Orijinalini görmek için tıklayınız : En Vtec Jübile
Up306Gti
02-05-2010, 04:21
En Vti & Up306Gti
http://www.streetfire.net/video/en-vti-up306gti_2005659.htm
En Vti & Fn2
http://www.streetfire.net/video/en-vti-fn2-typr_2005660.htm
En Vti 2 kişi & FF Vti Tek kişi
http://www.streetfire.net/video/en-vti-2-kii-ff-vti-tek-kii_2005663.htm
En Vti 2kişi & Asta gsi 3.vitesteymiş:icon_tup: & FF Vti tek
http://www.streetfire.net/video/en-vti-astra-gsi-ff-vti-tek-kii_2005669.htm
En Vti & Vti stock
http://www.streetfire.net/video/en-vti-vti-stoc_2005670.htm
En Vti Exhaust-sound
http://www.streetfire.net/video/en-vti-exhaust-sound_2005823.htm
Maşallah çok iyi denemler olmuş:icon_tup: En vtec'e maşallah sesi çok tatlı:o diğer araçlarda başarılı;)
Video çekim kaliteside 10 numara, elinize sağlık daha ne olsun:icon_tup:
Bide specleri yazsaydın neyin ne olduğunu daha iyi anlardık.:)
güzel denemeler olmuş...Emre eline sağlık...tüm araçlara maşallah...jübile niye..??
PPR engineering
02-05-2010, 08:40
araçlara maşALLAH en vti gercekten cok ii yürüyen bi vti..benim videoda burak kendiside bilyo yazar zaten astra gsi ben 3 .viteste basıyorum vtilar 2.viteste önüm acık olmadığı içinde bırakıyorum...ff vti lada deneme oldu ancak videomuz olmadığı için çekemedik...
araçların hepsine ayrı ayrı maşallah güzel denemeler olmuş ama en vti ayrı bi maşallah vites değiştirmesi ve sesi harika:icon_tup:
Çok iyi denemler olmuş ENönemliside kazasız belasız bitmiş MAŞALLAH araçlara
EN vti e ayrı MAŞALLAH sesi fenaa..
en vti başarılı en son florya mc 'de konuşmuştuk. :) az bişeyde bakımlı sanırım =) burdan sahibine gönderme o anlıcak ne dedigimi =) hehheh
araçlara maşallah gerçekten EN vti in sesi fena
Beyler Jübile Olmasının Sebebi,
Sitedende Bildiğiniz, 41 LT 106'nın (Eski) Sahibi Mücahit Arkadaşımız, Artık EN Vtec'in (Yeni) Sahibi.
O Gece Burak Jübilesini Yapıp, Aracı Bize Teslim Etti.
Maşallah, Denemeleri Canlı Canlı İzledik, Harika.
Burak, Vtec'i Okutan Benim İzlediğim En İyi İnsan. Aracada Diyeceğimiz bişey yok zaten, Hergün Elimin Altında Artık :)
İstanbuldan Dönerken, Belli Bir Süre Ben Kullandım, İnanılmaz Keyifli Bir Araç Hazırlamış..
2 Tarafada Hayırlı Olmasını Dilerim..
PPR engineering
02-05-2010, 10:03
Sitedende Bildiğiniz, 41 LT 106'nın (Eski) Sahibi Mücahit Arkadaşımız, Artık EN Vtec'in (Yeni) Sahibi.
Burak, Vtec'i Okutan Benim İzlediğim En İyi İnsan. Aracada Diyeceğimiz bişey yok zaten, Hergün Elimin Altında Artık :)
İstanbuldan Dönerken, Belli Bir Süre Ben Kullandım, İnanılmaz Keyifli Bir Araç Hazırlamış..
hayırlı olsun kardeşim yalnız öle bi zafira sesi hayatımda daha duymadım o ses ne dedik :D:D:D subarumu
EN vtec'e maşallah, çok sevdiğim vtec'lerden
UP306'ya da maşallah, çok çok sağlıklı bi GTİ
FN2 olayı nasıl bişey olmuş öyle :)
EN vtec yeni sahibine hayırlı olsun.. yerine ne geliyor vtecburac abi ??
ÇALIŞKAN
02-05-2010, 10:19
En vtec'e maşallah sesi çok tatlı:icon_tup:
Up306Gti
02-05-2010, 10:37
En Vti & Up306Gti
http://www.streetfire.net/video/en-vti-up306gti_2005659.htm
En Vti & Fn2
http://www.streetfire.net/video/en-vti-fn2-typr_2005660.htm
En Vti 2 kişi & FF Vti Tek kişi
http://www.streetfire.net/video/en-vti-2-kii-ff-vti-tek-kii_2005663.htm
En Vti 2kişi & Asta gsi 3.vitesteymiş:icon_tup: & FF Vti tek
En Vti & Vti stock
http://www.streetfire.net/video/en-vti-vti-stoc_2005670.htm
En Vti Exhaust-sound
http://www.streetfire.net/video/en-vti-exhaust-sound_2005823.htm
Astra kaan 3.vitesteymiş arkadaşlar. Araçlara maşallah güzel denemeler oldu.
Up306Gti
02-05-2010, 10:42
güzel denemeler olmuş...Emre eline sağlık...tüm araçlara maşallah...jübile niye..??
ömercik aşagıda detaylı anlatmış abicim;) hayırlısı olsun iki tarafada:icon_tup:
ömercik aşagıda detaylı anlatmış abicim;) hayırlısı olsun iki tarafada:icon_tup:
o zaman hayırlı olsun her iki tarafada ...:)
VTec_king
02-05-2010, 11:08
Maşallah Kazasız belasız
Yeni sahibine :)
hey maşallah ne güzel sıkmışsınız uzun uzun.canım çekti ya:DEN vtecin sesi gerçekten 10 numara ya tam ciğerden geliyor:icon_tup:306'ta egzost var ama düz borusu varmı?
güzel yürümüşsünüz:icon_tup:
hayırlısı olsun alanada satanada allah kaza bele vermesin...
burak al artık bi typer:)
ff vtı spec'ler filtre , egsoz ... EN vtı spec'ler filtre , egsoz , headers , conta
bunlarıda yazalımki videolar sidik yarşından çıkıp bilgi vermeye yönelik olsun
34btr1907
02-05-2010, 11:30
306 ya maşallah
ff vtı spec'ler filtre , egsoz ... EN vtı spec'ler filtre , egsoz , headers , conta
contada mı vardı EN vtec te,yok diye biliyorum :S
okanturan
02-05-2010, 11:34
araçların hepsine mahşallah alan arkadaşada hayırlı olsun
Maşallah Araçlara, Yeni sahibi güle güle kullansın.
maşallah tüm araçlara,güzel denemeler olmuş :icon_tup: her iki tarafada hayırlı olsun ayrıca...
contada mı vardı EN vtec te,yok diye biliyorum :S
Conta Yok Araçta ;)
PPR engineering
02-05-2010, 11:50
sidik yarıışştııranmıı var Yusuf??anlamadıım pek kanka??
hayırlı olsun kardeşim yalnız öle bi zafira sesi hayatımda daha duymadım o ses ne dedik :D:D:D subarumu
Eyw. Kardeşim :)
Sesi Yakaladık Sonunda :)
İyi Dileklerin İçin Teşekkürler..
bende öyle biliyorum! yusuf nickli üye neden conta yazmış anlamadım :S
cıvıc si
02-05-2010, 11:52
maşallah tüm araclara yanlız EN vti fena kazasız belasız kardeşim ;)
Selcuk_RoL
02-05-2010, 12:01
EN vti tek geçiyorum her zaman alan arkadaşımızada allah güle güle kullanmayı nasip etsin
sidik yarıışştııranmıı var Yusuf??anlamadıım pek kanka??
kardeşim seni tanımıyorum yazdığım şeyin senlede uzaktan yakından bir alakası yok
Conta Yok Araçta ;)
dünmü baktınız motorunu açıp ?
PPR engineering
02-05-2010, 12:13
kardeşim seni tanımıyorum yazdığım şeyin senlede uzaktan yakından bir alakası yok
anladıım tanıımııyosun denemişştik senlede ama orda tanıışşmıışştıık..hatıırlamadıın sanıırıım..
anladıım tanıımııyosun denemişştik senlede ama orda tanıışşmıışştıık..hatıırlamadıın sanıırıım..
kırmızı gsı senin galiba 3 vites bikez bastık herkese yusufu geçtik demişsin daha 3 vites kesiciye girmemiştik boş muhabbetlere gerek yok
vtecburac
02-05-2010, 12:16
sokelım kapagı conta varsa araba senın yoksa araban benım:D:soru:
kırmızı gsı senin galiba 3 vites bikez bastık herkese yusufu geçtik demişsin daha 3 vites kesiciye girmemiştik boş muhabbetlere gerek yok
video da herşey belli.öyle bişey diyecek durum olur mu ki :) ikinizide tanımam sadece dışarıdan biri olarak söylüyorum, video da fark baya var yani ff açmış mantık olarak söylenecek söz değil :)
olur hacı çekelim ayışığına conta varsa masraflar senden yoksa benden
PPR engineering
02-05-2010, 12:17
gecmedimmi cihan yazar o zaman yusuf sorun yok her yerde bir daha denerim evet gectim dedim sen tek biz iki kişşiydik senin devrinde bastıık 3 te basar basmaz kapıım arkasıına düşştün ölede devam ettik daha yolum olsaydıı dahada farklıı olurdu cihan yazar zaten online olunca eğğer ben yalan söylüyosam cihanlada o gün tanıışştıım
vtecburac
02-05-2010, 12:18
dünmü baktınız motorunu açıp ?
sen ne zaman motorunu actın baktın yusuf:D
gecmedimmi cihan yazar o zaman yusuf sorun yok her yerde bir daha denerim evet gectim dedim sen tek biz iki kişşiydik senin devrinde bastıık 3 te basar basmaz kapıım arkasıına düşştün ölede devam ettik daha yolum olsaydıı dahada farklıı olurdu cihan yazar zaten online olunca eğğer ben yalan söylüyosam cihanlada o gün tanıışştıım
arabanı yaptır 2yemi geçmiyo 5mi geçmi kime geçmiyosa onu yaptır gel deneyelim boş konuşma senindenemelerin böyleyse git sokak arasında gazla daha çok zevk alırsın
PPR engineering
02-05-2010, 12:19
sen ne zaman motorunu actın baktın yusuf:D
Burak benim yazdııklarıımıı Cihan sana sölemedimi??rolingden dönerken ıışşııklarda??
vtecburac
02-05-2010, 12:21
olur hacı çekelim ayışığına conta varsa masraflar senden yoksa benden
hacı bence sen iddalaşmadan, gerilmeden bi sakin ol sinana ve aliye söyle onlar sana söyler mevzuyu contanın olmadığını;) gerilme bi ya sakin ol öyle birşey olsa senden saklamam yani biliyorsun yusufcum, soner abi ankaradayken spoon conta koymuş ve sonradan sökülmüş, ali bilior yusuf boşuna iddalaşma;)
PPR engineering
02-05-2010, 12:21
arabanı yaptır 2yemi geçmiyo 5mi geçmi kime geçmiyosa onu yaptır gel deneyelim boş konuşma senindenemelerin böyleyse git sokak arasında gazla daha çok zevk alırsın
kardeşşim siz sokak aralarıında gezinirken ben rolinglerdeydim sen neyden bahsediyosun...3 te deneme senin için daha avantaj...
bu kırmızı gsı mı senin otobüs oluyo burda sen nediyosun kafanmı güzel
vtecburac
02-05-2010, 12:23
Burak benim yazdııklarıımıı Cihan sana sölemedimi??rolingden dönerken ıışşııklarda??
yok kaan bana kimse bişe söylemedi:)
En vteci alan arkaşa hayırlısı olsun:)
bundAn sonra bi R gider artık
vtecburac
02-05-2010, 12:24
ovvvv kavgayı özlemişim ya yine vtı konusu yine kavga UP306 naptın sen ya ne:D:D
kardeşşim siz sokak aralarıında gezinirken ben rolinglerdeydim sen neyden bahsediyosun...3 te deneme senin için daha avantaj...
http://www.streetfire.net/video/en-v...ii_2005669.htm
izle gözlerin görmüyosa gözlük tak olmazsa mercek tut yap bişliler izle
boş muhabbet olmasın izle kardeşim
Alemin kocası kim şimdi :D
PPR engineering
02-05-2010, 12:27
sen galiba kardeşşim hiç bi seyden anlamııyosun ben 3. viteste deniyorum orda senide okuma yazmayııdamıı unuttun orda hıırs yapııyosun ama boşşuna gerilmene gerek yok arabamıın nasııl gittiğğini bilen biliyo..senide gecmediysem ALLAH 1000 kere belamıı versin...araba kullanııyosun bııraktıığğıımıı anlamııyosun orda havalanııyomusunuz siz 2 deyken bile tutundum bakıın arkadaşşlar hak yenmesin benim canıım sııkıılmaya başşladıı...
vtecburac
02-05-2010, 12:30
mücahit ve ömer heeheeee
sen galiba kardeşşim hiç bi seyden anlamııyosun ben 3. viteste deniyorum orda senide okuma yazmayııdamıı unuttun orda hıırs yapııyosun ama boşşuna gerilmene gerek yok arabamıın nasııl gittiğğini bilen biliyo..senide gecmediysem ALLAH 1000 kere belamıı versin...araba kullanııyosun bııraktıığğıımıı anlamııyosun orda havalanııyomusunuz siz 2 deyken bile tutundum bakıın arkadaşşlar hak yenmesin benim canıım sııkıılmaya başşladıı...
he sen bide orda 3. vitesdemiydin :hahaha: ben daha bişi yazmıyorum sana
Up306Gti
02-05-2010, 12:33
mücahit ve ömer heeheeee
izmitin kocası desek:D
PPR engineering
02-05-2010, 12:34
he sen bide orda 3. vitesdemiydin :hahaha: ben daha bişi yazmıyorum sana
eğğer 3 değğilsem o arabaya ne bir daha binmek ne gazlamak nede doğucak cocuğğumu ALLAH bir kere bana göstermesin biraz inanııyosan inanıırsıın gerci burakda biliyo arabada chan var oda biliyo 3 te olduğğumu ben samimi bi insanıım ama senin gibi gecilince sağğa sola saldıırmııyorum..canıımıı sııkııyosun söliyim sana...
Up306Gti
02-05-2010, 12:36
yusuf kaan bence abartmayın gereksiz yere yemin etmeyin.
mücahit ve ömer heeheeee
izmitin kocası desek:D
yakışır kardeşlerime:icon_tup:
vtecburac
02-05-2010, 12:38
kaan 3. vıteste bastıgı kaan sende sebebını soylersen neden 3. vıteste bastıgının yusufda daha ıyı anlar bız vtıler 6000 devırde bastıgımız ıcın kaan 6000devırde oluyormus 7000devırde anca dondugu ıcın devırı uymadıgı ıcı 3. vıtes basmış butun mevzu bu.....
PPR engineering
02-05-2010, 12:38
gereksiz olurmu emre insanlar bilsin her kez emek harcııyo yürüsün diye yazıık değğilmi bana iftira atar gibi olmuyo böle...
vtecburac
02-05-2010, 12:40
hacı imzanda fena olmuş:D:D yokki bi arabamız imzamızı atalım :D:D
Kaa scirocco
02-05-2010, 12:45
Bilgi ıcın saol yusuf...arabann yenii rengide gusel olmuss kazasız belasızz..
hacı imzanda fena olmuş:D:D yokki bi arabamız imzamızı atalım :D:D
Ehuaeh :D
Nazar Etme Nolur, İste Seninde Olur Yawrm :D
eğğer 3 değğilsem o arabaya ne bir daha binmek ne gazlamak nede doğucak cocuğğumu ALLAH bir kere bana göstermesin biraz inanııyosan inanıırsıın gerci burakda biliyo arabada chan var oda biliyo 3 te olduğğumu ben samimi bi insanıım ama senin gibi gecilince sağğa sola saldıırmııyorum..canıımıı sııkııyosun söliyim sana...
kardeş ne gerek var öle yemin etmeye alttarafı bi araba için böle ağır yemine gerekyok
PPR engineering
02-05-2010, 12:47
kaan 3. vıteste bastıgı kaan sende sebebını soylersen neden 3. vıteste bastıgının yusufda daha ıyı anlar bız vtıler 6000 devırde bastıgımız ıcın kaan 6000devırde oluyormus 7000devırde anca dondugu ıcın devırı uymadıgı ıcı 3. vıtes basmış butun mevzu bu.....
açııkcasıı ben biraz ilk anlamadıım sizin 2 de bastıığğıınıızıı sonradan anladıım tabiki sonra az ilerde araçlar olunca bııraktıım iki tarafıımda doluydu sizler vardıınıız ortada araba riske etmedim kendimi ve bııraktıım yusuf kardeşşte otobüs boyu filan dedi kendini ucak sandıı sanıırıım birden bire öle uzadıı sanııyo..veya 8 tüp nos var hepsini aynıı anda bastıı..olay bundan ibaret.daha sonra dönerken yusufun yanıına geldim baktıım tek kişşi olsun dedim headersıı yok onunda ben iki kişşiyim..2 aldıı ben dedim 3 gireken problemliyim 3 aldıı kendi devrine cekti neyse dedik cihanla gazladıık gaza oturur oturmaz kapıımıın arkasıına düşştü ben 3 bitirdim 4 oldum onunda benimde önüme araba cııktıı ama o sııra ne kadar arkada olduğğunu bilmiyorum ben doğğrular neyse onu yazııyorum arkadaşşlar ne Yusufun hakkıınıı yerim ne kendi hakkıımıı yediririm...
PPR engineering
02-05-2010, 12:48
kardeş ne gerek var öle yemin etmeye alttarafı bi araba için böle ağır yemine gerekyok
ben haksıızlıığğa gelemiyorum abi..
Kaa scirocco
02-05-2010, 12:50
GSİ vteclerle denerken zaten cok ust devirde kalıodur o yuzden 3 e cekmiştirr die dusunuorum yanlısmııyım acaba ?
ben haksıızlıığğa gelemiyorum abi..
boş ver inanan inanır inan mayan inanmaz sen kendini bildikten sonra sıkıntı yapma boş ver
PPR engineering
02-05-2010, 12:51
GSİ vteclerle denerken zaten cok ust devirde kalıodur o yuzden 3 e cekmiştirr die dusunuorum yanlısmııyım acaba ?
3 cekmemin tek sebebi kardeşşim 2 den 3 gecemiyorum..
bırakın birbirinizi kırmya bi gün yine yüzyüze bakacaksınız birbinizi kırmaya etmeye gerek yok burak emre iyi bilirler bizde yaşadık ve çok kişi ile birbirimizi kırdık ama sonra dan yüzeyeze bakıp konuştuk tekrar deneme olur musait zamanda sonuç çıkar ortaya
PPR engineering
02-05-2010, 12:52
boş ver inanan inanır inan mayan inanmaz sen kendini bildikten sonra sıkıntı yapma boş ver
öle tabikide abi ama.bunu zaten her kez biliyo yusuf kendiside biliyo ancak neden böle yaptıığğıı fazla hıırslıı olduğğunu gösteriyo...sonuçta emek harcııyoruz günahtıır yazııktıır..
Şimdi anlaşıldı dün neden Burak yayaydı :) Hayırlı olsun her iki tarafada
AUSHDGUASHDGUAHSGUH:hehe::hehe: yarıldım ya:D
onursoytam
02-05-2010, 12:57
maşalllah araçlara.
ZS ile EN denemesini merak ediyorduk :)
Kaa scirocco
02-05-2010, 12:58
3 cekmemin tek sebebi kardeşşim 2 den 3 gecemiyorum..
Anladım..:icon_tup:
PPR engineering
02-05-2010, 13:06
izle gözlerin görmüyosa gözlük tak olmazsa mercek tut yap bişliler izle
boş muhabbet olmasın izle kardeşim
gercekten sen yalancıılıığğıı kendine yakıışştıırmıışşıın artıık.labali laflar etme bana karşşıı yüz yüze gelicez sonunda ben sana labali şşekilde konuşşmuyorum..adamıın canıınıı sııkma burda efendi ol.sana orda sordular yüz yüzeken ne oluyo dediğğinde ıırıım kıırıım yapııyosun utanma diye sende headers yok dedim yanıında oldum şşimdi burda böle yapııyosun işşte video olmasıı lazıımdıı şşimdi böle bi adam olduğğunu bilseydim cekerdim ayııp ettiğğinin farkıında değğilsin araba sonuçta bir gün sen bir gün ben gecerim ama doğğrularıı konuşş..bir daha bana labali ağğıızla yazma ben uyarıımıı yapııyorum sana efendiysen anlarsıın..Sitedeki okuyan arkadaşşlar kusura bakmayıın haksıızlıık olunca geriliyorum...
Birbirinizi kırmaya gerek yok arkadaşlar.bir daha denersiniz olur biter.hem vti nın,hemde gsi devrinde denerseniz daha net sonuç ortaya çıkar.;).
PPR engineering
02-05-2010, 13:13
Birbirinizi kırmaya gerek yok arkadaşlar.bir daha denersiniz olur biter.hem vti nın,hemde gsi devrinde denerseniz daha net sonuç ortaya çıkar.;).
onun devrinde denedik zaten her şşey ortadaydıı zaten abi o tek biz iki kişşi olmamııza rahmen ama video olmayıınca yemin et inanmııyolar şşahidinde olsa inanmazlar şşimdi cağğıırsıın şşimdi gider yine denerim ama işş efendilikte yazııcaksıın olan biteni...
maşalllah araçlara.
Aynen. :)
En Vtec-Burak Harıka Masallah Kanka JubıleDe Guzel Olmus :):)
Dun Gece Gene YAsattın Bıze En Vtecı Ayagına Saglık Kardesım ;)
vtecburac
02-05-2010, 13:23
biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!
transporter :D:D:D EN vtec ...
Maşallah Araçlara EN vti Güzel Yürümüş, UP gti es geçmemek lazım tabi =) Alanada Satanada Hayırlı Uğurlu Olsun.
biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!
transporter :D:D:D EN vtec ...
Ah bi deneyemedik kardeşim 2 sedan nasıl olacak merak ediyordum. EN güzel yürüyen bir araba nazar değmesin.
gsi barız vıtes kacırmıs yada bırakmıs bu kadar basit yada vtec ışık hızında level atlamış resmen komik şu videoyo gore yorum yapmak
M///maniac
02-05-2010, 13:48
masallah ses güzell
_muhaRRem
02-05-2010, 13:51
maşalllah araçlara.
gerek varmı sence :D
Maşallah harika denemeler.. En vti inanılmaz hoşuma gitti sesiyle duruşuyla gidişiyle.. Hayırlı olsun alan arkadaşa.. Video çekimleri çok kaliteli.. Neyle çektiniz acaba ?
gsi barız vıtes kacırmıs yada bırakmıs bu kadar basit yada vtec ışık hızında level atlamış resmen komik şu videoyo gore yorum yapmak
orda ne olduğunu iyi biliyorum kardeş ben, kendisinin iddaası bana makara gibi geldiği için bende öle yazdım
gercekten sen yalancıılıığğıı kendine yakıışştıırmıışşıın artıık.labali laflar etme bana karşşıı yüz yüze gelicez sonunda ben sana labali şşekilde konuşşmuyorum..adamıın canıınıı sııkma burda efendi ol.sana orda sordular yüz yüzeken ne oluyo dediğğinde ıırıım kıırıım yapııyosun utanma diye sende headers yok dedim yanıında oldum şşimdi burda böle yapııyosun işşte video olmasıı lazıımdıı şşimdi böle bi adam olduğğunu bilseydim cekerdim ayııp ettiğğinin farkıında değğilsin araba sonuçta bir gün sen bir gün ben gecerim ama doğğrularıı konuşş..bir daha bana labali ağğıızla yazma ben uyarıımıı yapııyorum sana efendiysen anlarsıın..Sitedeki okuyan arkadaşşlar kusura bakmayıın haksıızlıık olunca geriliyorum...
yazık sen inanmışsın geçtiğine üzdü beni :D
PPR engineering
02-05-2010, 13:56
idda değğil sen cihan online olana kadar yazarsıın burda sonra cihan söliycek zaten...ben büyük yeminler ettim hala inanmııyosun ALLAH korkusu varmıı acaba...
PPR engineering
02-05-2010, 13:56
üzmesin gel yine deniyelim diyorum istanbul dıışşıındayıım diyosun gel o zaman
PPR engineering
02-05-2010, 13:57
yemin etsenene en sevdiklerinin üstüne yazdııklarıımıın bir tanesi doğğru değğil diye...
üzmesin gel yine deniyelim diyorum istanbul dıışşıındayıım diyosun gel o zaman
kardeşim video orda senin önüne araç çıktığı için bıraktığın belli bırakmadan önce ne olduğuda belli benim videom var öle konuşmakla olmuyo denemyede gelmiyorum keyfim yok benzin param yok ok :)
ya beyler daha neyin sıdık yarışını yapıyosun kırmyaın birbinizi ayıptır ya iki taraflı bi sorun varsa uygun zamanda demesi yapılır iki araçın deverinde sonuçlar çıkar ortaya böyle forumdan yazarak bi sonuçamı ulaşcaksınız yapmayın etmeyin ya kaç kişi okuyu bu konuyu böyle yaparak kendinizi küçük düşürüyosunuz gaza gelip bu kdr şeyler yazmaya gerek bile yok
PPR engineering
02-05-2010, 14:02
kardeşim video orda senin önüne araç çıktığı için bıraktığın belli bırakmadan önce ne olduğuda belli benim videom var öle konuşmakla olmuyo denemyede gelmiyorum keyfim yok benzin param yok ok :)
Sana yazııcak bi şşeyim yok daha ALLAH acıısıın. sen 2 deyken ben 3 deyken bile dayanııyorum hesabıınıı sen yap aynıı vitelerde ne olur aslıında gördün sölemiyosun söleme benim için rahat ALLAH a inancıım var çünkü burda beni tanııyan cok insan var biliyo..ve Cihan çok ii biliyo.o da yazar rezil oldun...
PPR engineering
02-05-2010, 14:03
ya beyler daha neyin sıdık yarışını yapıyosun kırmyaın birbinizi ayıptır ya iki taraflı bi sorun varsa uygun zamanda demesi yapılır iki araçın deverinde sonuçlar çıkar ortaya böyle forumdan yazarak bi sonuçamı ulaşcaksınız yapmayın etmeyin ya kaç kişi okuyu bu konuyu böyle yaparak kendinizi küçük düşürüyosunuz gaza gelip bu kdr şeyler yazmaya gerek bile yok
haklıısıın hemen deniyelim...ama böle olmııycak yusuf senle benim yüz yüze gelmem lazıım bi yüzüme söle...
_muhaRRem
02-05-2010, 14:03
Sana yazııcak bi şşeyim yok daha ALLAH acıısıın. sen 2 deyken ben 3 deyken bile dayanııyorum hesabıınıı sen yap aynıı vitelerde ne olur aslıında gördün sölemiyosun söleme benim için rahat ALLAH a inancıım var çünkü burda beni tanııyan cok insan var biliyo..ve Cihan çok ii biliyo.o da yazar rezil oldun...
bende inanıyorum senin inandıklarına .. debryajımı değişeyim,ben denerim seninle tamam.
anladıgım kadarıyla düğümü cihan kod adlı midnight racer cozecek
PPR engineering
02-05-2010, 14:05
bende inanıyorum senin inandıklarına .. debryajımı değişeyim,ben denerim seninle tamam.
tabiki denerim kardeşşim zaten sanada yazmıışştıım gecmek gecilmek değğil muharremcim gectim gecmedin diyo koyuyo emek harcadıık gecilsem tamam diycem ama..niye idda ediyim dalga geciyo bizle burda her kezin karakteri farklııdıır benle böle oynanmaz...
gerek varmı kenk :D
PPR engineering
02-05-2010, 14:06
anladıgım kadarıyla düğümü cihan kod adlı midnight racer cozecek
aynen öle kardeşşim..
_muhaRRem
02-05-2010, 14:07
gerek yok canım canım :D
PPR engineering
02-05-2010, 14:08
sen benle karşşıılaşşma.25 yaşşıındasıın ayııp hiç mi gelişştiremedin kendini farkıında değğilsin klavyenin öbür hattıından yazııyoruz ALLAH nasip eder kıısa zamanda karşşıılaşşıırıız...
_muhaRRem
02-05-2010, 14:09
tabiki denerim kardeşşim zaten sanada yazmıışştıım gecmek gecilmek değğil muharremcim gectim gecmedin diyo koyuyo emek harcadıık gecilsem tamam diycem ama..niye idda ediyim dalga geciyo bizle burda her kezin karakteri farklııdıır benle böle oynanmaz...
tmm kardeşm..debrajı değiştiim an .. pm atarm bi şekil ulaşırım.
sen benle karşşıılaşşma.25 yaşşıındasıın ayııp hiç mi gelişştiremedin kendini farkıında değğilsin klavyenin öbür hattıından yazııyoruz ALLAH nasip eder kıısa zamanda karşşıılaşşıırıız...
korkutuyosun beni :D
PPR engineering
02-05-2010, 14:11
korkutuyosun beni :D
daha fazla klavyede yazmııycam sana..bana göre değğil..ALLAH a dua ediyorum sadece...
PPR engineering
02-05-2010, 14:12
bu arada konu rica ediyorum kitlenmesin cihan yazııcak bazıı arkadaşşlarda anlasıın...
yusufum Allah kaza bela vermesin bu nasıl bi arabadır ya mermi gibi gözüküyor, hakkatten çok güzel aracın var o nasıl bi duruş ihtişam lan.:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
yusufum Allah kaza bela vermesin bu nasıl bi arabadır ya mermi gibi gözüküyor, hakkatten çok güzel aracın var o nasıl bi duruş ihtişam lan.:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
saol abi t.e seninki bi çıksın onu bekliyorum abi uzun zaman oldu
yusuf kardesım aracın cok guzel maşşallah dıyelım nazar degmesın ;)
yusuf kardesım aracın cok guzel maşşallah dıyelım nazar degmesın ;)
saol kardeşim t.e senin araçta fena duruyo :)
PPR engineering
02-05-2010, 14:55
video da herşey belli.öyle bişey diyecek durum olur mu ki :) ikinizide tanımam sadece dışarıdan biri olarak söylüyorum, video da fark baya var yani ff açmış mantık olarak söylenecek söz değil :)
şşimdi gördüm yorumunu 3 te bastıığğıımıı her kez biliyo krdeşşim senlede denerim istersen.burakvtida biliyo yanıımdaki cihan cizmecide biliyo.orda ortadayıım sağğıımda solumda araç var önümdeki arabanıın üstündenmi atlayıım kardeşşim.öle bi gecme 26 yaşşıındayıım hayatıımda görmedim sen bu sekilde 1 saniyede 30 boy gecilen araba gördünmü 2 bitiriyolar 3 atııyolar ben hala 3 teyim bakıısıı farklıı sanıırıım.herkezle denemeye acıığğıım denerim zaten bir gün her kez gecilir amaç gectiğğindede geçildiğğindede bunu sölemektir erdemlik.öle değğilmi kardeşşim??
Selcuk_RoL
02-05-2010, 15:49
ya gsi li kardeş sen ne kadar uzatmayı seviyosun bu işleri ya bi bırak sabahtan beri yeminler havada uçuşuyo ne için kimin için boşver ya sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın yani denemelerde olur böyle şeyler ama daha bişey netleşmedende geçtim geçiyodum olmaz sen daha cin olmadan adam çarpıyomuşsun gibi olmuş msjlarına bakıldığında! yok siz sokak arasındayken ben roll yapıyodum falan ne demek ya? daha geçen gece 3. kornada gaza oturamadık biliyosun senle deneme olayı sanki zor ben kornaya basıyorum sen gaza bu heyecan niye? neyse sen şimdi dersen sana ne sana ne oluyo? ben senin için söylüyorum iyi niyetli bi arkadaşa benziyosun bence herşey dosthane makarasına atışma havasında olsa daha güzel olucak?yalandan yere konu kilitlenmsi falan hoş şeyler değil
Maşallah güzel denemeler olmuşta keşke gece geç saatte çıksaydınız böyle polemiklere gerek kalmazdı. Tam benlik geceymiş :D
PPR engineering
02-05-2010, 15:57
ya gsi li kardeş sen ne kadar uzatmayı seviyosun bu işleri ya bi bırak sabahtan beri yeminler havada uçuşuyo ne için kimin için boşver ya sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın yani denemelerde olur böyle şeyler ama daha bişey netleşmedende geçtim geçiyodum olmaz sen daha cin olmadan adam çarpıyomuşsun gibi olmuş msjlarına bakıldığında! yok siz sokak arasındayken ben roll yapıyodum falan ne demek ya? daha geçen gece 3. kornada gaza oturamadık biliyosun senle deneme olayı sanki zor ben kornaya basıyorum sen gaza bu heyecan niye? neyse sen şimdi dersen sana ne sana ne oluyo? ben senin için söylüyorum iyi niyetli bi arkadaşa benziyosun bence herşey dosthane makarasına atışma havasında olsa daha güzel olucak?yalandan yere konu kilitlenmsi falan hoş şeyler değil
selcukcum daha rolle ve bu ortama yeni başşlamadıım kimseye hak gecmesin diye geldim erken oturdum bir iki defa diye senden defalarca özür diledim kusura bakma dedim biraz heyacan yaptıık diye..kötü niyetim kesinlikle yok Selcukcum o bana yazdıı git mahalle arasıında gazla diye bende öle yazdıım...3 te bastıığğıımda o 2 debastıın diyo diye 2 de mi basııyıım gectiğğimde gecmedimmi diyim..ağğzıımıızdan cııkan laflara insanlar inanmak istemesse geri dönüşşü olmayan yeminler ettimki insanlar yalan olmadıığğıınıı anlasıın..yani yanlıışş kimseye yapmadıım Selçukcum..ama benle dalga gecer gibi konuşşmalar filan..oldu..
Selcuk_RoL
02-05-2010, 16:09
selcukcum daha rolle ve bu ortama yeni başşlamadıım kimseye hak gecmesin diye geldim erken oturdum bir iki defa diye senden defalarca özür diledim kusura bakma dedim biraz heyacan yaptıık diye..kötü niyetim kesinlikle yok Selcukcum o bana yazdıı git mahalle arasıında gazla diye bende öle yazdıım...3 te bastıığğıımda o 2 debastıın diyo diye 2 de mi basııyıım gectiğğimde gecmedimmi diyim..ağğzıımıızdan cııkan laflara insanlar inanmak istemesse geri dönüşşü olmayan yeminler ettimki insanlar yalan olmadıığğıınıı anlasıın..yani yanlıışş kimseye yapmadıım Selçukcum..ama benle dalga gecer gibi konuşşmalar filan..oldu..
neyse dostluk ön planda olsun baksana başka kare yok zaten ya biz bizeyiz:)
Eray Yümsel
02-05-2010, 16:11
işi bilen adamlarsınız açın haporlörün sesinide dinleyin vtec vites atıyo adam hala bööriyo devir almak için ;) neyin kafasını yaşıyosunuz vtec 2 de astra 3 te basıyo ve hala yakın gidiyolar. 2side aynı viteste basarken ki sonucu görmek isterim :) yokmu onun videosu gerçi videoya gerek yok şu videoda sonuç belli gsi 2 3 boy temiz geçer vti ı. maşallah bütün araçlara bu arada :D
PPR engineering
02-05-2010, 16:12
neyse dostluk ön planda olsun baksana başka kare yok zaten ya biz bizeyiz:)
tabiki aynıı düşşüncedeyim kardeşşim:)
Eray Yümsel
02-05-2010, 16:13
bu arada tanımadıgınız adamlarla taşak geçmeyin. yusuf bu adam sen honda nedir bilmezken turbo si a biniyodu ona göre. sokak arası roling i falan bilmez yani
_muhaRRem
02-05-2010, 16:13
işi bilen adamlarsınız açın haporlörün sesinide dinleyin vtec vites atıyo adam hala bööriyo devir almak için ;) neyin kafasını yaşıyosunuz vtec 2 de astra 3 te basıyo ve hala yakın gidiyolar. 2side aynı viteste basarken ki sonucu görmek isterim :) yokmu onun videosu gerçi videoya gerek yok şu videoda sonuç belli gsi 2 3 boy temiz geçer vti ı. maşallah bütün araçlara bu arada :D
ver baba nosuu verr :) al2 ye
Eray Yümsel
02-05-2010, 16:14
ver baba nosuu verr :) al2 ye
seni geçer demiyorum bak videodaki araçlar için konuşuyorum :D
_muhaRRem
02-05-2010, 16:15
seni geçer demiyorum bak videodaki araçlar için konuşuyorum :D
bizden geçti artık, anca izleriz biz bundan sonra :D
PPR engineering
02-05-2010, 16:20
muharrem sana mesaj attıığğıımda hatıırlarsıın ne kadar dostane bi mesaj attıım sadece zevk ve arabam ii bi vti la yürüsünde ne kadar eksiğğimiz var diye görmekti kimseye saplama ihtiyacıım yok evlendik barklandıık aile kurduk sorumluluklar arttıınca amaçlarda değğişşiyo..o yüzden ben cok zevk açıısıından bakııyorum belliki sende bu açııdan bakııyosun sevindirici kardeşşim..
sen duuur :D
yapılan işler yanlış ikitane metal parçası için yapılan muhabbete bak deneme böle sidik yarışı için olcak hiç olmasın uygun bi zamanda hem kendine hem aracına güvenen gelir deneme olur sonuçta bizler bu işi zevk için yapıyoz ben deneme konularında yumruk yumruğa kavga ettiğimi biliyom ama hep boş sonra yarın öbürgün yüz yüze bakınca ne kadar saçma oldunuğunu anlaşılıyor ama bi kere kalpler kırılmış oluyo o saatten sonra ne fayda......
PPR engineering
02-05-2010, 16:49
yapılan işler yanlış ikitane metal parçası için yapılan muhabbete bak deneme böle sidik yarışı için olcak hiç olmasın uygun bi zamanda hem kendine hem aracına güvenen gelir deneme olur sonuçta bizler bu işi zevk için yapıyoz ben deneme konularında yumruk yumruğa kavga ettiğimi biliyom ama hep boş sonra yarın öbürgün yüz yüze bakınca ne kadar saçma oldunuğunu anlaşılıyor ama bi kere kalpler kırılmış oluyo o saatten sonra ne fayda......
Bütün söğğlediklerine katıılııyorum katıılmamakta elde değğil ama olan olmadıı olunca birde dalga gecilince insan deli oluyo artıık neyse dedim bende artıık..
34btr1907
02-05-2010, 16:55
125 msj var hepsını okudum film gbi benim babam senin babanı döver olmuş resmen çok çocukça geldi neyse....
çıkar bu 2 araba gsi vti neyse klavye yerine caddede 3 4 deneme sonra gelir konuşur diğeride mütevazi olur (zor ama) sorun olmaz ne bu ben anlamadım dalga geçmeler filan yakışmamış görüşündeyim...
Bütün söğğlediklerine katıılııyorum katıılmamakta elde değğil ama olan olmadıı olunca birde dalga gecilince insan deli oluyo artıık neyse dedim bende artıık..
seni çok iyi anlıyorum bende eski vtec ciyim ama dediğim gibi harbi boş işler 12 yıllık çocukluk arkadışım 106 gti aldı hep klasik olan konu başladı aramızda 106 vti olayı öyle bi noktaya geldikki kafa göz birbirimize girdik ne ana kaldı ne bacı sonradan anladık boş o 106 yı sattı ben vti yi şimdi birertane vtec 2 aldık sağdan ağırdan devam ediyoz
http://www.youtube.com/watch?v=oglP5VQR5Bk&feature=related
PPR engineering
02-05-2010, 17:01
http://www.youtube.com/watch?v=oglP5VQR5Bk&feature=related
güzel:icon_tup::)
PPR engineering
02-05-2010, 17:03
seni çok iyi anlıyorum bende eski vtec ciyim ama dediğim gibi harbi boş işler 12 yıllık çocukluk arkadışım 106 gti aldı hep klasik olan konu başladı aramızda 106 vti olayı öyle bi noktaya geldikki kafa göz birbirimize girdik ne ana kaldı ne bacı sonradan anladık boş o 106 yı sattı ben vti yi şimdi birertane vtec 2 aldık sağdan ağırdan devam ediyoz
sağğol kardeşşim kötü bi duygu oluyo cidden..gereksiz ama işşte hoşş görü ve dürüstlük çok önemli..
sağğol kardeşşim kötü bi duygu oluyo cidden..gereksiz ama işşte hoşş görü ve dürüstlük çok önemli..
o konuda haklısın yaşını bilmem ama benden büyük olduğun kesin onun için boşver gitsin vakti zamanı gelince hesap kesilir:icon_tup:
görende yaşlandın sanacak daha dur önünde çokkk işler varrr hacı :D
şşimdi gördüm yorumunu 3 te bastıığğıımıı her kez biliyo krdeşşim senlede denerim istersen.burakvtida biliyo yanıımdaki cihan cizmecide biliyo.orda ortadayıım sağğıımda solumda araç var önümdeki arabanıın üstündenmi atlayıım kardeşşim.öle bi gecme 26 yaşşıındayıım hayatıımda görmedim sen bu sekilde 1 saniyede 30 boy gecilen araba gördünmü 2 bitiriyolar 3 atııyolar ben hala 3 teyim bakıısıı farklıı sanıırıım.herkezle denemeye acıığğıım denerim zaten bir gün her kez gecilir amaç gectiğğindede geçildiğğindede bunu sölemektir erdemlik.öle değğilmi kardeşşim??
özelden yazdım abi! bak keyfine boşver;) gördüm bi yerden sonra bırakıyorsun.
bu arada tanımadıgınız adamlarla taşak geçmeyin. yusuf bu adam sen honda nedir bilmezken turbo si a biniyodu ona göre. sokak arası roling i falan bilmez yani
cewabi wermişşin abi yeni gazcılar çok heyecanlı
sen tanıyosun diye benim istediğim gibi konuşamıcam anlamına gelmez
taşşak geçme konusundada bu sitede kimse eline su dökemez onuda biliyosundur :)
DogukanB
02-05-2010, 18:56
şurda beyazı görünce ff fragmanı sandım:eek:
maşallah
PPR engineering
02-05-2010, 19:00
sen tanıyosun diye benim istediğim gibi konuşamıcam anlamına gelmez
taşşak geçme konusundada bu sitede kimse eline su dökemez onuda biliyosundur :)
aman konu kitlenmesin...Cihan cizmeci gelince asııl senle geciçekler o dediğğin kelimeyi..aman kitlenmesin ricamdıır lütfen..
merakla bekliyoz gerçi kimin doğru konuştuğunu bilen biliyo herkes rahat olsun ;)
aman konu kitlenmesin...Cihan cizmeci gelince asııl senle geciçekler o dediğğin kelimeyi..aman kitlenmesin ricamdıır lütfen..
kardeşim bana yönelik birşey yazmasan iyi olur lütfen tmm sen geçtin beni
PPR engineering
02-05-2010, 19:09
kardeşim bana yönelik birşey yazmasan iyi olur lütfen tmm sen geçtin beni
beni yalancıı ettin burda kolaymıı herkez serefi için yaşar öle yok Cihan gelip söylicek ondan sonra rahatlarıım...sana karşşıı kişşisel hiç bi şşeyim yoktu ama.gecme geçilme değğil..yalancıı cııkardıın...
http://img315.yukle.tc/thumbs/1685adsiz.JPG (http://img315.yukle.tc/image.php?id=1685adsiz.JPG)
Ne güzel denemeler olmuş, görsel güzellikler çıkmış ortaya.
Şimdi bu atışmlar neden?? 2 araç arası çok fark oluyorsa tabiki denemeye gerek olmaz ancak, yakın giden araçlar ise ikiside... Birdaha denensin olsun bitsin. Kimse king olma iddiasında değil demi?? maksat gene güzel bir roll ile orta yol bulunsun.
http://img315.yukle.tc/thumbs/1685adsiz.JPG (http://img315.yukle.tc/image.php?id=1685adsiz.JPG)
amaç ne?:D
amaç ne?:D
geri yatptı biri onun için
kim geri yaptı günün merak konusu :):)
r bu cevabı ile yusuf yapmıştır :kardeşim bana yönelik birşey yazmasan iyi olur lütfen tmm sen geçtin beni
r bu cevabı ile yusuf yapmıştır :kardeşim bana yönelik birşey yazmasan iyi olur lütfen tmm sen geçtin beni
devlet sorunu yaptınız geçmişim kardeşim videom var nerdesiniz siz ya :S
onu yazmamdaki maksat benle muhhattap olma anladın
anlayabildinmi
bidaha anlatayımmı
nası anlatıyım
videolu anlatıyım dur
tekrar yap bol bol
PPR engineering
02-05-2010, 19:58
senin araban bu saatten sonra hiç yürümez cünkü yalan sölüyosun illa bi yerinde bi şşey cııkar..videolu anlatıınca daha iii oluyo her kez biliyo ben 3 te öle gidiyorum bıırakmasam ne olucak acaba..
Eray Yümsel
02-05-2010, 20:01
yusuf biz senin gibi haraket edenlere inanmış diyoruz. neden çünkü gerçekleri görmene rağmen yanlışı senın lehine olan bişeyi savunuyosun videom var diyip şu videoyu koyman bile seni küçültür. ciddi problemlerin var senin geçendede aynısını yaptın a3 le denemende a4 ün geçmesi lazımdı dedım sansasyon yarattın. hatayı kendinde ara biraz
yusuf biz senin gibi haraket edenlere inanmış diyoruz. neden çünkü gerçekleri görmene rağmen yanlışı senın lehine olan bişeyi savunuyosun videom var diyip şu videoyu koyman bile seni küçültür. ciddi problemlerin var senin geçendede aynısını yaptın a3 le denemende a4 ün geçmesi lazımdı dedım sansasyon yarattın. hatayı kendinde ara biraz
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
onu yazmamdaki maksat benle muhhattap olma anladın
anlayabildinmi
bidaha anlatayımmı
nası anlatıyım
videolu anlatıyım dur
tekrar yap bol bol
kardesim her seferınde bu vıdeyoyu koyuyosun sen bu videoyuyu gercekten kıstas alıyomusun???cunku benım gordugum ve anladıgım ya gsi vıtes kacırıyo yada bırakıo baska bır acıklaması warsa solersen sewınırım bızlerıde aydınlatmıs olursun tesekkur ederım
vtecburac
02-05-2010, 20:06
maşalllah araçlara.
biz herkesi çagırdık kımseler yoktu ;)
maşallah araçlara.burak naptın ya yine mi sattın arabayı:(hayırlısı olsun kardeşim
kardesim her seferınde bu vıdeyoyu koyuyosun sen bu videoyuyu gercekten kıstas alıyomusun???cunku benım gordugum ve anladıgım ya gsi vıtes kacırıyo yada bırakıo baska bır acıklaması warsa solersen sewınırım bızlerıde aydınlatmıs olursun tesekkur ederım
ya kardeşim ordaki açılan arayı konuşucak kadar basitleşmeyelim orda önüne araba çkıyo astranın ondan bırakıyo onu biliyoruz öyle bi açma yok zaten bnm demek istediğim ilk basışta geçiyorum bn zaten :)
Eray Yümsel
02-05-2010, 20:13
tmm konu uzamasın.
en 2.viteste basmış FF ve gsi 3.viteste basmış ama ff tek kişi olduğu için 1 boy kadar öne çıkmış olay bu asıl deneme yapan en ile gsi araya bonus ff girmiş :D olay karışıyo o yüzden daha muhabetini açmayın 2 araç denerken 3.sü 0.1saniye erken gaza otursa herzaman farkeder bu tip yakın araçlarda o yüzden o videoyu kıstas almayın he araç sahipleri isterlerse kendi aralarında tekrardan denerler video koyarlar bizde izleriz :)
Bu bir roll değildki ne tartışılıyor ne için üzüo insanlar birbirini anlamıorum.
Bir arkadaş ben 3. vitesdeydim, sonrada önüme araç çıktı dio, diğeri ben kafa çıkardım dio :D Burada roll falan olmamış zaten.
2 araçta alsın 2. vitese yada 3. vitese gelsinler yan yana bitirecekleri hızıda konuşsunlar yapılsın roll. Bundan basit ne var
Ne oluyor burda bir VTEC le sorunmu yaşıyorsunuz. Alltan yazı geçiyorsunuz anlamadım. Ekeray uzak dur biraz yavaşş gardaşım tamammı.
PPR engineering
02-05-2010, 20:15
tmm konu uzamasın.
en 2.viteste basmış FF ve gsi 3.viteste basmış ama ff tek kişi olduğu için 1 boy kadar öne çıkmış olay bu asıl deneme yapan en ile gsi araya bonus ff girmiş :D olay karışıyo o yüzden daha muhabetini açmayın 2 araç denerken 3.sü 0.1saniye erken gaza otursa herzaman farkeder bu tip yakın araçlarda o yüzden o videoyu kıstas almayın he araç sahipleri isterlerse kendi aralarında tekrardan denerler video koyarlar bizde izleriz :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:süper olur en güzel en sağğlııklıı yorumlardan bir tanesi..denemişştim sonuç belliydi arkadaşş kabul etmedi şşahitlere rahmen yine deneriz..
ya kardeşim ordaki açılan arayı konuşucak kadar basitleşmeyelim orda önüne araba çkıyo astranın ondan bırakıyo onu biliyoruz öyle bi açma yok zaten bnm demek istediğim ilk basışta geçiyorum bn zaten :)
ilk basışta one cıkabılrsın demek gectım demek deyıl ama yada bu kadar bırbırınızi kırmaga degermıydı cıkar denerdınız olur bıterdı
vtecburac
02-05-2010, 20:22
vıdeo en vtecın ıcınden cekıldı astra gsı 3. vıtes dedı bana ben ben 4bın devırlede oldugum ıcın 2 dedım oda ben 3de basarım dedı ok dedık ben 2de astra gsı 3. vıtesde yusufda 2. vıtesde bastı. ben bıseyı anlamıorum yusufunda astranın 3. vıteste bastıgını bılıor dıye tahmın edıyorum ama yanılmıs olabılır ben ısrarla 3. vıtesde bastı dıyorum astra cunku astranın amacı benle denemektı yusuf 3. bır araba olarak gırdı araya... ve hala yusuf ınanmıyorsan bıse demıyorum:D:D:D
PPR engineering
02-05-2010, 20:23
vıdeo en vtecın ıcınden cekıldı astra gsı 3. vıtes dedı bana ben ben 4bın devırlede oldugum ıcın 2 dedım oda ben 3de basarım dedı ok dedık ben 2de astra gsı 3. vıtesde yusufda 2. vıtesde bastı. ben bıseyı anlamıorum yusufunda astranın 3. vıteste bastıgını bılıor dıye tahmın edıyorum ama yanılmıs olabılır ben ısrarla 3. vıtesde bastı dıyorum astra cunku astranın amacı benle denemektı yusuf 3. bır araba olarak gırdı araya... ve hala yusuf ınanmıyorsan bıse demıyorum:D:D:D
:icon_tup:
vtecburac
02-05-2010, 20:25
objektif bir açıklama yaptım lütfen msjımı alıntı yapıp olayların içine çekmeyin beni:D;) uzaktan izlemesi daha zevkli:D:D
burak niye sattın yaw EN hızlı VTi'ı.. daha geçeceğin VTi lar vardı.. :)
objektif bir açıklama yaptım lütfen msjımı alıntı yapıp olayların içine çekmeyin beni:D;) uzaktan izlemesi daha zevkli:D:D
:):):) olayını içine çekmek gibi olmasın ama gusel yorum
vtecburac
02-05-2010, 20:27
en vtı satıldı zaten
FF vtı ve nzj GSİ tekrar güzel bir deneme yapması lazım dosthane bakalım kim kimi geçiyor mümkün mertebe eksiksiz olursa iyi olur debriyajım kaçırıyor, headersım yok, arabam 3e geçmiyor stepne var benzin full ben senden daha ağırım gibi avuntular olmazsa iyi olur herkes HAZIR ve NAZIR olursa iyi olur:D:D:D:D heheheheheeh
Eğer astra 3. viteste bu şekilde yürüosa zaten mümkünse VTI yürümesin onunla :D
nese arabamı sattım gibi bişi satılmazsa eğer deneriz japan kardeşim sıkıldım
vtecburac
02-05-2010, 20:29
burak niye sattın yaw EN hızlı VTi'ı.. daha geçeceğin VTi lar vardı.. :)
aynen abi satınca arabalar çıkıyor king ler stock kingler kimse yoktu vallaha:D
bu arada arabayı isteksiz sattım zorla aldılar izmitten 20 tane adam geldi canlı canlı:hahaha: gece12:)
aynen abi satınca arabalar çıkıyor king ler stock kingler kimse yoktu vallaha:D
bu arada arabayı isteksiz sattım zorla aldılar izmitten 20 tane adam geldi canlı canlı:hahaha: gece12:)
hayırlı olsun... ist'un VTi ları artık rahat bir nefes alabilir :D
ne geliyor abi yerine giden gitti onu kenara bırakalım şimdi :D
vtecburac
02-05-2010, 20:30
hayırlı olsun... ist'un VTi ları artık rahat bir nefes alabilir :D
:D:D:D:D bencede:icon_tup:
PPR engineering
02-05-2010, 20:30
en vtı satıldı zaten
FF vtı ve nzj GSİ tekrar güzel bir deneme yapması lazım dosthane bakalım kim kimi geçiyor mümkün mertebe eksiksiz olursa iyi olur debriyajım kaçırıyor, headersım yok, arabam 3e geçmiyor stepne var benzin full ben senden daha ağırım gibi avuntular olmazsa iyi olur herkes HAZIR ve NAZIR olursa iyi olur:D:D:D:D heheheheheeh
o benim beceriksizliğğim kanka aslıında gecer ama çok zaman kaybıı oluyo 3 te basmak..bi şşey fark ettirmez benim bahanem yok hala yok yine denerim yine denerim..vites kutusu arıızalıı ama sadece 3 gecerken gerileri normal ALLAHıın izniyle..
Benim RS i alacak :hahaha: :D
nese arabamı sattım gibi bişi satılmazsa eğer deneriz japan kardeşim sıkıldım
şunu solemek bu kadar zormuydu be kardesım sacmasapan bı muhabbetle kırıyosunuz bırbırnızı
vtecburac
02-05-2010, 20:31
artık bi hartge olur:D ///M
vtecburac
02-05-2010, 20:33
anladımki valla bu vtı başa bela kardeşim 306GTI daha iyi kimse kale almıo seni sonra şaka yapıosun:D
reklamlar= UP306GTI jv vtec:hahaha::hahaha::hahaha:
ADMISE R1
02-05-2010, 20:35
valla eğer vti lar sağlıklı yürüyen vti lar ise astraya maşallah 3.viteste olmasına rağmen o kadar tutunabiliyo:beuj:o zaman bu astra da fn2 yi falan fena üzer yani:)
By_FresH
02-05-2010, 20:38
araçların hepsine maşallah egzos seside mükemmelmiş vti alan arkadaş kazasız belasız sürüşler
Up306Gti
02-05-2010, 20:48
anladımki valla bu vtı başa bela kardeşim 306GTI daha iyi kimse kale almıo seni sonra şaka yapıosun:D
reklamlar= UP306GTI jv vtec:hahaha::hahaha::hahaha:
hehehaha şaka makinası:D
ben 3 te basmıştım bu arada derrmişimm:D
valla eğer vti lar sağlıklı yürüyen vti lar ise astraya maşallah 3.viteste olmasına rağmen o kadar tutunabiliyo:beuj:o zaman bu astra da fn2 yi falan fena üzer yani:)
aynen bende bu sonucu çıkardım:D:D
1 ay sabredin vtecler satmayın arabalarınızı :D
Up306Gti
02-05-2010, 21:09
1 ay sabredin vtecler satmayın arabalarınızı :D
napcan yien:soru:
Cihan Çizmeci
02-05-2010, 21:17
Arkadaşlr o akşam deneyen birkaç arkadaştan telefon geldi bana onu üzerine açıtm laptopu yazıyorum eve geldim sırf onun için şuan bugün annanemi kaybettim ordaydım.
Şimdi şunu anlatıyım Ataşehir deydik c.tesi akşamı bende somali spec 58 kg olduğum için denicek arabalardan birine istediler oda Japan Tuner arkadaşımızın Astra Gsi'ı idi.O akşam ilk kez görüşmüş olduk ve tanıştık kendiside çok efendi bi arkadaşımız güzel muhabbeti için tşk.ler.
Olyı kısaca özetliyim.Astra'da gözlemlediklerim şunladı.1 afr si çok yüksekti.Bu sadece bi anektod herhangi bişey için yazmadım.
2. sine gelince 7 devir bandının sonu.Şaşırdım astra gsi da 8k falan düşünürdüm ama 7k da devir bandı bitiyor aracın onun için vtec lerle denemeye musait değildi Burak EN Vtec kardeşimle deniyecektik Burak haklı olarak vtec üstüne aldı Astra cı arkadaşımızda yanaşmadı haliyle ben dene kanka nolcak kendi aramızda dedim yok kanka direk bitiyor vitesim ztn saçma dedi bende hak verdim haliyle bu şekilde burakla deneyemedik.
Neyse ilerden köprüden döndük geri dönerken FF vtecle yanyana geldik çok trafik yüzünden deneyemedik sonra bi ara boşluk bulduk 3. vites vtec devrinde kısa süre sıktık.
3. viteste gaza oturduğumuzda astra öne burnunu çıkardı devir arttıkça kapıya kadar geldi ff ve bıraktık gazı.Akşam olanlar böyleydi Vtecler denedi ama Astra cı arkadaşımız sağlıkı deniyemedi kendinede söyledim denemesi gereken ya vtec altında vti lar ki bunu kimse yapmaz :) yada 106 lar yani pug serisi ile denenir astra devir bantlarında.
Aslında vtec devrindede denenirde Japantuner arkadaşımız sıcak bakmadı bence bunada hakkı vardır.
Olaylar bunda ibaret ben konuyu hiç okuyamadım hemen girdim bunu yazıyorum.Trafsız o akşam olanlar bunnlar.Ben Astra gsi'da idim deneyenlerdende Vtec EN Burak kardeşimizden başkada kimseyi tanımıyorum o akşam deneyen araçlardan yani tarafsızlığımı belirtiyim.
Cümleten iyi akşamlar
PPR engineering
02-05-2010, 21:21
Arkadaşlr o akşam deneyen birkaç arkadaştan telefon geldi bana onu üzerine açıtm laptopu yazıyorum eve geldim sırf onun için şuan bugün annanemi kaybettim ordaydım.
Şimdi şunu anlatıyım Ataşehir deydik c.tesi akşamı bende somali spec 58 kg olduğum için denicek arabalardan birine istediler oda Japan Tuner arkadaşımızın Astra Gsi'ı idi.O akşam ilk kez görüşmüş olduk ve tanıştık kendiside çok efendi bi arkadaşımız güzel muhabbeti için tşk.ler.
Olyı kısaca özetliyim.Astra'da gözlemlediklerim şunladı.1 afr si çok yüksekti.Bu sadece bi anektod herhangi bişey için yazmadım.
2. sine gelince 7 devir bandının sonu.Şaşırdım astra gsi da 8k falan düşünürdüm ama 7k da devir bandı bitiyor aracın onun için vtec lerle denemeye musait değildi Burak EN Vtec kardeşimle deniyecektik Burak haklı olarak vtec üstüne aldı Astra cı arkadaşımızda yanaşmadı haliyle ben dene kanka nolcak kendi aramızda dedim yok kanka direk bitiyor vitesim ztn saçma dedi bende hak verdim haliyle bu şekilde burakla deneyemedik.
Neyse ilerden köprüden döndük geri dönerken FF vtecle yanyana geldik çok trafik yüzünden deneyemedik sonra bi ara boşluk bulduk 3. vites vtec devrinde kısa süre sıktık.
3. viteste gaza oturduğumuzda astra öne burnunu çıkardı devir arttıkça kapıya kadar geldi ff ve bıraktık gazı.Akşam olanlar böyleydi Vtecler denedi ama Astra cı arkadaşımız sağlıkı deniyemedi kendinede söyledim denemesi gereken ya vtec altında vti lar ki bunu kimse yapmaz :) yada 106 lar yani pug serisi ile denenir astra devir bantlarında.
Aslında vtec devrindede denenirde Japantuner arkadaşımız sıcak bakmadı bence bunada hakkı vardır.
Olaylar bunda ibaret ben konuyu hiç okuyamadım hemen girdim bunu yazıyorum.Trafsız o akşam olanlar bunnlar.Ben Astra gsi'da idim deneyenlerdende Vtec EN Burak kardeşimizden başkada kimseyi tanımıyorum o akşam deneyen araçlardan yani tarafsızlığımı belirtiyim.
Cümleten iyi akşamlar
ALLAH razıı olsun..
napcan yien:soru:
eğleniriz adaş sen satma bari deniyecek adam kalmıcak:)
Cihan Çizmeci
02-05-2010, 21:24
ALLAH razıı olsun..
Sizdende Allah razı olsun ki ben olanları yazdım farklı bi yorumum vs hiçbişe yok ;)
Bu arada unutmuşum EN ilede denemeye çalıştık Burak 2'de 6000 devire çekti haliyle hakkı olarak bizi bizde baktık çok yüksek devir 3'te sıktık Burak'ta bizi arka kapısına kadar aldı önümüze çıktı baktık sağlıklı deneme olmıcak bıraktı Astra Gsi'daki arkadaş ama 3 ün üst devirlerine doğru tutunduk yine ilk baştan çıktı EN sora ara sabitlendi ve arkası Gsi bıraktı gazı.
Bu arada EN'yi o akşam Burak'tan aldık arkadaşlar :) Burak kardeşim çok saol :)
Cihan Çizmeci
02-05-2010, 21:29
Kanka UP'yide alcaz :p Biz geliriz sen gelirsin kanka yeterki senin gibi bi insan denemek istesin aracını Emre'cim :) :icon_tup:
herşey çok güzel :D
öle uzaktan izleme hacı ciğerli otomatik civicle çok pis saplarım bmw'ne ona göre :D:p
Kanka UP'yide alcaz :p Biz geliriz sen gelirsin kanka yeterki senin gibi bi insan denemek istesin aracını Emre'cim :) :icon_tup:
Eyvallah Cihan topladınız zaten ne var ne yok maşallah izmit'e :)
DogukanB
02-05-2010, 21:33
bide bu denemenin bahisle olduğunu düşünün :)
EN'ye maş çok güzel denemeler olmuş kazasız belasız inş :) İlistir spec EN :D
PPR engineering
02-05-2010, 21:33
araba bıırakmadıınıız artıık rolle izmit istanbula değğil istanbul izmite gidicek o kadar yani:)bu neya garibanlarıı düşşünün o kadar benzin koyamaz herkezez örnek ben...:D:D:D
Alem kocası izmit mi oluyo artık :D:D:D:D
Cihan Çizmeci
02-05-2010, 21:40
Astra kaan 3.vitesteymiş arkadaşlar. Araçlara maşallah güzel denemeler oldu.
3. vitestik EN ile denerken kanka doğru.Zaten videonun sesini açıp izleyin gaza oturduğumuz devir vtec üstü ve Astra gsi 7000 de devir bandı biten bi araba araç uzun basıyor gaza vites atmıyor dikkatli dinledim şimdi belli oluyor videodada zaten arabanın içindeydim 3 vites bastık:icon_tup:
Cihan Çizmeci
02-05-2010, 21:41
Alem kocası izmit mi oluyo artık :D:D:D:D
Hopppa :D Alem kocası EN olcak ama bi vtec imiz daha var oda fenalarda onu hazırlıyoruz şimdi 2 baba gruba giderler :)
Cihan Çizmeci
02-05-2010, 21:42
araba bıırakmadıınıız artıık rolle izmit istanbula değğil istanbul izmite gidicek o kadar yani:)bu neya garibanlarıı düşşünün o kadar benzin koyamaz herkezez örnek ben...:D:D:D
Biz geliyoruz ya kanka kaç araba :D Bizi düşünen yoktu ne var n yok topladık izmit'e siz gelin diye :D :D :D
ya emre ve burak sız bırbırınızı nezman gececeksınız yaw :D ben yanyana vıdeolarınızı ızlemekten sıkıltım sız beraber yurumekten sıkılmadınız :D:D
şakası bıyana masalllah ıkınızın aracınada ;)
köfte ayranıda unuttuk ıyıcee hee :D:D
Hopppa :D Alem kocası EN olcak ama bi vtec imiz daha var oda fenalarda onu hazırlıyoruz şimdi 2 baba gruba giderler :)
hayırlısı kanka hazırlayın tabii ortalık karışsın biraz :D
PPR engineering
02-05-2010, 21:48
şşimdi gerçekleri anladıın sanıırıım yusuf kardeş???ben yine kin tutmuyorum.umarıım araban daha iii yürür..
PPR engineering
02-05-2010, 21:49
Biz geliyoruz ya kanka kaç araba :D Bizi düşünen yoktu ne var n yok topladık izmit'e siz gelin diye :D :D :D
beni izmitte gören anlasıınki kuyumcu soydum puhahaha:heyoo:D:D:D
işte bende bunu sorarım hep neden Vtec'ci arkadaşlar bir kere bize uymazlar:)kendi devirlerini yakalarlar,bizim gideceğimiz belki 1000 devir.(sözüm meclisten dışarı tabi vtecburac'a filan söylemiyorum:D:D)gsi'cı arkadaş belirtmiş devrim yok neden basayım 2'de diye ki 3'e alıp bile FF ile denemiş:icon_tup:yani gelip birde kaçıncı viteste bastığı sorgulanmasın:)
Cümleten iyi akşamlar
japan arkadasım durustlugunden dolayı seni tebrik ederim sezarın hakkı sezara oldu sonunda anladıgım kadarıyla..metale tapan ve inanmış arkadaslara örnek olman dılegıyle
Selcuk_RoL
02-05-2010, 22:51
işte bende bunu sorarım hep neden Vtec'ci arkadaşlar bir kere bize uymazlar:)kendi devirlerini yakalarlar,bizim gideceğimiz belki 1000 devir.(sözüm meclisten dışarı tabi vtecburac'a filan söylemiyorum:D:D)gsi'cı arkadaş belirtmiş devrim yok neden basayım 2'de diye ki 3'e alıp bile FF ile denemiş:icon_tup:yani gelip birde kaçıncı viteste bastığı sorgulanmasın:)
valla bende vti ilerle denerken hep onların devrindeyim 1500 devir fln dönüp 3 e atıyorum ff ile denemem var orda da aynı şekilde deniyoruz ama gene sonuç belli çok bizim devirde de basınca onlar çok yavaş kalıyor! bi ortasını bulmak lazım:)
1. vites 3000 devir top speed
2. vites 2000 devir top speed
niye hiç denemiyorsunuz.
Selcuk_RoL
02-05-2010, 23:00
1. vites 3000 devir top speed
2. vites 2000 devir top speed
niye hiç denemiyorsunuz.
Öle teklifte bulunan olmadı denerim fark etmez ama ben çok avantajlı olurum gibime geliyor?
Up306Gti
02-05-2010, 23:01
adaş geçersen eglenceli olur senin için tabi:D
herşey çok güzel :D
hayalet vtec:eek:
vurucam kırbacı diyosun yani.
2.vtecte güzel maşallah onada.
ya emre ve burak sız bırbırınızı nezman gececeksınız yaw :D ben yanyana vıdeolarınızı ızlemekten sıkıltım sız beraber yurumekten sıkılmadınız :D:D
hehehaaa kanka gelmiyosunki gel köfteyi bırak sucuk yapalım.
valla bende vti ilerle denerken hep onların devrindeyim 1500 devir fln dönüp 3 e atıyorum ff ile denemem var orda da aynı şekilde deniyoruz ama gene sonuç belli çok bizim devirde de basınca onlar çok yavaş kalıyor! bi ortasını bulmak lazım:)
aynen bende hep vtec devrinde basıyorum.
emin olun herzmn daha iisi çıkacak ;) o yüzden şimdi benim araban yürüyo veya araç bendeyken en ii giden vti idi polimleri yapmayın hiç ;) yıllardır elinde kalsa, en ii giden araç olabilmek için hep harcaman gerekecek çünkü herzmn senden daha çok harcayan biri çıkacak :)
herkezin arabasına maaşallah :D
Öle teklifte bulunan olmadı denerim fark etmez ama ben çok avantajlı olurum gibime geliyor?
Çok zevkli olur tavsiye ederim. Biz 306 gti ile denedik.
PPR engineering
02-05-2010, 23:05
ff vtila denerken o üçde 6000 devire cekti bende 1000 dahi cevirmedim belki..selçukcum denedim bende öle yani kardeşşim ama senin araban farklıı ve ciddi cok güzel yürüyo...gecen kendime sordum acaba egsoz chip olsa neler olucak diye.:)
emin olun herzmn daha iisi çıkacak ;) o yüzden şimdi benim araban yürüyo veya araç bendeyken en ii giden vti idi polimleri yapmayın hiç ;) yıllardır elinde kalsa, en ii giden araç olabilmek için hep harcaman gerekecek çünkü herzmn senden daha çok harcayan biri çıkacak :)
Nerde eski kingler dimi kardeşim top speed denerken arka camı yerinden çıkartanlar :p :p yeni vtecler illa çıkacaktır.
PPR engineering
02-05-2010, 23:07
japan arkadasım durustlugunden dolayı seni tebrik ederim sezarın hakkı sezara oldu sonunda anladıgım kadarıyla..metale tapan ve inanmış arkadaslara örnek olman dılegıyle
ALLAH razıı olsun kardeşşim cok sağğol sabahtan beri anlatmak istedğğim şşeydi..
ALLAH razıı olsun kardeşşim cok sağğol sabahtan beri anlatmak istedğğim şşeydi..
Yaw şu yağ yakma mevzusu ne oldu yaptınmı sen arabayı.
Selcuk_RoL
02-05-2010, 23:08
Çok zevkli olur tavsiye ederim. Biz 306 gti ile denedik.
valla zevkli olur diyosan fırsat buldukça toplanıyoruz ataşhirde gel deneyelim kadeşim görelim
PPR engineering
02-05-2010, 23:09
:icon_tup:bu da on numara bi yorum hep daha iisi cııkııyo..40 yııllıık fakirlik 4o yıılıık zenginlik sürmezmişş..
Selcuk_RoL
02-05-2010, 23:09
ff vtila denerken o üçde 6000 devire cekti bende 1000 dahi cevirmedim belki..selçukcum denedim bende öle yani kardeşşim:)ama senin arabanda farklıı ve ciddi cok güzel yürüyo...gecen kendime sordum acaba egsoz chip olsa neler olucak diye.:)
bende hep soruyorum kendime :) bi dener bakarım belki?
valla zevkli olur diyosan fırsat buldukça toplanıyoruz ataşhirde gel deneyelim kadeşim görelim
bizden geçti be kardeşim artık deneme için 150 km yol tepip ateşehire gelecek kadar zengin değilim ve arabafaki herşeyi söktüm. standart yani.
ama sorarsan miami vtec diye az çok tanırlar.
Nerde eski kingler dimi kardeşim top speed denerken arka camı yerinden çıkartanlar :p :p yeni vtecler illa çıkacaktır.
aynen kanka, sınıf dışı olmak güzel birde ucuz bi arabayla uğraşmak :D bugun toprpidoya kdr söktüm aracı, bişeler yaptım tüm stresimi attım ve yaptığım masraf bi roll gecesinde harcadığım kdr yok :D ve bi gece değil tüm gün aracın içindeydim :D:D
otomobil tutkusuna olan tün yaklaşımım değişti krizden sonra :D:D:D
PPR engineering
02-05-2010, 23:13
bende hep soruyorum kendime :) bi dener bakarım belki?
denediğğin zaman haber ver motor ve şşase gelelim yoksa denediğğini biz göremeyiz bence :DALLAH nazardan saklasıın..
Selcuk_RoL
02-05-2010, 23:13
bizden geçti be kardeşim artık deneme için 150 km yol tepip ateşehire gelecek kadar zengin değilim ve arabafaki herşeyi söktüm. standart yani.
eyv.. o zmn alllah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hayırlı akşamlar...
Up306Gti
02-05-2010, 23:14
aynen eskilerden kim kaldı
ozaman ki denmeler çok zevkliydi.
Selcuk_RoL
02-05-2010, 23:14
denediğğin zaman haber ver motor ve şşase gelelim yoksa denediğğini biz göremeyiz bence :DALLAH nazardan saklasıın..
eyv.. :) hepimizinkini nazardan saklasın burda takılan herkez araba seven insanlar allah herkeze güle güle kullanmayı nasip etsin
Selcuk_RoL
02-05-2010, 23:15
emre bugün nasıl almadın onları motorun arkasına sen ya kornayı çala çala gittin:) :) :) o kadarda baktılar:D
Emre arabanı her zaman çok beğenmişimdir nazar değmesin.
:icon_tup:bu da on numara bi yorum hep daha iisi cııkııyo..40 yııllıık fakirlik 4o yıılıık zenginlik sürmezmişş..
ben kendimden biliyorum k yı aldığımda short ram ve bi eksoz vardı ortada orjiğnal susturucusu bile duruyodu :) bide üstüne 17" gavur ölüsü gibi jantlar taktım:D sonra ilk rollingte yrw turbo bile boyboy geçti :D:D:D bir hafta sonra arabaya 1350 lira harcayınca, sıfır dc 4-1inden sıfır 14" jant lastiğine kdr :D gecenin ii giden araçlarından oldum :) ama son denemede miami geçdi geçti, bana bnde fazla modluydu ama diildi, herkez harcadığının ve emeğinin karşılığını alacak elbet ;)
PPR engineering
02-05-2010, 23:18
Yaw şu yağ yakma mevzusu ne oldu yaptınmı sen arabayı.
üst kapak spob lastikleri yaptıım abi hallettim şşükür ama yan sanayi aldıım zalak gibi tam bir malıım bazen böle geliyo kalııcıı olabiliyo:D:D:D
Up306Gti
02-05-2010, 23:19
emre bugün nasıl almadın onları motorun arkasına sen ya kornayı çala çala gittin:) :) :) o kadarda baktılar:D
arkadan kapkaççı gibi olur diye döndüm sellektör yaptım:D
Emre arabanı her zaman çok beğenmişimdir nazar değmesin.
Amin abicim cümlemizin.
Furkan bu sana ve eski dostlara gelsin uzunu küfürlüydü sen biliyorsun.
http://www.streetfire.net/video/vti-sound-by-miami-vtec_729632.htm
PPR engineering
02-05-2010, 23:26
Furkan bu sana ve eski dostlara gelsin uzunu küfürlüydü sen biliyorsun.
http://www.streetfire.net/video/vti-sound-by-miami-vtec_729632.htm
o ne ses beeee cidden maşALLAH abi ses cidden cok ii...en vtida oda böle sesi fena..
Kardeşim o anda ben küfür etmiimde naapim, barış bombos yolda, yanımdan geçek için arıza şeridini kullanınca, az daha bana patlıyodu :( o neden ole bişe yapmıştı hala anlayamadım :s
bu arada hakkaten ses çok fena :)
sokelım kapagı conta varsa araba senın yoksa araban benım:D:soru:
izmite verirken mi boşalttın arabayı :D
vitesi beklerken öne eğilince biraz daha iyi gidiyor di mi Burak'ım? :) :)
maşallah tüm araçlara, izlemesi bile keyifliydi :)
20 sayfayıda okuttunuz bana amma sürükleyici olmuş .. ama şöyle bişey söliyim oh olmuş size .. deneyin deneyin ama beni çağırmayın sakın hıh
burak sana 2 kere kızdım hem çağırmadığın için hem arabayı sattığın için
dip not : kanka hayırlı olsun bakalım sırada ne var :D
vtecburac
03-05-2010, 01:00
Sizdende Allah razı olsun ki ben olanları yazdım farklı bi yorumum vs hiçbişe yok ;)
Bu arada unutmuşum EN ilede denemeye çalıştık Burak 2'de 6000 devire çekti haliyle hakkı olarak bizi bizde baktık çok yüksek devir 3'te sıktık Burak'ta bizi arka kapısına kadar aldı önümüze çıktı baktık sağlıklı deneme olmıcak bıraktı Astra Gsi'daki arkadaş ama 3 ün üst devirlerine doğru tutunduk yine ilk baştan çıktı EN sora ara sabitlendi ve arkası Gsi bıraktı gazı.
Bu arada EN'yi o akşam Burak'tan aldık arkadaşlar :) Burak kardeşim çok saol :)
hayrını görün cihan gözü olanın gözü çıksın kazasız belasız inş;)
vtecburac
03-05-2010, 01:05
yaw kanka su UP306 dan bıktım artık:D arkama alamadıgım tek 306GTI maşallah herbiden, bu arada köfte ayran ikitelliye yaylan devam:D:hahaha:
vtecburac
03-05-2010, 01:08
kanka ben 306 gtı la felan 4000 devırdede denıyorum herkesle alt debır denıyorum askolsun yanı:D up306 kımlerle hangı devırlerde denedıgımı ıyı bılıor oda yazar zaten, ayrıca 3. vıteste cok altlara dustum ben araba yıgıldı yanı hıc uyusamadık bırazdaha yukarı gelse 4 500 devırde denıcektım ama ben 4 500u bıle bulmadım yanı hesabını yap, uyussak basarım hanı, ek106 selcuklada alt devır coook bastım:D
vtecburac
03-05-2010, 01:10
kesınlıkle katılıyorum ama gülmekten:hahaha::hahaha::hahaha:
şaka bı yanada selcuk dogru soyluyorsun bencede orta yolu bulmak en manıtıklısı senın devırın benım devırım felan cok saçma ya:D
vtecburac
03-05-2010, 01:18
izmite verirken mi boşalttın arabayı :D
farkedermı ya getırın vteclerı bırlıkte ızmıte gıdıo deneyelım orda bende sızınle gelıyım:D
vitesi beklerken öne eğilince biraz daha iyi gidiyor di mi Burak'ım? :) :)
maşallah tüm araçlara, izlemesi bile keyifliydi :)
aynen kanka hafıf one dogru egılınce daha ıyı :D:D
vtecburac
03-05-2010, 01:19
20 sayfayıda okuttunuz bana amma sürükleyici olmuş .. ama şöyle bişey söliyim oh olmuş size .. deneyin deneyin ama beni çağırmayın sakın hıh
burak sana 2 kere kızdım hem çağırmadığın için hem arabayı sattığın için
dip not : kanka hayırlı olsun bakalım sırada ne var :D
kanka ılk gorenlerden olursun sen sıradakını zaten konusurz :D
Burak yorumlarin fena ya, isin eglencesini cikarmayi iyi biliyorsun :D :icon_tup:
hayirli olsun 2 tarafa da.. yerine dusundugun bir sey var mi?
farkedermı ya getırın vteclerı bırlıkte ızmıte gıdıo deneyelım orda bende sızınle gelıyım:D
deneriz =) sen iste
vtecburac
03-05-2010, 01:22
Burak yorumlarin fena ya, isin eglencesini cikarmayi iyi biliyorsun :D :icon_tup:
hayirli olsun 2 tarafa da.. yerine dusundugun bir sey var mi?
eyw kanka relax olmak lazım altı üstü araba ya herkes aynı şeyin peşinde zaten boşuna tartışmanın anlamı yok kim geçerse geçsın;) artık sagdan sagdan M yaparız:D bazende yan yan M:)
burak dirft king liğemi göz dikdin :)
eyw kanka relax olmak lazım altı üstü araba ya herkes aynı şeyin peşinde zaten boşuna tartışmanın anlamı yok kim geçerse geçsın;) artık sagdan sagdan M yaparız:D bazende yan yan M:)
aynen, tadini cikarmak gerek ;)
hadi hayirlisi :)
vtecburac
03-05-2010, 01:24
yok be kanka bız kım drıf kıng kım EKE varken haddimize bile deil:)
muştu abi göndermelerrrrrrr :D:D:D:D
bakımlı M :hahaha::hahaha::hihih:
umu_vtec
03-05-2010, 03:34
iyiymiş uzak kaldım ben bu mevzuatlardan hiç hoş diil şimdi benmde hararetli hararetli birilerine sataşmam lazımdı :D olum nie satıosun en yi ben daha hiç bnmedim bile bi vites atsaydımda ööle satsaydın :D şaka bi yana hayırlısı olsun knka allah daha iilerini nasip etsin inşallah
Maşallah güzel video nihayet avrupa birligin girdik :)
Burak kardeşim deneyemeden sattın be oldumu şimdi ?