Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 nisan gecesi caddebostan sahilyolundaki kazam
Absinthé
26-04-2010, 10:06
Her sorana aynı şeylerı anlatmak zor oluyor o yüzden konu açıyorum. Başka bi amacı yoktur.
Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun dileklerini iletenler için teşekkürler.
Allaha şükür ölen yada ağır yaralanan kimse yok.
Etrafdada ağaç ve beton cisimler dışında kimseye bi zarar gelmedi. Lütfen sosyal mesaj vermeyin yeterince verdiler :)
Kazanın nası olduğu kısmına gelince yarısı inatlaşmadan , yarısıda kabak lastiklerden kaynaklanıyor.
Caddebostan sahilyolunda barlar sokağına gelmeden (rakkas civarı)bi önceki ışıklarda yeni kasa focusla kalktık...
1-2-3-4 vites kafa uzatarak yokuş aşağı devam ettim... Sonra 5'e attığımda bi baktım aa oda ne yol bitti :) Biliyosunuzdur sağa sert bi dönüş var orda.
4'bitirip 5e attıgıma göre 130 civarıydı sanırım hızımız...
Dönemeyeceğimiz alenen belliydi :) Pilavdan dönenın kaşıgı kırılsın dedim gazdan çekmeden girdim sonuç bile bile lades. Focus zaten frene asılmış onda sıkıntı yok.
araç kabak lastiklerinde etkisiyle arkayı bıraktı 3-4 kontra verdim toplanması o hızla o lastikle pek mümkün değildi burgerkıngin çarpazına kadar kayarak geldim soldakı beton babalara vurup havalandım güzel saltolar vererek ağacın üstüne oturup kırdım apartmanın bahçe duvarına vurup durdum.
Edit : Kemerlerimiz takılı değildi. Benimki sesi kesmesi için arkadan takılıydı
Edit 2 : Alkol yada benzeri herhangi madde kesinlikle yoktur.
Olay budur. :)
Resimleride aşağıdadır.
http://img219.imageshack.us/img219/1621/dsc071116.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/3905/dsc071117.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/9091/dsc071118.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/5538/grnt0033k.jpg
SekoLive
26-04-2010, 10:07
neyseki şuan geçmiş olsn yazıyorz canınıza yada başkasının canına bişi gelmemesi sevindirici kararlılığında takdire şayan :)
o sendin demek geçmiş olsun, bidahakine kaşığı kırarsın artık...
SerkanKurt
26-04-2010, 10:10
Viraja direk zaten paten yaparak girdik lastikler cidden fenalık :) fakat focustaki arkadaş baya ıkındı geçmek için 65 hp lik clioya yetişememek kötü bir durum tabi :) virajı görünce zaten direk asıldı frenine ki orayı o focus bizde olsa çok rahat dönerdik.
TolgaEsentepe
26-04-2010, 10:10
Geçmiş olsun.
gecmis olsun, kimseye bisey olmadiysa gerisi onemli degil
gecmis olsun, can kaybı falan olmaması sevindirici
Geçmiş olsun.4. vites 170-180 de bitiyor, baya süratliymişsin.Etrafta insanların olmaması büyük şans.
Buğra A.
26-04-2010, 10:14
Geçmiş olsun.
gecmis olsun, kimseye bisey olmadiysa gerisi onemli degil+1 geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun.4. vites 170-180 de bitiyor, baya süratliymişsin.Etrafta insanların olmaması büyük şans.
aynen....
geçmiş olsun...
SerkanKurt
26-04-2010, 10:15
Dizel araba sonuçta torkla yürüttü devir bitmesini beklemiyoduki. yoksa focusu geçmesi hayal :) 3.500 devirde falan atıyodu galiba vitesi kendisi daha net cevap verir ama 130la girdik viraja onu net gördüm.
EMRE-5843
Geçmiş olsun mala gelsin gelen.Merak ediyorum bu tür kazalarda çevreye verilen zararı nasıl tahsil ediyorlar size uygulandı mı bi işlem?
Absinthé
Teşekkürler arkadaşlar... Şimdi düşününce ne gerek vardı diyorum.
Gerçekten bi anlık olaylar bunlar...
yok araç dizel rs değil.
3500 max 3800 gibi vites attım sürekli :)
geçmiş olsun
"emniyet kemeri arkadan bağlıydı" diye yazıyorsun ya bir de rahat rahat,
düşündüm söyleyecek hiç bişey bulamadım..
SerkanKurt
26-04-2010, 10:21
Teşekkürler arkadaşlar... Şimdi düşününce ne gerek vardı diyorum.
Gerçekten bi anlık olaylar bunlar...
tabi yaaaa ne gerek vardı :heyoo:
http://img101.imageshack.us/img101/8187/grnt00111.jpg
:icon_wack :hahaha::hahaha:
Absinthé
26-04-2010, 10:23
geçmiş olsun
"emniyet kemeri arkadan bağlıydı" diye yazıyorsun ya bir de rahat rahat,
düşündüm söyleyecek hiç bişey bulamadım..
Teşekkür ederim. Yapılan hareket doğru oldugu için yazmadım.. Airbaglerin açılmasını soranlar oluyor ondan dolayı belirttim.
Geçmiş olsun mala gelsin gelen.Merak ediyorum bu tür kazalarda çevreye verilen zararı nasıl tahsil ediyorlar size uygulandı mı bi işlem?
Bi sürü polis ambulans vs. geldi tutanaklar tutuldu.. Herşeyin kayıtını tuttular istenecektir sanırım :)
tabi yaaaa ne gerek vardı :heyoo:
:icon_wack :hahaha::hahaha:
Rezil ettin be :(
Neyse.. geçmiş olsun.
Bundan sonra kemeri arkadan değil önden geçir o sesi kesmek için.. Hem airbag konularında da açıklama yapmamış olursun, arkadaşların da bilirler ki emniyet kemeri takmadan asla araç kullanmazsın..
Kazada bir ağaç bile kırsan parasını tahsil ediyorlar,
yerine yenisini dikiyorlar mı ? Hayır.
SerkanKurt
26-04-2010, 10:31
Focusdaki arkadaş foruma üyeyse yazarsa konuya seviniriz :) insan durur bi bakar. Gazlıyan bayan sürücü bile direk durdu geldi bişeyiniz varmı diye baktı.
kendi çalışıp kazansaydın aracın üstüne çıkıp öle poz verirmiydin acaba ?
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Absinthé
26-04-2010, 10:34
kendi çalışıp kazansaydın aracın üstüne çıkıp öle poz verirmiydin acaba ?
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Allah razı olsun saol.
Valla gayette eşşek gibi çalışıyorum :) ve bugun işe otobüsle gittim barkınla karıştırma
Tuning055
26-04-2010, 10:50
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.. hep diyorum hız felakettir:D:D:P
maxpower
26-04-2010, 11:13
bununla geçmiş olsun
maxpower
26-04-2010, 11:17
Viraja direk zaten paten yaparak girdik lastikler cidden fenalık :) fakat focustaki arkadaş baya ıkındı geçmek için 65 hp lik clioya yetişememek kötü bir durum tabi :) virajı görünce zaten direk asıldı frenine ki orayı o focus bizde olsa çok rahat dönerdik.
ama hala ders çıkarmamak:icon13:
Onurkk06
26-04-2010, 11:25
geçmiş olsun takla falan atsaydınız sonuç daha pert olabilridi hem senin açından hem araç açsından
ucuz kurtulmuşsunuz, parayı nasıl kazandığınız kendinizi ilgilendirir ama kemer takmak lazım her koşulda en azından arkadan geçirmek marifet değil ;)
Geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın....
trafiğin emniyet kemeri uygulaması çok acil şekilde tekrar başlamalı.
yine trafiğin araç aramalarında emniyet kemeri tokası bulunması halinde de sağlam bir ceza uygulaması yapılmalı.
emniyet kemeri takmamış, koltuğunun arkasından geçirmiş, toka takmış kişiler kaza yapıp öldüklerinde zerre kadar içim acımıyor.
en başta onlar kendilerine acımıyor, kendilerini düşünmüyor ben mi düşüneceğim üzüleceğim??
bir otomobil forumunda da emniyet kemerine hassas olunmaması şaşırttı desem yalan olmaz doğrusu..
geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın allah korumuş
VTec_king
26-04-2010, 11:43
geçmiş olsun
caddede artık yarışmıyoruz..
SerkanKurt
26-04-2010, 11:44
yine trafiğin araç aramalarında emniyet kemeri tokası bulunması halinde de sağlam bir ceza uygulaması yapılmalı.
emniyet kemeri takmamış, koltuğunun arkasından geçirmiş, toka takmış kişiler kaza yapıp öldüklerinde zerre kadar içim acımıyor.
en başta onlar kendilerine acımıyor, kendilerini düşünmüyor ben mi düşüneceğim üzüleceğim??
bir otomobil forumunda da emniyet kemerine hassas olunmaması şaşırttı desem yalan olmaz doğrusu..
İyide zaten bizde kemer takmak hayat kuratırır diyoruz. Nitekim takla atsaydık büyük ihtimal kaza sonrası pişman olucağımız şeyler doğucaktı. Ben önde oturuyordum kaza anında tutunucak bir bulmasam yine uçardım bir yerden allahtan kapı üstündeki o tutma yerine asıldım yoksa sabit duramazdım. Ama takmadık yani o an. Bu iş aynı sigara içmek insan öldürür diyip içen insanlar gibi bişey heralde. Bir dolu insan var sigara öldürür dediği halde içen.
bora1311
26-04-2010, 12:26
cok gecmis olsun...
Gokhan43
26-04-2010, 12:36
Çok geçmiş olsun , sizlerde bişey olmaması sevindirici yanı.Allah daha da beterlerinden korusun.
geçmiş olsun,cana gelmemişse sıkıntı yok,aman daha dikkat lütfen..
YavuzNaz
26-04-2010, 12:43
gecmiş olsun daha beteri olabilirdi.
barışbazan
26-04-2010, 12:44
çok geçmiş olsun
İyide zaten bizde kemer takmak hayat kuratırır diyoruz. Nitekim takla atsaydık büyük ihtimal kaza sonrası pişman olucağımız şeyler doğucaktı. Ben önde oturuyordum kaza anında tutunucak bir bulmasam yine uçardım bir yerden allahtan kapı üstündeki o tutma yerine asıldım yoksa sabit duramazdım. Ama takmadık yani o an. Bu iş aynı sigara içmek insan öldürür diyip içen insanlar gibi bişey heralde. Bir dolu insan var sigara öldürür dediği halde içen.
sigara yavaş yavaş öldürür trafik hata kabul etmez ama ;) aynı clionun 1.4 üyle bizde 2 yıl önce spin atıp orta refüje patladık, kemerlerimiz takılıydı sarsılmadık bile.yan yatmadık sekip yola geri döndük o zaman ama yan yatsakta sağ tarafa çullanmıcaktık ki allah korumuş sizi böyle bişey olmamış arabanın içinde gezmemişsiniz.
kemersiz şekilde geçen yıl arkadaşım megane2 si ile ölmüştü konusu var forumda da, bence hayatla oynamaya hiç gerek yok..
SerkanKurt
26-04-2010, 12:57
sigara yavaş yavaş öldürür trafik hata kabul etmez ama ;) aynı clionun 1.4 üyle bizde 2 yıl önce spin atıp orta refüje patladık, kemerlerimiz takılıydı sarsılmadık bile.yan yatmadık sekip yola geri döndük o zaman ama yan yatsakta sağ tarafa çullanmıcaktık ki allah korumuş sizi böyle bişey olmamış arabanın içinde gezmemişsiniz.
kemersiz şekilde geçen yıl arkadaşım megane2 si ile ölmüştü konusu var forumda da, bence hayatla oynamaya hiç gerek yok..
İşte araç yan yattığında o tavandaki tutma yerleri varya ona tutunmasam üstüne düşücektim Fehmi' nin. Baya sağlammış o tutma yerleride. Kopar zannediyordum kopmadı :)
geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun :o
Rockford
26-04-2010, 13:02
gecmiş olsun allah beterinden korusun.
kemer olayı nasıl arabanın kemerini bi kez takıp sürekli ölemi oturuosunuz araca. yoksa her defasında onla ugraşmak araca binip kemeri takmaktan daha zor gibi :)
geçmiş olsun size birşey olmamış ya da yolda yayalara birşey olmamış ya olan mala olsun. sağlık olsun.
yalnız dikkatli olun. ileride devlet kırdığın ağaçlara ya da beton babalara istinaden sizden para talep edebilir :D yurdum manzarası işte.
gecmiş olsun allah beterinden korusun.
kemer olayı nasıl arabanın kemerini bi kez takıp sürekli ölemi oturuosunuz araca. yoksa her defasında onla ugraşmak araca binip kemeri takmaktan daha zor gibi :)
bir kez takıyorlar ömrü billah ordan çıkmıyor.. her seferinde in bin tak çıkar, uğraşılmaz ki öyle (!)
park halindeyken bir kamyonet biraz tampona dokunduğunda görürüm o hava yastıkları içeride nasıl ahenkle patlıyor :)
StyleALP
26-04-2010, 13:15
Büyük Geçmiş Olsun. Kötü olmuş araç bayağı zaten anlattığınızdan belli kazanın şiddeti. Gerek yok böyle sakat işlere.
ALLAH Birdaha Yaşatmasın.
Day Walker
26-04-2010, 13:17
bir kez takıyorlar ömrü billah ordan çıkmıyor.. her seferinde in bin tak çıkar, uğraşılmaz ki öyle (!)
park halindeyken bir kamyonet biraz tampona dokunduğunda görürüm o hava yastıkları içeride nasıl ahenkle patlıyor :)
Kontak kapalı olduğu zaman patlıyormu air bagler
devil_berk22
26-04-2010, 14:07
geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın bu aralar yaz geliyor diyemidir etraf ısınıyor diyemidir bilmiyorum ama çok kaza haberi görmeye duymaya başladım umarım en son kaza haberi bu olur.
ulasoztas1
26-04-2010, 14:17
geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
_muhaRRem
26-04-2010, 14:40
O Yolda birşeyler var ...geçmiş olsun.
Harbııı geçmiş olsunnn oo taklalara ragmen iii yırtmışsınız dostum...
Allah beterınden korusun.
crazydog
26-04-2010, 14:52
geçmiş olsun ama kemersiz gezmeniz kötü allah korumuş bi daha araca bindiginizde umarım kemersiz dolaşmazsınız.
O Yolda birşeyler var ...geçmiş olsun.
olan şeyler yolun ortasında ağaç var sol tarafı 2 şerit sağı tek şerit, soldan sokak dahil oluyor, sağda dolmuş durağı var biraz ilersinde otobüs durağı ve ışıklardan günde binlerce kişi karşıdan karşıya geçiyor. yani açık ve net olarak değil gazlamak hızlı kullanılmayacak bir yol, geçen haftada bitane s2000 patlamıştı oturmuştu kaldırıma. trafik hele hele o kadar yayanın olduğu yerde, gazlanılcak yer değildir bunun bilincinde olması lazım herkesin...
Viper_Si
26-04-2010, 15:00
Geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, sosyal mesaj vermek istemiyorum. bilinçli insanın sosyal mesaja ihtiyacı yoktur..!
sportinger
26-04-2010, 15:20
çok geçmiş olsun. sanırım kamu davası açacaklar hakınızda, ama kasko karşılar mahkeme masraflarını falan...
ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
Absinthé
26-04-2010, 15:42
sağolasınız iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar
bugra_0101
26-04-2010, 15:50
geçmiş olsn
Gördüm bu kazayı (kaza olduktan baya sonra sanırım, araba duruyodu) turluyodum bende
İnşallah bir şey olmamıştır dedim kullanana, harbi şanslıymışsınız aklımdan kötü şeyler geçmedi değil.
Orada insanlarda olabilirdi bunu da unutmamak lazım, bir sürü insan dolaşmaya çıkıyor cuma cumartesi geceleri orada, araba yerine gelir ama insanın ya da herhangi bir canlının tamiri olmuyor.
Tayfun-E30
26-04-2010, 16:22
öncelikle büyük geçmiş olsu allah korumuş...
arkadaşım ben ayrton senna değilim benimde çok kazam esasında ama lastik yüzünden değil söför yüzünden kaza yapılır dönememiş çıkmıssınız işte bunun başka açıklaması yok.kaza yaptığınız yerde kaldırım var insanlar yürüyo olabilir focus frene asıldı evine arabasıyla döndü o focus sizde olsaydı değil önce altınızdaki arabayı sürün sonra geçemediklerinize sulanın bizde olsaydı diye... 50 - 100hplik arabaları yarıştırıyosunuz aklınızca insanların canına kast ediyosunuz bide üstünde resim çekinip pişkinlik yapıyosunuz bence ayıp yaptığınız...
SULTANOGLU
26-04-2010, 16:27
arkadaşım ben ayrton senna değilim benimde çok kazam esasında ama lastik yüzünden değil söför yüzünden kaza yapılır dönememiş çıkmıssınız işte bunun başka açıklaması yok.kaza yaptığınız yerde kaldırım var insanlar yürüyo olabilir focus frene asıldı evine arabasıyla döndü o focus sizde olsaydı değil önce altınızdaki arabayı sürün sonra geçemediklerinize sulanın bizde olsaydı diye... 50 - 100hplik arabaları yarıştırıyosunuz aklınızca insanların canına kast ediyosunuz bide üstünde resim çekinip pişkinlik yapıyosunuz bence ayıp yaptığınız...
kelimesi kelimesine noktası noktasına budur:icon_tup:
ayrıca geçmiş olsun ve ders olsun.
caglarcb
26-04-2010, 16:31
Bu yorumlara +1912
Cihan Çizmeci
26-04-2010, 16:38
Ya bazen çok değişiyor insanlar.Adam suçlu bunun kendide farkında ama abartmayın bazen.Abartmayın derken adam el bombası attı kaçtı bi yere dersiniz.
Adam kemer takmamış tamama ama öyle bi davranıyosunuz ki sanki siz sürerken gelip sizin kemerinizi sökmüş :)
Bazı şeyler söyleniyor ama bi aynaya bakın günde haftada ayda yılda trafikte neler yapıosunuz gazlıyorsunuz bazen makas atıyorsunuz arabalarla olması gereken mesafeyi kaçımız koruyor hele ki istanbul'da? Kaç kere tabelaya göre hızınızı ayarladınız radar olduğunu bilmediğiniz sürece? Her şerit değişiminizde sinyal veriyor msunuz? Koltuk ayarınız olması gereken gibi mi? Güldürmeyin :)
Allah korumuş iyiki sağlamsınız geçmiş olsun.Kemeriniz takılı olsa daha güzel olurdu :icon_tup:
Absinthé
26-04-2010, 16:49
tekrar teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için..
Sizde sağolun.
Evet aracın limitlerini çok zorladığım için kaza yaptık ama limiti aşağı çeken en büyük etken lastikti...
Direksiyon hakimiyetim hakkında tanıyanlar yorum yapar ben bişey demek istemiyorum kurusıkı atmayı sevmem. :) mobese görüntülerine ulaşmaya çalışıyorum ulaşabilirsem birlikte izleriz.
Fakat zaten ben clio ile apaçilik yapmıyordum olay spontane gelişti. Gazlamaya çıkmamıştım yani çıksam en azından emniyet kemerı mı takardım? :) Zaten kaldıki gazlamaya çıksam dizel clio ile değil bmw ile çıkardım...
Yine de yorumunuza saygı duyarım. Teşekkürler.
redbaron
26-04-2010, 16:49
geçmiş olsun ya çok fena olmuş.sizin araç neydi tanıyamadım da:)
ocean0636
26-04-2010, 16:50
Geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici..
Ya bazen çok değişiyor insanlar.Adam suçlu bunun kendide farkında ama abartmayın bazen.Abartmayın derken adam el bombası attı kaçtı bi yere dersiniz.
Adam kemer takmamış tamama ama öyle bi davranıyosunuz ki sanki siz sürerken gelip sizin kemerinizi sökmüş :)
Bazı şeyler söyleniyor ama bi aynaya bakın günde haftada ayda yılda trafikte neler yapıosunuz gazlıyorsunuz bazen makas atıyorsunuz arabalarla olması gereken mesafeyi kaçımız koruyor hele ki istanbul'da? Kaç kere tabelaya göre hızınızı ayarladınız radar olduğunu bilmediğiniz sürece? Her şerit değişiminizde sinyal veriyor msunuz? Koltuk ayarınız olması gereken gibi mi? Güldürmeyin :)
Allah korumuş iyiki sağlamsınız geçmiş olsun.Kemeriniz takılı olsa daha güzel olurdu :icon_tup:
+1 kesinlikle katılıyorum :icon_tup:
ocean0636
26-04-2010, 16:51
geçmiş olsun ya çok fena olmuş.sizin araç neydi tanıyamadım da:)
clio3 e benzıyo
SerkanKurt
26-04-2010, 16:56
Öncelikle sevinmemiz kimseye bişey olmadı diye olabilirmi acaba ? 2.si ise o virajı çok rahat dönerdi lastikleri bilmediğiniz için normal tabi.
S.Özeren
26-04-2010, 17:00
geçmiş olsun
Geçmiş olsun allah korumuş..daha kötü sonuçlar olabilirdi etrafta yayalar olsa düşünmek dahi istemiyorum..Neticesinde kaza isteyerek yapılan bişi değil size ve etraftakilere bişey olmaması sevindirici..
Eray Yümsel
26-04-2010, 17:11
olum az yede kendine bi telefon al lan bu nebiçim megapixel hatta megası gitmiş bunun görüntü kalitesi berbat koyma şöyle fotoları utanman yok mu
geçmiş olsun , bende kaza sırasında yakınında biyerde oturuyodum , sesi duydum geldim , baktım etraf kalabalık polis vs. gelmiş bile , ses çok tok geldi nerdeyse fren sesi bile gelmedi merak etmiştim bende kaza nasıl oldu diye , ama çok şanslısınızki kazayı 50mt ilerde yapmadınız , çünkü az ilerisi insan kaynıyo , tekrar geçmiş olsun , araç sanırım perte çıkıcak ?
kaza olduktan sonra gördüm ben çok geçmiş olsun, kazayı nasış yaptın anlayamadım trafik vardı sanırsam_? o yolda Clio çok savurmaz giibime geliyodu ama sadece düşünce,budan konuşması çok rahat biliyorum,yanlış anlama... geçmiş olsun...
Bu yorumlara +1912
SİZLERE AYNEN KATILIYORUMMM...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Aynen.
Sütten çıkmış ak kaşık mode on.
hiç kimseye biisey olmamasından dolayı sevinmisler resim cekmisler yapmayın beyler
yolda gezen bir aile arasına dalsaydın ne olacaktı aglarken foto cekecektiniz bende
hızlı kullanıyorum ama aracım sınırlarını biliyorum bi sahinle gazlamıyorum veya turbolu
vteclere kafa tutmuyorum:icon_wack
bence yasaklansın bu türlü konular, sonu hep tartışmayla bitiyor. tipik birileri yapma etme diğerleride sizde yapmıyormusunuz modunda yazılar yazıyor...
Geçmiş olsun..Orda o hız yapılırsa sonuc bu olur
dragstar
26-04-2010, 20:30
cezalar ztn hafif çoğuda uygulanmıyor keşke sizin dediğiniz gibi olsa
katılıyorum
çok geçmiş olsun inşallah ders çıkarmışınızdır
dragstar
26-04-2010, 20:35
aynen gazlıyıp makas attığım milleti ite ite aralara girdiğim oluyor ama genelde elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sürekli kemer takarım arabaya biner binmez biraz komik ama alışveriş merkezinde otoparktan çıkarken ama arabayı ilk çalıştırdığımda sinyal veriyorum alışkanlık olmuş, koltuğum aynen olması greken gibi ayarlıdır hatta 2 elle sürerim bazı arakdaşlarlar dalga geçer kadın gibi sürüyorsun diye, tek uymadığım kural var hız limitleri radar olan yerde yavaşlarım ama genelde uymuyorum ama uyulcak ortam yok temde 90 la gitmek 140 ile gitmekten daha tehlikeli
turbo&quattro
26-04-2010, 20:39
aynen gazlıyıp makas attığım milleti ite ite aralara girdiğim oluyor ama genelde elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sürekli kemer takarım arabaya biner binmez biraz komik ama alışveriş merkezinde otoparktan çıkarken ama arabayı ilk çalıştırdığımda sinyal veriyorum alışkanlık olmuş, koltuğum aynen olması greken gibi ayarlıdır hatta 2 elle sürerim bazı arakdaşlarlar dalga geçer kadın gibi sürüyorsun diye, tek uymadığım kural var hız limitleri radar olan yerde yavaşlarım ama genelde uymuyorum ama uyulcak ortam yok temde 90 la gitmek 140 ile gitmekten daha tehlikeli
Dedigin gibi gercekci olmak gerek...Hepimiz hiz yapiyoruz makas atiyoruz...Ama yeri cok iyi secmek gerekiyor hiz icin...Tutupta caddede o kadar kisinin oldugu yerde gazlarsan sonucun bu sekilde olmasi gayet normal..Verilmis sadakan varmis ki farkli sonuclar olmamis...Umarim gerekli dersleri almissindir...Gecmis olsun..
Muharrem C.80
26-04-2010, 20:51
Dedigin gibi gercekci olmak gerek...Hepimiz hiz yapiyoruz makas atiyoruz...Ama yeri cok iyi secmek gerekiyor hiz icin...Tutupta caddede o kadar kisinin oldugu yerde gazlarsan sonucun bu sekilde olmasi gayet normal..Verilmis sadakan varmis ki farkli sonuclar olmamis...Umarim gerekli dersleri almissindir...Gecmis olsun..
USA'de makas olmaz sonra cops are arrested:D
turbo&quattro
26-04-2010, 21:03
USA'de makas olmaz sonra cops are arrested:D
Aynen olmuyo..Gecen iki tane ust uste makas attim biri sivil polis cikti :eek: Ilk sokaga daldim kactim :confused:
kemer takma konusunda sen bi psikopatsın. en kısa mesafede bile takıyosun ve bendede bunu alışkanlık haline getirdin. bilmem farkındamısın oturur oturmaz hemen kemer takıyorum :)
*Geçmiş olsun,iyi size bişey olmamış.
dragstar
26-04-2010, 21:21
kemer takma konusunda sen bi psikopatsın. en kısa mesafede bile takıyosun ve bendede bunu alışkanlık haline getirdin. bilmem farkındamısın oturur oturmaz hemen kemer takıyorum :)
kötümü ettim:D
DoDo_hamann
26-04-2010, 21:31
geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın.
blueedeep
26-04-2010, 21:38
büyük geçmiş olsun dikkat etmek lazım. ders olmalı bu tip şeyler hızlı ve dikkatsiz sürücülere. Allah korusun hepimizin ailesi arkadaşları var.
durmak yok gaza devam kardeş.... :D
Anaa gecmis olsunlan :/
Doruktan yaziyorum galiba,neyse (kabasakal) :)
bosver sosyal msgi falan,canina bisey olmasin onemli olan o .
Cihan Çizmeci
26-04-2010, 22:03
İşte durum bundan ibaret.Dediklerinin yanında şuda var bundan 3 ay civarı önce hatta google dan da yeri bulunmuştu hangi viraja hemde nasıl bi viraja kaçla girdiğini hatırlıyor musun?Trafik halka kapatılış mıydı? :) Gibi uzaaaaaaaaaaaaaar gider :)
O zaman bu sitede roll yapan herkez hatalı :) Olayı buralara saptırmamak lazım bence ;)
Yaptığınız çok güzel bişey kemer olayı cidden.Ne güzel en başlarda bendede vardı aynı alışkanlık soradan yine eskiye döndüm şimdi sparco lar yüzünden takamıyoum ama bi çaresine bakmayı düşünüyorum kesinlikle:icon_tup:
By_HaNNibaLL
26-04-2010, 22:06
Geçmiş Olsun peki deydimi acaba focusu gecmek için yaptiğin kaza onu merak ettim bende cok inatlaşiyorumda allah koruyor
Allah o anda orda olan insanları korumuş,keşke trafik kim daha uzağa işer yeri olmaktan cıksada aynamıza bakmadan kullanabilsek geceleri caddede tedirgin olmadan.Gecmiş olsun.
bir müsibet bin nasihat misali bir durum.
sanırım bir daha focus görsen aynı hareketi kesseler yapmazsın. gecmiş olsun ve sanırım verilmiş sadakan varmış. etmeyin eylemeyin cunku bunları duyanlar herkes boyle sanıyor.
Mert-e36
26-04-2010, 23:08
Sen o kaputun tepesine baykuş gibi tüneyip şebek gibi sırıtarak fotograf çektirene kadar, otur haline şükret bence... Hala şuursuzca daldığın virajda verdiğin kontralardan, spontane gelişen gazlama hikayenden, focusun turbosundan, kabak lastiğinden bahsediyosun.
Madem lastiğin kabak o viraja neden öyle giriyosun? Hadi girdin ve çıkamadın neden halaa burda s...kilmiş g....tün davasını yapıyosun?
Şükret ki orda kimsenin canına zarar vermedin. Çok yakın zamanda buna benzer bir kaza yüzünden çok yakın bir arkadaşımın canı yandı.. Hadi sen ölür gidersin de, tek suçu ordan geçmek olan bir yayayı da yanında götürürsen yada sakat bırakırsan, hatta gidip efendi efendi giden adamın arabasına patlarsan o foto çektirdiğin kaputta başına türlü türlü şeyler gelir kısa metrajlı film olur...
Geçmiş olsun ucuz atlamışsın
Sen o kaputun tepesine baykuş gibi tüneyip şebek gibi sırıtarak fotograf çektirene kadar, otur haline şükret bence... Hala şuursuzca daldığın virajda verdiğin kontralardan, spontane gelişen gazlama hikayenden, focusun turbosundan, kabak lastiğinden bahsediyosun.
Madem lastiğin kabak o viraja neden öyle giriyosun? Hadi girdin ve çıkamadın neden halaa burda s...kilmiş g....tün davasını yapıyosun?
Şükret ki orda kimsenin canına zarar vermedin. Çok yakın zamanda buna benzer bir kaza yüzünden çok yakın bir arkadaşımın canı yandı.. Hadi sen ölür gidersin de, tek suçu ordan geçmek olan bir yayayı da yanında götürürsen yada sakat bırakırsan, hatta gidip efendi efendi giden adamın arabasına patlarsan o foto çektirdiğin kaputta başına türlü türlü şeyler gelir kısa metrajlı film olur...
Geçmiş olsun ucuz atlamışsın+10:icon_tup:
Onurkk06
27-04-2010, 01:19
Geçmiş olsun ucuz atlamışsın
bide kimse yanlış anlamasın ama madem sen bu arabayı emeğinle bileğinle kazandın nası arabayı pert ettikden sonra böyle eğlenceli tavırlar içine girillyo onu anlamıyorum şahsen ben böle ottan boktan bi sebep yüzünden arabayı pert etsem birdaha o direksiyona geçmem allah korusunda çünkü tamamen sürücünün bilinciyle patlayacağını bile bile viraja hızlı girmek bana ilginç geldi:confused:
büyük geçmiş olsun arkadaşım.
benzeri daha önce başıma geldi. zabıta tarafında eve makbuz göndericekler ağaçlar için, sonra karayolları asfalttaki hasarlar ve kaldırım taşları için benzer bir kağıt göndericek. şu vergi orcu kağıdı gibi birşey. kamu davasını sanırım trafik sigortası karşılıyor ya da kasko. onun dışında apartman istimlak duvarı için de apartman yöneticiliği dava edebilir. hasar varsa onu apartman yöneticiliği ile görüşüp bir müteahhid firmaya yaptırıp faturalı olarak kaskoya beyan edildiğinde hasarı karşılıyor olması lazım. biraz karışık işler. ama eve gelicek olan kağıtları sen ödüyorsun. kaskodan ya da trafik sigortasından tahsil edebiliyor musun onu bilmiyorum...
Benden 2004te 10 yaşında ıhlamur ağacından 800 TL almışlardı. ödedim hala o ağacın yeri boş :) kaldırım taşları ve asfalt için de 1.300 TL gibi birşey göndermişlerdi ödemedim onu sanırım trafik sigortasından karşıladılar. ama ağacı senden alıyorlar.
tekrardan geçmiş olsun...
gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs sızde bırsey yok allahtan
geçmiş olsun
ama kaza haberleri hoş değil , tabi ders alınacaksa, işe yarayacaksa kalmalıdır .
arkadaş dürüst davranıp yaptığı hatayı açıklamış.
bu tip haberlerden ders almalı, altınızdaki aracın limitini bilmelisiniz.
bu kadar geçmiş olsundan sonra konuyu kitliyorum,
zira mevzu kötü yerlere gidebilir.