PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iTunes'dan anlayan :)

.::EmrE::.
02-05-2010, 00:42
Merhabalar :)
Arkadaşlar desktop'daki iTunes imi uzun uğraşlar sonucunda çok güzel düzenledim..Tüm albümler vs.. cover flow eksik bilgisiz ve albüm resimleri falan tam.. Bu düzeni bozmadan şarkıları laptopa nasıl aktarabilirim? USB ile atınca şarkıları , eski haline dönüyor albüm bilgileri vs..
iTunes'in bir şekilde yedeğini vs. alabiliyor muyuz? Anlatabilmişimdir umarım problemi :)

TarikS
02-05-2010, 01:09
anlamadim :)

sarkilari usb ile nereye atiyorsun?

itunes'a telefonu baglayip sync ettiginde itunes'ta ne detay varsa ayni sekilde telefona aktarilir..

sen sync ettigin zaman da telefonundaki tum ayrintilar backup olarak tutulur.. yeni telefon taktiginda eski telefonla ayni icerigi kullanabilirsin yani..

FaBeRgE
02-05-2010, 01:26
itunes'ta düzenlediğin bilgileri sadece ipod,itouch ve iphone'da kullanabilirsin :)

.::EmrE::.
02-05-2010, 01:34
Anlatamamışım :) Desktop'daki iTunes'daki albümleri , şarkı listelerini ve albüm bilgilerini vs. değiştirmeden laptoptaki iTunes'a nasıl aktarabilirim diyeyim :)

iTunes'daki şarkıları external hdd'de saklıyorum...HDD'deki şarkıları da laptopa attığımda bilgileri düzensiz bir şekilde görünüyor iTunes'da.

TarikS
02-05-2010, 01:39
hee olm desktop deyince laptop gibi masaustu bilgisayar anlamiyorum ki :D hahah :D

bildigim kadariyla aktaramiyorsun, google'a bak bakiim

cnrsrn
02-05-2010, 01:47
bende aktaramıyorsun diye biliyorum

oNuR
02-05-2010, 13:23
Sharepod diye bi porgram var.itunes la hiç uğraşmana gerek yok.müzik,video,fotograf atmak için cihaza birebir bi program ;)

leader_T
08-02-2011, 00:51
Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim hazır iTunes ile ilgili bir konu var buraya çökeyim istedim. Emre kardeş kusura bakma :D

benim şöyle bir problemim var bilgisayarıma format attım ve iTunes'u yeniden kurdum ancak daha öncede başıma geldi senkronize etmeye çalıştığımda tüm müziklerim, resimlerim ve app'ler gitti.
içerisindeki bu bilgilerimi kaybetmeden nasıl telefonu mu senkronize edebilirim??

leader_T
08-02-2011, 13:10
Acil yardım arkadaşlar...

KA®ANLIK
08-02-2011, 13:54
Anlatamamışım :) Desktop'daki iTunes'daki albümleri , şarkı listelerini ve albüm bilgilerini vs. değiştirmeden laptoptaki iTunes'a nasıl aktarabilirim diyeyim :)

iTunes'daki şarkıları external hdd'de saklıyorum...HDD'deki şarkıları da laptopa attığımda bilgileri düzensiz bir şekilde görünüyor iTunes'da.

aslında iTunes da ID Tag ları düzenledikten sonra, o MP3 leri nereye atarsan at ID Tag ler doğru bir şekilde görünmesi gerekiyor.

bunun yanında da BELGELERİM in altında Müziklerim in altındaki iTunes klasörünü yeni notebook un altındaki aynı klasör ile değiştirirsen iTunes Library i taşımış olursun böylece tüm iTunes Playlist lerin ve görünüm bilgilerin de yeni PC ye taşınmış olur. bir de böyle dene istersen...

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim hazır iTunes ile ilgili bir konu var buraya çökeyim istedim. Emre kardeş kusura bakma :D

benim şöyle bir problemim var bilgisayarıma format attım ve iTunes'u yeniden kurdum ancak daha öncede başıma geldi senkronize etmeye çalıştığımda tüm müziklerim, resimlerim ve app'ler gitti.
içerisindeki bu bilgilerimi kaybetmeden nasıl telefonu mu senkronize edebilirim??

MANUEL Senkranizasyon seçeneği olması lazım iTunes da,
onu seçmen gerekiyor sanırım

fatihtemizer
08-02-2011, 13:56
birde bu programı türkçe kullanan var mı..denildiği gibi denedim bende yapamadım türkçeyi:)

leader_T
08-02-2011, 14:56
MANUEL Senkranizasyon seçeneği olması lazım iTunes da,
onu seçmen gerekiyor sanırım

öyle bir şey bulamadım malesef.

Ersin YILDIZ
23-04-2011, 16:03
Arkadaslar ayrı konu acmak ıstemedım bı oncekı sahıbının ıtunes hesabı cıkıyor telefonda hesaplarda benım kendı hesabım gozukuyor gırısde vs kendı hesabımla gırıyorum fakat arada sırada eskı sahıbının ıtunes olayı cıkıyor bunu kapatmanın sılmenın bı yolu varmıdır ?

Kadyr
23-04-2011, 16:19

Format attigin icin c de tutulan yedek dosyasi silindi oyuzden oldu once bqckup alsaydin slinmezdi sanirim

Arkadaslar ayrı konu acmak ıstemedım bı oncekı sahıbının ıtunes hesabı cıkıyor telefonda hesaplarda benım kendı hesabım gozukuyor gırısde vs kendı hesabımla gırıyorum fakat arada sırada eskı sahıbının ıtunes olayı cıkıyor bunu kapatmanın sılmenın bı yolu varmıdır ?
Ayarlarda app storeye gir orda hesabi goruceksindir ordan cekersin yada ayarlari sifirla yaparsin

Ersin YILDIZ
23-04-2011, 16:25
store da sadece benım hesabım cıkıyor

Kadyr
23-04-2011, 16:43
Ozaman ayar sifirla de gitsin:)

Ersin YILDIZ
23-04-2011, 17:22
kesın cozum mu bu pekı baska bı yonetımı yok mu bunun ?

Kadyr
23-04-2011, 17:47
Pm Ye pm atildi

Ersin YILDIZ
23-04-2011, 18:01
ayarları sıfırladım sorun duzelmedı malesef

mrtngn
23-04-2011, 18:09
Konu tarihine bakmadan okumaya basladım asagıya indikce yeni konu acmak istemedim yazısını bikackere görünce dedim noluyoz:D:D:D:D:D

Kadyr
23-04-2011, 18:18
Senn isin zor ozaman:) telefon rehber sync yap cak format gitsin ozaman:)

dmts
23-04-2011, 19:16
-iPod’a şarkı nasıl yüklenir?
-Şarkı bilgileri nasıl değiştilir?
-Album kapakları nasıl eklenir?
-Nasıl şarkı listesi (playlist) oluşturabiliriz?
-Listeden sadece istediğimiz şarkıları nasıl yükleyebiliriz?

İtunes indir İtunes kullanımı resimli anlatım, iTUNES, İTunes yükle, bedava | Türkiye'nin en büyük mail grubu (http://www.mailce.com/itunes-indir-yukle.html) linkinden detaylı olarak öğrenebilirsiniz. .

Ersin YILDIZ
24-04-2011, 12:49
bizim sorunu cozemıces sanırım :(