Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung monitör sorunu.
Baya bi araştırdım google'da falan ancak bulamadim bir turlu cozumu. 19" Samsung monitorum var, klasik sekilde pcyi aciyorum ve acma/kapama dugmesindeki isik normalden alakasiz olarak 3 kere yanip sonuyor hizli bir sekilde. 2-3 haftadir var bu sorun, ilk baslarda 5 dk sonra goruntu geliyordu ekrana, sonralardan o 5 dk 15-20lere cikti. Bugun de sabahtan beri bekliyorum desem yeridir acilmasi icin. Eski bir monitor vardi onu bagladim simdi. Bu sorun monitorden kaynaklaniyor sanirim ancak tamiri mumkun mudur? Ve kim yapar? Bilgilendirirseniz cok ama cok sevinirim. Bu taktigim flat monitor de yesil yesil gosteriyor gozlerim agridi simdiden.
Onurkk06
09-05-2010, 17:46
benim monitörüme de öyle olmuştu basıyorum anında görüntü gidiyor açma tuşuna bas bas parmaığım yorulyuodu eskiden 5 dk da fln açılyodu kafasına eserse sonradan hiç açılmadı ya trafo arızası ya da besleme kaynağı arızası dediler yaptırması da biraz pahalıymış garantisi vardır inşllh
garantisi yok valla, 6 sene falan oldu alali. Yaptirmasi ne kadar tutuyor bilmiyorum tabi ama eger dedigin gibi pahaliysa zaten kafamda olan 24" monitoru almaya bahane olur.
Onurkk06
09-05-2010, 18:05
walla bi yere sordum 35 40 dedi bi yere sordum 80 dedi 15 tane fln yere sordum o fiyatlar arasında gidip geliyo bazıları 120 fln dedi oha aq dedim yeni monitör alırım bilmiorum niye oluyo daha 1 sene olmştu lcd monitördü :S
CasabLanca
09-05-2010, 18:22
geçen ayda benim philips bozulmuştu en başta görüntü geliyordu sonra gidiyordu
garanti kapmasamından yarım saatte değiştirdilerde senin sorunun maliyeti nedir tam bilemiyorum
monitörü bi televizyon tamircisine bile götürsen işten anlayan ikisinide tamir eder.ikisininde arkasındaki kartların üzerinde bikaç transistör değişecekler.pek bir masrafta çıkmaz onlara
Yazıcıoğlu İş Hanının hemen karsısında Samsung Kadıkoy Servis Merkezi var. Eğer oraya bırakırsan sana yardımcı olurlar.