Orijinalini görmek için tıklayınız : BMI Tsukuba Test Day
Bu konuda kavga çıkarır mı hadi bakalım :hahaha: :D
http://youtube.com/watch?v=6Wi7uSMkc0A
alıntıdır.
merttepe
30-01-2007, 20:56
bmw gaza fazla basmış, başka bi açıklaması yok :D
Lotus süper gidiyo ama :) birde bu mazdaları nie serpiştirmişler araya anlamadm :D koyucan nissan koy bari
VeNoM_35
30-01-2007, 23:32
edit: Güzel videoymuş..
yahu bosverin kurcalamayın :)
csl ile mx5 niye aynı piste cıkarsa o da baya absurd bi durum.
onursumer
31-01-2007, 00:55
csl geçemesydi zaten yakmak lazımdı onu :D
teşekkurler gorkem :)
Sözlük.sourtimes.org da sl55 amg yazınca çıkan yazı:
0-300 km/s hizlanmada lamborghini murcielago ve dengi bircok superspor aractan daha hizli olan yegane mercedes modeli. a$mı$ kısaca. oyle boyle degil super hizli. bmw m3 , m5 gibi kavramlar bu aracin yaninda dandik kalir. mumkunse ferrari getiriniz.
Helal olsun BMW ye. hatta 150 beygirlik lotusa bile helal olsun bu güçteki bi aracı yaklaştırmadılar kendilerine. AMG ye olan saygımı azalttı bu video. ben bu güçte bi aracın pistte bu kadar rezil olabilecegini düşünemezdim. bas kompressor u yaz AMG yi sat. ohhh ne ala.
sl55 in amg versiyonu olmayan yokmu o kalkışta ve düzlüklerde amg dedigniz arac mükemmel bi ivmesi olan bi aractır eger o amg ise yuh
çok güzel video emiğine sağlık
SL 55 okadar kötümü yaaa
yok yok o kadar kotu alet degil yine aynı muhabbete donuyo ama ver sen o bmw,mercedes e alman pilot,ver o lotusa da bi ingiliz pilot yeniden yapılsın bakalım bu yarış o zaman gorelim yeni sıralamayı...
i_could...
videoyu izlemeye gerek yok çok önce izlemiştim cslnın hak ettiği birincilik.. burda elıse sk yı gecmelıydı çok ciddi tutusu olan bi araba
sl55 yol tutmayan bi araba bunların yanında o yuzden sonuç normal...
sl55 yol tutmayan mı ?:) sanmıyorum. yani sanılanın aksine oldukca iyi bir suruse sahip.
ömer dier arabalara göre kıyaslıorum yaw pist sonuçta aırlık buyuk dezavantaj...
Emir_b16a
01-02-2007, 00:54
55 AMG torkundan kaybetmiş ne kaybetmişse :D viraj çıkışında ufak dewirde bile arkayı dışa doğru atıyo meşrep hatunlar gibi :D elise in 10 numara olduğunu gördük tur zmnlarında s 2000 den önde de bu karşılaştırmada neden csl warki anlamadım bn :D bari normal m3 koyun :D
valla kim ne derse desin amg benim için şu saatten sonra kompresör le güçlendirilmiş sıradan bi mercedestir. bu ne rezillik 150hp lik aracı gecemiceksen 500hp gücünle bırak bu işleri git market aç
gokhan035
01-02-2007, 04:37
Sözlük.sourtimes.org da sl55 amg yazınca çıkan yazı:
0-300 km/s hizlanmada lamborghini murcielago ve dengi bircok superspor aractan daha hizli olan yegane mercedes modeli. a$mı$ kısaca. oyle boyle degil super hizli. bmw m3 , m5 gibi kavramlar bu aracin yaninda dandik kalir. mumkunse ferrari getiriniz.
Helal olsun BMW ye. hatta 150 beygirlik lotusa bile helal olsun bu güçteki bi aracı yaklaştırmadılar kendilerine. AMG ye olan saygımı azalttı bu video. ben bu güçte bi aracın pistte bu kadar rezil olabilecegini düşünemezdim. bas kompressor u yaz AMG yi sat. ohhh ne ala.
+190777777
Öyle dü$ünmeyin. Aracın gücünden çok balansı önemlidir. Fren hızlanma yanal ivme gibi değerlerin ortalamasına en iyi sahipolan araç her zaman önde gider. Bunuda videodan gördüğmüüz üzere CSL de gayet iyi $ekilde sağlamı$lar. Lotus 150hp diye küçümsediğiniz araba 690kg civarı yani neredeyse Ton ba$ına ürettiği güç 250hp ve birde ağırlığının avantajı ile frenlemede ve ara hızlanmada ki karı cabası. Pist araçları geli$tirmede Mercedes e göre 10 kat daha üstün bir firma tabi .. Mercedes e bakarsak nerden baksanız 1850-1900 kg 500hp ye yakın bir araba. Ton ba$ına dü$en gücü hemen hemen 250hp . Ağırlığın dezavantajını hem frenlemede hem de virajdaki yanal ivmelemede gayet bariz ya$ıyor. Eh daha fazla yorum yapmaya da gerek kalmıyor :)
tamam haklısın lotus zaten pistlerde coşan bi araç.
fakat bmw nin agırlıgı da az deildir. ayrıca sl mercedes in spor modeli deilmi amg de onun mod lu hali deilmi. yani spor otomobil + mod bu pistte başlarda olmalıydı benim düşüncem bu.
tabi pist daha az virajlı daha bol düzlüklü olsa durum deişirdi. yalnız bu bahane deil bence sonunculuk için :)
^^ANIL^^
01-02-2007, 16:46
sl55 2 ton bi araç yani pistte o arabalara göre yavaş kalcağı kesin yani ağırlık çok büyük bi faktör bide mercedes sl modelini safkan spor araba die satmadı hiçbir zaman konforlu spor araba o kadar yani safkan spor araba yapmak isteseler o kadar donanım koymazlar adamlar konfor yapıyo yani ama emin ol düzlükte rolling yapıldı zaman ordaki bütün arabaları ezer geçer yani çok güçlü çünki
^^ANIL^^
01-02-2007, 16:52
ayrıyetten sl55 in o duruşu rengi yeter isterse gitmesin :):):):)
Paylaşım için saol dostum gerçekten hoş video:)
tamam haklısın lotus zaten pistlerde coşan bi araç.
fakat bmw nin agırlıgı da az deildir. ayrıca sl mercedes in spor modeli deilmi amg de onun mod lu hali deilmi. yani spor otomobil + mod bu pistte başlarda olmalıydı benim düşüncem bu.
tabi pist daha az virajlı daha bol düzlüklü olsa durum deişirdi. yalnız bu bahane deil bence sonunculuk için :)
bu dengeyi ağırlığına göre en güzel kurabilen araç = M5
1700 küsür kg ağırlığına rağmen bu az düzlüklü piste çıksada en a$ağıı üçüncü olabilirdi :icon_tup:
Bu açıdan Mercedes in spor araç üretimi üzerinde daha fazla durması gerekir. Aslında adamlar pistteki süreyi fln önemsemiyorlar. Araba sağlam , donanımlı ve first class olsun onlara yetiyor. İ$te fantezi olsun diyede gidip 7300cc üstüne kompresör koyan bir firmadan bahsediyoruz :)
vıdeo saglammıs da mevzuyu ben tam anlamadım araclar arasında bı kac tanesınde en azından cok farklılıklar var