Orijinalini görmek için tıklayınız : ctr typer vs kft typer
http://www.streetfire.net/video/typer-vs-typer_2009668.htm
kft - egzantrik,kpro,filtre,egsoz
ctr - kpro,filtre,egsoz
maşallah 2 aracada.. cam car ctr.. :)
maşallah ctr güzel yürüyor ciğerli :D
Cimmeria
10-05-2010, 09:52
orçun yine koşmuş ctr :) bence zam yap :D
ctr nin içinde piston fln unutmadılar deilmi :D:D mşllh. çok iyi gidiyor herzamanki gibi
kft egzantirik ile böle gidiyorsa gitsin paşaogluna hem timing hem ayar yaptırsın
Maşallah, Güzel Denemeler Olmuş.
Ama KFT'ye Bi Baktırmaları Lazım Bencede.
ctr nin içinde piston fln unutmadılar deilmi :D:D mşllh. çok iyi gidiyor herzamanki gibi
kft egzantirik ile böle gidiyorsa gitsin paşaogluna hem timing hem ayar yaptırsın
kft typerda sahıbının bana soyledıgı toda conta crower stage 2 egzantrıkler beyın shortram bır fılıtre hks catback var.
yavru senin egzantirkli halinide biliyoruss..bununla bi alakası yok:)
kft de headers ne var hicbiryerde yazılmamıs yada var dimi ?
masallah araclara..
yavru senin egzantirkli halinide biliyoruss..bununla bi alakası yok:)
bendekı egzantrıkler ıle bu egzantıklerın alakası yok ama k20 ıcın uretılmıs en ıyı egzantrıktı bendekıler fark ondan olabılır.
orcunun arabası ii gidiyo cidden ayrıca hiçte R yok herkesle basıyosun:)kazasız belasız..
kft de headers ne var hicbiryerde yazılmamıs yada var dimi ?
masallah araclara..
dc headers var
orcunun arabası ii gidiyo cidden ayrıca hiçte R yok herkesle basıyosun:)kazasız belasız..
avans verırsen bana senınlede denerım :)
Masallah CTR Yhe Cok GUzel Gıdıyor :)
bendekı egzantrıkler ıle bu egzantıklerın alakası yok ama k20 ıcın uretılmıs en ıyı egzantrıktı bendekıler fark ondan olabılır.
IPS k2 icin miniks ler forum ekzantrigi diyor ama zamanında karısık bir durum :D
maşallah guzel gidiyor arac ist da olsan denerdin bol bol type r lar ile ..
avans verırsen bana senınlede denerım :)
biz bize video olmadan deneriz:)ya siz kft le nezaman bastınız orcun ben kac defa rica ettim her seferinde baska bi zaman demişti:beuj:merak ediyodum sonucu video ii oldu..
IPS k2 icin miniks ler forum ekzantrigi diyor ama zamanında karısık bir durum :D
maşallah guzel gidiyor arac ist da olsan denerdin bol bol type r lar ile ..
vallaha mınıkler dıyorsa bır bıldıklerı vardır.
ben yaptıgım zaman onun muadılı toda a3 ler vardı belkı onun ıcın demıs olabılırler bızımde elımızde ips k2 oldugu ıcın dj kaan sag olsun cok yardımcı oldu bunları aldık ben cok memnundum egzantrıklerden bır pıstonum olsaydı cok daha ıyı olurdu heralde
vallaha mınıkler dıyorsa bır bıldıklerı vardır.
ben yaptıgım zaman onun muadılı toda a3 ler vardı belkı onun ıcın demıs olabılırler bızımde elımızde ips k2 oldugu ıcın dj kaan sag olsun cok yardımcı oldu bunları aldık ben cok memnundum egzantrıklerden bır pıstonum olsaydı cok daha ıyı olurdu heralde
senin aracın gidiside belliydi demekki iyi ekzantrik daha iyiside vardır diyelim ..
daha iyisi nasıl birseyse artık :D
vayy vayy vayy orcun ne yaptın lan :D
kazasız belasız bu araba satılırmı lan bak soluorum sana bı daha kafanı vuracak duvar arıcan :D
Onur typer
10-05-2010, 12:00
masallaaaaahhhh boyle gıden arac satılırmı orcun :D
emrah type-r
10-05-2010, 12:03
masallah ...
maşallah.ctr ii yürürmüş.diğer araçta bir ayarsızlık varmıdır acaba.
iki aracada maşallah...
KFT de birşeyler doğru gitmemiş anlaşılan...
aynen ferro ne olursa olsun R yok orçunu bu cesareti için taktir ediyorum :icon_tup:
müdür M3 var denermisin.. ??
-çağır gelsin :)
PPR engineering
11-05-2010, 12:07
orcun maşALLAH ı var..ciddi yürüyo aracın..