Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Yardım
Ya allah rızası için şuan böbrek taşı düşürüyorum ağrıdan uykumdan uyandım ne iyi gelir bir fikri olan varmı canım çok yanıyor nerdeyse ağlıycam?
Yaa lütfen ya internettende araştırıyorum bu gidişte acile gidicem birşey bilen yokmu
BlackEmperor
29-04-2010, 02:24
kas gevşetici ve bira
Bulut Y.
29-04-2010, 02:24
evde senden başka kimse yokmu kardeş ? al birini yanına acile git kas gevşetici falan agrı kesici sağlam bi iğne vurul :S hiç anlamamki taş düşürme mevzundan aklıma başka bişey gelmedi valla.. geçmiş olsun..
buscopan ve purinol diye 2 ilaç içiyorum ama faydası yok nasıl bir acı anlatamam en azından sabaha kdr idare edicek birşey lazım şişli etfalin acili bu saatte çekilmez
BlackEmperor
29-04-2010, 02:28
belını sıcak tut düşene kadar o acısı çekeceksin malesef
geçmiş olsun
buscopan spazm giderici, agrin sadece bununla kesilmez: advil alman gerekiyor mide dostudur ayni zamanda. advil yoksa baska bir agri kesici gerekiyor
purinol ise yaramiyor diye kesinlikle birakma, idrar yollarinin antiseptige ihtiyaci var
kuvet varsa eger sicak suyla doldur dal icine yoksa sicak su torbasi benzeri biseyle sirt kismina yerlestir, direk derine temas etmesin kesinlikle!
bir sure sonra agridan kusmaya basliyacaksin, korkulacak bisey yok..
başladım bile hem ağlayıp hep kusmaya koltukta acaip şekilde yatıyorum sırf ağrı öle daha az diye ya allah düşmanımın başına vermesin
Geçmiş olsun çok babamda geçirdi zamanında evde olsam uyandırıp sorardımda malesef :(
kusarken dikkat edin bazen bobrek tasi agrisi safrakesesinide tetikliyor, yesil jolemsi seyler geliyorsa eger sorun safrada olabilir. mutlaka acile gecin yada ambulans cagirin
aynı olay iş yerinde bi arkadaşımın başına geldi.limon suyu çok iyi geliyor dedi
Day Walker
29-04-2010, 07:44
geçmiş olsun :(
serkan demir
29-04-2010, 07:58
geçmiş olsun kardesim.
SekoLive
29-04-2010, 07:59
Çok geçmiş olsn yogurdun suyu (ayran deil) ve maydanoz suyu iyi gelir diye bilirim
tez zamanda atlatırsın inş.