Orijinalini görmek için tıklayınız : Sac Jant Ölçü Problemi Acil?
arkadaslar aracımda orj den 4x100 14" teneke jant var.
15" geçiş yaptım ama jant modelimi değişip yine tenekeye gecmek istiyorum.
toyota yaristen cıkma 15" 4x100 sac jant buldum ancak hondaya uymayabilir göbeği biraz zımparalatmak gerekebilir vs dediler.
sanırım göbek kısmı biraz farklıymıs.
acaba 4x100 oldugu halde yapısı farklı diye aracıma uymama gbi bir sorunla karsılasırmıyım?
arkadaslar aracımda orj den 4x100 14" teneke jant var.
15" geçiş yaptım ama jant modelimi değişip yine tenekeye gecmek istiyorum.
toyota yaristen cıkma 15" 4x100 sac jant buldum ancak hondaya uymayabilir göbeği biraz zımparalatmak gerekebilir vs dediler.
sanırım göbek kısmı biraz farklıymıs.
acaba 4x100 oldugu halde yapısı farklı diye aracıma uymama gbi bir sorunla karsılasırmıyım?
Toyota Göbek çapı 54.1 mm gelir
Honda göbek çapı 56.1 mm yani arada 2 mm fark var zımparayla alamazsınız tornada olur ancak oda göbeğin kalın kısmını komple alır ve sağlıklı olmaz. yanlız hondada 4 bijon olup 15 saç jant yok benim bildiğim kadarıyla.
Kısa bi süreliğine takıcam diyosanız opel astra, combo saç jantı bakın onun göbeği 56.6 mm gelir takabilirsiniz uzun süreli kullanımda yük bijonlara bincektir ondada balans problemi olur.
Toyota Göbek çapı 54.1 mm gelir
Honda göbek çapı 56.1 mm yani arada 2 mm fark var zımparayla alamazsınız tornada olur ancak oda göbeğin kalın kısmını komple alır ve sağlıklı olmaz. yanlız hondada 4 bijon olup 15 saç jant yok benim bildiğim kadarıyla.
Kısa bi süreliğine takıcam diyosanız opel astra, combo saç jantı bakın onun göbeği 56.6 mm gelir takabilirsiniz uzun süreli kullanımda yük bijonlara bincektir ondada balans problemi olur.
hadi ya bu kötü oldu şimdi.
yani o jantları işlemsiz takamıyorum :(
kısa süre değil uzun süreli 15" teneke kullanma düşüncem vardı :(
Biraz işlem gerekebilir.. Direk olarak takılamadığını duymuştum..
dırek takamazsın lan ne ugrasıyoısun sac jantla 14 kalsın:)luzumsuz seyler yapma:)