Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya manavgat yardım
olcay_bora
07-05-2010, 01:11
antalyada baya bi ark var aramızda sanırım.
ben kısmetse bi motora söz kestim vespa. oraya gelemicem istanbuldayım çnkü. sizden ricam ben burdan laptpu göndericem birinize. sizde herifle takası yapcaksınız ruhsat yok. o yuzdn basi al ver. motordan nlayan bi ark olursa sevnrim. basınca çalışsın. sonrası kolay bn arac ayarlıcam büyük ihtimak tır olur gelip sizden alır olmadı bi kamyon yada kamyonet olcak. var mı bana yardımcı olablecek arkadaslar
yardımcı olurmusnuzu faalan en başa yaz bnce.ben okurken kendimi askerde gbii hissettim
üslubun yanlıs arkadasım ben burdan laptpu göndericem birinize. sizde herifle takası yapcaksınız bu nasıl bı cumledır yapacaksınız edeceksınız EMRİN OLUR baska? sen duzguncene yardımını ıste antalyada yapamıyacagımız hıc bırsey yok cok sukur ama dedıgım gıbı bu uslup yanlıs...
olcay bnm bildiğim manavgat şehrin dışında kalıyor herkesin hallediceği bi durum olucağını zannetmiyorum.kolay gelsin rica şeklinde yazarsan daha cok yardımcı olurlar sanırım.
Beyler biraz fazla abartmıyormusunuz:soru: adam yazısının en başında sizden Ricam kelimesini zaten kullanmış, ama sonrası tartışılırmı bilemem.:icon_tup:
antalyada baya bi ark var aramızda sanırım.
ben kısmetse bi motora söz kestim vespa. oraya gelemicem istanbuldayım çnkü. sizden ricam ben burdan laptpu göndericem birinize. sizde herifle takası yapcaksınız ruhsat yok. o yuzdn basi al ver. motordan nlayan bi ark olursa sevnrim. basınca çalışsın. sonrası kolay bn arac ayarlıcam büyük ihtimak tır olur gelip sizden alır olmadı bi kamyon yada kamyonet olcak. var mı bana yardımcı olablecek arkadaslar
astsubay yada subay mısınız? emir vaki olmamışmı sizce? antalyada bi çok arkadaşımız var manavgatta yardımcı olmaya çalışırız..
emresener
07-05-2010, 12:10
off be kanka... levoyla irtibata geç manavgat onun oralar halleder o ;)
olcay_bora
07-05-2010, 16:09
beni bazıları yanlış anlamış ben emir fln vermiyorum haddime değil kabalık olur. ben bu konuyu açarken bile tedirgin oldum yani herkesin işi gücü var kimseyi rahatsız eder miyim acaba diye. Ayrıca rica yani bu ve belirttim. bence bana laf söyleyene kadar tam okusaydınız. yazı şeklimin yanlış anlaşılır olması benim art niyetim oldugundan değil sadece kısa kısa yaziyim hemen okunsun diye çünkü şahsen uzun yazı okumayı pek sevmem ben.
konuya döncek olursam motorun sahibi ile irtibat halindeyim haftabaşı kesinleşecek son duruma göre bir yol çizeriz.