaltır miniyi:D
gündüz çekimleri süper, vaf vtec güzel gidiyor gerçekten, bence headers takmalı :)
gerçekten waf çok gzl yürüyor maşşallah
yeşil vti nin de dışardan videosu var arkadaş yükleyince ekler
ters açıdan çekildi aslında onuda koysalar iyi olur bende merak ediyorum arabamı :)
headers siparis verildi yolda gelicek ins ;) ferhat stop takicak zaten ama cok acelesi yok boylede guzel:icon_tup:
cok kısa dıye yüklemedim onları :)
diyerleride okadar uzun deyil zaten serkan :icon_tup:
ters açıdan çekildi aslında onuda koysalar iyi olur bende merak ediyorum arabamı :)
upload ediyorum eklicem onuda
diyerleride okadar uzun deyil zaten serkan :icon_tup:
bunlar gene iclerinde en uzunlari :hahaha:
Selcuk_RoL
25-04-2010, 17:55
gündüz denemeleri çok güzel oluyor herşey net belli oluyor görüntüler güzel maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş
gündüz denemeleri çok güzel oluyor herşey net belli oluyor görüntüler güzel maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş
aynen dedigin gibi gunduz denemeler cok guzel oluyor.cok saglikli olmadi uzun basamadik ama genede eglenceli oldu stres attik ;)
bidahaki pazara yine çıkalım ama başka araba olmadan
vtec_alp
25-04-2010, 18:42
Güzel yürümüş hepside :)
Yeşil vtec'de headers sonrası kat dahil orjinal duruyor ;)
İbrahim abi maşallah araban bindiğim günde dedim gerçekten fena dahada fena olacak ;)
ben yazmak istememiştim ama sen yazmışsın samet saol katalizör ve ortada ardarda2 susturucu ve arka son susturucu üzerinde duruyor allah nasip ederse konya draglarına kadar böle takılıcam dragdan sonra eksozlu denemeler yapıcam bakalım nekadar etki ediyormuş
R21TURBO 41
25-04-2010, 18:56
Araçların maşallahı var , hem çok güzel görünüyorlar hemde çok güzel yürüyorlar.. Allah nazardan saklasın...
PPR engineering
25-04-2010, 19:07
ben yazmak istememiştim ama sen yazmışsın samet saol katalizör ve ortada ardarda2 susturucu ve arka son susturucu üzerinde duruyor allah nasip ederse konya draglarına kadar böle takılıcam dragdan sonra eksozlu denemeler yapıcam bakalım nekadar etki ediyormuş
o öldürür ya vti ı :) bence yapmalısın acilen dünya varmış dersin...headersın bi anlamı yokki o zaman hemde hiç...
Cimmeria
25-04-2010, 19:36
vtida cai egsoz ve headers gerçekten çok farkettiriyor
Guzel bi gundu muhbbet sohbet ııdı. Ibo eksozunu tak tekrar dnerz skntı yok blysun;) Bende headrsmı beklyrum gelsn tam anlamyla dnemelere ckcam dnemek isteyen olursa beklerz..
maşallah araçlara.güzel denemeler olmuş
cok gùzel bi gùndù sohbet muhabbet eglendik.gunduz rolling baska oluyomus.baska araclarda gormek isteriz.butun araclara masallah :)
vtida cai egsoz ve headers gerçekten çok farkettiriyor
tolga bence bir typer da veya benim civic vtec2 de olduğu kadar inan etkilemiyor.. iVTEC motorlar daha mod'a açık.. 3 motora sahip arabayı da kullandım mod'ladım.. VTi da çok etkilemiyor... 1-2 boy...hadi bilemedin 3 boy.. ama diğerlerinde arabanın çehresi değişiyor resmen...:icon_tup:
tolga bence bir typer da veya benim civic vtec2 de olduğu kadar inan etkilemiyor.. iVTEC motorlar daha mod'a açık.. 3 motora sahip arabayı da kullandım mod'ladım.. VTi da çok etkilemiyor... 1-2 boy...hadi bilemedin 3 boy.. ama diğerlerinde arabanın çehresi değişiyor resmen...:icon_tup:
VTI' da bı headersla alınan 3 4 boy bence cok ıı bı etkı:icon_tup:
masallah araclara hepside çok güzel görünüyor ferhat sana ayrıca masallah vaf çok güzel gidiyor
Maşallah vteclere Güzel Deneme olmuş
headers imizi takalim bakalim ne kadar degisme olucak ;)
Guzel bi gundu muhbbet sohbet ııdı. Ibo eksozunu tak tekrar dnerz skntı yok blysun;) Bende headrsmı beklyrum gelsn tam anlamyla dnemelere ckcam dnemek isteyen olursa beklerz..
En vtec de senle denemek ister bence..
ters açıdan çekildi aslında onuda koysalar iyi olur bende merak ediyorum arabamı :):icon_tup:
2.3 TANE VAR ibo ercan göndersin onlarıda elerim görüntüler biraz bozuk tlfn dan;)
En vtec de senle denemek ister bence..
Denemek ısterse kendısı soyler denerız buragı tanıorum ;)
vtecburac
25-04-2010, 22:53
deneriz ya sikinti yok:D kım ne zaman ısterse kım hangı vıtes ısterse hangı devır ısterse;)
Denemek ısterse kendısı soyler denerız buragı tanıorum ;)
deneriz ya sikinti yok:D kım ne zaman ısterse kım hangı vıtes ısterse hangı devır ısterse;)
:heyoo:
.......
:heyoo:
.......
sabir o zaman az kaldi ;) :heyoo:
hasan salar
25-04-2010, 23:07
araçların hespsi iyi ama vaf fena gidiyo nazar deymesin maşallah hepsine.
Cimmeria
25-04-2010, 23:11
soner abi doğru söylüyorsun, ama stock b16 ile haders egsoz filtre yapılı b16 arasında da oynama oluyor hissedilir şekilde. Ha o kadar para verdikten sonra tam karşılığını alıyormusun sorusunun cevabını ben type ra sadece cai taktıktan sonra anladım, bir cai ile arabanın çehresi değişti resmen:D
araçların hespsi iyi ama vaf fena gidiyo nazar deymesin maşallah hepsine.
eyw VAF in giderini bilen biliyor ;) videolarda zaten kasmadan denemeler oldu.hatta bi videoda 4.te kesiciye birakiyor ferhat :D
soner abi doğru söylüyorsun, ama stock b16 ile haders egsoz filtre yapılı b16 arasında da oynama oluyor hissedilir şekilde. Ha o kadar para verdikten sonra tam karşılığını alıyormusun sorusunun cevabını ben type ra sadece cai taktıktan sonra anladım, bir cai ile arabanın çehresi değişti resmen:D
mutlaka bi iyileşme oluyor ama ne typer daki gibi ne vtec2 deki gibi süper bir iyileşme hissedilmiyor.. adamlar yeni civicleri bariz güçlerini kısarak piyasaya sürmüşler :)
ama VTi ve S2000 limit güçlerdeki motorlara sahip...
:icon_tup:
2.3 TANE VAR ibo ercan göndersin onlarıda elerim görüntüler biraz bozuk tlfn dan;)
.............................................
Maşallah, Güzel Denemeler Olmuş.
waf en denemesini mrk ediyorum.
waf EN denemesini mrk ediyorum.
bende.. ;)
ibram yarmışlar seni :d
valla sorma kanka pis yardılar hemde
Katalizör ve iki susturucudan sonra arabanın nasıl gideceğini çok merak ediyorum onları sökünce bidaha çıkıcaz bakalım ne kadar farkedecek arabada
mutlaka bi iyileşme oluyor ama ne typer daki gibi ne vtec2 deki gibi süper bir iyileşme hissedilmiyor.. adamlar yeni civicleri bariz güçlerini kısarak piyasaya sürmüşler :)
ama VTi ve S2000 limit güçlerdeki motorlara sahip...
senmı dıorsun bunu ya bırak:) vti limitse b16b ne:)
Katalizör ve iki susturucudan sonra arabanın nasıl gideceğini çok merak ediyorum onları sökünce bidaha çıkıcaz bakalım ne kadar farkedecek arabada
ibo komple 51lik düz boru çektir.. hatta bulabilirsen (çok zor ama) SuperSprint'in orjinal ara borusunu al... 60lık boru çektirme bence.. :icon_tup:
senmı dıorsun bunu ya bırak:) vti limitse b16b ne:)
peki bunu sen mi diyosun ha acemi :D B16B ile B16A aynı bloğa mı sahip ;) hem sen ne Typer ne vtec2 kullandın (yani sahip olmadın) modladın bilmiyosun gardaşım.. ;)
peki bunu sen mi diyosun ha acemi :D B16B ile B16A aynı bloğa mı sahip ;) hem sen ne Typer ne vtec2 kullandın modladın bilmiyosun gardaşım.. ;)
headerı nıye farklı oem parca demekkı lımıt deıl:)
kullanmadım ama gerek yok daha hızlısı bende:)
ibo komple 51lik düz boru çektir.. hatta bulabilirsen (çok zor ama) SuperSprint'in orjinal ara borusunu al... 60lık boru çektirme bence.. :icon_tup:
haha:) 60 lık cek ıbo bende 4-1 ve 60 lık vardı 174 vermişti gıdısını bılıosun:)
bende kaçlık boru çektiriyim die konu açıcaktım burdan örenmişoldum
haha:) 60 lık cek ıbo bende 4-1 ve 60 lık vardı 174 vermişti gıdısını bılıosun:)
seninki 14 saclarla yuruyodu ama :)
Son aracı AB den bahsediyor amca.
PPR engineering
26-04-2010, 10:39
eyw VAF in giderini bilen biliyor ;) videolarda zaten kasmadan denemeler oldu.hatta bi videoda 4.te kesiciye birakiyor ferhat :D
Serkacım niye kasmadan deniyo öle bi şey yoktur bu adamların arabası şahinmi kasmasın...???son zamanlarda kim gecse bu lafı sölüyo kasmadı:)ya lütfen güldürmeyin bizleri böle bı laf yok her kez arabasına masraf yapıyo para harcıyo gitsin diye...beni rahatsız etti acıkcası bakıyorum insanlara gecince kasmadım diyo...
Son aracı AB den bahsediyor amca.
oda turbo degilmi ;)
oda turbo degilmi ;)
Daha değil
bitmedi benim bildiğim
oda turbo degilmi ;)
arkadaşım ab vtec 60 lık boru vtec jant lutfen turbo dan oncede burdaydık sonrada burdayızz:)
kim tutar sword u..:)
birazda bilgi versen başlandımı projeye ?
PPR engineering
26-04-2010, 11:04
arkadaşım ab vtec 60 lık boru vtec jant lutfen turbo dan oncede burdaydık sonrada burdayızz:)
takip ettiğim kadarıyla bu beyaz ve diğer vtı ları olsun hepsi güzel giden araclardı aklımda hepsi ii kalmış..
aynen kanka cumartesiye kadar deyiştir
istersen orji borular bana ver bn sana 60 lıgı verim:D ciddi diyorum ?;)
yürü be başkanım kim tutar seni :D :icon_tup:
ÇALIŞKAN
26-04-2010, 12:01
VAF vti ii miş maşallah :icon_tup:
kim tutar sword u..:)
birazda bilgi versen başlandımı projeye ?
Ben tutucam onu merak etme Erol kısa takıp geçmek olayı yok artık onun için. 5500 bastırıp normal şanzumanlı araçlara geçmek yok öyle.
PPR engineering
26-04-2010, 13:22
Ben tutucam onu merak etme Erol kısa takıp geçmek olayı yok artık onun için. 5500 bastırıp normal şanzumanlı araçlara geçmek yok öyle.
enterasab merakımdan soruyorum kısa olduğundan haberiniz yokmuydu yosa takılıyomusunuz sakamı??
enterasab merakımdan soruyorum kısa olduğundan haberiniz yokmuydu yosa takılıyomusunuz sakamı??
Takılıyorum takılıyorum :icon_tup: bizde öyle şeyler olmaz.
H22Power
26-04-2010, 14:27
hayret kavga çıkmamış 3 vtec denicek ve kavga çıkmicak:S valla dünyanın sonu geldi:D
hayret kavga çıkmamış 3 vtec denicek ve kavga çıkmicak:S valla dünyanın sonu geldi:D
Mustafa ağzımdan aldın valla. Abi siz niye kavga etmediniz??? hayırdır??? :D:D:D
Serkacım niye kasmadan deniyo öle bi şey yoktur bu adamların arabası şahinmi kasmasın...???son zamanlarda kim gecse bu lafı sölüyo kasmadı:)ya lütfen güldürmeyin bizleri böle bı laf yok her kez arabasına masraf yapıyo para harcıyo gitsin diye...beni rahatsız etti acıkcası bakıyorum insanlara gecince kasmadım diyo...
yalanmi soliyim yani o zman ferhat cok kasti cok iyi kullandi hakkini verdi gecti tamam oldumu simdi
PPR engineering
26-04-2010, 15:02
yalanmi soliyim yani o zman ferhat cok kasti cok iyi kullandi hakkini verdi gecti tamam oldumu simdi
serkancım tekrarlıyorum canım kardeşim devamlı bu işlerin içinde olan insanlarız kasmasın biraz vites değiştirirken erken tsın bak vitesleri ne oluyo değilmi..mesela gec bas ne kadar fark eder..her kez benle aynı fikirdedir kanımca..hepimiz yarışıyoruz emek harcıyoruz sonucta denediği anodol veya sahin değil oda vti oda vti:)..
PPR engineering
26-04-2010, 15:03
Takılıyorum takılıyorum :icon_tup: bizde öyle şeyler olmaz.
anladım bende dedim ne oluyo:D
serkancım tekrarlıyorum canım kardeşim devamlı bu işlerin içinde olan insanlarız kasmasın biraz vites değiştirirken erken tsın bak vitesleri ne oluyo değilmi..mesela gec bas ne kadar fark eder..her kez benle aynı fikirdedir kanımca..hepimiz yarışıyoruz emek harcıyoruz sonucta denediği anodol veya sahin değil oda vti oda vti:)..
ben denedigi arabalara laf soledimmi? ki hepsini taniyorum zaten konudaki mesajlarimi okuyabilirsin.ilk bastaki yorumuda oku bence , ciktik biz zewkine bastik.videonun birinde kesiciye giriyor onu kastettim ben.abartilcak bi durum yok kimsenin arabasini flan kotulemedim yuzyuze bakiyoruz biz
kadirturan
26-04-2010, 15:10
:Dibo ne o moruk vtechakkını ver s300 nerde
PPR engineering
26-04-2010, 15:14
ben denedigi arabalara laf soledimmi? ki hepsini taniyorum zaten konudaki mesajlarimi okuyabilirsin.ilk bastaki yorumuda oku bence , ciktik biz zewkine bastik.videonun birinde kesiciye giriyor onu kastettim ben.abartilcak bi durum yok kimsenin arabasini flan kotulemedim yuzyuze bakiyoruz biz
anladım kardeşim..bütün mesajları okudum hepsini zaten yazarkende...farkındayım zaten bir birinizi tanıdığınız..
Güzel denemeler olmuşş gunduz gunduzz missss,VAF gerçekten sıkı uzuyoo ;bu yolu tarıf edındeee bızde deneyelım yaaa :)
ben araba için kimseile takışmam bu saatten sonra kim nederse desin gitmiyo desin enkaz desin atış serbest ben keyfime bakıyorum mustafa onun için kavgaya gerek yok en basiti kasmadan gitti sözüne hiç cvp bile vermiyorum o kasmadı ben yırttım arabamı gideri okadar :icon_tup:asıl ben kasmıyorum nekadar kassam okadar bana girecek onun için gerek yok nasipse konya draglarında kasıcam arabamı :)
vtecburac
26-04-2010, 17:54
ben araba için kimseile takışmam bu saatten sonra kim nederse desin gitmiyo desin enkaz desin atış serbest ben keyfime bakıyorum mustafa onun için kavgaya gerek yok en basiti kasmadan gitti sözüne hiç cvp bile vermiyorum o kasmadı ben yırttım arabamı gideri okadar :icon_tup:asıl ben kasmıyorum nekadar kassam okadar bana girecek onun için gerek yok nasipse konya draglarında kasıcam arabamı :)
aynen reis kasma yoksa kasana kasarlar:D;)
vtecburac
26-04-2010, 17:55
şu piyasada geçilmiycek araba yok, önemil olan tevazüyü elden bırakmamak;)
:Dibo ne o moruk vtechakkını ver s300 nerde
evde duruyor takmadım takıcam :)
burak bi araba geleyim benim tanpona bi delik açalım seninki gibi
;):icon_tup::icon_tup:
H22Power
26-04-2010, 18:14
kavgasız vti konusu limonsuz mercimek çorbası gibi ama kabul edin hahaha
kavgalik bisey yok bisey soledik herkes ustune alinmis yarasi olan gocunur ne diyim ;)
ben mercimek sevmiyom varsa kelle paça istiyorum :)
kavgalik bisey yok bisey soledik herkes ustune alinmis yarasi olan gocunur ne diyim ;)
Helal sana Varyaaaaa....:icon_tup:
şu vaf vtec'in en son halini bi görsek :) çok deli duruyor sankim :)
Cihan Çizmeci
26-04-2010, 20:48
Maşallah çok güzel denemeler olmuş :) VAF ile fazla uzak olmayan bi zamanda denemek için buluşabiliriz ki çay çorba içer muhabbetimizi ederiz :) :) Yeterki denemelerimiz ve ondan sonraki muhabbetlerimiz bu şekilde güzel devam etsin :)
Maşallah tüm araçlara ayağınıza sağlık :)
Arkadaslar konu amac konusu degıl dostane deneme konusudur tekrar belırtım..
VAF vtec headers takıldıktan sora 1 2 eksgı Var onları gderıyım DOSTANE sekılde cıkar ısteyenle denerız..Gecenı tebrık eder muhabbetımıze bakarız..
Serkan'ın kastedmek ıstedgı olay ıse aramızda hırs veya bı ıdda soz konusu olmadgı ıcın 1 2 yerde ben kesıcıye bıraktım arabayı o, yanlıs anlasılmasın.. ;)
Ibrahımde Bırolda sevdgım ıkı arkadasım araclarına masallah dıorum..
şu vaf vtec'in en son halini bi görsek :) çok deli duruyor sankim :)
Eyv kardesım. Denk gelırız bıgun ıns..
VAF vtec headers takıldıktan sora 1 2 eksgı Var onları gderıyım DOSTANE sekılde cıkar ısteyenle denerız..Gecenı tebrık eder muhabbetımıze bakarız..
Serkan'ın kastedmek ıstedgı olay ıse aramızda hırs veya bı ıdda soz konusu olmadgı ıcın 1 2 yerde ben kesıcıye bıraktım arabayı o, yanlıs anlasılmasın.. ;)
Maşallah çok güzel denemeler olmuş :) VAF ile fazla uzak olmayan bi zamanda denemek için buluşabiliriz ki çay çorba içer muhabbetimizi ederiz :) :) Yeterki denemelerimiz ve ondan sonraki muhabbetlerimiz bu şekilde güzel devam etsin :)
Evet gunduz deneme daha fena hersey net bundan sora bole:D
Ne demek kardesım herzamn beklerım Ömer'ide kap gel mısafırım olun.. Ki bı ara ters serıtlerde karsılastık sankim dogrumu bız gebze sız atasehır yonunde :D
eyw saol ferhat.;)
SİZ YETERKİ GELİN ÇAY ÇORBA MANGAL NE İSTERSENİZ :D
Caneration
26-04-2010, 21:14
mangal mııııı :eek: :eek: :eek:
ben hep sölüyorum arkadaşlar gelmek isteyen varsa gelsin drag festivali yapalım gebzede korkusuz sıkıntısız mangalda yaparız çayımızıda içeriz yerimiz çok güzel siz gelin biz gelenleri ağırlamasını iyi biliriz
sen benim yiğenim olursun davşanım isteyen istediğini yazsın sorun yok atış serbest :icon_tup:
mangal mııııı :eek: :eek: :eek:
Tabı ya mangal.. :)
Baska ıstek Varsa ıstege gorede agırlarız gelenı rahat ol :D :D
Caneration
26-04-2010, 21:27
Tabı ya mangal.. :)
Baska ıstek Varsa ıstege gorede agırlarız gelenı rahat ol :D :D
yok Ferhat'ım mangal bahane maksat tanışmak muhabbet etmek,en güzel şekilde ağırlayacağınızdan şüphemiz yok bu sebepten rahatız :icon_tup:
yok Ferhat'ım mangal bahane maksat tanışmak muhabbet etmek,en güzel şekilde ağırlayacağınızdan şüphemiz yok bu sebepten rahatız :icon_tup:
Tanısırzda muhabbetde ederz mangalımızıda yaparız kardesım. Bı haftasonu haberlesırz gelırsınz bu tarafa?
Caneration
26-04-2010, 21:39
Tanısırzda muhabbetde ederz mangalımızıda yaparız kardesım. Bı haftasonu haberlesırz gelırsınz bu tarafa?
aslında ataşehir'e geldiğimizde tanışmıştık ama ayaküstü olmuştu dediğin gibi birgün ayarlayalım da geniş geniş edelim muhabbetimizi .
aslında ataşehir'e geldiğimizde tanışmıştık ama ayaküstü olmuştu dediğin gibi birgün ayarlayalım da geniş geniş edelim muhabbetimizi .
Aynen. Hatta otobanda yol uzerınde dururken polıs basmıstı ben kacmıstım :D Kımseyı bagladımı o gece?
Caneration
26-04-2010, 22:03
Aynen. Hatta otobanda yol uzerınde dururken polıs basmıstı ben kacmıstım :D Kımseyı bagladımı o gece?
bağlatmadık :D 67 TL ceza kesti ödemedik hatta hala duruyo :D 3 araca da ceza kestirdik ALLAH yardım etti valla Ferhat :D
okanturan
26-04-2010, 22:04
araçların hepsine mahşallahhh
bağlatmadık :D 67 TL ceza kesti ödemedik hatta hala duruyo :D 3 araca da ceza kestirdik ALLAH yardım etti valla Ferhat :D
İyi ya baglatmadgnz ii olmus. Ceza bıse degıl hıc odemeyın zaten ben ole yapıorum mesela :D
okanturan
26-04-2010, 22:18
İyi ya baglatmadgnz ii olmus. Ceza bıse degıl hıc odemeyın zaten ben ole yapıorum mesela :D
15 ceza oldu daha bişi yok :D:D:D
okanturan
26-04-2010, 22:34
kanka bende istiyorum 5 vites 3 bin devir;)
Bir pazar sabahı gebzeye rodaja gelmeyen tayfun aha yazıyom buraya. Hep beraber vtecleri çekip kahvaltı edeceğiz sözmü.
tayfun çok güzel olur gelin fotorafda çekeriz doğaya karşı
Caneration
26-04-2010, 22:53
Bir pazar sabahı gebzeye rodaja gelmeyen tayfun aha yazıyom buraya. Hep beraber vtecleri çekip kahvaltı edeceğiz sözmü.
tayfun bana 1 hafta önceden söylemeniz yeterli,çünkü pazar günleri çalışıyorum ben.haftalık iznim haftaiçi olduğundan hele ki o hafta iznimi kullandıysam pazar tekrar izin alamam.karşıdaki buluşmada oldduğu gibi :(
Cihan Çizmeci
27-04-2010, 15:48
Evet gunduz deneme daha fena hersey net bundan sora bole:D
Ne demek kardesım herzamn beklerım Ömer'ide kap gel mısafırım olun.. Ki bı ara ters serıtlerde karsılastık sankim dogrumu bız gebze sız atasehır yonunde :D
Aynen öyle :) Bende kim acaba diyordum hatta bi 2 korna çaldım geçerken siz karşı şeritte durmuştunuz :) Ömer kardeşimizide pişmaniyemizide alır geliriz inşallah :) :icon_tup:
SİZ YETERKİ GELİN ÇAY ÇORBA MANGAL NE İSTERSENİZ :D
Allah razı olsun aynı şekilde başımızın üstünde yeriniz var :) :icon_tup:
İbrahim maşallah mehmet bahsetmişti güzel gidiyor aracım diye şükür olsun videolardan gördük ;)
headrs yapıldıkdan sonra inşallah söylenenler olur bekliyoruz .
Saygılar.
headres var zaten ama komple katalizör orta da 2susturucu bide kendi susturucusu var onları sökücem bidaha deneyeceğim bakalım nekadar fark edecek bende merak ediyorum
Aynen öyle :) Bende kim acaba diyordum hatta bi 2 korna çaldım geçerken siz karşı şeritte durmuştunuz :) Ömer kardeşimizide pişmaniyemizide alır geliriz inşallah :) :icon_tup:
Allah razı olsun aynı şekilde başımızın üstünde yeriniz var :) :icon_tup:
eyw sendende allah razı olsun (izmitte bi toplantı düzenleyin bizde geliriz nede olsa eski takıldığım yer izmit;)
mahşallah vallah vaf vti iyi gidiyor
kadirturan
28-04-2010, 13:45
evde duruyor takmadım takıcam :)
moruk boş vertakma gerek yok vtec aile arabası misali kıyı kıyı takıl
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 14:31
eyw sendende allah razı olsun (izmitte bi toplantı düzenleyin bizde geliriz nede olsa eski takıldığım yer izmit;)
Tabiki :icon_tup:
Egsoz filtre ile bu kadar iyi gittiğine göre vaf yani demek diğerlerinden dana sağlıklı kalbe sahip . Araçlara maaşallah.
vaf gerçekten iyi gidiyor inkar etmeye gerek yok benim gsi varken yürüdüğüm bir vti vardı sadece filtre kiti vardı herdenemede 2 boy 3 boy geçiyordum adam eksoz taktı busefer o geçmeye başladı beni benimde suanki düşüncem bende katalizör ve ortadaki ardarda olan 2susturucuyu söktürsem benim aracımda kesin okadar hızlanır zaten konya draglarına kadar sökmeyi düşünmüyorum söktüğüm gün yine denemeye çıkıcam ozaman belli olur nekadar işe yaradığı inşallah vaf kadar hızlanmış olurum
PPR engineering
28-04-2010, 16:55
vaf gerçekten iyi gidiyor inkar etmeye gerek yok benim gsi varken yürüdüğüm bir vti vardı sadece filtre kiti vardı herdenemede 2 boy 3 boy geçiyordum adam eksoz taktı busefer o geçmeye başladı beni benimde suanki düşüncem bende katalizör ve ortadaki ardarda olan 2susturucuyu söktürsem benim aracımda kesin okadar hızlanır zaten konya draglarına kadar sökmeyi düşünmüyorum söktüğüm gün yine denemeye çıkıcam ozaman belli olur nekadar işe yaradığı inşallah vaf kadar hızlanmış olurum
sadece bakım piston değerleri normalse bakımdan sonra ve egsozdan sonra o şekilde gidicektir zaten...bildiğim kadarıyla stock egsozunun ne kadar çok hatta extrem şekilde tuttuğunu biliyorum..sizler kadar bilmesemde
Cimmeria
28-04-2010, 17:02
vtida egsoz çok fark ettiriyor çok hemde :)
inşalalh istediğim gibi olur şimdi kaçlık eksoz yapıcam onuda burdan vti uzmanları sölerse sevinirim
Cimmeria
28-04-2010, 17:09
inşalalh istediğim gibi olur şimdi kaçlık eksoz yapıcam onuda burdan vti uzmanları sölerse sevinirim
işte altın soru :) şimdi bir kısım 51 diycek bir kısım 60 lık :)
sonra bir kısım diycek ki 60 lık yapma backpressure kaybın olur, bir kısım diyecek ki ben yaptım 60 süper oldu 51 tutuyor arabayı :)
PPR engineering
28-04-2010, 17:12
back pressure için ortaya 60 lık susturucu koyunca düşüş olmuyo diyenlerde olucak :D
60lık yapmayı düşünüyorum msnden bi çok vti sahibine sordum 60lık yap son susturucunda 51lik olsun dediler
vtecburac
28-04-2010, 17:20
sen dedıgımı yap ıbo abı;) rahat ol...
sen dedıgımı yap ıbo abı;) rahat ol...
eywallah saol gardaşım benim :):icon_tup:
http://www.resimkoy.net/images/4f0b5ma4xh.jpg (http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=4f0b5ma4xh.jpg) benim arabada bide bu tarz bi filte var ben bu filtre ile bu arabanın yürüyeceğini düşünmüyorum sizce aem den başka ne kullanmalıyım
AEM v2 yada soğuk odalı short ram filtre kiti
vti'de hava girişi ve çıkışı rahat olmalı en bunu öğrendim mümkünse cai yap ibrahim..
cai'nin kafasına da kalite bir filtre aem başta olmak üzere tabiki k&n de olabilir.. ;)
PPR engineering
28-04-2010, 19:53
aem su anda fiyat ve kalite acısından kullanıla bilecek en ii filtre flow olarakta su an en iyisi günümüz teknolojisine göre
benim arabanın filtre kiti motorun içinde kalıyor ben dün tanpona hava girişi açtırdım sağ farın altında olan delikten filtreyi aşşağı sarkıtmayı düşünüyorum aem filtrede takıcam ucuna buda etkili olur düşüncesindeyim
misimoto sri tak
tamponuna deliği aç orayaboru çek borunun ucu sri filtrenin ucuna gelsin.
bende bu sistem vardı söktüm v2 yaptım bin pişmanoldum alt devir falan mındar oldu
benim fikrim tamamen bu.
sen bilirsin.herkes sanırım v2 cai diicektir ama.
vtecburac
28-04-2010, 21:09
misimoto sri tak
tamponuna deliği aç orayaboru çek borunun ucu sri filtrenin ucuna gelsin.
bende bu sistem vardı söktüm v2 yaptım bin pişmanoldum alt devir falan mındar oldu
benim fikrim tamamen bu.
sen bilirsin.herkes sanırım v2 cai diicektir ama.
benim gözüm de v2 çöp abi:icon_tup: işi bilen kanımca v2 tak demez:)
way be bir boşa araba gitsin die çabalıyoruz bu filitleler ile ibo:D
benim gözüm de v2 çöp abi:icon_tup: işi bilen kanımca v2 tak demez:)
evet burakçım.
bencede öyle.
ben de yusufun verdiği misimoto vardı.
tampona delikten itibaren sanırım 150 lik boru ile plastik boru ile filtremin ucuna denk getirdim.
araç cidden çok ii gidiyordu.
sonra kaşındım ali den v2 aldım taktım.
bin pişman oldum.bu ne ya ne tepkime kaldı ne başka bişi.
bu arada o açılan delikten boruyu filtremizin ucuna uzatırsak ii olurmu hava ii gelirmi diyenlere test edip onaylamaları için işlem bittikten sonra 1 sigara ykıp o deliğe üflemelerini tavsiye ediyorum.
gazlıoruz allah ne verdiyse kaput açıp bakıoruz çok çok ii filtre ve o bölge.
deneyin derim.
vtecburac
28-04-2010, 21:33
evet burakçım.
bencede öyle.
tampona delikten itibaren sanırım 150 lik boru ile plastik boru ile filtremin ucuna denk getirdim.
bu arada o açılan delikten boruyu filtremizin ucuna uzatırsak ii olurmu hava ii gelirmi diyenlere test edip onaylamaları için işlem bittikten sonra 1 sigara ykıp o deliğe üflemelerini tavsiye ediyorum.
deneyin derim.
aynen abi tüm söylediklerine katılıyorum noktayı koymuşsun bence v2cilere:D
evet burakçım.
bencede öyle.
deneyin derim.
bende bunu anlatmaya calışıyorum başka bi konuda ama nerdeee:)
aynen abi tüm söylediklerine katılıyorum noktayı koymuşsun bence v2cilere:D
bende v2'ye karşıyım.. AEM filtre in ama v2 out.. :D
trendseref
28-04-2010, 22:16
en iyisi yed ama orjinalini bulmak biraz zor...:):):):)ben yedle gayet sağlıklı gidiyorum:)
en iyisi yed ama orjinalini bulmak biraz zor...:):):):)ben yedle gayet sağlıklı gidiyorum:)
de get len sen fransız.. kadın çorabı bile fazla sana.. :p :D:D:D:D:hahaha:
v2 yi mundar etmişiniz be abiler :) :) ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. daha iyi sistem her zaman vardır. ama önümüzdede çok örnek var headers egzos ve v2 cai setup grubu ile güzel hp çıkan araçlar...
trendseref
28-04-2010, 22:23
wermeyin o filtrlere yüksek paralar:)banada bi ustam söledi..doğruda söledi bence...
allah nasipederse yarın alıyorum filtreyi tanponun içine hava girişi gayet iyi oldu inşallah istediğim gibi gider araba
vtecburac
28-04-2010, 22:39
de get len sen fransız.. kadın çorabı bile fazla sana.. :p :D:D:D:D:hahaha:
aynen kanka serefde yed var by suki imzalı;)
benı arasana acil.
v2 tırt.
tabiki benim fikrim ve deneyimim.
ama sana göre süt bana göre çikola taffo ;)
vtecburac
28-04-2010, 22:43
v2 tırt.
tabiki benim fikrim ve deneyimim.
ama sana göre süt bana göre çikola taffo ;)
v2 de ıyı be abı cokda kotu deıl hakkını yemeyelım sımdı;) yeter abi onlar v2ye devam etsın:icon_tup:
kadirturan
03-05-2010, 16:03
kanka 61mm boru buji filtrende pipercıros ince bi ayar sesinden yenmez haaa