Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bi videoda benden 30-230

deniz_serdar
10-05-2010, 19:04
cmLU62YxcaE

PPR engineering
10-05-2010, 20:01
maşALLAH gayet hızlı araç ALLAH kaza bele vermesin.specleri nelerdir??

kurtbil
10-05-2010, 20:03
masallah cok guzel,neler var arabada

deniz_serdar
10-05-2010, 20:03
136 hp 186 nm tork stock :D ecotec gsi

deniz_serdar
10-05-2010, 20:04
hem çekip hem gitmek zor oluyor

PPR engineering
10-05-2010, 20:06
136 hp 186 nm tork stock :D ecotec gsi

bu araba sfi gsi filan tanımaz 11.86 60-160 zamanın benim araba 150 hp liklerden chip filtre egsozla 11.40 60-160..valla ilk defa böle bi eco tec gördüm çok hızlı...hemen bu akşam deniyelim:D

deniz_serdar
10-05-2010, 20:08
ne çip var ne egsoz ne filitre yürüyen komple stock koni yay amortisör var sadece

PPR engineering
10-05-2010, 20:21
ilginç cidden ep3 typer bile 12.30 saniye..stock tabikide..

Eray Yümsel
10-05-2010, 20:25
ilginç cidden ep3 typer bile 12.30 saniye..

hafif bayır aşşa salla typer ı 10 saniye bile çıkartır :D anladın sen :hehe:

deniz_serdar
10-05-2010, 20:48
bu araba sfi gsi filan tanımaz 11.86 60-160 zamanın benim araba 150 hp liklerden chip filtre egsozla 11.40 60-160..valla ilk defa böle bi eco tec gördüm çok hızlı...hemen bu akşam deniyelim:D

ne taraftasın sen

PPR engineering
10-05-2010, 20:57
ne taraftasın sen

erenköy..tren istasyonu...şimdi su dakika deseniz şimdi çıkarım...

deniz_serdar
10-05-2010, 21:08
erenköy..tren istasyonu...şimdi su dakika deseniz şimdi çıkarım...

msn atsana p.m.

slowmotion
10-05-2010, 21:14
video bekleriz:)

yaşar
11-05-2010, 08:22

Ben anladım abi sağol alacagımı aldım :)

Deneyelimmi rampa aşağıı :) :D

UĞUR_GSI
11-05-2010, 10:00
maşallah güzel gidiyor denedinizmi kaanla sonuç ?

PPR engineering
11-05-2010, 11:08
yok denemiycez konuştuk arkadaş öle işlerde gözü yok deneme meraklısı değil bizim gibi ölesine zevkine kendi için yapıyo arabasını..ama kadranı aşırı yanlış..2 120 de bitiyo chipte yok +..fn2 le bi denemem olucak uğur onun videosunu koyucam ama..

PPR engineering
11-05-2010, 11:29
Ben anladım abi sağol alacagımı aldım :)

Deneyelimmi rampa aşağıı :) :D

rampa değil diyo arkadaş abi sadece kadranı hatalı baya..

Chatin
11-05-2010, 13:02
kadranda hata varsa tech1 le kalibre edebilirsin deniz.

alper1001
11-05-2010, 14:22
100-200 17sn, evoyla yürüsün dicem, yine alakası yok diyeceksiniz, type-r a kalın gelir bu, kadran üzerinden yapılsa yarışlar demekki astralar tarih yazacak

PPR engineering
11-05-2010, 14:25
100-200 17sn, evoyla yürüsün dicem, yine alakası yok diyeceksiniz, type-r a kalın gelir bu, kadran üzerinden yapılsa yarışlar demekki astralar tarih yazacak

kardeşim yinemi sen :Dbenim kadrana laf sölüyosan onada yorum yapmıştın 60 160 ben fn2 stockun dan 2 3 boy daha ii gidiyorum ..o zamanda sölemiştim deniyelim diye:)senle..biraz benide iğneledin sanırım burda:)ama bu aracın kadranı yanlış yani 2 120de bitiyo kısada var üstelik...

dragstar
11-05-2010, 14:35
murat abi bahsetmiştir benden bi son ayarlarım bitsin deneriz :D

PPR engineering
11-05-2010, 14:44
murat abi bahsetmiştir benden bi son ayarlarım bitsin deneriz :D

söledi söledi ayarınızı tamamlayın bekleliyorum:D:D

VeNoM_35
11-05-2010, 16:09
kadran yanlış boşuna tartışmayın.

chiefkadir
11-05-2010, 19:41
kadran yanlıs diyenlere +1 gsi a sonradan kadran takıldığı zaman genelde ayarı kaçar.

deniz_serdar
11-05-2010, 20:19
kadranda hata varsa tech1 le kalibre edebilirsin deniz.

kadran abs den okumuyor bende

sovalye
11-05-2010, 22:30
arabaya sen farkına varmadan turbo felan koymuş olmasınlar :)
Maşallah..

alper1001
12-05-2010, 00:03
kardeşim yinemi sen :Dbenim kadrana laf sölüyosan onada yorum yapmıştın 60 160 ben fn2 stockun dan 2 3 boy daha ii gidiyorum ..o zamanda sölemiştim deniyelim diye:)senle..biraz benide iğneledin sanırım burda:)ama bu aracın kadranı yanlış yani 2 120de bitiyo kısada var üstelik...

yok estağfurullah, benim o zamanki yorumlarımda senin aracın type-rdan iyi yürüyeceğiydi, 2-3boy attığını söylüyosunki, buda kadrandaki ivmelenmenin gerçek olduğunu gösterir, ben astra gsi ı tanımıyorum açıkcası, demekki düzgün map vs. işlemlerle çok iyi noktalara gelebiliyor, çünkü normal koşullarda aynı işlemler yapılmış ve zengin giden type-r la gsi ın yürümesi imkansız, ben daha önce yazdıklarımında arkasındayım, aracın kadrana göre 60-160da 1.5sn ye yakın fn2 ve ep3ten hızlı, bunu reeldede sen tecrübe etmişsin, bana başlarda abartılı bir hızlanma gibi gelmişti ama demekki astra gsi benim düşündüğümden çok daha başarılı

TLG
12-05-2010, 01:13
maşallah... ;)

Dookan
12-05-2010, 07:28

hahahahahahahahahahahahahahahahashahahahahah

can_ank
12-05-2010, 08:17
kadran yanlıs diyenlere +1 gsi a sonradan kadran takıldığı zaman genelde ayarı kaçar.

gene mi RS aldın abi, hadi deniyelim :)

PPR engineering
12-05-2010, 12:44
yok estağfurullah, benim o zamanki yorumlarımda senin aracın type-rdan iyi yürüyeceğiydi, 2-3boy attığını söylüyosunki, buda kadrandaki ivmelenmenin gerçek olduğunu gösterir, ben astra gsi ı tanımıyorum açıkcası, demekki düzgün map vs. işlemlerle çok iyi noktalara gelebiliyor, çünkü normal koşullarda aynı işlemler yapılmış ve zengin giden type-r la gsi ın yürümesi imkansız, ben daha önce yazdıklarımında arkasındayım, aracın kadrana göre 60-160da 1.5sn ye yakın fn2 ve ep3ten hızlı, bunu reeldede sen tecrübe etmişsin, bana başlarda abartılı bir hızlanma gibi gelmişti ama demekki astra gsi benim düşündüğümden çok daha başarılı

bu ama sfi motorlu gsilar için gecerli bakımlı altyapısı olan her araba bu şekilde gider emg emreninde kadir abinin de ve diğer benimde olsun bu speclerde aynı gidiyo değişen bi şey yok tabiki sağlıklı motor olması şart.

TaGo
12-05-2010, 13:37
ilk videoyu izledim, kadrana yorum yapacaktım gerek kalmamış :D

kadir abiiiii
hani c20xe alıodun noldu :D

PPR engineering
12-05-2010, 14:35

kadir abiiiii
hani c20xe alıodun noldu :D

Kadir abi emekliliği yaklaştığı zaman.c20xe yapıp öle bitiricek..:D

KA®ANLIK
12-05-2010, 14:51
Ecotec GSI lar TECH2, artı kalibre zaten olmaz denizin dediği gibi KM Teli var F18 şanzımanlarda, F20 gibi ABS den okumuyor.

Deniz senin KADRAN da iyi çeviriyor he :D

Maşallah ama çok güzel araban ;)

da anlamadığım böyle sanki deneme falan yapılacakmış havasına girilmiş, MSN ler falan, sonra birden geri dönüş olmuş gibi anlaşılıyor mesajlardan :)

PPR engineering
12-05-2010, 17:32
Ecotec GSI lar TECH2, artı kalibre zaten olmaz denizin dediği gibi KM Teli var F18 şanzımanlarda, F20 gibi ABS den okumuyor.

Deniz senin KADRAN da iyi çeviriyor he :D

Maşallah ama çok güzel araban ;)

da anlamadığım böyle sanki deneme falan yapılacakmış havasına girilmiş, MSN ler falan, sonra birden geri dönüş olmuş gibi anlaşılıyor mesajlardan :)

geri dönen yok kardeşim ben her zaman denizede söledim istersen gel senlede deniyelim deniz denemek istemedi..doğaldır çünkü bizim gibi bi hevesi yok onun..ama istersen gel senlede deniyelim fark hiç etmez gecme gecilme komplekside yok bende benim videom yok ama denediğim cok arkadaş var görürlerse yazarlar.sanki bana bi şey iğnelermişin gibi anladım yorumunda..eğer yanlış anladıysam kusura bakma ben sanada özelden deniyelim demiştin mesaj geri dönmemiştin..belkide mesaj kutun doluydu bilemem.

edit:sabaha karşı 5 te arayın yine role gelirim..:)

dragstar
12-05-2010, 19:40
11 sn filan gözüküyor ya çok ciğerli ki bence kadran bayağı hatalı

PPR engineering
12-05-2010, 20:04
hatalı post iki kre yazdım yanlışlıkla..

PPR engineering
12-05-2010, 20:05
11 sn filan gözüküyor ya çok ciğerli ki bence kadran bayağı hatalı

kadran hatali kardeşim 2 de 120 zaten burdan direk anlıyabiliriz gsi dan anlıyan butun her kez yazdı.ama arkadaşın arabası temiz ve bakımlı..

deniz_serdar
12-05-2010, 20:28
bakces :D bakalım cam car varmı

PPR engineering
12-05-2010, 20:35
valla denizcim kadran koymayla oluyo kardeşim biz burda inekmiyiz anlımızın akıyla cıktık düz yola sıktık 11.40 saniyede 60-160 tamamladık 136 hp lik aracın var stock diyosun kardeşim 11.84 saniye afedersin ama taşşakmı geciyosun bizimle kadranın hatalı diyo herkez 2.vitesin 120de bitiyo iiyice mal yerine koydun bizi hala bakıcaz diyosun neyi bakıcaksın cıkalım otobana şimdi bakalım cam car da bul.bu nasıl bi dünya ya kimse birbirini cekemiyo karanlık nickli arkadaş yazmış sanki ben kaçtım gibi sana 10 kere söledim deniyelim diye denemem dedin.ALLAH hınızı severseniz bu ne ya..yazıktır.

deniz_serdar
12-05-2010, 20:38
valla denizcim kadran koymayla oluyo kardeşim biz burda inekmiyiz anlımızın akıyla cıktık düz yola sıktık 11.40 saniyede 60-160 tamamladık 136 hp lik aracın var stock diyosun kardeşim 11.84 saniye afedersin ama taşşakmı geciyosun bizimle kadranın hatalı diyo herkez 2.vitesin 120de bitiyo iiyice mal yerine koydun bizi hala bakıcaz diyosun neyi bakıcaksın cıkalım otobana şimdi bakalım cam car da bul.bu nasıl bi dünya ya kimse birbirini cekemiyo karanlık nickli arkadaş yazmış sanki ben kaçtım gibi sana 10 kere söledim deniyelim diye denemem dedin.ALLAH hınızı severseniz bu ne ya..yazıktır.

ARIYORUM SENİ açsana

deniz_serdar
12-05-2010, 20:40
caps lock açık kalmış

PPR engineering
12-05-2010, 20:41
ARIYORUM SENİ açsana

telefonum içerde kalmış actım senle konuşuyorum

alper1001
12-05-2010, 23:20
ben cam car olurum, 5-6boy önünüzden sıkarsam , muhtemelen 160-170te geçersiniz , yüksek hızdada, çok fazla uzayabileceğinizi sanmıyorum, tabi , ist. içi perşembe veya cuma olursa bu aktivite, bide cameraman verirseniz , yaparız bişeyler

PPR engineering
12-05-2010, 23:30
arkadaşlar denemeyi yaptık geldik..bildiğiniz gibi kadranı yanlış bana 40 selise yakınsın demiştim Denize.deneme 3 vites 100 de bastık geciyorum arkadaşlar..ama kaç boy geçtiğimi yazmıycam..buraya.Deniz gercekten cok efendi bilgili bir arkadaş konuştuk muhabbet ettik.döndük..

PPR engineering
12-05-2010, 23:31
ben cam car olurum, 5-6boy önünüzden sıkarsam , muhtemelen 160-170te geçersiniz , yüksek hızdada, çok fazla uzayabileceğinizi sanmıyorum, tabi , ist. içi perşembe veya cuma olursa bu aktivite, bide cameraman verirseniz , yaparız bişeyler

cam car a gerek kalmadı..denedik geldik kardeşim.ilgin alakandan dolayı teşekkür ederim...

deniz_serdar
12-05-2010, 23:32
arkadaşlar denemeyi yaptık geldik..bildiğiniz gibi kadranı yanlış bana 40 selise yakınsın demiştim Denize.deneme 3 vites 100 de bastık geciyorum arkadaşlar..ama kaç boy geçtiğimi yazmıycam..buraya.Deniz gercekten cok efendi bilgili bir arkadaş konuştuk muhabbet ettik.döndük..
bir tır dorsesi 13.60 metreyse 5 tır dorsesi kaç metredir

chiefkadir
12-05-2010, 23:35
gene mi RS aldın abi, hadi deniyelim :)O şimdilerde katalitiği bile üstünde taze gelin gibi :D Kızlığını Krc vtec bozdu daada zihtirmem kimseye :D Sıkı koşulara hazırlanıyo 10güne deneriz combom ;)

kadir abiiiii
hani c20xe alıodun noldu :DTago bi gsi alıyodum bu denk geldi,kısmet alıcam ama bi xe ;)

PPR engineering
12-05-2010, 23:35
bir tır dorsesi 13.60 metreyse 5 tır dorsesi kaç metredir

ne gereği var tır mır denedik muhabbet etik geldik:)bilgi verme acısından yazdım

VeNoM_35
12-05-2010, 23:47
standart ecoteci çipli sfi'ın çok farkla geçmesi normal. tam tersi olması gerekiyor:) ben de kadran çekmeye çalışıyım merak ettim süremi.

PPR engineering
12-05-2010, 23:53
standart ecoteci çipli sfi'ın çok farkla geçmesi normal. tam tersi olması gerekiyor:) ben de kadran çekmeye çalışıyım merak ettim süremi.

deneme aslında manasız tabi ama ben 60-160 11.40 denizinki 11.84 idi olay zaten ordan cıktı benim kadranın lastik ebatım yolun düzlüğü zamanım buydu dedim nasıl olur filan..öle bi denedik..tabi kadranınızı cekin koyun zevkli oluyo kadran videosu izlemek ben bayılıyorum şahsen...

can_ank
13-05-2010, 08:24
O şimdilerde katalitiği bile üstünde taze gelin gibi :D Kızlığını Krc vtec bozdu daada zihtirmem kimseye :D Sıkı koşulara hazırlanıyo 10güne deneriz combom ;)

Tüh gelini kaptırdık desene :) neyse 10 gune sen egzantrik vs. girersin, gene uğraşılmaz senle vazgectim :))))

TaGo
13-05-2010, 09:48

boşver kadran videosunu gel biz aramızda deneyelim ;)

minimal_freak
13-05-2010, 10:03
O şimdilerde katalitiği bile üstünde taze gelin gibi :D Kızlığını Krc vtec bozdu daada zihtirmem kimseye :D Sıkı koşulara hazırlanıyo 10güne deneriz combom ;)
Tago bi gsi alıyodum bu denk geldi,kısmet alıcam ama bi xe ;)
şeref abi duramadı yerinde yine di mi :) hemen sıkalı dedi, hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin, denk gelirsek denemek/eğlenmek amaçlı sıkarız bir gün belki ;)

KA®ANLIK
13-05-2010, 10:06
yok denemiycez konuştuk arkadaş öle işlerde gözü yok deneme meraklısı değil bizim gibi ölesine zevkine kendi için yapıyo arabasını..ama kadranı aşırı yanlış..2 120 de bitiyo chipte yok +..fn2 le bi denemem olucak uğur onun videosunu koyucam ama..

Deniz senin KADRAN da iyi çeviriyor he

Maşallah ama çok güzel araban

geri dönen yok kardeşim ben her zaman denizede söledim istersen gel senlede deniyelim deniz denemek istemedi..doğaldır çünkü bizim gibi bi hevesi yok onun..ama istersen gel senlede deniyelim fark hiç etmez gecme gecilme komplekside yok bende benim videom yok ama denediğim cok arkadaş var görürlerse yazarlar.sanki bana bi şey iğnelermişin gibi anladım yorumunda..eğer yanlış anladıysam kusura bakma ben sanada özelden deniyelim demiştin mesaj geri dönmemiştin..belkide mesaj kutun doluydu bilemem.

edit:sabaha karşı 5 te arayın yine role gelirim..:)

karanlık nickli arkadaş yazmış sanki ben kaçtım gibi sana 10 kere söledim deniyelim diye denemem dedin.ALLAH hınızı severseniz bu ne ya..yazıktır.

arkadaşım, tahmin ettiğin gibi YANLIŞ ANLAMIŞSIN.
nedir bu atar gider hemen? bu ne tezcanlılık ?
en ufak birşeyde yok efendim ben öyle yapmadım yok ben böyle yapmadım,

zaten SEN yazmışsın DENİZ İSTEMEDİ öyle taraflarda bezi yok falan diye. bende onun üstüne "DENİZİ TANIDIĞIM İÇİN" ona takılmak amacıyla yazdım...

ne hemen hiddet ne bu celal. sen zaten belirtmişsin DENİZ İSTEMEDİ diye, o istemediği halde ben niye sana *** atıyım. neden atıyım zaten banane.

biraz sakin olun biraz mantıklı olun ya, HEMEN ATAR GİDER MODuna girmeyin.

artı bana deneyelimmi diye falan da mesajın gelmedi, kaldı ki başka bir konuda da konuştuk , GSI lar olarak çıkacağımız zaman haber verelim deneriz diye. ben öyle her akşam rolling e çıkan biri değilim... arabam 3 senedir bende toplasan 15 kere çıkmışımdır veya çıkmamışımdır.

yine de HEYECANLI Mizacına veriyorum.
az çok beni de tanı; ben tanımadığım kişilere kolay kolay ithamda bulunmam veya espri yapmam ;)

forumda yazılanlardan dolayı yanılabilirsin, beni yanlış anlayabilirsin veya ben de yanlış anlaşılabilecek şekilde yazabilirim, sonuça yüzyüze konuşmuyorsun, kestiremezsin... bu nedenle biraz daha SAKİN davranmakta yarar var...

deniz konu pij oldu kusura bakma,
araban X20XEV için dyno gününde gördüğümüz üzere de çok çok başarılı ;)

PPR engineering
13-05-2010, 10:13
arkadaşım, tahmin ettiğin gibi YANLIŞ ANLAMIŞSIN.
nedir bu atar gider hemen? bu ne tezcanlılık ?
en ufak birşeyde yok efendim ben öyle yapmadım yok ben böyle yapmadım,

zaten SEN yazmışsın DENİZ İSTEMEDİ öyle taraflarda bezi yok falan diye. bende onun üstüne "DENİZİ TANIDIĞIM İÇİN" ona takılmak amacıyla yazdım...

ne hemen hiddet ne bu celal. sen zaten belirtmişsin DENİZ İSTEMEDİ diye, o istemediği halde ben niye sana *** atıyım. neden atıyım zaten banane.

biraz sakin olun biraz mantıklı olun ya, HEMEN ATAR GİDER MODuna girmeyin.

artı bana deneyelimmi diye falan da mesajın gelmedi, kaldı ki başka bir konuda da konuştuk , GSI lar olarak çıkacağımız zaman haber verelim deneriz diye. ben öyle her akşam rolling e çıkan biri değilim... arabam 3 senedir bende toplasan 15 kere çıkmışımdır veya çıkmamışımdır.

yine de HEYECANLI Mizacına veriyorum.
az çok beni de tanı; ben tanımadığım kişilere kolay kolay ithamda bulunmam veya espri yapmam ;)

forumda yazılanlardan dolayı yanılabilirsin, beni yanlış anlayabilirsin veya ben de yanlış anlaşılabilecek şekilde yazabilirim, sonuça yüzyüze konuşmuyorsun, kestiremezsin... bu nedenle biraz daha SAKİN davranmakta yarar var...

deniz konu pij oldu kusura bakma,
araban X20XEV için dyno gününde gördüğümüz üzere de çok çok başarılı ;)

Demekki yanlış anladım.gayet açıklayıcı yazmışın.yanlış anladım ben o zaman.biliyorum rolle fazla cıkmadığını duydum çok nadir olduğunuda duydum.ALLAH arabanda sıkıntı yüzü göstermesin.