Orijinalini görmek için tıklayınız : EX'i enjeksıyona nasıl cevırırız ?
EX'ı enjeksıyona cevırmek ıcın hangı parcalar gereklı?? fiyatlarıyla bırlıkte bılen abılerım yazarsa sevınırım...Ayrıca ugrasmaya degermı??? Swap daha mı mantıklı???
:soru:
Cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler...
ilacın bladerk erkut. :D birazdan gelir.
gambit49
10-05-2010, 11:27
ilacın bladerk erkut. :d birazdan gelir.
:) +1000000
bu olayla ilgili bir çok konu açıldı ve oralarda tarif edildi forumu azcık bi kurcala bakayım :)
boosted_pug
10-05-2010, 22:46
emme manifoldu dolu olarak bide ms başka bişiye gerek yok belki bide benzin pompası gerekebilir
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=51119 inceleyebilirsin kardeşim son detayları yazmadım ama luzumlular burada msya da p28 bi çok seçenek mevcut ex için uğraşmaya değermi dersen bence fazlasıyla değer alınan sonuca göre tartışılır başka kafana takıan bişey olursa sorman yeterli
mengü benzin pompasının belki kısmını anlayamadım açıkalr mısın
emme gaz kelebeği rolanti valfi yakıt rayı enjektör
yakıt pompası
herhangi bi ateşleme yönetimi ms e uygun
ms ecu tesisat
msle vtec açmak çok kolay shift light pininden tetiklersin
honda tesisatına ihtiyaç yok
kullanacağın sensor sayısı çok fazla değil enjektör soketleri ect iat tps yeterli map zaten msin içinde var
yağ pompası modifiye edlimeli eğer çizikse yenilenmeli orginal olmalı
hepsini boşver ben kendi sıralamamı yazıyım
önce sadece emme taktım lpg mikseri ağzında yürüttüm
sonra edis bağladım distribitörü iptal ettim devam
sonra ms bağladım sadece edisi yönettim avans haritamı çıkarttım
sonra enjektörleri bağladım yakıt haritamı çıkarttım
sonra kapak değiştirdim vtec açtım
yakında sıralıya da çeviricem sistemi
belki nos sc bişeyler bağlar söke debilirim belli olmaz
bu kadar
ERKUT abiden alıntıdır.
boosted_pug
10-05-2010, 23:32
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=51119 inceleyebilirsin kardeşim son detayları yazmadım ama luzumlular burada msya da p28 bi çok seçenek mevcut ex için uğraşmaya değermi dersen bence fazlasıyla değer alınan sonuca göre tartışılır başka kafana takıan bişey olursa sorman yeterli
mengü benzin pompasının belki kısmını anlayamadım açıkalr mısın
eski karbüratörlülerde benzin otomatiği oluyo yada basıncı düşük benzin pompası hondayı bilemediğim için belki yazdım sen daha detaylı bilirsin deposunda 3 civarı basabilen bi pompası warsa ve faalse gerek yok
eski karbüratörlülerde benzin otomatiği oluyo yada basıncı düşük benzin pompası hondayı bilemediğim için belki yazdım sen daha detaylı bilirsin deposunda 3 civarı basabilen bi pompası warsa ve faalse gerek yok
karbüratörlü sistemde çalışan deposunda pompa olan honda versiyonlarında bile yakıt basıncı 1.3 1.5 bar arasıdır tabi eski modeller yetersiz kalıyo enjeksiyon doyurmak için malesef
exlerde benzin ototmatiğini sökmeden manifold oturmuyo çok yakınlar basınç yine çok düşük ölçme gereği duymadım ama elimle tıkadım yakıt gelmedi o derece düşük herketi egzantirikten aldığı için üst devirlerde biraz artıyodur ama yine de düşük
ben 3 barlık şirin boyutlu bosch pompa kullandım süper oldu
boosted_pug
11-05-2010, 06:24
anladım aynen kastettiğim oydu zaten belki pompa wardır die düşünüyodum oda gerekliymiş
yardımlar ıcın herkeze tesekkurler....
skullcrusher
01-06-2010, 22:15
arkadaşım ihtiyacın olan malzemenin çoğu burda. http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=52902
fsunnetci
02-06-2010, 08:56
Bence hiç gereği yok hiç bir şey orjinali gibi olmuyor :(