Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski ama bence en guzeli
Serencebey
29-01-2007, 17:53
Cok eski bir video sanırım cogu kisi biliodur efsana rs4 :D
hatırlatma amaclı bır daha koyalım :)
R4 vs. M5 (http://www.youtube.com/watch?v=y-kDITgEE1Y)
Tholl-ga
29-01-2007, 17:59
illa tartışma yaratıcaksın burak :D
m5 deil m3 :D
Serencebey
29-01-2007, 18:30
illa tartışma yaratıcaksın burak :D
m5 deil m3 :D
buyrun beyım hodri meydan :D :hahaha:
Low-Rider
29-01-2007, 19:28
yaw ahaha ilk yabancı bi forumda bulupta indirmiştim daha türk forumlarında yokken
sonra türk forumlarına düştü,herkes m5 diyodu,m3 oldunu annatamıoydum kimseye:)
yaw ahaha ilk yabancı bi forumda bulupta indirmiştim daha türk forumlarında yokken
sonra türk forumlarına düştü,herkes m5 diyodu,m3 oldunu annatamıoydum kimseye:)
m3 değil canım .
M5 olduğuna en büyük ispat V motor sesi :icon_tup:
m3 + airbox vs. olma ihtimalini dü$ünmü$tük ba$ta ama sıralı 6 silindir sesiyle , videoda ki ses arasında dağlar kadar fark var. Ayna konusunda çeli$kiye dü$mü$tük onuda bulduk bulu$turduk :)
araba m5:icon_tup:
hem ses ispatlıyo hemde kapıda havalandırma ızgarası var e46 da yok sanırım kapıda
Low-Rider
29-01-2007, 21:40
m3 değil canım .
M5 olduğuna en büyük ispat V motor sesi :icon_tup:
m3 + airbox vs. olma ihtimalini dü$ünmü$tük ba$ta ama sıralı 6 silindir sesiyle , videoda ki ses arasında dağlar kadar fark var. Ayna konusunda çeli$kiye dü$mü$tük onuda bulduk bulu$turduk :)
araba m5:icon_tup:
yanlış yazmışım gülüm soryy:)
Aha x5 i m5 yaptınız. Şaka bi yana bu güne kadar bende hep m3 diye bakıyordum.
^^ANIL^^
29-01-2007, 21:52
r4.vs.m5 yazmışsın o araba ztn r4 deil rs4 o ayrı hea araba m3 m5 geyiğine girmicem ben ama sen ordaki arabaları nsl karşılaştırıyosun rs4 efsane tamam da adamlar trafik yapıyo burdan şu geçer bu geçer die bi sonuç çıkaramazsın ki
Tholl-ga
29-01-2007, 22:50
ayna ayna :D
Serencebey
30-01-2007, 12:54
r4.vs.m5 yazmışsın o araba ztn r4 deil rs4 o ayrı hea araba m3 m5 geyiğine girmicem ben ama sen ordaki arabaları nsl karşılaştırıyosun rs4 efsane tamam da adamlar trafik yapıyo burdan şu geçer bu geçer die bi sonuç çıkaramazsın ki
Yahu Anıl S4 desem neysede R4 demisim demekki bi S'ye basmayı unutmusum :) illa sorgulayacan :)
zaten bende m5 nasıl eziliyor demdım ıkı adamda arabada mukemmel catur cutur hakkını verıolar bızım turkiyedekı mallar gıbı sahınlerle yapmıolar dıye koydum polemikci insan :)