Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 mayıs
yarın herkes kalkan zırh ne varsa giysin özelikle arabalarını çıkarmasınlar bence yarın gerekmedikce çıkmayın :icon_tup:
Bencede..Ama mecbur işe gidicez..
SercanTurkoz
30-04-2010, 21:55
Kesinlikle.
zaten bu gece 12-1 halısaha maçı var. yarın akşama kadar uyurum o pert halle =)
Bencede..Ama mecbur işe gidicez..
tabiki ama dikkali olmak lagzım önce cam güvenligi açısından:icon_tup:
birde çalışanlar var lanet olsun işçiyiz mağduruz :) :)
kaan_cupra
30-04-2010, 22:13
maslak tarfında birşey olmaz umarım :(
VTec_king
30-04-2010, 22:14
yarın tatilim
gezmeye bakırkoyde olucam ama :)
tabiki yaya..
hddsheriff
30-04-2010, 22:15
Bugün öğleden sonra her taraf tıkalıydı kafayı yedim yollarda. Yarın resmi tatil belediyeler kontrol yapacaklarmış ve çalışan işyerlerine ceza keseceklermiş diye duydum ( şehir efsanesi olabilir )
birde çalışanlar var lanet olsun işçiyiz mağduruz :) :)
bence direk grev :p
Olay çıkartanlara vurun :)..Hele arabaya zarar vermeye çalışanlara dalın direk :)
Sivasta böyle bir sorunumuz yok şükür..
Low-Rider
30-04-2010, 22:34
yarın r9a tecavüz edicez muştuyla , dokunamaz kimse bize:D
dragstar
30-04-2010, 22:37
valla taksim yakınlarında olmayın yeter hatta tam roll ük gece olur polis olmaz hiç biryerde:D
sabah 9 da beşiktaşta olucam sonra m.köy sonrası Allah kerim evde yatış modeli olabilir :D
Honda Type_R
30-04-2010, 22:49
aman dikkatli olun ise gidecek olan arkadasalr
Onurkk06
30-04-2010, 22:52
sanki noluyosa taksimde kutlayınca onu anlamıyorum zaten 1 mayısın işçi emekçilerle de alakası kalmadı terörist propogandasına döndü
yarın r9a tecavüz edicez muştuyla , dokunamaz kimse bize:D
hauahu beleşe olmaz hacı doğum günü sebebiyle hahaha
ben simge göremedim konuşmanda unuttun sanıırm :D
dragstar
30-04-2010, 23:04
sanki noluyosa taksimde kutlayınca onu anlamıyorum zaten 1 mayısın işçi emekçilerle de alakası kalmadı terörist propogandasına döndü
aynen normal vatandaş işçi polise o kdr direnmez belirli bir propoganda dönüyor çook eskilerden beri
babamın değimiyle amele bayramı:D
ben simge göremedim konuşmanda unuttun sanıırm :D
seni mi kıracaz :D :icon_tup:
seni mi kıracaz :D :icon_tup:
sagol :icon_tup:yarın ataşehire gelcekmisin
kısmet bakalım hanım izin verirse :D
Low-Rider
30-04-2010, 23:14
auhauh pastamız baki:D
kısmet bakalım hanım izin verirse :D
gel abi beraber kutlarız :D
crazydog
30-04-2010, 23:23
çalışıorum bende bize her gün bayram :D:D
tuner faruk
30-04-2010, 23:25
babamın değimiyle amele bayramı:D
Sonuna kadar katılıyorum abi:D
ulasoztas1
30-04-2010, 23:57
sabah kadıköye gidicem bi işim war öğlene doğru belki atraksiyon olsun diye karşıya geçebilirim taksim semalarına doğru:D
SekoLive
01-05-2010, 07:45
Bütün işcilerin bayramı kutlu olsun
Polisimiz dilerim bu bayramda işciyi teröristi ayırır sonrada bi güzel ayırır...
Ahmetfikri
01-05-2010, 11:06
Bütün işcilerin bayramı kutlu olsun
Polisimiz dilerim bu bayramda işciyi teröristi ayırır sonrada bi güzel ayırır...
diğer yorumlardan sonra bu mesaj gerçekten çok hoşuma gitti
dragstar babana selam söyle o ameleler sayesinde çark dönmeye çalışıyor ülkede vergi gelirinin büyük bi kısmı çalışanlardan kesiliyor patronlardan değil :heyoo:
bütün emekçilerin 1 mayıs bayramı kutlu olsun...
KuBilaYY
01-05-2010, 11:09
provakasyonlara dikkat etmek lazım!!!
bütün işçilerimizin bayramı kutlu olsun
diğer yorumlardan sonra bu mesaj gerçekten çok hoşuma gitti
dragstar babana selam söyle o ameleler sayesinde çark dönmeye çalışıyor ülkede vergi gelirinin büyük bi kısmı çalışanlardan kesiliyor patronlardan değil :heyoo:
yanlış bi yaklaşım gayet bizdende tabiri caizse kol gibi vergi alıyor!
şişçi bayramı işçi bayramı olarak kutlanmıyor, terörizm kokuyor.. sırf polisle çatışmak için gidenler mi dersiniz,propaganda yapıp kendine vurdurup sonra polis bana şöyle yaptı böyle yaptı diyenler mi dersiniz... pislik dolu! olan gerçek emekçiye,namuslu işçiye oluyor...
Ahmetfikri
01-05-2010, 11:18
şuan ntv yada cnntürkü açarsanız gerçek işçi ve emekçileri görürsünüz
SekoLive
01-05-2010, 11:25
yanlış bi yaklaşım gayet bizdende tabiri caizse kol gibi vergi alıyor!
şişçi bayramı işçi bayramı olarak kutlanmıyor, terörizm kokuyor.. sırf polisle çatışmak için gidenler mi dersiniz,propaganda yapıp kendine vurdurup sonra polis bana şöyle yaptı böyle yaptı diyenler mi dersiniz... pislik dolu! olan gerçek emekçiye,namuslu işçiye oluyor...
haberturkdeki kullanıcı yorumundan alıntı
1mayısı hayatım boyunca kutlamadım.ama bugün gerçekten çok heyecanlıyım.bugün tüm işçilerin bayramı oldu gerçekten.özellikle 1977de yaşananları öğrendikten sonra sempatim arttı.meğer bizi nasıl kandırmışlar.
sen sadece orda ortalıgı karıştıran teröristlere bak olurmu.... İşci bayramında sence nasıl bir kutlama olmalı yada kaç kere gerçek anlamda gördün işcibayramındaki kutlamayı?? sadece dışardakilerin çıkarttıkları olaylarmıdır senin gözündeki kutlama... yine çok yanlış yerden bakıyorsun olaylara.... ben hiç hatırlamıyorm işçilere ayırılan olaylarda bir taşkınlık bir arbede bir kavga gürültü olduğunu...
Tüm emekçi kardeş ve büyüklerimizin 1 mayıs işçi bayramı kutlu olsun.
bütün işçilerin emekçilerin 1 Mayısı kutlu olsun
gPSamATBcGU
bügün aksi bişey gören varmı arkadaşlar bide nerde oldugunu yazarlarsa seviniriz.
SekoLive
01-05-2010, 15:00
bügün aksi bişey gören varmı arkadaşlar bide nerde oldugunu yazarlarsa seviniriz.
aksini gören derken?
aksini gören derken?
kavga gürültü terör estiren v.s
sen sadece orda ortalıgı karıştıran teröristlere bak olurmu.... İşci bayramında sence nasıl bir kutlama olmalı yada kaç kere gerçek anlamda gördün işcibayramındaki kutlamayı?? sadece dışardakilerin çıkarttıkları olaylarmıdır senin gözündeki kutlama... yine çok yanlış yerden bakıyorsun olaylara.... ben hiç hatırlamıyorm işçilere ayırılan olaylarda bir taşkınlık bir arbede bir kavga gürültü olduğunu...
kardeşim benim yazımı iyi okumadın galiba??? bir cümlem var orda; terör estiren,propaganda yapıp kendini polisi dövdürttürenlerin yanında gerçek emekçilerimiz,şerefli işçilerimizde yanıyor diye ;) ;)
SekoLive
01-05-2010, 15:55
kardeşim benim yazımı iyi okumadın galiba??? bir cümlem var orda; terör estiren,propaganda yapıp kendini polisi dövdürttürenlerin yanında gerçek emekçilerimiz,şerefli işçilerimizde yanıyor diye ;) ;)
haklısın . . .
haklısın . . .
teşekkür ederim .
ygtkrmdnz
01-05-2010, 16:28
burada bir sıkıntı yok tüm işciler ewde yatıyor umarım :)
Sabah 7den beridir taksimdeyim. Öncelikle olarak gereksiz gördüğüm bu kutlamaların hayatımı nasıl aksattığından başlayayım
Sabah 6da e5 okmeydanı istikametinden dolapdereye inip , talimhane ye çıkıp taksime iş yerime gitme niyetindeydim ki dolapdere de polis engeliyle karşılaştım. Dolapdereyi arkadan tırmanıp kurtuluşa kadar ulaştım. Niyetim fulya dan geçip , maçka parkı üzerinden teşvikiye den geçip taşkışla caddesine gelmekti ama onu da kurtuluştan itibaren engellediler. Aracımı kurtuluşta güvenli bir yere bıraktım ve taksime 25dk fln yürüdüm en nihayetinde normalde 15dk da geçtiğim yolu 1.5saate çıkardım...
Sabah saatlerinde taksim çok sakindi, polis gereken noktaları çok kontrollü şekilde kapatmıştı ve bu sayede gerçekten geçen sene yaşanan pek çok olayın önüne geçilmişti. Çalıştığım otele ulaşım her yönden kapalı olduğu için çoğu sefer misafir karşılamamız ve göndermemizde sıkıntı yaşadık. Hatta Koray abi (XOR) kendi oteli adına havaalanında koordinasyondan sorumluydu , gün boyu telefon trafiği yaptık . Zaman zaman üst katlara çıkıp duruma baktım sadece bir ara AKM nin önünde 2 grup kapıştı bunun dışında saat 4e kadar pek bir olay yoktu. Bir ara Inönü stadı önündeki kalabalığa misafirlerimize eşlik etmek üzere karıştım. Çok kalabalıktı sadece bağırış çağırışlar vardı.
HAni bayram niteliği taşıyor ama sadece bağırış çağırış yani somut bir adım böyle toplanılarak atılmaz, atılamaz diye düşünüyorum.
Sercan K.
01-05-2010, 17:58
Sabah 7den beridir taksimdeyim. Öncelikle olarak gereksiz gördüğüm bu kutlamaların hayatımı nasıl aksattığından başlayayım
Sabah 6da e5 okmeydanı istikametinden dolapdereye inip , talimhane ye çıkıp taksime iş yerime gitme niyetindeydim ki dolapdere de polis engeliyle karşılaştım. Dolapdereyi arkadan tırmanıp kurtuluşa kadar ulaştım. Niyetim fulya dan geçip , maçka parkı üzerinden teşvikiye den geçip taşkışla caddesine gelmekti ama onu da kurtuluştan itibaren engellediler. Aracımı kurtuluşta güvenli bir yere bıraktım ve taksime 25dk fln yürüdüm en nihayetinde normalde 15dk da geçtiğim yolu 1.5saate çıkardım...
Sabah saatlerinde taksim çok sakindi, polis gereken noktaları çok kontrollü şekilde kapatmıştı ve bu sayede gerçekten geçen sene yaşanan pek çok olayın önüne geçilmişti. Çalıştığım otele ulaşım her yönden kapalı olduğu için çoğu sefer misafir karşılamamız ve göndermemizde sıkıntı yaşadık. Hatta Koray abi (XOR) kendi oteli adına havaalanında koordinasyondan sorumluydu , gün boyu telefon trafiği yaptık . Zaman zaman üst katlara çıkıp duruma baktım sadece bir ara AKM nin önünde 2 grup kapıştı bunun dışında saat 4e kadar pek bir olay yoktu. Bir ara Inönü stadı önündeki kalabalığa misafirlerimize eşlik etmek üzere karıştım. Çok kalabalıktı sadece bağırış çağırışlar vardı.
HAni bayram niteliği taşıyor ama sadece bağırış çağırış yani somut bir adım böyle toplanılarak atılmaz, atılamaz diye düşünüyorum.
abicim 1 Mayıs ın amacı zaten toplu grev hakkı..yani böle toplanıp haklarını istekleri talep etmek ...ayrıca manevi bi değeride var taksime kutlanmasının 1977 1 Mayısında katledilen emekçilerin anısı..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: