Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 pug verilip bmw alınırmı?
arkadaşlar ocak ayında aldığım peugeot 308 preminum pack (cam tavan) 8000 km de olan aracımı verip ilanı aşağıda olan bmw 316 i alınırmı ? (kafa kafaya) leondan sonra pug çok yavan geldi reno megane'den sonra birdaha fransız aracası almam demiştim ama gene kaşındım yakıt performans donanım çok iyi pug'ta ama fransiz aracı işte..
http://www.sahibinden.com/61000_km_de_316_i_acil_takasli-54WQQaXQQ23069583WQQpXQQdisplayitem
Araç bu fikirleriniz neler ? benim için önemli.. herkese şimdiden teşekkürler..
Vtec-SEDAN
27-04-2010, 22:33
alınır..
2006 model ve 61000km bmwnin tadı çıkarılır :)
keyifli keyifli gezecekseniz sıkıntı yok
Ama gazlayacam uçacam kaçacam diyorsanız bakmayın.
sanruf u yok sizinki camtavan sorun teşkil etmeyecekse edilir bence
CeMy1907
27-04-2010, 22:37
peugeottan sonra araba gıtmıomus gıbı gelıcek.
ayrıca mın yakıt tuketımın 9 lıtre cıvarlarında olacak..
bunlar onemlı degıl denıyorsa bmw netıcede denıyorsa alınır.
ama ben olsam 320d den baskasını almam
kayaakin
27-04-2010, 22:37
tabiki bmw. bence tartısılmaz bile. yakıt probleminiz yoksa.
ya arkadaşlar tabiki bmw kalitesi tarışılmaz ama benim takıldığım nokta sıfır aldığım arabamı verip 2006 model bmw almak delilikmi? hem benzinli hem 1.6 hem sanroof yok, ama pug'tan hiç zevk almıyorum performans haricinde..
Aracınız dizel sanırım. 5-6 lt arası dizel yakıt fiyatından 11 lt civarı benzin fiyatı gözünüzde büyümüyorsa derhal değiştirin. Satan adam nie değiştiriyor sizce. Yakıt için olabilir mi ? :)
CeMy1907
27-04-2010, 22:46
1.6 bi bmw de çok fazla kullanım zevki vermiycek.performans olarak en azından 308in bi artısı war.
dedım ya bmw zevki istiyosanız 320 d alın diger turlusu bosuna fazladan werılen yakıt parası ve yollarda peugeotlara geçilen bi bmw
aracınız dizel ise kesin kez 2 kat yakıt masrafını göze almalısınız
araç nihayetinde 4 senelik olası arıza durumunda ciddi pahalı olan yedek parça masrafını unutmayın
daha pahalı bakım masrafını unutmayın..
öte yandan linkini verdiğiniz araç pahalı donanım olarak düşük sonradan eklenen jant gözünüzü boyamasın araçta dijital klima dahi mevcut değil xenon deri olayını geçtim :)
1.6 bi bmw de çok fazla kullanım zevki vermiycek.performans olarak en azından 308in bi artısı war.
dedım ya bmw zevki istiyosanız 320 d alın diger turlusu bosuna fazladan werılen yakıt parası ve yollarda peugeotlara geçilen bi bmw
bmw kullanan birinden bu yorumları duymak güzel :) ama 320 d için 90 binlirayı gözden çıkarmak lazım eğer 320 d alsam coupe ve beyazı fena olmazdı yoksa :D şimdi bu söylediklerime tepkiler gelecektir muhtemelen ama 3.16 ya lpg'ye ne dersin :)
linkteki araç boşunda boşu, tamamen dümdüz bir bmw en baz model, peugeot-bmw kıyası gibi algılamayın olayı, bu araç hem çok yakacak hem gitmeyecek hemde hiçbir konfor ekipmanı olmayacak(kendi aracınıza göre) ben olsam bu takası yapmazdım ama illa araç değiştirmeyide göze aldıysanız üzerine para koyup daha iyi özelliklerde olanını alırdım... bu araç hiç yakmasa yine 35 kr yakacak yani sizin aracınızın 2.5 katı yakıt masrafı olacak ve boş olacak. ben olsam almazdım...
aracınız dizel ise kesin kez 2 kat yakıt masrafını göze almalısınız
araç nihayetinde 4 senelik olası arıza durumunda ciddi pahalı olan yedek parça masrafını unutmayın
daha pahalı bakım masrafını unutmayın..
öte yandan linkini verdiğiniz araç pahalı donanım olarak düşük sonradan eklenen jant gözünüzü boyamasın araçta dijital klima dahi mevcut değil xenon deri olayını geçtim :)
ya işte tüm tereddütlerimi sen yazmışsın, bunun için kullandığı arabadan zevk almayan biri ne yapmalı?
CeMy1907
27-04-2010, 22:52
neden olmasın derim.
o zaman 220 krs cıwarı yakarsınız.
bakın ben sunu solemeye calısıorum acıkcası araba olarak tabı kı bmw ama dızel bı aracdan sonra 1.6 bmw torku cok kotu gelıcek arabanız gıtmıycek moralınız bozulucak sızı meganelar fln gecınce surus zewkı dedıgınız seyı yasayamıycaksınız.
bence acele etmeyın en yakın zamanda 320 d alın o zaman zewklı araba kullanımını gforun ayrıca 60000 lıraya fln cok rahat 320 d bulabılırsınız.
90000 lıra dedıgınız sıfır we baya dolu 320 d fıyatı
neden olmasın derim.
o zaman 220 krs cıwarı yakarsınız.
bakın ben sunu solemeye calısıorum acıkcası araba olarak tabı kı bmw ama dızel bı aracdan sonra 1.6 bmw torku cok kotu gelıcek arabanız gıtmıycek moralınız bozulucak sızı meganelar fln gecınce surus zewkı dedıgınız seyı yasayamıycaksınız.
bence acele etmeyın en yakın zamanda 320 d alın o zaman zewklı araba kullanımını gforun ayrıca 60000 lıraya fln cok rahat 320 d bulabılırsınız.
90000 lıra dedıgınız sıfır we baya dolu 320 d fıyatı
ya ikinci elde dizel araç almaya korkuyorum açıkcası hele ele bmw nin dizel ikinci elinden dahada korkuyorum sizinde söylediğiniz gibi bakım masrafları zaten yüksek araçlar birde dizelin bakım masrafları turbo enjektör gibi arızaları geçtim daha..
eş dost aracı arıyacaksın :) başka türlü olmuyor malesef...
siz peugeot dan soğumuşsunuz biraz ondan olsa gerek
size 207 RC lazım tüm tabularınız alt üst olsun :)
şaka bi yana zevk almak istiyorsanız araçtan ilk ve ana unsur güzel bir motor 316i de kafadan bu yok..
yol tutuş hissiyat kalite olarak iyi bir araçtırda 4 ayaktan biri eksik topal kalıyor ;)
bende 2.el dizellerde korkuyorum hele birde bmw oldumu daha cok korkuyorum cevremızden duyduğumuz selerden dolayı(doğru yanlıs bılemem).öyle aşırı fazla yol yapmıyorsanız bmw alın derim.sonucta kapınızın önünde 3kasa bmw duruyor olucak
siz peugeot dan soğumuşsunuz biraz ondan olsa gerek
size 207 RC lazım tüm tabularınız alt üst olsun :)
şaka bi yana zevk almak istiyorsanız araçtan ilk ve ana unsur güzel bir motor 316i de kafadan bu yok..
yol tutuş hissiyat kalite olarak iyi bir araçtırda 4 ayaktan biri eksik topal kalıyor ;)
ya inanırmısın aracın direksiyonu hidrolikmi değilmi emin değilim taş gibi bundan önce leon sport up aracım vardı yakıp performans iyi değildi ama bundan daha iyiydi..:(
dizel işi ikinci elde büyük risk
alınan mazot çok önemli, ben hep bilindik-tanıdık ve işlek yerdeki bp-shell'den alıyorum.
ben sabah ilk çalıştırdığımda 2-3 dakika bekliyorum rölantide
motor -tam- ısınana kadar 2500 deviri geçmiyorum, mümkünse de boostsuz yürümeye çalışıyorum.
motoru kapatmadan önce basmamışsam 1 dk, gazladıysam da derecesine göre 3-5 dakika bekletiyorum rölantide
ama herkes bunu yapmıyor, ana avrat kullanıpta kucaklama aşamasında satılan araçlar sonraki sahiplerine iyi masraf açabilir. o bakımdan dikkat etmek lazım.
Alınır 1.4 olsun E90 olsun :)
CeMy1907
27-04-2010, 23:05
dizel kullanımı dedıgınız gıbı çok önemli.
2006 model Clio aracım 140000 kmde 1.5 dci aracın motoruyla ılgılı en ufak bi sıkıntı yok.Herkes dci motorlar 100000 kmde biter diyordu.
Aynı şekilde the ace nickli tarık arkadaşımın da megane 2 1.5 dci aracı war o da 160000 fln heralde en ufak sıkıntısı yok.
kullanım çok çok önemli dizel motoru
Eski aracınızdan zevk alamıyorsanız sürüş bakımından kastediyorum yapmanız gereken ilk şey 2-3 günlüğüne e90 3.16 kiralayın ve sürün. Sonra aracınız çok zevkli gelicektir.
CeMy1907
27-04-2010, 23:06
Alınır 1.4 olsun E90 olsun :)
sonra şahinlerle bile yürüyemesin araba.
davulun sesi uzaktan hoş gelir misali bi mantıgın ürünü yorum.
CeMy1907
27-04-2010, 23:07
bu arada hidrolik mi değil mi direksiyon belli değil demişsiiniz 308 için ama bmwyi kullandıktan sonra peugeotun direksiyon sertliğini mumla ararsınız söyliyim
bu arada hidrolik mi değil mi direksiyon belli değil demişsiiniz 308 için ama bmwyi kullandıktan sonra peugeotun direksiyon sertliğini mumla ararsınız söyliyim
yaa valla ne deyim bilmiyorum bmw kullanıp bu kadar şikayetçi birini görmedim, bmw den soğudum valla :D ne alacam ben iyice kararsız kaldım..
bomboş ve performanssız bir arabayı sırf markası bmw diye almak hata olur.. 320 falan olsa neyse...
CeMy1907
27-04-2010, 23:15
asla ben arabamdan cok memnunuım.
sadece karsılasacaklarını yazdım.Bu arada benım dıreksıyonun sert olması daha cok hosuma gıdıyor.Sadece 308de kullanan bırı olarak aradakı farkları yazıorum.
İnan ben cok memnunum aracımdan.ama sen peugeotun sıkayet ettıgın seylerını yazmıssın ben de bmwde karsılasacaklarını yazdım.
boş bi bmw almaktansa dolu bi peugeot tercıhımdır.ama direksiyon demıssın performans demıssın ben de onları karsılastırdım.
bu arada demın de yazdım halı hazırda ewde bır de 308 aracımız war.ikisini de karşılaştırma imkanına sahip oldugumdan bu konuda bıldıklerımı partıklerımı yazıyorum.
malımın delisi değilim hayatımda olmadım.Objektif olarak yazıyorum.Bazı ınsanlar bendeyse en ıyısıdır ben satınca en kotusu mantıgıyla yazar ben öle değilim.
diyorum ya imkan warsa temız 320 d bak o zaman bana dua edersın.Tabı dıreksıyon sertlıgı harıc:)
maxpower
27-04-2010, 23:18
bu arabayı almam da bmw alırım:)
yedek parçası pahalı değildir, bakım masrafları 308 gibi bişey olur yetkili servis hariç tabi
Fatih Kavak
27-04-2010, 23:22
Bence alınır 4 yaşında bmw fiyata bakın birde 2010 peugeotunkine bakın 4 sene sonrayı düşündüğümüzde peugeot çok fazla değer kaybedecek ama bmw her zaman para eder.
asla ben arabamdan cok memnunuım.
sadece karsılasacaklarını yazdım.Bu arada benım dıreksıyonun sert olması daha cok hosuma gıdıyor.Sadece 308de kullanan bırı olarak aradakı farkları yazıorum.
İnan ben cok memnunum aracımdan.ama sen peugeotun sıkayet ettıgın seylerını yazmıssın ben de bmwde karsılasacaklarını yazdım.
boş bi bmw almaktansa dolu bi peugeot tercıhımdır.ama direksiyon demıssın performans demıssın ben de onları karsılastırdım.
bu arada demın de yazdım halı hazırda ewde bır de 308 aracımız war.ikisini de karşılaştırma imkanına sahip oldugumdan bu konuda bıldıklerımı partıklerımı yazıyorum.
malımın delisi değilim hayatımda olmadım.Objektif olarak yazıyorum.Bazı ınsanlar bendeyse en ıyısıdır ben satınca en kotusu mantıgıyla yazar ben öle değilim.
diyorum ya imkan warsa temız 320 d bak o zaman bana dua edersın.Tabı dıreksıyon sertlıgı harıc:)
evet haklısın bazıları bendeyse en iyisi budur diyor.. şimdi imkanım yoksa 320 d almaya 308 i verip 3.16yı alma diyorsun..
Bence alınır 4 yaşında bmw fiyata bakın birde 2010 peugeotunkine bakın 4 sene sonrayı düşündüğümüzde peugeot çok fazla değer kaybedecek ama bmw her zaman para eder.
buda enteresan bir bakış açısı doğrumu doğru..
valla şöle diyim yol sesi vs.vs. konforu e90 bmw nin belkide 308 premium packle aynıdır çok az farklar vardır... bence bmw ye kaymasın gözün :D 320d olmalı alcağın araç yada 1.6 dışı bir bmw motoru...
"0" KM fiyatlarından dolayı olma olasılığı mevcutmudur acaba ?
"0" km bir 316i şu an 70 bin tl üstüdür donanımına göre üste gider..
bmw de meblağ yüksek olduğu için kayıp ona oranla yüksek olur
4 senede 25 bin tl kaybetmiş
308 de bu kadar kaybetme olasılığınız yoktur tabikide..
CeMy1907
27-04-2010, 23:30
hemen açıklama yapayım o zaman ben
std 316i otm vites 66000 lira liste fiyatı.42000 lira sizin yolladıgınız aracın bana göre binici fiyatı.24000 lira deger kaybı olduguna bakarsak bu yaklasık yuzde 40 deger kaybı demek.
sımdı hesaplamayı siz yapın.Mercedes,honda dışında coğu maranın senelik eskime değer kaybı bu civarlardadır.
bunun için saçma bi şekilde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup kulaktan dolma yorumlara gerek yoktur.
her araba yaklasık olarak yuzde bakımından aynı degerı kaybeder ıkıncı elde yaşlandıkca
Cimmeria
27-04-2010, 23:34
şu hep söylenir bir araç alacaksanız aldığınız serinin en altındaki aracı tercih etmeyin...
sonuçta kasasına ve markasına para vermiş olacaksınız bmw sahibi olup lüks segmentte sayılabilecek ama boş bir araca sahip olacaksınız.
Araç ciddi anlamda gitmeyecek, ciddi anlamda yakacak, yetkili servise giderseniz şaka gibi ödemeler yapacaksınız.
308den kullanım zevki vermiyor diye vazgeçtiyseniz 316 size ne gibi bir kullanım zevki verecek onuda düşünmek lazım...
CeMy1907
27-04-2010, 23:35
bır aracı alır almaz ortalama olarak senelık yuzde 10 deger kaybeder.
plaka takılır degerı yuzde duser.
her sene de o kadar degerı ıner.
extrem durumlar harıc.Bazı markalar wardır cok az deger kaybeder ama bu markalardan biri ne bmwdir ne de peugeot.
onuyn ıcın ıkıncı elde ıkısı de sana aynı malıyetı gosterıcektır
std 316i otm vites 66000 lira liste fiyatı.
premium marka araçlarda liste fiyatına bakmamak en iyisi
baz fiyata kapak jant falan gelir genelde TR paketi falan eklerler bi kaç donanım bi bakmışsınız 35 bini aşmış 40 bine doğru gidiyor fiyat :)...
CeMy1907
27-04-2010, 23:40
alacagınız aracın da cok dolu oldugu söylenemez.
ki alıcagınız arac da dırek olarak baz donanım bı arac.
opsiyon olarak sadece fonksiyonel direksiyon var.
jantlar sonradan takılmış ve replica olma olasılığı çok yüksek.
Bir de konfordan dem wurmusken e90larda run flat lastık oldugundan konfor sıfır düzeydedir
e 90 kullananların en buyuk şikayeti.Şayet run flat lastik varsa değiştirmeniz gerekecek konfor için.
Ludacris
27-04-2010, 23:46
mantıksız bi seçim olur.
kendinizi kasın ve 320D trip. alın.. manual bmw ne para eder nede başka bişey. sunroof bile yok fiyat çok, nakit düşünürseniz çevremde var yardımcı olurum.
alacagınız aracın da cok dolu oldugu söylenemez.
ki alıcagınız arac da dırek olarak baz donanım bı arac.
opsiyon olarak sadece fonksiyonel direksiyon var.
jantlar sonradan takılmış ve replica olma olasılığı çok yüksek.
Bir de konfordan dem wurmusken e90larda run flat lastık oldugundan konfor sıfır düzeydedir
e 90 kullananların en buyuk şikayeti.Şayet run flat lastik varsa değiştirmeniz gerekecek konfor için.
sizdeki 308 in konforu nasıl ? run flat lastikli bmw ile kıyaslarsak ? bendeki 308 pek konforlu sayılmaz en azından içinden gelen sesler süper çıtır çıtır..
CeMy1907
27-04-2010, 23:56
308 benım bmwden daha konforlu ama benım arabamın konforsuz olmasının sebebı spor yaylar ve M paket yürüyen aksama sahip olması.
tabi sportif kullanım yani yol tutuş olarak inanılmaz derecede iyi.
run flat lastıklı bir e 90 da 308den cok daha konforlu degıldır.Hatta 308 daha konforlu olabilir
ben zaten 3kasaların cokta konforlu olduğunu dusunmuyorum orta sevıyelı bı 3 den bahsedıyorum tabı.yuksek konfor ıcın 5e gecmek şart bence.
3.16 alınabilir ama bu ilandaki alınırı yok bomboş ne xenon ne premium var gerek yok hiç
Ludacris
28-04-2010, 00:10
ben zaten 3kasaların cokta konforlu olduğunu dusunmuyorum orta sevıyelı bı 3 den bahsedıyorum tabı.yuksek konfor ıcın 5e gecmek şart bence.
sizin kasa civic ile benim 94 model 3 kasanın konforu çok yakındı birbirine. bunu civic sahibi arkdaşım söyledi. şimdiki kasayla kıyaslarsak artık 20.. kaç çıkar bilmem.
3-5 aranmaz Bmw konforludur;)
sizin kasa civic ile benim 94 model 3 kasanın konforu çok yakındı birbirine. bunu civic sahibi arkdaşım söyledi. şimdiki kasayla kıyaslarsak artık 20.. kaç çıkar bilmem.
3-5 aranmaz Bmw konforludur;)
runflatli bmw ler TAŞ gibi, neresi konforlu ya?
Civicin güncel kasası kompakt sınıfta süspansiyon konforu konusunda en iyilerden, buna emin olabilirsiniz. (yol sesini saymıyorum tipik japon sonuçta)
Tabi konforlu yapıcaz diye kantarın topuzunu kaçırıp leş gibi sürüş dinamiklerini düzeltmeyi unutmuşlar orası ayrı :)
CeMy1907
28-04-2010, 00:14
bu arada unutmadan bendekı 308 comfort paket ve sizin aracınızla arada daglar kadar fark var.Sizin aracınızın izolasyonu konforu çok daha yüksek.
bu noktadan ben kıyası sızın aracınızın baza yakın donanımlıysa yapıyorum.sizin aracınız 3 kasadan daha da konforlu olacaktır ama dıorum ya keske kıyaslama 320 d olsaydı o zaman hıc dusunmeyın alın derdım.
ya su konuda 308 1.6 benzınlı mı bu araba mı deseydınız gene tercıh bmw olurdu.
ama bu noktada anlamsız gelıo bana aracınızı degıstırmenız.
valla japonlar o yumuşak süspansyonlarla sınıfında hep konforlu araçlar olacaktır, o bir gerçek... frenleride kötü olacaktır virajlarıda ama konforsa konforu olacaktır elbet...
valla japonlar o yumuşak süspansyonlarla sınıfında hep konforlu araçlar olacaktır, o bir gerçek... frenleride kötü olacaktır virajlarıda ama konforsa konforu olacaktır elbet...
+1 :icon_tup:
Konforlu ama, insan bi optimum bir şey çıkarır ortaya değil mi?
+1 :icon_tup:
Konforlu ama, insan bi optimum bir şey çıkarır ortaya değil mi?
tabi bu konuda alman araçları iyi seviyede özellikle mercedes...
Bmw e 90 kasasına bır turlu ısınamadım ve icine bindigimdede hakikaten dısına ısınamadıgım kadar icinede ısınamadım . Hersey biryana 0 aldıgım arabamı cok acıl bisey olmadıkca takas etmezdım.
Ben olsam daha yüksek hacme sahip benzinli veya dizel e46 düsünürdüm, daha mantıklı olur.
redbaron
28-04-2010, 03:49
alınabilir.316 dandik olsada iyi ve yeni kasa:)
sonra şahinlerle bile yürüyemesin araba.
davulun sesi uzaktan hoş gelir misali bi mantıgın ürünü yorum.
Perf.düşünen biri zaten 1.6 bakmaz bile.
Yürümek için BMW alınacaksa 3.20 bile yaramaz.Ticariler mındar eder.
orhansah
28-04-2010, 11:50
ben olsam 3.16 ya değişmem. 3.20 olsa neyse de .16 geberik resmen.
alınmaz bence, 0 araba verip 4 yaşında araba almanın mantığı ne?
BMW alınıpta 1.6 alınması sadece topraktan olsun BMW olsun demekten başka bişey değil. BMW istiyorsanız minimum 3.20i düşünün.
Ben olsam daha yüksek hacme sahip benzinli veya dizel e46 düsünürdüm, daha mantıklı olur.
e46 da da ben dizel almam kolay kolay abi , eski nesil motor var sonuçta üstünde..
308 kalsın bence.
yok pug verilip bu araç alınmaz
Benzinli BMW'nin yakıt tüketimi sizi korkutmasın.. Tabii ki dizel araba gibi bir sarfiyat bekleme ama BMW çoğu benzinli arabaya göre oldukça ekonomiktir.
320si kullanıyorum ve arabanın benzin tüketimi beni oldukça şaşırtıyor (olumlu yönde)...
Ancak tabii ki daha dolu bir araç da bulabilirsiniz verdiğiniz linktekinin dışında..
Performans konusunda birşey söyleyemem çünkü PUG kullanmadım ama 316 dahi olsa BMW her zaman BMW'dir, çok farklı.. ;)
Aracınız dizel sanırım. 5-6 lt arası dizel yakıt fiyatından 11 lt civarı benzin fiyatı gözünüzde büyümüyorsa derhal değiştirin. Satan adam nie değiştiriyor sizce. Yakıt için olabilir mi ? :)
kesinlike katılıyorum , yürümüyor belki 3.16 ama kalite duruş vede arkadan itiş olması tercih edilebilitesi olan etkenler.. ama yakıt işi sizin kararınız , ben olsam az yakan aracımı verip çok yakan gitmeyen bmw almazdım..
takas et bencede.. bmw iyidir :)
Tuning055
01-05-2010, 11:42
camdan baktında sıfır 308 i mi gormek ıstersın 2006 e90nımı;) yada biyere hangisiyle gıtmek ıstersın..;)
Boost Up
01-05-2010, 16:18
Alıp yanlarsın:)
arkadaşlar aracımı sattım.. ancak ne alacağıma karar veremedim :) ve acil araba almam lazım performans falan önemli çok önemli değil açıkcası güvenlik ve yakıt önemli 1.6 passat'a 41 lira fiyat aldım doğuştan ne dersiniz alayımmı yoksa başka bir aracamı bakayım ?
1.6 1o2 lik alcagına 1.4 tsi lara yönelmeni tavsiye ederim
Benzinli BMW'nin yakıt tüketimi sizi korkutmasın.. Tabii ki dizel araba gibi bir sarfiyat bekleme ama BMW çoğu benzinli arabaya göre oldukça ekonomiktir.
320si kullanıyorum ve arabanın benzin tüketimi beni oldukça şaşırtıyor (olumlu yönde)...
Ancak tabii ki daha dolu bir araç da bulabilirsiniz verdiğiniz linktekinin dışında..
Performans konusunda birşey söyleyemem çünkü PUG kullanmadım ama 316 dahi olsa BMW her zaman BMW'dir, çok farklı.. ;)
nasıl yani bmw mi ekonomikkk??? :soru:
Alıp yanlarsın:)
o araba kalkışta pati çekebiliyormuki yanlıcak...
arkadaşlar aracımı sattım.. ancak ne alacağıma karar veremedim :) ve acil araba almam lazım performans falan önemli çok önemli değil açıkcası güvenlik ve yakıt önemli 1.6 passat'a 41 lira fiyat aldım doğuştan ne dersiniz alayımmı yoksa başka bir aracamı bakayım ?
1.6 passat ölü olur 4 kişi binersin canını sıkar..
1.4 tsi daha mantıklı o kasaya daha mantıklı bi motor lazım aslında 1.4tsi da deil 2.0 en az dicem ama bn passata ısınamadım ki hiçbizaman olumsuz yönde etkilemiyim seni..sen segment degiştirme bnce golf bak...
Alinir da bu degil. 316 gereksiz yatirim.
devil_berk22
10-05-2010, 04:19
bence alınır adı var bmw modeli var 2006 her türlü alınır
Absinthé
11-05-2010, 09:17
o araba kalkışta pati çekebiliyormuki yanlıcak...
Komik olmuş :) Öncelikle söyleyim bmw nın çoğu arabasını kullandım.
İstedikden sonra 3.16 ile sabaha kadar lastik yakacak bi sürü adam sayarım sana... Ama 3.16'sı olan adam altında bmw power var sanmamalı Kalkışda ve ara hızlanmalarda rezil olur.
Yanlama konusu ise ;
Sara sara gitmez ama 1.6'da olsa RWD. Köşelerden yan çıkmasında sıkıntı yok.
İlla hardcore yapmak istiyosan, DSC kapatıp kontrayı verdiğinde ilk kaldırıma girince görürsün nası yanladığını. :hahaha:
Ya gerçi zaten arkadaş bunu yanlamak saplamak için düşünmüyor ki :) Kimse 3.16 uçuyor kaçıyor demıyor.
Sonuç olarak kullanmadan yorum ile yönlendirme yapmak yanlış.
Hatta e46 3.30d bak diyorum bana çok dua edersin. :D
nasıl yani bmw mi ekonomikkk??? :soru:
Valla benim arabam benzinli 2.0LT ve 8000 devir çevirebilen bir arabaya göre oldukça ekonomik...
Geçen hafta İzmir'den istanbula gittim, İstanbul'da Taksim'de kaldım ama 3 gün boyunca TEM'den her gün Gebze'ye gittim geldim, sonra da İzmir'e geri döndüm..
3 günde 1400km yol yaptım ve toplam 2 depo benzin harcadım, daha ne diyeyim? :)