Orijinalini görmek için tıklayınız : Makas denerken kaza yapıp kaçan Bmw
Başka bi forumda gördüm paylaşayım dedim tv ye filanda çıkmış galiba... Kötü bi olay:mad:
http://www.youtube.com/watch?v=-NWvf4Ug6ZM
Tholl-ga
29-01-2007, 17:48
........ ................... şerefsiz
Serencebey
29-01-2007, 17:58
ya millet serefsizim mal
Low-Rider
29-01-2007, 19:27
yatıcak yeri yok böylelerinin
şerefsiz
^^ANIL^^
29-01-2007, 22:07
beyinsiz bunlar harbi diorum beyinsiz ama ya konuşmalar rencide ediyo ama
nitrO_Oxide
29-01-2007, 23:08
yorum yok .
Yazık ya ..İnşallah minibüsün ordakilere bişe olmamıştır :(
aynayı vurmuş sanırım maddi pek bişey yokda ya manevi!!
Ya ne var kardesım herıf makas atıoo ne var yanı ...
İlla olmasımı lasım bunu yaparken bunu yapan eleman yapıo kı dıreksıyoınuna guvenıoo o arkdas nıe emnıyet serıdınde lastık degıstırıo guvenlı dıe ..
Karayollarında makas atmak, yanlamak (Gereksiz ve tehlikeli serit degistirmek) turk trafık ceza kanununca belirli maddelerle cezai hukme tabıdır.... Sebebi acık sanırım ..." Direksiyonumuz ii kankaa alayınaa... " sozcugu daha mahkemelerde gecerlı hafıfletıcı ii hal olarak gorrulmemektedırççç
Allah korumuş yine o hızla minibüsün yanından bi insan çıksa nolucaktı.......
Manimillion
30-01-2007, 03:52
Alcan bunun kafayi, obur camurlukta ayni hali alana kadar vuracan oraya, belki akli basina gelir.
M U R A T
30-01-2007, 08:34
güzel fikir!
minibüs'ün yanında insan vardı..inş birşey olmamıştır...
Ferhat_V
30-01-2007, 10:29
adam bide arabanın altına eğilmiş lastik değiştiriyo filan olsaydı ne olcaktı acaba...
şerefsizler emniyet şeridinde makas atılırmı..
emniyet şeridi diil, soru direk "makas atılır mı?" olmalıydı.
Tokyo Drift
30-01-2007, 15:25
şerefsiz bunu vericen polise bak bi daa yapabiliyomu zaten kötü kötü konuşuyo şerefsizler.....
gokhan035
30-01-2007, 15:44
şerefsizler... vurdular aynayı hala akıllanmayıp devamında da aynen basmaya devam ediyolar... gerizekalı adamlar yaaa...
wall bana artık bu gazlama olayı makas olayı okdr saçma geliyoki !! zamnında herkes gibi bende yapıodum ama şimdi saadan saadan göstere götere benzin yemeden gitmek gibisi yok..gazlasan nolcak eline ne geçio !!
2Tane Has Gerizekalı. Hem durmuyorlar hem dalga geçiyorlar. Çok uyuz oldum tiplere.
;) Ayberge aynen katılıyorum APAÇİLİKten başka bişii deil....+ bunların kafa güzel bence ;)
koray@si
30-01-2007, 16:08
aynayı vurmuş sanırım maddi pek bişey yokda ya manevi!!
Nasıl bisey yok.Videonun sonunu izlemedin galiba :heyoo:
koray@si
30-01-2007, 16:11
En salakça şey gormediğin şeride dalmak.Makas atmak ayrı bi salaklık gerçi ama bağzen bende tutamıyorum kendimi.Yumuşağından atıyorum.Ama asla gormediğim yere girmem.
yanı onunu gormeden gırılmez bence bır makasa ozellıkle emnıyet serıtlerınden korkarım
M_PROJECT
30-01-2007, 18:49
valla gecen yaz ankardayken gozumuzun onunde oldu bı kaza sıyah B ıle baslayan bır yenı kasa e46 vurdu kactı arcadıum un onunde bır bayanın arabasına serefsız cok
bizim önümüzde oldu ye$ilköyde . abim yanliim derken undeersteer a maruz kaldı kaldırıma vurup oradan park halindeki astraya doğru sekti. astra nın ta$ıyıcılar akslar fln pert oldu abimizin aracının sadece jantı eğrildi. $ansa olay yerinden polis geçiyordu abim kaçtı fln ama direk yakaladılar ..
ALPER-VNS
03-02-2007, 03:53
e30 cu gençlik, ne diyim başka..
arkamda okuldan dönerken elmanın teki 3.30 ciyle yanlıım derken kaldrıma çkmıştı,bnde ışıklarda kırmızı yanıo en öndeydm nası gaza bastım kaçtm annatamam..herf o halde araba yamulmş halde devam etti,içmden dedim bnm fiberleri kırsaydn araban gbi yamulturdum ama hadi iisin :D
iyide makas atmaktaki amaç daha hızlı gitmek deilmidir. eleman makas atmıyoki bi sol şeride bi emniyet şeridine giriyo. dikkat ederseniz sol şeritten emniyet şeridine atladıgında sol şerit boş. şerit deiştirmesinin bi mantıgı yok yani. Herifler Tam Apaçi yaw :)
valla gecen yaz ankardayken gozumuzun onunde oldu bı kaza sıyah B ıle baslayan bır yenı kasa e46 vurdu kactı arcadıum un onunde bır bayanın arabasına serefsız cok
haklısın bizde o sıra bahçemizde oturuyoduk için rahata olsun biz plakasını verdik yakalandı o arac;) ehliyeti olmadıgı için kaçmışlar die tahmin ediyorum
boş insanlar boş işler ... yaptıda ne oldu boyumu uzadı ... inş ciddi bi zarar gelmemiştr.
Youtube help centere mesaj attım. Emniyetin ihbar mailini, adresini vs.. sini verdim. Videoyu koyanın bağlantı bilgilerini ulaştırın, plakaları bildirilmedi ise araştırılıp bulunsun dedim. Bizim terms of use umuzu aşan bir durum yok, bizi bağlamaz diye mesaj attılar. Adamların biyerinde olmuyor kısaca, adam oldur videosunu koy sallamicaklar...
PROMINENT
03-02-2007, 15:47
malesef sallamıyorlar dediğin gibi bide utanmadan o video yu nasıl koymuşlar oraya ya
Alcan bunun kafayi, obur camurlukta ayni hali alana kadar vuracan oraya, belki akli basina gelir.
Olmayan şey nası yerine gelsin ki abi, bunları direk sallandırcan taximde..:mad: :mad:
inş insanlara bişey olmamıştır ordaki:(
ALPER-VNS
03-02-2007, 16:40
buarada youtubedaki yorumları okursa bu oğlanlar kaldırırlar videoyu :D ne küfretmiş millet :D
Haberlerde gösterildiği kadarıylaa bu kazada çarpılan araç sürücüsü vefat etmiş banada arkadaşım videoyu izletince söledi ben görmedim fakat durum böyleymiş
ALPER-VNS
04-02-2007, 02:29
e bulsunlar o zaman burdan arabayı.. ypkmu polis tanıdığı olan söylesin..
yaw en ufak şeyde öldü diye haber çıkıyor bence en fazla bi tarafları kırılmıştır yada inşallah benim düşündügüm gibi olmuştur :)
KingoftheWest
04-02-2007, 11:10
Yok yok ölü falan yoktur bencede.
Apaçiler,nolucak...
Buna rağmen aklı başına gelmemiş hala devam ediyor.
olmuş arkadaşlar doğru haberlerde gösterilmiş hatta bu sahneler
coolvtec
04-02-2007, 19:51
Yoldaki adam fren sesini duyunca ayağa kalkıyor ve geri çekiliyor. Nasıl ölmüş olabilir anlamadım. İnşallah bi şey olmamıştır.
yaww bende kendim görmedim arkadaşımın dediğide krikodaymış çarpılan araba darbe anında krikodan düşüp adamı bariyer ile araba arasına sıkıştırmış
inşallah sizin dediğiniz gibidir birşey olmamıştır ancak duyduğum bu bende üzüldüm