Orijinalini görmek için tıklayınız : 5*120 jant 4*100 nasıl cevırız?
ChtArdARSL
26-04-2010, 16:40
Merhablar 4*100 olan aracıma 5*120 jant aldım arkadsımdan flans(spacer)le bu ıslem oluyor fakat lastık 2cm en az dısarı cıkıyor.
Jantları deliklerinle oynayıp uygulama yapan yerler warmıs yada aractakı delıklerı sekıldemı yaptırmak mı?
Flans(spacer) kullanarakmı yapmak daha saglıklı olur?
Eger warsa bıldıgını bu ıslemı yapan doldurma yada flans adres soylersenız gıder konusurm
15"bbs
Flanş sağlıklı bi işlem değil pek.. Yani onların 4 tanesini de aynı ölçüde yapmak imkansız değil ama nedense bi türlü yapılamıyor.. Bahsettiğiniz doldurma işlemi de jantın delikleri doldurularak yapılmıyor.. Aracın disk veya kampanalarını doldurup yeni bijon deliği açıyorlar istediğiniz aralıklarda.. En sağlıklı yöntem o gibi ama tabiki çok çok özenerek yapılması şartıyla ;)
Jantı doldurup yeni delikler acmak bana hic güvenli gelmiyor.
ChtArdARSL
26-04-2010, 18:13
Flanş sağlıklı bi işlem değil pek.. Yani onların 4 tanesini de aynı ölçüde yapmak imkansız değil ama nedense bi türlü yapılamıyor.. Bahsettiğiniz doldurma işlemi de jantın delikleri doldurularak yapılmıyor.. Aracın disk veya kampanalarını doldurup yeni bijon deliği açıyorlar istediğiniz aralıklarda.. En sağlıklı yöntem o gibi ama tabiki çok çok özenerek yapılması şartıyla ;)
duzeltım sgllun yapan yerler bılıyormusunuz nasıl bır kalıp uyduruz
duzeltım sgllun yapan yerler bılıyormusunuz nasıl bır kalıp uyduruz
Jantı doldurmak diye bir şey zaten söz konusu değil büyük tehlike arz eder.. İstanbul'lu arkadaşlar önerecektir elbet bi yer.. Ama işinin ehli olan birisi bulun mutlaka.. Yapılacak olan iş sağlamlık gerektirir..