Orijinalini görmek için tıklayınız : allah kimseye yaşatmasın
focus musty35
26-04-2010, 14:31
arkadasım attı izlede yavas kullan dıe herseyı acıkca anlatan gercek bır olay
http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=2023090
CasabLanca
26-04-2010, 14:35
alkol işte alkol
aracın Q7 olduğunu arkasını gözterinceye kadar anlayamadım vallahi.. çok korkunç bir kaza allah kimsenin başına vermesin.. :(
focus musty35
26-04-2010, 14:41
gercekten cok kotu kaza yapmak zaten kotu bır olay ama yanındakı arkadasınız sızın yaptınız kaza sonucu ölmesi gercekten cok daha kötü
redbaron
26-04-2010, 14:46
sadece oha diyorum q7 bu hale geldiyse herhalde 250limitör falan gidiyorlardı.yazık ya çok kötü birşey.
caglarcb
26-04-2010, 14:46
Allah(c.c) geride kalanlara sabır versin. Güvenmiyeceksin altında olan Q7'yede, kafanı kıran alkolede.
Ölen Arkadaşımızın Ailesine Allah Sabır Versin.
Alkolle Araç Kullanmak Bide Üstüne Hız Yapmak..Diyecek Birsey Yok.
aracın Q7 olduğunu arkasını gözterinceye kadar anlayamadım vallahi.. çok korkunç bir kaza allah kimsenin başına vermesin.. :(
Aynen bende valla anlayamadım..Alkol...:mad: ve kemer takmamak...:mad:
nitrO_Oxide
26-04-2010, 14:57
Allah ailelerine sabır versin..
maxpower
26-04-2010, 15:00
alkol + aşırı hız
sonucu çok şaşırtıcı değil
StyleALP
26-04-2010, 15:01
+1. Cidden çok kötü olmuş. ALLAH Kimseye yaşatmasın.
of off ne olmuş öyle..kaçla vurdunuz.
kendilerinden başkalarının canını yakmamışlar neyseki.
Yiğit Ş.
26-04-2010, 15:01
q7 bu hale nsl gelir abi. Allah rahmet eylesin.
Absinthé
26-04-2010, 15:06
Allah rahmet eylesin...
mgnPower
26-04-2010, 15:07
Olene Allah'dan rahmet diliyorum. geriye kalan zaten az biraz vicdani varsa en buyuk cezayi cekecektir kendi icinde ama diliyorumki bu ve bunun gibi trafikde dolanan bir suru insan kiliginda adamim diye dolanan insan musvetteleri var. Ve yakaladikca cezalarin en agiri ile cezalandirilmalilar bence. ama nerdeeee..... ''ben bilirim ben yaparim bana bisii olmaz ziplatirim hoplatirim kimse dokunamaz'' diye dusunen herkesin ibret alip biraz daha insanligina donmesini umut ediyorum. hayatini pisi pisine kaybeden o insan ve onun olmesine neden olan musvette boylesine bir aracda bana hic bisii olmaz diye eminim dusunmustur. bir kaza esnasinda gavur yapiyor olm tonla para verdik tank bu tank demislerdir. olum icin tank top tufek farketmiyor olum icin ama bahanesi oluveriyor. Allah rahmet eylesin olene uzuldum pisi pisine gitti. Alkol alican arabayi almayacaksin o zaman arabayi alacaksan alkolu almayacaksin o zamanda. Akli basinda her insan bunun mantiginda bunun oldugunu bilir zaten. Kurban oldugum bize akil fikir dusunme ihsan eden Allah'im yollarda boylesine cahil insanlardan bizi ve sevdiklerimi korusun.
boşuna demiyorum trafik hayatır diye, kurallara uyarken bile kaza yapılabilirken bu alkolde aşırı hızda nedir :confused::confused:
Tuning055
26-04-2010, 15:16
bir q7 bu hale geldıyse kım bılır kac km hızla vurdular yazık..
Allah korusun, dikkatli olmak lazım.
Yazık olmus...
Hicbir zaman hicbir araca güvenmeyeceksin.
Ben gözümle e46 320de adamın paramparca oldugunu gördüm, hicbir araba güven vermemeli.
boşuna demiyorum trafik hayatır diye, kurallara uyarken bile kaza yapılabilirken bu alkolde aşırı hızda nedir :confused::confused:
Kesinlikle katılıyorum..
Q7 yok olmuş resmen.200den aşağı değilmiş bence hızları.
Xenomorph
26-04-2010, 19:49
İçersen Alkolü Çekersen Sigarayı...Üstüne Birde Gazlarsan Böyle Kamil Gibi Patlarsın
Hakedene Hakkı Olmuş Bence...
İbret Alınacak Bir Hal
Ya Başkasına Vursalardı Arabasını Canını Alsalardı Başkasının...
Kaza Olayından Sonra Nefret Edıyorum Böyle Dangalaklardan...!!! Öküzün Öküzlüğü Kardeşinin Hayatına Mal Oldu İşte....Allah'tan Başka Yoldan Geçenin Canına Malına Zarar Gelmemiş
Kaskoda Vermez Parasını,Kardeşinide Getiremez Geri....
Ders Olsun Ayyaş Ayyaş Gazlayanlara
Çok kötü bir durum.O araba nasıl da parçalanmış ölee
devil_berk22
26-04-2010, 19:57
bi türlü açamadım videoyu ya
Allah rahmet eylesin...
çok kötü olmuş:(
İşlek bi kavşaga yakın bir yerde çalışıyorum ve böyle şehir magandalarının hergün görüyorum.Bugun de gördüm.Hergün aynı kavşakta birbirini gaza getiren bir aragaz sesi sonra yeşilin yanmasıyla bir anda fırlamalar vs.
Adamlar trafik ışıklarını F1 pistindeki start lambası olarak kullanıyorlar.Su testisi su yolunda kalır.Üzülmedim.
gsi_club
26-04-2010, 20:58
ölene Allahtan rahmet diler.yakinlarina bassagligi dilerim.Q7 nin bu hale gelmesi sasirtici bir durum.kimbilir nasil gidiyorlardi.
Low-Rider
26-04-2010, 21:13
Alkollü araç kullananlara üzülmüyorum zerre kadar
Olene Allah'dan rahmet diliyorum. geriye kalan zaten az biraz vicdani varsa en buyuk cezayi cekecektir kendi icinde ama diliyorumki bu ve bunun gibi trafikde dolanan bir suru insan kiliginda adamim diye dolanan insan musvetteleri var. Ve yakaladikca cezalarin en agiri ile cezalandirilmalilar bence. ama nerdeeee..... ''ben bilirim ben yaparim bana bisii olmaz ziplatirim hoplatirim kimse dokunamaz'' diye dusunen herkesin ibret alip biraz daha insanligina donmesini umut ediyorum. hayatini pisi pisine kaybeden o insan ve onun olmesine neden olan musvette boylesine bir aracda bana hic bisii olmaz diye eminim dusunmustur. bir kaza esnasinda gavur yapiyor olm tonla para verdik tank bu tank demislerdir. olum icin tank top tufek farketmiyor olum icin ama bahanesi oluveriyor. Allah rahmet eylesin olene uzuldum pisi pisine gitti. Alkol alican arabayi almayacaksin o zaman arabayi alacaksan alkolu almayacaksin o zamanda. Akli basinda her insan bunun mantiginda bunun oldugunu bilir zaten. Kurban oldugum bize akil fikir dusunme ihsan eden Allah'im yollarda boylesine cahil insanlardan bizi ve sevdiklerimi korusun.
Abicim alkole hiçbir lafım yok. Asla yapılamaması gereken birşey bile değil alkollü araç kullanmak. Ama zamanında hepimiz yaptık sürati şimdide otobanda 10 saniye,50 saniye basıyoruz.
Kimse basmıyorum ben demesin. Hepimiz basıyoruz gaza dibine kadar. Sinirlenince basıyoruz öyle ya da böyle hızlı gidiyoruz zaman zaman.
Ama en önemli şeyi unutuyoruz. Yollar aynı ama trafiğe her gün ortalama 250'nin üzerinde araç çıkıyor.
Çözümü ise süratin basit. Yaparsın insanların sürat yapabileceği hevesini atabileceği özel alanlar pist olur, korumalı özel düz yol olur adı her neyse.
Radar cezalarını 20,000TL'den başlatırsın gör bak herkes nasıl muma dönüyor. ( sürat sınırlarını makul seviyelere çektikte sonra tabi)
Fatih Kavak
26-04-2010, 21:28
Neden alkol alıp direksiyon başına geçerler ki Allah taksiratlarını affetsin geride kalanlarına sabır versin
dragstar
26-04-2010, 21:52
İçersen Alkolü Çekersen Sigarayı...Üstüne Birde Gazlarsan Böyle Kamil Gibi Patlarsın
Hakedene Hakkı Olmuş Bence...
İbret Alınacak Bir Hal
Ya Başkasına Vursalardı Arabasını Canını Alsalardı Başkasının...
Kaza Olayından Sonra Nefret Edıyorum Böyle Dangalaklardan...!!! Öküzün Öküzlüğü Kardeşinin Hayatına Mal Oldu İşte....Allah'tan Başka Yoldan Geçenin Canına Malına Zarar Gelmemiş
Kaskoda Vermez Parasını,Kardeşinide Getiremez Geri....
Ders Olsun Ayyaş Ayyaş Gazlayanlara
aynen alkollü araba kullanmamak lazım emliyet kemerleri olsaydı bu kdr kötü sonuç olmazdı
Cihan Çizmeci
26-04-2010, 22:16
Bu kazada hız kesinlikle çok yüksek q7 yi bu hale sokmak ok büyük bir olay.
Çok kötü oldum cidden....Allah geride kalanlara sabır versin çok boktan bi olay :/
Allah'ım bizlerin canını korusun
Trafikte kendini kanıtlamayı adamlık bilenlerin izlemesi halen akıllanmayanların ders cıkartması gereken bir video.
VTec_king
26-04-2010, 22:25
off offf..
q7 bile bu hale geldiyse varın siz düşünün
çok kötü olmuş gerçekten
By_HaNNibaLL
26-04-2010, 23:48
gercekten sonuc cok aci verici allah kimsenin başina vermesin
Trafikte kendini kanıtlamayı adamlık bilenlerin izlemesi halen akıllanmayanların ders cıkartması gereken bir video.
+1 katılıyorum gerçekten çok yazık
ne olursa olsun allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin....
TolgaEsentepe
27-04-2010, 00:06
hem alkol hem aşırı hız ne denebilirki.. büyük konuşmak istemiyorum Allah başa verir ama Allah rahmet eylesini adettendir diye söylüyorum böyle olaylarda..
Alkollü araç kullananlara üzülmüyorum zerre kadar
+1 ,
Allah korusun eğer bir gün alkollü biri gelipte tanıdığımın sevdiğimin canına kastederse o adamı gider öldürürüm çok net.
Şu kazayada mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin demek falan çok komik.İbret olsun desek daha doğru..
Allah rahmet eylesin...
biraz önce senin konuna bakıyordum ve şimdi bu videoyu izledim ve senin bu yazını gördüm... lan neyse ben birşey demiyorum .
resmen hiç uğruna bir can gitti .. bir can a.k can !!! kahretsin ya adamın kırılan kemiklerinin sallanmasını izledim resmen adam ölmüş !! of ya çok kötü oldum. kusurabakmayın
ALPER-VNS
27-04-2010, 01:44
yazık ankaradanmış bide umarım tanımıyorumdur. bide haketti falan diyenler olmuş da kimse bu şekilde can vermeyi haketmyo bence.. yani sürücü ölse tamam yine bi nevi denebilirde bu, belki hayatını kaybeden vatandaş yapma basma diye yalvarıyodu nerden biliyosunuz :icon_wack
Allah kalanlara sabır versin.. çok kötü bir durum.. :( Allah rahmet eylesin...
yazık olmus mekanı cennet olsun asırı hızın sonucları + alcoll
Absinthé
27-04-2010, 08:55
biraz önce senin konuna bakıyordum ve şimdi bu videoyu izledim ve senin bu yazını gördüm... lan neyse ben birşey demiyorum .
resmen hiç uğruna bir can gitti .. bir can a.k can !!! kahretsin ya adamın kırılan kemiklerinin sallanmasını izledim resmen adam ölmüş !! of ya çok kötü oldum. kusurabakmayın
Aynen valla haklısın yani ben yazarken daha acayip oldum kendime yazıyomuşum gibi hissettim.
YavuzNaz
27-04-2010, 09:06
her seferinde kaza işte oluyor diye yorum yapıyoruz ama bile bile lades demeninde alemi yok alkollü ne diye direksiyon tutarsın be adam :( allah ölenlere rahmet eylesin.
Allah geride kalanlara sabır versin.Dinimizin alkolü neden yasakladığını birkez daha hatırlamak lazım...