Orijinalini görmek için tıklayınız : polisaj makinası
http://www.sahibinden.com/polisaj_makinesi-36WQQaXQQ24206883WQQpXQQdisplayitem?keyword=polisa j
uygulama yapabilmek için uygun bi makina mı acaba yardımcı olabilirmisiniz kullanan varmı ?? polisaj makinası almayı düşünüyorum da ?
Aracınıza yeter diye düşünüyorum ama piyasada daha cazip rakamlara bulabilirsin ;)
YavuzNaz
28-04-2010, 12:54
bence gerek yok kisisel kullanim icin buyk makine biraz daha profesyonel uygulama icin oldugunu dusunuyorum koctas`ta felan satilan ufak capta polisaj makineleri var 40-50 tl arasi isini fazlasiyla gorur..
Maliii satıyo, bi irtibata geç onunla istersen ;)
aradığın özellik ne ise onu yaz bence,
bu makine 3.8 kg ağırlığında einhell servisliğini bulabileceğin bir ürün servis konusunda sıkıntı yaşamazsın. einhell ürünlerini satmıştım o zamanlar distribütörü farklıydı ama hala ürünler çin malı, hobi kullanım için iyidir profesyonele pek gelmez. boyut olarak büyük bir ürün gücü biraz düşük kendi sınıfındakilere göre ama dediğim gibi senin bütün işini görebilcek nitelikte, tepeden tutma saplı olmasıda bir avantaj uzun süre çalışmada tepeden tutma sapı pedi daha dengeli şekilde aracına bastırmana yardımcı olur... fiyatıda fena değil, aynı ürünün muadilini 100-150 arası piyasada bulabilirsin, ama ürünün faturalı ve garantili olmasına dikkat et...
malii nin sattığı ürünle bu hemen hemen aynıdır tek farkı tepeden tutma sapıdır birde malii ninki daha güçlüdür...
Forumda satılıklar bölümünde var Attlas onlara bir bak istersen bu ilandakinden çok daha iyi makine ;)
bence gerek yok kisisel kullanim icin buyk makine biraz daha profesyonel uygulama icin oldugunu dusunuyorum koctas`ta felan satilan ufak capta polisaj makineleri var 40-50 tl arasi isini fazlasiyla gorur..
bahsettiğiniz üründen elimde var basit bişi onlar daha güçlü bişey daha iyi olur diye bu tarz bi makina makıyorum
Forumda satılıklar bölümünde var Attlas onlara bir bak istersen bu ilandakinden çok daha iyi makine ;)
o makina ya baksam iyi olcak sanırım :D