Orijinalini görmek için tıklayınız : otto nun hangi modeli
arkadaşlar 2005 vtec 2 ime otto egzos alcam fakat hangi modeli ni almalıyım bilmiyorum yanık uclu olan güzel ama carbon modelide var yardım.
Xenomorph
26-04-2010, 20:05
Hoşgeldin Öncelikle Kendini Tanıtman Gerekir Hop Diye Yardım İstemek Sıkıntı Yaratabiliyor :D
Kendini Tanıt Bir Tanışalım Aracını Üstünde Olan Şeyleri Yaz Yardımcı Olalım...
Mutlu KOÇER
26-04-2010, 20:06
Carbon modelinin VTS'de, Yanık uçluyu Si'da kullanıyorum. Orta derecede bir egzoz bence. Carbonu öneririm, sesi daha tok ve performansıda gayet iyi geldi bana ;)
Edit : Mesaj sayına dikkat etmemişim, kendinizi arkadaşın yönelttiği link sayesinde tanıtın lütfen.
Hoşgeldin...
Otto carbon iyidir :D:D
otto yanık uçlu kullanıyorum gerçekten fena egzoz değil ,,,silincerı olmasıda avantajlı bi durum tavsiye ederim ................
nerden tanıtıyoruz bulamadım ilginize teşekkür bu arada.
nerden tanıtıyoruz bulamadım ilginize teşekkür bu arada.
Üyelerimiz kısmından.
slash cut modelini kullandım vts ve alfa 145 de gayet zevkliydi. bi aracım daha olsa yine aynısını kullanırım :) ilgilenirsen satılık var bende:p
ne kadar istiyosunuz durumu nedir
http://www.sahibinden.com/otto_spec_egzoz-89WQQaXQQ24424919WQQpXQQdisplayitem
Alicanrs
30-04-2010, 01:10
yanık uçlu al çok güsel =) bende kullanıorm baya gsl
bendede yanık uclu titanium var fenaaa diorumm... carbon'un sadece dışı kaplama okadar.
bende de yanık uclu var cok memnunum carbon olan sadece gorusnum olarak carbon kapalaması yani !
kg farkı çok var .Performans açısından carbon derim.
satılıklarda olcay bora temız bi carbon otto satıyordu bı bak ıstersen
bende hem yanık uçlu hem silencerli hem karbon wardı on numara eksozdu :D
ulasoztas1
23-06-2010, 22:40
bende hem yanık uçlu hem silencerli hem karbon wardı on numara eksozdu :D
aynı egzozu bende uzun süre kullandım çok memnundum. performansı gayet iyi, silencerli olması büyük avantaj....