Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : continental öncesi ve sonrası.....

ygtrn
05-05-2010, 23:25
arkadaşlar aracımın üstünde orjinal ekipman lastiği olan yokohama geolanderlar vardı, haliyle ömürleri bitti, bende busefer birazdaha yol kullanımına uygum bir lastik tercih etmek istedim, conti premium contact2 aldım, yokohamalar v idi contiler ise h...

Araç yokohamalarla düşük hızlarda fazlasıyla önden kayar yüksek hızlarda ise arkadan tatlı tatlı kayardı, bazı durularda ise hiç kaymazdı(yüksek hız)

continentaller ise düşük hızlarda fazlasıyla arkadan kayıyor, yüksek hızlarda ise yokohamaya benzer bir durum sergiliyor, ama yinede arkadan biraz brakıyor gibi...

h almakla hatamı ettim acaba? bu arada aracımda d2 marka coilover set var oldukça yumuşak ayarda kullanıyorum....

lastikleri ilk testten sonra, lastikçinin bastığı 29psi olan lastik basıncını 33e çıkardım ve ön süspansiyonları biraz sertleştirdim... biraz olsun toparlar gibi oldu....

sizin önerebileceğiniz süspansiyon ve basınç ayarı varmı?
ayrıca h'ı, coillerden sonra aracım çok sertleştiği için tercih ettim, ama biraz ayarla yol tutuşunu daha iyi yapmak istiyorum, çok tatmin olduğumu söyleyemem...

bu arada lastik ölçüleri 215/60/16