Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraf makinası servisi
Arkadaşlar bir çoğunuzda fotoğraf makinası olduğu için soruyorum. yetkili servis haricinde fotoğraf makinanızı götürdüğünüz beğendiğiniz İstanbul içinde servis var mı?
yabancı sitelerde gördüğüm kadarıyla kronik olan bir hastalığa yenik düştüm Sony H1'imin deklanşör düğmesi durduğu yerde yerinden fırladı. garantisi de olmadığından yetkili serviste bana kaktıracaklar gibi bi his doğdu. ondan dolayı götürdüğünüz bir yer var ise çok makbul geçer. :)
Low-Rider
07-05-2010, 23:52
Sirkeci de hayyam pasajı var , komple fotoğraf üzerine.
Bir çok servis var orda.
sirkeci yapmadan olmayacak anlaşılan teşekkür ettim.
Low-Rider
07-05-2010, 23:58
Sony servisi illa ki kaktırır:)
Hayyam'da daha uyguna halledebilirsin , en azından bir kaç yere girip fiyat alırsın.
Hayyam da babataş fotoğrafçılık tavsiye ederim.(girişte direkt karışıda)
Bide 2 . veya 3. katta merdivenden çıkınca sağdan 3.dükkan.. tavsiye ederim.
Hayyam da babataş fotoğrafçılık tavsiye ederim.(girişte direkt karışıda)
Bide 2 . veya 3. katta merdivenden çıkınca sağdan 3.dükkan.. tavsiye ederim.
teşekkür ettim mevcut düğmeden birşeyler yaptırdım kadıköyde biraz içine etti arkadaş telefonla çekeyim. umarım düğmenin kendisi olmasa bile bir düğme uydurulur. moralim çok bozuldu ya :(
http://i39.tinypic.com/23s7pme.jpg
Low-Rider
08-05-2010, 00:16
Arkadaşın makinayı düşürmüştüm ben , deklanşör tuşu yerinden fırlamıştı.İçinde ki parça yayı falan değişmişti ama tabi düşme ile kırılma falan olmuş.
Senin ki daha kolay halledilir heralde.
teşekkür ettim mevcut düğmeden birşeyler yaptırdım kadıköyde biraz içine etti arkadaş telefonla çekeyim. umarım düğmenin kendisi olmasa bile bir düğme uydurulur. moralim çok bozuldu ya :(
hiç moralini bozma bence :D
benim 18-70 objektifimin plastik metering dişlisini bile yapıcaklardı da ben parayı denkleştiremedim o an :D
ellerinden her iş geliyor mübarek.
şu haliyle yarım basma olayı iptal durumda bastığım gibi çekiyor. içini naptı bilmiyorum eğer vidayla beraber zedelemede olduysa düğme değişimi için baya bi açılıp saçılacak.
http://hseriesshutterbutton.com/sony-cyber-shot-dsc-h2-shutter-button-installation-instructions/ adamlar bu iş için domain bile satın almışlar :D
Pili bittiği için merceğini toplayıp düz hale gelmeyen makinasını bavuluna koyup sonra tatil bitti diye iyice tıkış tıkış yapıp istanbula gelen canon ixus gibi ince kıldan bir makinanın tüm merceğini dağıtıp tekrar topladılar ben yapamazlar dedim. 60 tl mi ne aldılar Hayyam pasajında. Harika işçilik süper fiyat.
sonuç düğme mefta yenisi yok bıraktım mekinayı kendileri uydurmaya çalışacaklar hayırlısı bakalım
ne kadar güzel benim makinanın düğmesi yok. uydurcaklar bişeyler.
Low-Rider
09-05-2010, 00:34
Fiyat ne söylediler
valla düğme olsaydı h5'lere uyan düğmeden vardı 50 lira düğmenin olduğu kısımla beraber 80 lira dediler. şimdi uydurmaca yapacaklar bundan fazla istemezler bence.
ucuza aldım diyede seviniyodum makineyi aynı paraya gelecek bu gidişle. neyse sağlık olsun
xerhnuyrx
09-05-2010, 01:27
Hayyam da 2, katta iyi bi servis var. Kroniktir doğru :D maliyeti 20 30 tl bişe tutar. tusun fiyatı 3 lira :D madde in chına zaten , orada çalıstım teknikte biliorum...
3. katta feryal'a bıraktım ben
3. katta feryal'a bıraktım ben
genç biri var , girişte tam karşıda çalışma masası.. orasımı ?
yok 3. kata çıkıyoosun arkanda en bi derinde kalıyor
bugün telefon ettim biz onu unuttuk yapmayı dedi adam :D