Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 vs ep3 type r roll
Almanci Tane-R
07-05-2010, 18:35
fn2 yürümeye başladı fiyatıda artmış :)
fn2 yürümeye başladı fiyatıda artmış :)
sizce neden acaba :icon_tup:
Alicanrs
07-05-2010, 20:32
sizce neden acaba :icon_tup:
m.ettim neden :D senin sayendedir abi kesin :D:D
m.ettim neden :D senin sayendedir abi kesin :D:D
ali kardeşim nedesem bilemiyorumki:p
H22Power
07-05-2010, 21:40
Alican bizi disco ya götür!!!:D
Alicanrs
07-05-2010, 21:48
ahahaha :D:D komik çocuk
mustafa slm naptın bitirdinmi arabayı :)
H22Power
07-05-2010, 21:57
mustafa slm naptın bitirdinmi arabayı :)
yok be abicim nerde aynın 12 sinde alcam boyadan arabayı picasso ya boyatıyoruz ya yawaş yawaş boyuyor satınca iyi para etsin die zaten arbayı pazarda değil müzayede de satcakmışım tanıdık eskidji var dedi:hahaha:
Alicanrs
07-05-2010, 21:59
işin gücün şaklabanlık :D:D
ADMISE R1
07-05-2010, 22:14
abi unutmayın haber vermeyi =) ve gazlama olayı kesin yok dimi ona göre :D:D tamer abimi istiorm bak =)
sen varsan ben her zaman hazırım kardeşim:D
ADMISE R1
07-05-2010, 22:15
speclerimi 2 ye davet ediyorum :D
H22Power
07-05-2010, 22:15
Alican şu rolling olaylarını bırak genç adamsın git kız peşinde koş nasılsa kimseyi geçemiyorsun bari arabayı yorma hahaha
speclerimi 2 ye davet ediyorum :D
tako nbr :D
ADMISE R1
07-05-2010, 22:22
Iim kanka sen napıyosun
yok be abicim nerde aynın 12 sinde alcam boyadan arabayı picasso ya boyatıyoruz ya yawaş yawaş boyuyor satınca iyi para etsin die zaten arbayı pazarda değil müzayede de satcakmışım tanıdık eskidji var dedi:hahaha:
dupont lamı boyatıyosun mustafa yoksa :)
Iim kanka sen napıyosun
kanka 2 al kardşim ali seni bekliyo:p
ADMISE R1
07-05-2010, 22:24
her zaman denerim yeterki ali gibi adam olsun
vay helal kankama bak yürüb kim tutar senı kardeşim
H22Power
07-05-2010, 22:27
alican geçtiği araçların videosunu koymama karşılığında bu tarz postlar attırıyor die duydum doğru mu?:D
ADMISE R1
07-05-2010, 22:29
alican geçtiği araçların videosunu koymama karşılığında bu tarz postlar attırıyor die duydum doğru mu?:D
valla kimin geçilip geçilmediği hakkında bişey demek istemiyorum istersen alicana sor;)
Serhat Y.
07-05-2010, 22:30
avrupa yakası tercihimdir buluşma için, ayrıca sabah 10 gibi sanayideyim gelen olursa görüşelim powershop & paşaoğlu arasında dolanırım..
ADMISE R1
07-05-2010, 22:30
ama keşke bunu yazmasaydın çünkü aliyle bu muhabbetlere girmek dahi istemem çok iyi bir kardeşimdir.
H22Power
07-05-2010, 22:31
valla kimin geçilip geçilmediği hakkında bişey demek istemiyorum istersen alicana sor;)
bütün forum bugun acaip alıngan :) latife yapıyorum bak ne güzel dostluk kurmuşsunuz Allah bozmasın Alican geçse ne olur geçmese ne olur arabalar satılır dostluk bakii kalır:icon_tup:
ADMISE R1
07-05-2010, 22:31
avrupa yakası tercihimdir buluşma için, ayrıca sabah 10 gibi sanayideyim gelen olursa görüşelim powershop & paşaoğlu arasında dolanırım..
işte arkadaşlık örneği budur.kardeşim şimdiden allah razı olsun(yalakalık örneği:D)
Serhat Y.
07-05-2010, 22:33
bütün forum bugun acaip alıngan :) latife yapıyorum bak ne güzel dostluk kurmuşsunuz Allah bozmasın Alican geçse ne olur geçmese ne olur arabalar satılır dostluk bakii kalır:icon_tup:
çok klişe gördüm seni:icon_wack
buarada şu egt olayını kafaya taktım yarın çözücez inşallah..
ADMISE R1
07-05-2010, 22:33
yok yok alınmadım zaten alınıcak bişey yazmadın senide tanıyorum zaten belki sen hatırlamassın en son roldede yanyana bile geldik aslında o akşam vtc deydim ben ama forumu biliyosun şimdi senin bu lafını alırlarr bizi nerelere götürürler bilirsin;)
ADMISE R1
07-05-2010, 22:36
vay helal kankama bak yürüb kim tutar senı kardeşim
eyvallah kanks özledim seni :D
yok yok alınmadım zaten alınıcak bişey yazmadın senide tanıyorum zaten belki sen hatırlamassın en son roldede yanyana bile geldik aslında o akşam vtc deydim ben ama forumu biliyosun şimdi senin bu lafını alırlarr bizi nerelere götürürler bilirsin;)
kimse bi yere götürmez bnece sen mustafaya gider yaptın:P
yarın mutsubishi servideyim beklerim :)
ADMISE R1
07-05-2010, 22:38
:D yaw kanka alemsin sen valla yaa
bence bu gece rolle çıkalım
ADMISE R1
07-05-2010, 22:41
yaw bi git yaw yeni aldığın psp inle oyna sen :D
yaw bi git yaw yeni aldığın psp inle oyna sen :D
daha çalıştıramdım valla serhatla tamer diye kankalarım var aradım yardımcı olmadılar
Serhat Y.
07-05-2010, 22:43
yarın mutsubishi servideyim beklerim :)
ne kıskanç adamsın sen yaa, peki öylemi,,
yarın sabah maslağa gelen sabah kahvaltısı benden (marmaris büfe)
hadi bakalım alpaslan bey sen ne vaadediyosun??
ADMISE R1
07-05-2010, 22:44
daha çalıştıramdım valla serhatla tamer diye kankalarım var aradım yardımcı olmadılar
ayıp ayıp bu işide poğaça işine çeviriceksin belli bi de yardımcı olmadın diosun:d
ADMISE R1
07-05-2010, 22:45
işte gider diye buna derim bennn:hahaha:
yarın mitsubishi servisine gelen garaj iskendere götürcem hadi bakalım üsütne bid kemal paşa kaymaklı.
ADMISE R1
07-05-2010, 22:47
Yokmu arttıraaaaaan olm biraz daha bişiler söleyinde işten izin alıyım yawww
H22Power
07-05-2010, 22:47
çok klişe gördüm seni:icon_wack
buarada şu egt olayını kafaya taktım yarın çözücez inşallah..
aman diyim dikkat halledersin sıkıntı yok yarına hazırlık:D başarılar..
H22Power
07-05-2010, 22:49
aynen:icon_tup::icon_tup:
Serhat Y.
07-05-2010, 22:51
yarın mitsubishi servisine gelen garaj iskendere götürcem hadi bakalım üsütne bid kemal paşa kaymaklı.
kanka yarmışım rc yi ben senin yanına geliyorum, hem işimede yakın 5dk.da ordayım
ADMISE R1
07-05-2010, 22:53
kanka yarmışım rc yi ben senin yanına geliyorum, hem işimede yakın 5dk.da ordayım
vayy bee bi kemalpaşaya satıldık iiimi:cool:
:icon_tup:
tamam gel kankam baş tacısın ayıp ediyosun ama hala psp çalıştıramadım ona göre :)
vayy bee bi kemalpaşaya satıldık iiimi:cool:
sende gel tamerim ayıp ediyosun gerci senin lastik patlı devamlı sen istetmeyle gel yanımıza:p
ADMISE R1
07-05-2010, 22:57
Ben size küstüm kanka gelmiyorum:(
Ben size küstüm kanka gelmiyorum:(
neden tosunum :soru:
Serhat Y.
07-05-2010, 22:59
:icon_tup:
tamam gel kankam baş tacısın ayıp ediyosun ama hala psp çalıştıramadım ona göre :)
alpcim yarın getir psp yi çözeriz dert etme, zaten ismail yatmıştır şimdi naapcan diycem psp yide sen zaten dikkat ediyorum çocuga oyuncak alırken birazda kendini düşünüyorsun sanki, dert ettin dimi oynayamadın diye:hahaha:
ADMISE R1
07-05-2010, 22:59
neden tosunum :soru:
senin yüzünden serhat sattı beni bi kemalpaşaya:d
alpcim yarın getir psp yi çözeriz dert etme, zaten ismail yatmıştır şimdi naapcan diycem psp yide sen zaten dikkat ediyorum çocuga oyuncak alırken birazda kendini düşünüyorsun sanki, dert ettin dimi oynayamadın diye:hahaha:
aynen kanka öyle yarın işyerindemi olcaksın sanayidemi ona göre alayım yanıma makineyi.
senin yüzünden serhat sattı beni bi kemalpaşaya:d
yok be serhat öyle şeyler yapmaz sen canını sıkma şekerim :D
Serhat Y.
07-05-2010, 23:14
aynen kanka öyle yarın işyerindemi olcaksın sanayidemi ona göre alayım yanıma makineyi.
sabah erkenden şirketteyim kanka işlerimi programlayıp çıkacam, saat 11 gibi sanayide olurum sonra bidaha işe dönermiyim belli olmaz..
sabah erkenden şirketteyim kanka işlerimi programlayıp çıkacam, saat 11 gibi sanayide olurum sonra bidaha işe dönermiyim belli olmaz..
kanka o zaman sen bana ugrarsın yolunun üstü :)
Alicanrs
08-05-2010, 00:39
Alican şu rolling olaylarını bırak genç adamsın git kız peşinde koş nasılsa kimseyi geçemiyorsun bari arabayı yorma hahaha
ahaha hepsi var kanka :D:D
kanka 2 al kardşim ali seni bekliyo:p
bekliorm abi 2 2 2 2 2:D:D bi dahakine 3 3 3 3 dicem :D
saolasın abicim walla =) böle olsn canımı yesin herkes=)
musti ben seni geçtiğim zaman bi tane video çekmedim sen beni geçip çektiysen koy cnm sorun deil beni 100 boy geçin takmam öle şeleri araba vida parçası urmda deil takılıorm öle ben ;)
H22Power
08-05-2010, 15:40
hahaha herkes offline hazırlıklar tam gaz devam ediyor anlaşılan:D:D:D
Alicanrs
08-05-2010, 16:19
hahaha herkes offline hazırlıklar tam gaz devam ediyor anlaşılan:D:D:D
bende anlamış deilm ya :D haberde verilmedi he:p:p:p kimse yok piyasada:D
geldim arkadaşalr bu akşam saat 20.00 buluşulcak maslak sanayide gelmek isteyenleri bekleriz.
gelen herkese tesekkür ederim arkdaşlar allah izin verirse 1 ay sonra görüşürüz.
Alicanrs
08-05-2010, 23:21
gelen herkese tesekkür ederim arkdaşlar allah izin verirse 1 ay sonra görüşürüz.
biz teşekkür ederiz abi =) görüşürz
biz teşekkür ederiz abi =) görüşürz
Ali kardesim çok tesekkur ederim bı sen memnun kalmıŞın Allah ragzi olsun
OzanCELENK
09-05-2010, 21:37
abicimm tesekkur ederiiz güzel bi aksamdıı :)
SekoLive
09-05-2010, 21:41
bugun bakırköyde yanımdan geçtin jantların çok güzel olmuş ozan yeni sanırım?
OzanCELENK
09-05-2010, 21:41
bugun bakırköyde yanımdan geçtin jantların çok güzel olmuş ozan yeni sanırım?
Cok saol seko..Evet jantlar yenii
SekoLive
09-05-2010, 21:43
Cok saol seko..Evet jantlar yenii
hayırlı olsn ozaman
maşalah :icon_tup:
Ozancim döndüğüm de tekrarliyalim geldiğin icin sanada çok teşekkür ederim
OzanCELENK
09-05-2010, 22:32
tmm abicim tekrarlarıız ben tesekkr ederim :)
minimal_freak
10-05-2010, 11:17
her ikisinede 41 kere maşallah.... bencede mühendislik harikası bu motorlar, fn2'ye gerçekten maşallah çok güzel yürüyor ve bırakmıyor hiç, ayrıca güzel dostluklar ile biten ve yenilenen roll'ler için teşekkürler, sonuçta dostluk ve kardeşlik alıyor 3 tır boyuyla... (:
her ikisinede 41 kere maşallah.... bencede mühendislik harikası bu motorlar, fn2'ye gerçekten maşallah çok güzel yürüyor ve bırakmıyor hiç, ayrıca güzel dostluklar ile biten ve yenilenen roll'ler için teşekkürler, sonuçta dostluk ve kardeşlik alıyor 3 tır boyuyla... (:
3 tır istanbuldan ankara kadar varmı acaba ;)