Orijinalini görmek için tıklayınız : 4A-FE 96'Corolla Ae101 [32 FT 430]
foruma üye olalı baya oldu resimleri koymak hiç aklıma gelmedi kısmet bugüne imiş :) olumlu olumsuz tüm yorumları bekliyorum.
araç specleri :
Car Cod : AE101
Engine Cod : 4A-FE
Horse Power : 114
Torque : 145
Woofer : B/M
Anfi : Hardward 2x200
Teyp : Kamasonic 2110
LCD Ekran : Premier 6' ( inç )
araç xli modeli olup 114 beygirdir.bazı ae101'ler 105 beygirdir bildiğiniz üzre.
Resimler :
http://www.mypicx.com/uploadimg/1145918976_05012010_1.jpg
araç içi ufak modlar :)
http://www.mypicx.com/uploadimg/1154416197_05012010_6.jpg
http://www.mypicx.com/uploadimg/1371461692_05012010_3.jpg
http://www.mypicx.com/uploadimg/1221710500_05012010_4.jpg
http://www.mypicx.com/uploadimg/2015039742_05012010_5.jpg
buda dünya etrafında 5,5 tur :icon_tup:
http://www.mypicx.com/uploadimg/2121609507_05012010_2.jpg
yeni resimler çektikçe güncellerim arkadaşlar.şimdilik bu kadar.iyi günler
222222 km güzel yekalamışsın ) sorunsuz makine kazasız belasız..
222222 km güzel yekalamışsın ) sorunsuz makine kazasız belasız..
teşekkür ederim abi saolasın :icon_tup:
114 hp olduğuna kesin kanaat nerdn getirdiniz ? :) şaşi no mail atıp toyotaya öğrenebilirsiniz..
DogukanB
01-05-2010, 20:15
spoileri sök
öndeki o demiri yak
tampon çıtalarını at
jantları değiştir, saç jant bile olur
direksiyonun korna tuşu basit olmuş değiş
eksozu biraz daha iyi oturmasını sağla
bunlar benim fikirlerim.
allah kaza bela vermesin, maşallah :)
114 hp olduğuna kesin kanaat nerdn getirdiniz ? :) şaşi no mail atıp toyotaya öğrenebilirsiniz..
ayırt etmesi kolaydır.araç 07.12.1995 trafik çıkışlı.fabrika çıkışı kat yok.bazıları katlı oluyor katlı modeller 105'bg dir.sadece 98 kasalar katlı olup 114 bg'dir.93-95 arası zaten ithal geldiği için 114 beygir.96'nın 2. yarısına kadar üretilenler 114,2. yarıdan 97 sonuna kadar olanlar 105 bg'dir.98'ler 114'tür.ayrıca kaput açtığınız zaman toyotasa yazan yer var mavi renkli görmüşsünüzdür.97'lerin hepsinde 96'larında bazısında "sa" yazısı mavi değildir.oradanda anlayabilirsiniz.ayrıca toyotaya mail attım kağıdı elimde vardı.scanner olmadığı için bilgisayarıma atamıyorum.daha sonra buraya koyayım ;)
+ olarak ruhsatta 114 bg yazıyor zaten.KW olarak 85 ;)
spoileri sök
öndeki o demiri yak
tampon çıtalarını at
bunlar benim fikirlerim.
yorumun için teşekkür ederim doğukan abi saolasın :icon_tup: direksiyonun üstünde orjinal vardı oraya toyota logosu koyacağım zaten hatırlatmış oldun bana :)
ayırt etmesi kolaydır.araç 07.12.1995 trafik çıkışlı.fabrika çıkışı kat yok.bazıları katlı oluyor katlı modeller 105'bg dir.sadece 98 kasalar katlı olup 114 bg'dir.93-95 arası zaten ithal geldiği için 114 beygir.96'nın 2. yarısına kadar üretilenler 114,2. yarıdan 97 sonuna kadar olanlar 105 bg'dir.98'ler 114'tür.ayrıca kaput açtığınız zaman toyotasa yazan yer var mavi renkli görmüşsünüzdür.97'lerin hepsinde 96'larında bazısında "sa" yazısı mavi değildir.oradanda anlayabilirsiniz.ayrıca toyotaya mail attım kağıdı elimde vardı.scanner olmadığı için bilgisayarıma atamıyorum.daha sonra buraya koyayım ;)
+ olarak ruhsatta 114 bg yazıyor zaten.KW olarak 85 ;)
yok ben staj yaptım toyotada birçok forumda bunun tartışması oldu o yüzden sordum sizede.. :icon_tup: 2 tane 98 model var bizde de special ;)
yok ben staj yaptım toyotada birçok forumda bunun tartışması oldu o yüzden sordum sizede.. :icon_tup: 2 tane 98 model var bizde de special ;)
anladım.gerçektende çok tartışması oldu en son toyota servisinde çalışan bir abimiz aynen bu yorumu yapmıştı bende aynen onu yazma gereği duydum :) nasıl ayırt edilir vs gibi
spoileri sök
öndeki o demiri yak
tampon çıtalarını at
bunlar benim fikirlerim.
arkadaşada canı gönülden katılıyorum en sadesi daha alımlı olcaktır :heyoo:
maşallah kazasız belasız
teşekkür ederim saolun :icon_tup:
maşallah kardeşim güzel resimler.....
spoileri sök
öndeki o demiri yak
tampon çıtalarını at
bunlar benim fikirlerim.
1 seneden beri hergün diyorum demiri sök at diye ama nafile :D
tuner faruk
01-05-2010, 20:59
Maşallah ama biraz değişim şart Doğukan ın dediklerine harfiyen katılıyorum bizdede94 japonyadan gelen kasa GLİ var ;)
1 seneden beri hergün diyorum demiri sök at diye ama nafile :D
sana gıcıklığına çıkarmıyorum onu zaten :D
Maşallah ama biraz değişim şart Doğukan ın dediklerine harfiyen katılıyorum bizdede94 japonyadan gelen kasa GLİ var ;)
yorumunuz için teşekkür ederim.görüşlerinizi dikkate alacağım :icon_tup:
ygtkrmdnz
01-05-2010, 21:53
maşallah temiz araç..
fakat orjinale çewirmenizi öneririm jantları ve o öndeki demiri söküp sac jant ve yere yaklkaşırsa daha tatlı olacaktır ;)
Bluttbeton
01-05-2010, 23:01
Maaşallah Burak kazasız belasız o demiri sök artık :D :D
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.dikkate alacağım görüşlerinizi ;)
spoileri sök
öndeki o demiri yak
tampon çıtalarını at
bunlar benim fikirlerim.
Allah kaza bela vermesin, maşallah :)
aynen katılıyorum. Bu kadar emek harcamıssın sonunda güzel bişi olsun diyorsan bence bu fikileri önemse kardeşim.
Maşallah kazasız belasız...
aynen katılıyorum. Bu kadar emek harcamıssın sonunda güzel bişi olsun diyorsan bence bu fikileri önemse kardeşim.
Maşallah kazasız belasız...
iyi dileklerin için teşekkür ederim abicim ;) e12 hb almayı düşünüyoruz bundan sonra :icon_tup:
iyi dileklerin için teşekkür ederim abicim ;) e12 hb almayı düşünüyoruz bundan sonra :icon_tup:
aynen kardeşim allah daha iyilerini nasip etsin. Benim de ilk arabam senin arabanın aynısıydı. Rengi bile :)
fsunnetci
04-05-2010, 11:58
Toyotanın en basit teknoloji ile üretilmiş olup en az arıza yapan serisi ama kullanımı çok zevkli.114ps'lik bir motor 985kg ağırlıktaki bir xei ile ile trafikte 106 GTİ araçlarda olduğu gibi kendinden üstün bir çok araç ile oynarsınız.
Kazasız Sürüşler..
Toyotanın en basit teknoloji ile üretilmiş olup en az arıza yapan serisi ama kullanımı çok zevkli.114ps'lik bir motor 985kg ağırlıktaki bir xei ile ile trafikte 106 GTİ araçlarda olduğu gibi kendinden üstün bir çok araç ile oynarsınız.
Kazasız Sürüşler..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.zamanının güzel motorlarından bir tanesiydi.ben kantarda ölçtürdüm aracımı 1100 kg çıktı :p
Kazasız Sürüşler..
katılıyorum abi bu dusuncelerıne;)
ahhh ahhh az zıplamadımm zamanında yaysız:) bundan vardıı kıymetini bil kardeş yere düşürdükçe güzelleşen nadir arabalardan güzel bir 17 jantla yapıştır yere ön tamponlardaki sinyalleri iptal et düz yaptır,trd panjur,angel sonra otur izle arabayı hee yayını kesme diyenlerede bi işaret çekersin korkma 2 sene limit düşükte gezdimm hadi kolay gelsinn ;)
ahhh ahhh az zıplamadımm zamanında yaysız:) bundan vardıı kıymetini bil kardeş yere düşürdükçe güzelleşen nadir arabalardan güzel bir 17 jantla yapıştır yere ön tamponlardaki sinyalleri iptal et düz yaptır,trd panjur,angel sonra otur izle arabayı hee yayını kesme diyenlerede bi işaret çekersin korkma 2 sene limit düşükte gezdimm hadi kolay gelsinn ;)
yorumunuz için teşekkür ederim.saolun ;)
M U R A T
23-05-2010, 08:54
yalan dünya 15-20 gün önce arabasıyla ilgili neler düşünen bu arkadaşımız bugün yok...
Allah rahmet eylesin...
focus musty35
23-05-2010, 09:43
cok kötü ya sabah sabah üzüldüm yine allah rahmet etsın tekrardan :(