Orijinalini görmek için tıklayınız : Meethot VTI
evet soldaki..çok güzeldi maşallah..böyle vtec bulunur mu acaba şuan..?:)
cihanın arabası çok fenaydı ya bende vtec aşkını başlatan arabadır ilk bindiğimde bu nasıl bişeydir böyle 5500den sonra turbo açıyo diyodum siz düşünün artık :D:D:D
maşallah mito vti çok güzel oldu . buna prof çekim şart hacı . canlı cok daha güzel :D allah kaza bela göstermesin
eywallah mehmetim valla güzel çekimler şart ya bu fotolar harbiden çok kötü ama yine beğeniyolar baksana :D
ahaha hatırlamazmıyım ya ben bide korkuyodum size soruyodum hatırlıyomusun olum c4 ya geçerse beni diye :D 206 varken herkes içimden geçtiği için korku salmış içimi :D
ahaha aynen ya c4 gecermi falan muhabbetleri :)) rahat ol sen falan dioduk :D
hele o SI'ı almaya gittiğiniz gün istanbuldan dönene kadar bana yaptıklarını hiç unutmucam otobüsteyiz geliyoruz almadık arabayı senin altından çıkmıştı hep biliyom ben :D
yaw sorma o yolculuk baslı basına bi macera zaten yavuz abi ile dönerken camı kapatamama muhabbeti var benzinlikte 2 saat döşemeyi falan söktük otobanda kıcımız dondu falan :hahaha: sonra cihan la bunun kilidi kapalıymıs ondan dedi bi kahkaha koptu zaten ee tabi onun acısını senden cıkartmak lazımdı öyle bi plan kurduk arabada hep beraber :D benimde mc da hayvansı menü yemem gecenin farklı bi konusu oldu cihanın menüyü falanda yemiştim :D ha bide senn şey olayına çok gülmüştüm egsoz almısın herhalde araba yalan olunca şimdi sobada yakıcam diodun bize yoldayken ahhaha
aahahahah aynen ya eksozu falan almıştım daha arabayı almadan nasıl ayar olmuştum anlatamam ben eksoza baktım eksoz bana işin ilginci başka arabada yok alınca bi ara 206 gti bile bakmıştık ya sen düşün heleki o ilk bağcılardaki bakmaya gittiğimiz SI'ı anlatmak bile istemiyorum cihanla şok olmuştuk :D:D bağcılar karakolunun önündeki çay bahçesinde otururken çekicinin üstünde yavuzun arabası gözümüzün önünden giderken yavuzun benim arabanın aynısını yapmış herif demesi yılın olayıydı zaten :D:D
Maşallah
ALlah kaza bela vermesin..
aahahahah aynen ya eksozu falan almıştım daha arabayı almadan nasıl ayar olmuştum anlatamam ben eksoza baktım eksoz bana işin ilginci başka arabada yok alınca bi ara 206 gti bile bakmıştık ya sen düşün heleki o ilk bağcılardaki bakmaya gittiğimiz SI'ı anlatmak bile istemiyorum cihanla şok olmuştuk :D:D bağcılar karakolunun önündeki çay bahçesinde otururken çekicinin üstünde yavuzun arabası gözümüzün önünden giderken yavuzun benim arabanın aynısını yapmış herif demesi yılın olayıydı zaten :D:D
ben size dedim olum benim dükkanda o araba kötü hc bakmayın die :D
yavuzun çekici muhabbeti çok iyi yaw ona çok güldüm ahahha
i-vtec07
07-06-2012, 15:27
maşallah vt 522 yi biliyorum yakın akarabamdaydı bi kaç defa bindim ilk vtec e binişimdi duygulandım şimdi bak:).kazasız belasız inş.
germanstyle
07-06-2012, 15:34
eywallah mehmetim valla güzel çekimler şart ya bu fotolar harbiden çok kötü ama yine beğeniyolar baksana :D
---- Oglum begenilmicek gibi değil ki maşşallah maşşlah :D bi ara prof mak. ve musti ile halletmek lazım . fotolar hiç göstermiyor . :) . Bu arada eksozun duruşu şimdi olmuş :icon_tup:
aynen moruk ya yarın manisa yolunda çekeriz artık bikaç resim kısmetse bide varexin sesinide çekmek lazım mustafanın ellerinden öper :D