Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar Yardim:Trafikten men ile ilgili...
nosmemos
30-01-2007, 12:35
arkadaslar dun eksoz ve cam filmden dolayi trafikten men edildim ve 108 ytl ceza yedim :mad: sonra bana izin belgesi diye bisey verdiler ve yarin mesai saati bitimine kadar eksoz ve filmi sokup tekrar trafige gitmem gerekiyormus.Eger bu verilen tarihe kadar trafige gitmezsem ne olur bilen arkadaslar yardiminizi bekliyorum.. :(
Geçmiş olsun.. Bence hemen hallet dedikleri işi..
İzmirde misin bilmiyorum ama İzmirde işler iyice berbatlaştı..
Kanat ve Egzozdan dolayı bağlanmayan Subaru kalmadı gibi birşey...:)
Ne olacak bilmiyorum bu işin sonu..Hayır, polise katalog gösteriyorsun bak abicim bu kanat orjinal vs. diye...Ben ne bileyim bu katalogu senin bastırmadığını diyor...Ne dersin? :mad:
nosmemos
30-01-2007, 13:48
ben adanadayim dun trafige gittigimde trafik araba doluydu iceride yer kalmamis araclari baska bolume aliyorlar.
moruk
kendi aracının yerine başka aracı rehin verip istedigin kadar dolaşablirsin ama senden sürekli otopark ücreti alırlar o yüzden hemen halletmeye bak işini
akbaba78
30-01-2007, 14:46
bence hemen hallet cunku ayni olay benim basima geldi ve ciddi ciddi bagliyorlardi arabayi nerdeyse.Trafikte ceza yedigin maddeleri de tek tek kontrol ediyorlar duzeltip duzeltmedigine hatta egsoza egilip bakiyorlar bilgin olsun.:(
Maxiboost
30-01-2007, 15:01
bursa'da da oluo böle şeyler çok aptalca haraket işim yok katalog bastırıcam dava açmak lazım tazminat davası..
akbaba78
30-01-2007, 15:15
herhalde suan devleten fazla acigini trafik cezalarindan kapatiyordur:ofk:
TAM35GNY
30-01-2007, 15:41
Geçmiş olsun..:(
aynı olay benimde başıma geldi.. ertesi gün aracı aldım 1 haftalık izin belgesi verdiler..egzosu ve filmeleri cıkarıp muayeneye girmek gerekiyormuş ben 2 ay geçiktirdim 60 ytl lik xxxx hiçbirini cıkarmadan belgeyi onaylattım ve trafige götürdüm araca bakmıyorlar zaten belgeyi onaylat tınmı gerisi kolay
BosphorusBoys
30-01-2007, 17:20
Dostum o izin ßelgesi ßir çok kere ßizimde ßa$ımıza gheldi..
mecßur söktürüp her$eyhini götürüp gösteriyorsun ve ßelgeleri geri veriyorsun sonuçta cezanın yanında ßirde masraf çekiyorsun yani..
mecßur yapacaksın yada trafikte tanıdığın varsa halledeceksin :)
tanıdıgın bi takipçiye git paarsını ver işlemleri yaptır hiçbirşeyi söktürmeden sonrada git onaylı izin belgesini ver kurtul
Ahmetfikri
30-01-2007, 18:28
benim memurum işini bilir :(