Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon Cupra vs. Audi TT ( önemli olan cam car)
http://www.youtube.com/watch?v=fG9f7-DWRO8&feature=related
Leon Cupra ve Audi TT basıyolar.. Bikaç boy arkadan çekime başlayan ve sonrasında şaka gibi geçerek fark açan araba ne mi ? Kara tren Ibiza yine başrolde :D İyi seyirler arkadaşlar..
H22Power
30-04-2010, 01:57
Attığı dumandan yediği küfürün haddi hesabı yok ya en çokda bütün gece dier arabalara koyan hem geçilmek hemde cam car ın 5tl lik mazot yakmış olmasıdır hahaha
hakotech
30-04-2010, 02:03
bu ibiza cupra hep böle yapıyo yav :D bi videosunda daha böle yandan geçip gidiyo :D
maşallah :) çok çok iyi gidiyormuş.ama ruh yok be :) buda tektesellisiolsun geçilenlerin :)
onursoytam
30-04-2010, 09:53
bu modlanan ıbiza lar hangi modeli motor yapısı nasıl ? 3 silindir lerden değildir heralde bilgiverirsiniz
Sarı cupra kuk plakalımı?Ben olmadığıma ve zd nin böle gitmeyeceğine göre evet kuk olmalı:DMaşallah tüm araçlara,ibiza hakikaten çok iyi gidiyor..
ahmet3425
30-04-2010, 10:19
bu nasıl ibiza yaw:D
Sarı cupra kuk plakalımı?Ben olmadığıma ve zd nin böle gitmeyeceğine göre evet kuk olmalı:DMaşallah tüm araçlara,ibiza hakikaten çok iyi gidiyor..
video Türkiye'de mi çekilmiş ki :D
evett sol kulvardan atağa geçen thunderbolt rakiplerini bir bir geçiyor ve 1incilige oturuyor.. fark 1 boyy 2 boyyy 3 boyyyy farkkk aman tanrım toz duman oldu ortalık ve thunderbolt yarışı kazanıyor =)
bu modlanan ıbiza lar hangi modeli motor yapısı nasıl ? 3 silindir lerden değildir heralde bilgiverirsiniz
4 silindir 1.9 tdi lar sport ve cupra modelleri , pd130 sport sanırım bu videodaki :)
maşallah tdi ibiza ya:icon_tup:
tdi boyle gıdıyorsa :) masallah demekten baska bırsey gelmıyor aklıma masallah masallah :)
Kara tren gibi geçiyor valla duman ata ata:D bu arada video yurtdışın'da çekilmiş sanırım.
VTec_king
30-04-2010, 11:34
şakacı :) :)
kaan_cupra
30-04-2010, 11:45
aykut hayirdir gozler mi bozuldu?? :)
bu arada bi aksam ayarlayalim da zd cupra falan deneyelim ya..bende goriyim arabam ne kadar hizlanmis ;)
Onur 1.9 TDI PD130 diye geçen model videodaki.. 4 silindir.. Benim aracımda sadece yazılım olmasına rağmen şu anda 170 HP gibi bi güçteyim.. Büyük turbo intercooler enjektörler ve sağlam bi yazılımla 300 beygirlere dayanıyo.. Bundan ziyade 700 NM civarı tork veriyoki bütün o hareketler bundan kaynaklı :D En güzeli de stock internallerle yapıyor bunu :)
ahmet3425
30-04-2010, 14:04
sıkıstırması 14 15 civarı olan bir makine nasıl oluyorda 700 nm lik bir guce dayanabiliyor hayret ediyorum:S
valla helal olsun
Bulut Y.
30-04-2010, 14:13
beyaz tt füme oldu zuhauhzuhauhuhzuha :D:D:D:D
bunun rüzgarınada girilmez yaa :D:D:D:D
Bundan ziyade 700 NM civarı tork veriyoki bütün o hareketler bundan kaynaklı :D
ya sen naptın arkadaşım 700 filan hey maşallah şaka sözleri bunlar:D:D:D
valla sen yap bize izlet şakacı diyelim:D:D
BMK TypeR
30-04-2010, 17:50
kuk problem vardı gıderıldı, kaan bence orjınal jantlarınla denemeye cık, abı tafsıyesı, etkısı olcaktır 19*8.5ınc 235 lastıgın,
cembozbey
30-04-2010, 17:55
böle aşkın ızdırabına bişe derim şimdi onası duman ya isterse kafadan gecsin bana sarmadı
Gara dumanına gurban olaydım :D
kaan_cupra
30-04-2010, 18:13
kuk problem vardı gıderıldı, kaan bence orjınal jantlarınla denemeye cık, abı tafsıyesı, etkısı olcaktır 19*8.5ınc 235 lastıgın,
Benim için geçmek geçilmek o kadar problem değil.Araba sağlıklı yürüsün,baktığımda hoşuma gitsin 2-3 boy da az yürüsün sıkıntım olmaz ;)
Benim için geçmek geçilmek o kadar problem değil.Araba sağlıklı yürüsün,baktığımda hoşuma gitsin 2-3 boy da az yürüsün sıkıntım olmaz ;)
:icon_tup:
AHMET1907
30-04-2010, 20:35
Kardeşim benim:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kadir jdm civic
30-04-2010, 20:47
yav yav dizel mi alsak acaba benzinli yerine...
kaan_cupra
01-05-2010, 11:58
Bu arada videodaki cupra benim KUK40 plakali aracim degil :)
Yunanistan da yapilan denemelerden birisi..
BMK TypeR
01-05-2010, 12:10
bu vıdeoda nerden anlaşılıyo cupra oldugu sanırım leon fr ve audı tt(200hp) yoksa boyle bı gecme modelı yok:)
Ne yazıkki araç Cupra :D TT de S mi bilmiyorum ama yazılım var ondada ;) Ibiza çok fazla güçlü sadece.. O kadar :D
BMK TypeR
01-05-2010, 13:04
Ne yazıkki araç Cupra :D TT de S mi bilmiyorum ama yazılım var ondada ;) Ibiza çok fazla güçlü sadece.. O kadar :D
cupra nerde yazıyo vıdeo yorumlarınada baktım anlamadım tts mı cupramı dıye yada ıkısıde stok ıbıza sanırım 350hp:D
o 1 dakikada 3 litre yağı attı arkasından yazık :D
DogukanB
01-05-2010, 13:31
camcar iyi güzel hızlı gidiyoda insanı gaza getiren, tatmin eden bişey yok. traktör gibi sevmedim :D
:) arkadaki dumanı qörene kdr qüseldi herşey.. ;)
Harbiden bu nasıl bi ibiza ya :D bendede Gırgır spec var ama bu bı bambaska bıse maşallah ne Bg miş Beygir tarlası mubarek :D:D:D:D
o 1 dakikada 3 litre yağı attı arkasından yazık :D
Mazor mazot :D Dizel zengin sever :D
Mehmet Gazihan
01-05-2010, 16:05
bikere geçildinizmi bi dizele daha öne geçemezsiniz
duman karışım ayarınızı bozar :D
bikere geçildinizmi bi dizele daha öne geçemezsiniz
duman karışım ayarınızı bozar :D
:rolleyes::rolleyes::hahaha::hahaha: Rüzgarıma giren çıkamıyo :D
Yaş 37 tabi gözler hafiften bitik gibi:)Ne bilim en sağda tayyar var galiba öle hepsi bir arada görünce tr zannettim.Deneris tabi ama hafta içi olacak:)
kara tren :D
ilaçlama yapıyo resmen :D:D
Onur 1.9 TDI PD130 diye geçen model videodaki.. 4 silindir.. Benim aracımda sadece yazılım olmasına rağmen şu anda 170 HP gibi bi güçteyim.. Büyük turbo intercooler enjektörler ve sağlam bi yazılımla 300 beygirlere dayanıyo.. Bundan ziyade 700 NM civarı tork veriyoki bütün o hareketler bundan kaynaklı :D En güzeli de stock internallerle yapıyor bunu :)
o akşam bize 180hp diyordun :))
hatta osman abiyle sonra bi görüştük. doğukan yalan söylüyo o araba en az 200hp diyor :) bayağı etkilenmiş sanırım ibiza FR dan :D
derece43
02-05-2010, 00:10
Harbiden arkadakiler bulut içi olmuşlar..:DMaşallah