PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kısa Film Yarışması

Alican
26-04-2010, 11:44
Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

Başvuran filmlerin değerlendirilmesi tek etapta yapılacaktır.

Yarışma komitesi tarafından belirlenecek jüri filmlerin tamamını izleyerek değerlendirmede bulunacaktır. AK PARTİ Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı, jüri üyelerinin sıralamalarını değerlendirerek toplam 6 filmden oluşan (Birinci olan Kısa film, İkinci olan Kısa film, Üçüncü olan Kısa film, Mansiyon alan Birinci Kısa film, Mansiyon alan İkinci Kısa film, Mansiyon alan Üçüncü Kısa film,) Kısa Film Yarışması’nı kazanan filmleri belirleyecektir.

http://www.kisafilmyarismasi.com

Kazanan filmlere verilecek ödüller..

http://www.kisafilmyarismasi.com/resimler/wpcwzhz0.jpg

Frid
26-04-2010, 12:10
böyle bir yetenek imkan olsa ödüller çok tatminkarmış

Melih-Ö
26-04-2010, 12:40
okuldayken hep çekerdik :) kısa fim falan proje olurdu bayapı eplenceli oluyor çekim aşamaları çalışmıyo olsam denerdim gene eğlenceli oluyor :)

tool
26-04-2010, 13:03
acılım konusu yapan her film is yapar :D

coolvtec
26-04-2010, 16:50
17. Ak Parti iktidarının icraatlarını anlatacak olan filmlerin konu başlıkları şunlardır;

• Eğitim
• Sağlık
• Ulaşım
• Dış Politika
• Ekonomi
• Avrupa Birliği
• Tarım
• Turizm
• İnsan Hakları ve Demokrasi
• Kadın ve Aile
• Sosyal Yardım
• Özürlüler
• Adalet
• Çevre ve Orman
• Enerji
• TRT
• Toplu Konut
• Köydes Beldes
• Tika
• Vakıflar
• Genel
konu başlıkları altında AK Parti iktidarının icraatlarla ilgili ayrı ayrı kısa film hazırlanabilceği gibi, tümünü konu alan kısa film de hazırlanabilir.

İcraatlar hem olumlu hem de olumsuz olabilir. Peki olumsuz icratları hakk kısa film çekilse birinci olma şansın nedir acep :) Ne de olsa ak parti düzenliyor.

Boost Up
26-04-2010, 16:52
Buğra abi el atsın bence bir:D.

FaBeRgE
26-04-2010, 17:12
Buğra abi el atsın bence bir:D.

Aynen Arda'cım, Buğra'dan güzel bir film ve derece bekliyoruz :)

ReßeL
26-04-2010, 18:31
Guzel bir komedi filmi yapilabilinir.

Yer; dunyanin merkezi NY Bas konsoloslugu. Ogrencinin biri pasaportunu uzatmaya gidiyor ve pasaportunun uzatilamiyacagini soyluyorlar. Sebep ise; yeni donem pasaport vize harclari fiyatlarinin degismesi ve Ankara'dan henuz fiyat listesinin GELMEMESI. Saskinlik icinde adam soruyor nasil olur, nasil bilmezsiniz harclarin fiyatlarini? Sistemden bakamiyormusunuz ya da size bildirilmiyor mu? Yok efendim bize kagit gelmedi kagit bekliyoruz, henuz elimize ulasmadi...

Ulan, acacaksin mail kutunu, oradan sececeksin butun konsolosluklarini, gireceksin word dosyasini YENI DONEM HARCLAR diye, gonder diyeceksin bitireceksin isini. Ne kadar zor, ne kadar komplike olabilir ki arakadas bu?

Sistemi gelistirmisler ya hani... al sana gelisme. Bu anlari cek kameraya ver mis gibi komedi filmi...

By_HaNNibaLL
26-04-2010, 18:32
Bencede Buğra abi bi calişma yapmali