Orijinalini görmek için tıklayınız : E30 Turbo gt28 0.5bar vs Stock 335i
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:25
hazır muştudan eke yi gasp etmişken boş durmiyim dedim :D
tamamiyle dosthane bir şekilde olgar (ceaser) arkadaşımıza saplamış bulunmaktayım ve bu mutlu videoyu sizinle paylaşmadan yapamayacağım. iyi seyirler :hehe:
ne mutlu ki bize eke de bir typer kadar gidiyo:soru: :heyoo:
http://www.streetfire.net/video/stock-335i-vs-e30-turbo_2010159.htm
http://www.streetfire.net/video/stock-335i-vs-e30-turbo_2010159.htm
http://www.streetfire.net/video/stock-335i-vs-e30-turbo-2_2010160.htm
http://www.streetfire.net/video/stock-335i-vs-e30-turbo-2_2010160.htm
http://www.streetfire.net/video/boy-boyy_2010161.htm
http://www.streetfire.net/video/boy-boyy_2010161.htm
Mustafa Birsesli
12-05-2010, 22:26
hanı olm nerede video
hauhauhua olum şu videodan sonra kesinlikle boşa uğraştığımızı anladım ali bi tayyar ne uğraşıp duruyosun dedim kendi kendime :D :D
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:28
hanı olm nerede video
ohooo yeni moda bu bilmiyonmu videolar aktif olmadan 2 saat önce konuyu açıp geyik yapıyoz :hehe:
olum çok hızlı gitmişler göremiyon videoda :hehe:
Mustafa Birsesli
12-05-2010, 22:30
mustu adını tayyar olarak deiştirsen olmamı :9
adi eray ağır gelmiş arabama :D :D ben kullansaydım çok farklı olurdu :hehe:
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:32
:hehe: auhuadhuashda 0.5barda bukadar anca typer kadar gidiyo :hehe:
Eray'ın müthiş itiş gücü ile araba +50hp alıyor geçiyor :D
Eray nos gibi adamsın valla :hahaha:
Low-Rider
12-05-2010, 22:33
bi insan e30a bu kadar yakışabilir ya
sibob lastiklerim mantara bağlamış ağa ondan böle ağır kaldık :D
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:35
ahahahah eyw kankalar drift videolarıda var da koyarsam muştu kalp krizi geçirir :hehe:
ahahahah eyw kankalar drift videolarıda var da koyarsam muştu kalp krizi geçirir :hehe:
hauhau adi topaç :D
Mustafa Birsesli
12-05-2010, 22:42
olm bana yolladıgın videoyu koysana mustudan mı çekiniyosun ayıp ya
M///maniac
12-05-2010, 22:43
eke ayarsızmı yaw
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:45
eke ayarsızmı yaw
yok 0.5 barda bukadar gidiyo :D 280hp falandır e sonuçta 335i de 306hp aağar biraz ama öyle bi motor yapmıski adamlar o farkı hissetirmiyo
M///maniac
12-05-2010, 22:46
hmm peki neden 0.5:D
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:46
evt muştu neden 0.5 bar :hehe:
valla kop42 onurdan bu yüzden tırstığım için gitmedim konyaya :hehe:
Mustafa Birsesli
12-05-2010, 22:47
sana 1 bar da verse araba 2 parca gelir geriye :)
Eray abi tamam düz gidio da, yan gidio mu ona bakalım. :D
Dimi muştu abi. :hehe:
valla kop42 onurdan bu yüzden tırstığım için gitmedim konyaya :hehe:
kanka tutunamıyorum öle bı sorunum var şanslısın :hahaha::hahaha::hahaha:
dragstar
12-05-2010, 22:49
yok 0.5 barda bukadar gidiyo :D 280hp falandır e sonuçta 335i de 306hp aağar biraz ama öyle bi motor yapmıski adamlar o farkı hissetirmiyo
yanlız aklıma bşy takıldı typerla kafa kafayamı gidiyor 0.5 barda
0,5 te kalmayacak ama şuanda fazla ilgilenemeyeceğim eke ile
ama önce muayenesiydi frenleriydi vs vs işlerini halledip sonra kurcalarız biraz acelem yok :icon_tup:
yanlız aklıma bşy takıldı typerla kafa kafayamı gidiyor 0.5 barda
n/a tayyarlar 335 geçiyomuşyaa :D
la sen mıgros el arabasını gec yeter ne typerı ne 335 ı ? ne dıon hemserım sen
filtrelileri e46 m3 e tutunuyormuş öyle diyorlar :hehe:
dragstar
12-05-2010, 22:51
n/a yüklü typer desene abi nevrim döndü:D
ya şakası bir yana araba baya zengin yürüyor ne kadar farkeder yada farkedermi bilmiyorum
basınç açmak için enjektör gerekiyor 0,9 den sonra üstlerde cortluyor maalesef
ama basıncı biraz bile kurcalasak çook farkediyor sankim vitek açıyor :hehe:
n/a yüklü typer desene abi nevrim döndü:D
ya senin aklın kesiyomu n/a yüklü tayyar yani Türkiye şartlarında 335 geçsin gülüm :D
şimdi ortalığı kızıştıracak bişi demiyimde ortalık karışmasın :D
M///maniac
12-05-2010, 22:57
enjektör lazımsa satak:D
neyse ben kaçar size iyi muhabbetler :D şefim kadirim gelmiş tayyar konusunu o aydınlatır bize :D
arabamız yavaş arkadaşş :D
Eray Yümsel
12-05-2010, 22:58
saat 00.00 tolga cuma ya girdik mubarek güne :D
kardişşiiiimm :D yaz bakalım pm den :D
M///maniac
12-05-2010, 22:59
daha persembeye girdik cumaya deil yaw uçma:D
Eray Yümsel
12-05-2010, 23:00
daha persembeye girdik cumaya deil yaw uçma:D
pardon :hehe: kafa gitti ya :D haber bekliyom hala :D
M///maniac
12-05-2010, 23:01
ne haberi enjleeri nasıl sökcegimi söle söküp yollıcam
Eray Yümsel
12-05-2010, 23:01
ne haberi enjleeri nasıl sökcegimi söle söküp yollıcam
sen msn e gel formülü veriyorum :hehe:
Eray Yümsel
12-05-2010, 23:07
yok be nosmu ? :D nos ne ararla bazarda :hehe:
PPR engineering
12-05-2010, 23:46
ALLAH senin cezanı vermesin surat ifadesine bak puhahahaha sana gecen diyodum iştebu:D:D:D
PPR engineering
12-05-2010, 23:55
eke su an baya kısık bildiğim kadarıyla sorunları vardı boost la vesgate le ilgili..devam ediyomu...
yok be nosmu ? :D nos ne ararla bazarda :hehe:
eke bu nerden ne cıkıcagı bellı olmaz :D ama yuruyor makına :D
BudaCris
13-05-2010, 00:40
:hehe: muştu bıyık bırakmış. Eke yi satıp tayyar alacak belli hal tavır onu gösteriyor.
maşallah eke ye 0.5 barda bile affetmiyor ...
hauhau sağolasın gülüm arabayı bitirde bi deneyelim :D
eke nin bu ara baya bi fırın ekmek yimesi lazım formdan düştü :D
SekoLive
13-05-2010, 07:13
abi çok iyi yürümüş :D
turbo&quattro
13-05-2010, 07:35
Oha Mustu hala boyamadinmi o camurlugu :D
e30 + ekeray kombinasyonu harika olmuş . Tam yaralı stayla spec :)
Eray yöri git lan işine gelen videoları koydun 10 tane video vardı 3 tane koymuşun:D. Al sana en sağlıklısı 2. vitesde yürümeye başladığımız video.
335 2 kişiyken EKE 1 kişiyken ve 3. vitesde kalktığımızda anca kafa kafaya gidiyoruz geçtiklerinde benden önce bastın sen:D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=396479061892&saved
http://www.youtube.com/watch?v=UqzTsG7PM4Y
UqzTsG7PM4Y
Dipnot: 335 geçen kpro type-r lar nerdeyse birde onlarla deneyelim nasıl geçiyorlarmış çok merak ettim. EKE kprolu typerdan 0,5 bardayken daha iyi yürüyor.
Eray yöri git lan işine gelen videoları koydun 10 tane video vardı 3 tane koymuşun:D. Al sana en sağlıklısı 2. vitesde yürümeye başladığımız video.
335 2 kişiyken EKE 1 kişiyken ve 3. vitesde kalktığımızda anca kafa kafaya gidiyoruz geçtiklerinde benden önce bastın sen:D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=396479061892&saved
http://www.youtube.com/watch?v=UqzTsG7PM4Y
UqzTsG7PM4Y
Dipnot: 335 geçen kpro type-r lar nerdeyse birde onlarla deneyelim nasıl geçiyorlarmış çok merak ettim. EKE kprolu typerdan 0,5 bardayken daha iyi yürüyor.
Bu video feyk fotomontaj hatta bide burada erayın filtre ıslaktı headersıda takılı deildi ondan :D :D :D
Bu video feyk fotomontaj hatta bide burada erayın filtre ıslaktı headersıda takılı deildi ondan :D :D :D
Hahahah o değilde benim videodaki 5. saniyeye çok dikkatli bakım eray nasılsa hayalleri yıkılmış küçük emrah gibi benim arabaya bakıyor:D
ahuah olgar bu ne birader :D burda eray vites kaçırmış bide basınç kaçırmış 0,3 basıyomuş :D :D
şaka bir yanada teke tek sağlıklı bir denemede şuanki haliyle kafa burun giderler bi üstünlük olmaz yani ;)
ama araba garip bi şekilde eskisi gibi yürümüyor nedeni ise eskidende bu basınçlarda olmama rağmen turbomun ufak olması sanırım şimdiki turbomuz 2876 - 86 AR biraz büyük kaçtığından basınç istiyor 0,5 yetmiyor ;)
ahuah olgar bu ne birader :D burda eray vites kaçırmış bide basınç kaçırmış 0,3 basıyomuş :D :D
şaka bir yanada teke tek sağlıklı bir denemede şuanki haliyle kafa burun giderler bi üstünlük olmaz yani ;)
ama araba garip bi şekilde eskisi gibi yürümüyor nedeni ise eskidende bu basınçlarda olmama rağmen turbomun ufak olması sanırım şimdiki turbomuz 2876 - 86 AR biraz büyük kaçtığından basınç istiyor 0,5 yetmiyor ;)
Muştu kardeşim aracın çok güzel gidiyor ben çok beğendim allah nazarlardan saklasın. Deneyelim senle sağlıklı bi şekilde biz genelde t*şak yaptık hep yani sağlıklı denemeler olmadı. Ama 2. vitesde kalktığımızda ben yarım boy önde olurum 3. vitesde kalktığımızda kafa kafaya oluruz diğe düşünüyorum bende. (Tabii sen hala 0,5 basarsan :) )Ama denemekte fayda var biz o gün çok eğlendik çok güldük.
Hahahah o değilde benim videodaki 5. saniyeye çok dikkatli bakım eray nasılsa hayalleri yıkılmış küçük emrah gibi benim arabaya bakıyor:D
moruk bmw kardeşliği yapmış eray yeni model arabaya kıyamamış :hehe:
ya şaka maka cidden şuanda istanbulda iyi yürüyen bi tayyarla denemek istiyorum :D
nasıl bir arabadır la bu bu kadar yürüyo :D
moruk bmw kardeşliği yapmış eray yeni model arabaya kıyamamış :hehe:
ya şaka maka cidden şuanda istanbulda iyi yürüyen bi tayyarla denemek istiyorum :D
nasıl bir arabadır la bu bu kadar yürüyo :D
Kprolu typerlarla deneyecez işte bende deneyecem. 335i nasıl geçiyorlar bizzat görmek istiyorum bana inandırıcı gelmiyor çünkü.
Muştu kardeşim aracın çok güzel gidiyor ben çok beğendim allah nazarlardan saklasın. Deneyelim senle sağlıklı bi şekilde biz genelde t*şak yaptık hep yani sağlıklı denemeler olmadı. Ama 2. vitesde kalktığımızda ben yarım boy önde olurum 3. vitesde kalktığımızda kafa kafaya oluruz diğe düşünüyorum bende. (Tabii sen hala 0,5 basarsan :) )Ama denemekte fayda var biz o gün çok eğlendik çok güldük.
yaw kanka yanlış anlama o kelimeyi üstünlük olmaz derken videolardan izlediğim kadarı ile dedim sen beni geçsen ne olur ben geçsem ne olur bro sıkıntı yok Allahın izni ile biz bize sürekli deneriz :icon_tup:
cembozbey
13-05-2010, 08:45
kprolu typarla nie kıstas alıysonuz benm m3 286iken , kg 1400 civarındaydı kpro rbc vs vs olanı geciyodum sizinde denemenize gerenk yok.
Muştu nasıl korudum seni gördünmü la :)
maşşallah ekeye..bi ince harp çıkabilir bu konuda gibime geliyo:D honda&bmw:D
maaşallah, ilk videoda erayın ıman gücü baya ışe yaramıs :D
kprolu typarla nie kıstas alıysonuz benm m3 286iken , kg 1400 civarındaydı kpro rbc vs vs olanı geciyodum sizinde denemenize gerenk yok.
yavrım bizimkisi latife hani bir ara modaydı ya m3-m5-335 geçen n/a tayyarlar :D
Muştu nasıl korudum seni gördünmü la :)
kardişimsinnn :cool:
maşşallah ekeye..bi ince harp çıkabilir bu konuda gibime geliyo:D honda&bmw:D
aslında kardeş kavgasına son vermek için açtık bu konuyu biz :D :D
PPR engineering
13-05-2010, 09:01
yaw kanka yanlış anlama o kelimeyi üstünlük olmaz derken videolardan izlediğim kadarı ile dedim sen beni geçsen ne olur ben geçsem ne olur bro sıkıntı yok Allahın izni ile biz bize sürekli deneriz :icon_tup:
kanka hala problem devam ediyomu sorun boost sonradan başlıyo basmaya:Dbaktınızmı nerden sorun diye buyuk ihtimallede vasgate çıkıcak..
Sierra Rs
13-05-2010, 09:14
maşallah eke'ye bu sefer abdest tutmuş :D
ya bizim wg in üstünde ayar için bi iki zımbırtı var ordan basınç açıp kısıyosun onu kurcaladık biraz biz basınç sanırım o yüzden kafasına göre takılıyo ama pek vaktim olmadı ilgilenmek için
Cem abim sağolsun hafta sonu arabayı bırakacam müsait olursa yapar zaten ;)
hani olmasada pek sorun değil açıkçası şu ara araba ile fazla uğraşmak istemiyorum
PPR engineering
13-05-2010, 09:19
ya bizim wg in üstünde ayar için bi iki zımbırtı var ordan basınç açıp kısıyosun onu kurcaladık biraz biz basınç sanırım o yüzden kafasına göre takılıyo ama pek vaktim olmadı ilgilenmek için
hani olmasada pek sorun değil açıkçası şu ara araba ile fazla uğraşmak istemiyorum
maşALLAH maşALLAH.ii gidiyo ses tamamen supra spec yanlız:)
Uraşırım muştuda wastgatin ayar aralığı dışına çok çıkıoruz boost conroler lazım adam gibi
Uraşırım muştuda wastgatin ayar aralığı dışına çok çıkıoruz boost conroler lazım adam gibi
hauahua HDI power style :D
abim ne senden ne ustamdan nede arabamdan yana hiç bir sıkıntım yok şuan halimden memnunum daha giderimiz çok onunda farkındayım eksiklerimiz var onuda biliyorum ;)
ama paramız yok :D :D :D
Kardeşim tabii ki doğru diyosun ben hiç kasmıyorum böyle şeylere sakın yanlış anlama beni maksat muhabbet olsun rollden sonra sohbet olsun. Aracımda yazılım bile yok o derece kasmıyorum:D Ama feci yanlıyor EKE gebzede her gelen başında 5 dk durdu kıskandım hep:D
O değilde ben şunu söylüyorum bu yaz tamamen BMW yazı olacak:D
HPF M3 var.
EKE 30 daha da iyi olacak.
Benim parçalar geliyor allahın izniyle 500 lere dayancaz
Bu yaz resmen bmw p*rno olacak:D Başrolde de Muştu oynayacak:D
moruk en acilinden yazılım şarttt :D
moruk en acilinden yazılım şarttt :D
Intercooler + JB3 2.0 + yağ soğutucu + katout + hava filtreleri geliyor kardeşim:D
oo mis miss bol silindir artı bol hacımm zor olmasa gerek guc almak:)
HPF M3 var.
Hacim var huzur var :)
Yazılımdan sonra eke bu halde kalırsa en aşağı 10 boy, o da eraya rağmen :D
ecz_murat
13-05-2010, 10:14
ıntercooler + jb3 2.0 + yağ soğutucu + katout + hava filtreleri geliyor kardeşim:d
merhabalar.
Bu ayarlardan sora tahmini güçünüz ne olur.
Ayrıca motor ve aktarmalar konusunda problemlerle karşılaşılıyormu?
chiefkadir
13-05-2010, 10:21
Kprolu typerlarla deneyecez işte bende deneyecem. 335i nasıl geçiyorlar bizzat görmek istiyorum bana inandırıcı gelmiyor çünkü.Kprodan az fazlası olan var,bır eksığı vardı onu halledıyorlar yakında denemelere başlar,yazılımsız 3.35 ıle denenir bende merak edıyorum ıst.de nasıl yürüyecek:icon_tup:
Eray Yümsel
13-05-2010, 10:50
HPF M3 var.
adi herif bitek onlarmı var :d
benim e30 var m50turbo
ferro e30m3 e m50turbo yapıyo oda
izmir egetuning dedebeto m20turbo
ruf50 m3turbo var
var oğlu var :hehe:
Eray Yümsel
13-05-2010, 10:58
pardon çok özür dileyerek unuttum EGE TUNİK e30 m3 swap s38(m5) turbo var :D
BMK TypeR
13-05-2010, 11:09
Hangı rbc lı typer gectın 1400kg ken sokuk degıldın ozaman demek 1400kg san merak ettım bızde bıtane sımdı takılıyo rbc 10 15gune bıter ayarı fılan denerız, 335lede senın 286m3 lede
286 m3 coupe 1460kg dıpnot,
Hangı rbc lı typer gectın 1400kg ken sokuk degıldın ozaman demek 1400kg san merak ettım bızde bıtane sımdı takılıyo rbc 10 15gune bıter ayarı fılan denerız, 335lede senın 286m3 lede
15 gün beklersen geçme şansın var olsada hiç kalmayacak aracın son 10 stock günü gelen gelir yürürüz.
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:23
15 gün beklersen geçme şansın var olsada hiç kalmayacak aracın son 10 stock günü gelen gelir yürürüz.
shuahduashduash şimdi ben yazcaktım :hehe:
BMK TypeR
13-05-2010, 11:28
10gune cıkarmaya calısırız, kısmet
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:29
koskoca istanbulda 1 tane 335 geçicek typer yokmu şimdi yada 286lık m3 ?
BMK TypeR
13-05-2010, 11:31
koskoca istanbulda 1 tane 335 geçicek typer yokmu şimdi yada 286lık m3 ?
286 m3 ben cok gectım eray sende ıyı bılıyosun vıdeolarda duruyo artık koymaktan utanıyorum:D:D ben fb ye buhafta rbc takıcaz ayar yaparız 286m3 getırırsın denenerız artık sen kullan ama:D:D
aboouuwwww karışır bu konu
BMK TypeR
13-05-2010, 11:34
http://www.youtube.com/watch?v=fP6w8P3gs3E
denıyıcegınız araba bu grı typer:) gaz kelebegı ve rbc takılcak 228hp dı artık ne cıkarırsa,
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:34
yok m3 ler yürümüyo sıkıntılı diyoruz ya geçilince. tamam vanosu arızalı m3ü geçiliyo hızlı typer. laf yok. da ee kaç tane typer m3 geçiyo :D hani
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:36
http://www.youtube.com/watch?v=fP6w8P3gs3E
denıyıcegınız araba bu grı typer:) gaz kelebegı ve rbc takılcak 228hp dı artık ne cıkarırsa,
hala şu videoyu koyuyosun ya utanmadan :hehe: arkadaki typer bile geçicekti onu nerdeyse utanırım ben koymaya ya :hehe:
BMK TypeR
13-05-2010, 11:39
yok m3 ler yürümüyo sıkıntılı diyoruz ya geçilince. tamam vanosu arızalı m3ü geçiliyo hızlı typer. laf yok. da ee kaç tane typer m3 geçiyo :D hani
benım surduklerım hep gectı eray:) murat abı(46m3) eskı halınden 3boy hızlı onla deneyın rbc yetısmesse, 335 le sarı m3 286nızı 3boy sılerız murat abıden:D:D skn kafa kafaya gıdıyodu:D:D
BMK TypeR
13-05-2010, 11:40
hala şu videoyu koyuyosun ya utanmadan :hehe: arkadaki typer bile geçicekti onu nerdeyse utanırım ben koymaya ya :hehe:
eray bende cok vıdeo var koymak ıstemıyorum, sonucta m3 stok 230 240kadar baş edıyo typer egzantıksız olanları bazıları gecılıyo bazıları gecıyo bunu artık herkez bılıyo tartısmaya gerek yok,
BMK TypeR
13-05-2010, 11:42
murat abının m3 le deneyın eray bıızm typer rbc yetısmesse olmaz mı?
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:43
evt murat abi ile deneyip video koyalım 335 le bakalım sonuç nası olcak :D eke de cam car olur
m3 ile 3.35i denedinizmi hiç ??
BMK TypeR
13-05-2010, 11:45
evt murat abi ile deneyip video koyalım 335 le bakalım sonuç nası olcak :D eke de cam car olur
bu aksam murat abıyı arıyıım ısı yoksa gelsın stok halınızle deneyelım 335le fark gorelım nedır yazılım yapmadan gelın ama:D:D
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:46
bu aksam murat abıyı arıyıım ısı yoksa gelsın stok halınızle deneyelım 335le fark gorelım nedır yazılım yapmadan gelın ama:D:D
niye gelmeyelim adama bak ya :D geliriz sen ara murat abiyi hadi :D
BMK TypeR
13-05-2010, 11:46
eray vıdeoları hazırladım mdt e46 m3, sus plaka e46 m3 cabrıo 06 tar sımdı 34 koz palaka bob 34 sarı:) ızledın ama ıstersen bıdaha ızle,
çok övülen skn nin cabrio m3 geçemediği videolarda var ama unutmuyoruz madem ;)
burada muharrem alınmasın, sadece nedense insanlar hep hatırlamak istediğini hatırlıo.
burada muharrem alınmasın, sadece nedense insanlar hep hatırlamak istediğini hatırlıo.
izmirdede orcun un videolara hep yalan denild. e39m5 ile ve 3.35i ile videoları vardı hep izledik forumda :icon_tup:
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:50
ya bu işler böyle :hehe: ona bakarsak typer ların kocası hulk atmosferik ken de geçildi m3 e he geçtikleri olmuyomuydu oluyodu ama onları saymıyodu neden biliyodu çünkü gerçek m3 ün nekadar gidebilceğini ;) kabullenemeyenler utansın :hehe:
erayım bızde yapsakmı bı e30 :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:53
erayım bızde yapsakmı bı e30 :D
olasılabileybıl :D:D atmosferikçisin sen her türlü doldururuz :D
izmirdede orcun un videolara hep yalan denild. e39m5 ile ve 3.35i ile videoları vardı hep izledik forumda :icon_tup:
Kim yalan dedi??
O konularda ben çok yorum yaptım, kaldıki 335i yide ilk olacak şekilde bu konu içine iten bendim ogün. m5 li konuda video yoktu, sanırım yorum vardı sadece.
Gelelim gene aynı yorumuma; orçunun araba ozaman için gırtlak tabir ediliyordu, en ii giden atmo tayyar deniyordu. 60 dan yürünürse 2 boy öne çıkıordu, 100den denenirse kafa kafaya gidip sonra geçiliordu yanlış hatırlamıorsam...
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:54
m5 geçen atmosferk typer videosu koyda izleyelim be canım çekti :hehe:
Kim yalan dedi??
O konularda ben çok yorum yaptım, kaldıki 335i yide ilk olacak şekilde bu konu içine iten bendim ogün. m5 li konuda video yoktu, sanırım yorum vardı sadece.
Gelelim gene aynı yorumuma; orçunun araba ozaman için gırtlak tabir ediliyordu, en ii giden atmo tayyar deniyordu. 60 dan yürünürse 2 boy öne çıkıordu, 100den denenirse kafa kafaya gidip sonra geçiliordu yanlış hatırlamıorsam...
gırtlak type r da gaz kelebegi - rbc varmıydı?
toda headers devamı 2,5" egsoz o da guzel :icon_tup:
dereceli egzantrik dahil herşey vardı o sırada ;)
olasılabileybıl :D:D atmosferikçisin sen her türlü doldururuz :D
kankam 2 sene sonra dısardan gelırken getırıcem bır tane e30 m3 :) hanım cocuk cumbur cemaat :D :D:D:D:D:D:D
m5 geçen atmosferk typer videosu koyda izleyelim be canım çekti :hehe:
443hp hemde :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=37264
Eray Yümsel
13-05-2010, 11:58
443hp hemde :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=37264
motor fotorafı görüyom ben sadece :hehe: eee
cembozbey
13-05-2010, 11:58
yoo söküktüm ön koltuk ve arka koltugum yoktu oda 60 kg eder bende 1400 yazmısım
1460-60=1400kg eder.
gectigim typarında plaka ncm idi 7-8 boy gecip brakrım minikler dahil ehrkes sahit
idda ediyorum stroker olmadan atmosferik typar atmosferik m3 ü ruyasında gecer:icon_tup:
dereceli egzantrik dahil herşey vardı o sırada ;)
orcun gorunce yazar ben gaz kelebegi oldgundan emin degilim keza rbc de varmıydı hatırlamıyorum :icon_tup:
ama haklısın son donemlerdeki ne hızlı ep3 lerden biri idi ..
BMK TypeR
13-05-2010, 11:59
kardesım m3, typerdan daha ıyıı daha hızlı stok olarak typerlarda yurudu tr de bunu neden kabul etmıyosunuz onu anlamıyorum,
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:00
kardesım m3, typerdan daha ıyıı daha hızlı stok olarak typerlarda yurudu tr de bunu neden kabul etmıyosunuz onu anlamıyorum,
neden m3 stock onu soruyorum ben :D zaten 1500kg lık alet neden stock 3litre diye neden stock kabul ediliyo
motor fotorafı görüyom ben sadece :hehe: eee
M5 motorunun yanında k20 fındık kadar kalıyo:Dama geçti bende gördüm:Dbelkide tek o m5 geçilebilirdi saglıksızdı bilinemez:) (bu konu uzarsa banned olabilir:D)
birde geçmenin kriteri ne??
biri zar zor 260 yapıo, diğeri 285 devirio... kaçla kaç arası geçti sayılıo bu aletler. 100-200 arası deniosa ok tayyar daha ii
http://i40.tinypic.com/2dljggi.jpg
kanka denıyelımmı benım arabayla :D:D:D
BMK TypeR
13-05-2010, 12:03
yoo söküktüm ön koltuk ve arka koltugum yoktu oda 60 kg eder bende 1400 yazmısım
1460-60=1400kg eder.
gectigim typarında plaka ncm idi 7-8 boy gecip brakrım minikler dahil ehrkes sahit
idda ediyorum stroker olmadan atmosferik typar atmosferik m3 ü ruyasında gecer:icon_tup:
bak soyle bısey var ncm ayarı nedır, bılmem senden sonra tolga bılır benım fb 8000donuyodum 26derece avansla ncm gectm ben tolga tanıyosun o soyler bendekı fb dekı ayarı hastaneye gıdıp gelıyodum ızmıte ıyıcene kıstım o halde bıle gecemedı tolga tanıyosun sana soyler:D ben fb takıyorum kardesım rbc yı koltuk sokmıyıcem arabanı getır stok halde deneyelım,
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:03
ya neyse m5 le typer konusunu kapatalım yan yana gelmiycek 2 otomobil m3 neysede m5 ne alaka :D kapatın m5 konusunu
BMK TypeR
13-05-2010, 12:04
http://i40.tinypic.com/2dljggi.jpg
kanka denıyelımmı benım arabayla :D:D:D
floryada gazlıyolardı gecen:D:D
ya neyse m5 le typer konusunu kapatalım yan yana gelmiycek 2 otomobil m3 neysede m5 ne alaka :D kapatın m5 konusunu
yaw bizde biliyoruz m5 i gecemeyecegini ama gecmis işte izmirde bizde onu soyluyoruz :D
floryada gazlıyolardı gecen:D:D
ben kullanıyordumm :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:06
yaw bizde biliyoruz m5 i gecemeyecegini ama gecmis işte izmirde bizde onu soyluyoruz :D
geçmiş işte dimi ee bütün m3 lerde tr deki bir elin 5 parmagını geçmiycek typer lar hariç hepsini geçiyo napcaz şimdi :)
cembozbey
13-05-2010, 12:07
abi musaden varsa bu yorumu imza yabmak istiyorum:)
EMRE-5843
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
EMRE-5843, 325İX, 3rk4n, andas, BMK TypeR, Boost Up, elpadre, fanatik, feRRo, Gokhan43, kolaylı, Kud106, miniks, Ramcho®, RUN, seko, Selman, semehe, tunceR, udqhu
Almanlarla japonlar birkez daha karşı karşıya:)
BMK TypeR
murat abıyı konustum skn ıcın, 286m3de 335de 240kadar skn gecemez dedı, aksam aksılık cıkmassa 286m3lede 335lede deneyelım dıyo, 10gune kadar fb typer rbc gaz kelbegı takılıyo 286m3 le ve 335 deneyelım,
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:08
murat abıyı konustum skn ıcın, 286m3de 240kadar 335de skn gecemez dedı, aksam aksılık cıkmassa 286m3lede 335lede deneyelım dıyo,
hay türkçe hocana :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:09
tamam 335 te geliyo akşam telleşiriz
BMK TypeR
13-05-2010, 12:09
hay türkçe hocana :D
sen anlıyosan sorun yok, aksama arayın benı eray 286m3de gelsın 335de
geçmiş işte dimi ee bütün m3 lerde tr deki bir elin 5 parmagını geçmiycek typer lar hariç hepsini geçiyo napcaz şimdi :)
type r larıda kustururseniz deneyecek arac bulamayacaksınız :icon_tup:
m5 nere type r nere bunu bilmeyen type r sahibi olacagınımı dusunuyorsun keza m3 te ole belli aralıkta gidersin sonra bye bye dersin durum bole yapacak birsey yok.
cembozbey
13-05-2010, 12:10
murat abıyı konustum skn ıcın, 286m3de 240kadar 335de skn gecemez dedı, aksam aksılık cıkmassa 286m3lede 335lede deneyelım dıyo,
seve seve:)
skn eski sahibindeyken konu acmıstım cupralrla typarlala evolarla denerim diye o gun skn yede mesaj attım satılmıs sehir dısına gitmişti deneyemiştim...
arabam haftaya ptesi salı cıkıyo isteyenle istedigi kadar deneylim
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:10
type r larıda kustururseniz deneyecek arac bulamayacaksınız :icon_tup:
m5 nere type r nere bunu bilmeyen type r sahibi olacagınımı dusunuyorsun keza m3 te ole belli aralıkta gidersin sonra bye bye dersin durum bole yapacak birsey yok.
çok duygulandım ağlamak istiyorum aushdusahdusha :D
BMK TypeR
13-05-2010, 12:12
seve seve:)
skn eski sahibindeyken konu acmıstım cupralrla typarlala evolarla denerim diye o gun skn yede mesaj attım satılmıs sehir dısına gitmişti deneyemiştim...
arabam haftaya ptesi salı cıkıyo isteyenle istedigi kadar deneylim
senın benım onun arabası degıl stok 286m3 le ve stok 335le ust kapak ve motor ıcı yapılmamıs typerla denıyıcez, kı zaten ıstanbuldakı eskı 06 tar plaka 34 koz palaka vıdeolarım var:D:D koymaktan sıkıldım
m5cinin derdi yoktu typercı gibi napsamda bi boy daha hızlasam die düşünmüyo(lafım orçun içidegil kardeşim o benim şahıslar üstünden konusmuyoruz:))mpower frower :)
Gitme uzaklara yamacıma gel yavrum. :icon_tup:
cembozbey
13-05-2010, 12:13
senın benım onun arabası degıl stok 286m3 le ve stok 335le ust kapak ve motor ıcı yapılmamıs typerla denıyıcez, kı zaten ıstanbuldakı eskı 06 tar plaka 34 koz palaka vıdeolarım var:D:D koymaktan sıkıldım
ben kendi arabamı bilirm arkadas:D
baskasının arabsı ne durumda bilemem vanos ayarı kacık araba 328e gecilir az cok herkes biliyo ayarları,
ben enson 300 hp cıkardım acık acık sölim geneede denerseniz burdaym
BMK TypeR
13-05-2010, 12:14
ben kendi arabamı bilirm arkadas:D
baskasının arabsı ne durumda bilemem vanos ayarı kacık araba 328e gecilir az cok herkes biliyo ayarları,
ben enson 300 hp cıkardım acık acık sölim geneede denerseniz burdaym
286 m3 nasıl 300hp cıktı:) stok haldemı cıktı? cupra yazmıssın araban cıkınca cupra denerız, arabanı sokmeden gel sokuceksende haber ver,
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:15
286 m3 nasıl 300hp cıktı:) stok haldemı cıktı?
paşa dyno böl 290 falan yapıyo :icon_tup:
valla parca bakınıyorum ufak ufak kpro -ekzantrik -conta filan yaz sonunu bulur ama hani olurda denk gelirse sizin tabirle bozuk m3 o dediginden itina ile yapılır :D
not :240 a kadar.:D
BMK TypeR
13-05-2010, 12:18
paşa dyno böl 290 falan yapıyo :icon_tup:
stokmu degılmı onu sordum:) neyse ben bmw cıyım ama typer hakkını yedırmem tek hondam oldu oda typer boyundan buyuk işler yaptı tr de bunuda kımse ınkar etmesın,
BMK TypeR
13-05-2010, 12:19
valla parca bakınıyorum ufak ufak kpro -ekzantrik -conta filan yaz sonunu bulur ama hani olurda denk gelirse sizin tabirle bozuk m3 o dediginden itina ile yapılır :D
seko ızmıtte toda a3 egznatık var vallajı ep3 olsa duusnmeden alırım +egsoz kasnagı alırım ona benzınle gayet ıyı olur yapıcam tek sey onu almak olurdu,
BMK TypeR
13-05-2010, 12:23
seko ızmıtte toda a3 egznatık var vallahı ep3 olsa duusnmeden alırım +egsoz kasnagı alırım, toda a3 egznatık+ benzınle gayet ıyı olur yapıcam tek sey onu almak olurdu,
m5cinin derdi yoktu typercı gibi napsamda bi boy daha hızlasam die düşünmüyo(lafım orçun içidegil kardeşim o benim şahıslar üstünden konusmuyoruz:))mpower frower :)
frower ne la müdür :hahaha:
seko ızmıtte toda a3 egznatık var vallahı ep3 olsa duusnmeden alırım +egsoz kasnagı alırım, toda a3 egznatık+ benzınle gayet ıyı olur yapıcam tek sey onu almak olurdu,
arıyorum tele bak :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:27
akşama ecz murat ın m3 le deneme olcak 335 le. skn en hızlı zamanında o m3 le kafa kafaya gitti bakalım 335 le m3 nasıl olcak :)
BMK TypeR
13-05-2010, 12:31
arıyorum tele bak :D
0532 671 81 81 ara
Eray telin ne meşgul kardeş ya benim 100-200 videosunu koysana bi foruma.
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:37
Eray telin ne meşgul kardeş ya benim 100-200 videosunu koysana bi foruma.
yoğun adamım :D dur koyim
Eray Yümsel
13-05-2010, 12:42
100-200km stock 335i
yolun sonu viraj oldugu için basmadı daha tırsak arkadaş :D ümraniye altunizade yolu
http://www.streetfire.net/video/stock-335i-100200kmh_2010388.htm
frower ne la müdür :hahaha:
forever la işte hızlı yazarken nereye bastıgımı bilememişim:D m serisi nere typer nere ekeray ni yiyip ne içeyim:)
bmw arkadaşalr , yaralı stayla eray ın gazına gelmeyin karıştırıacak ortalığı yine :)
boşverin roll ü falan. ben sizin yerinizde olsam 285 le giderken koltuguma kurulur içeçcek bişiler hazırlardım kendime reftişembırımla :)
Eray Yümsel
13-05-2010, 13:01
bmw arkadaşalr , yaralı stayla eray ın gazına gelmeyin karıştırıacak ortalığı yine :)
boşverin roll ü falan. ben sizin yerinizde olsam 285 le giderken koltuguma kurulur içeçcek bişiler hazırlardım kendime reftişembırımla :)
aeuheuahuauhaha :hehe:
PPR engineering
13-05-2010, 13:15
100-200km stock 335i
yolun sonu viraj oldugu için basmadı daha tırsak arkadaş :D ümraniye altunizade yolu
maşALLAH güzel hızlanıyo...en iisi viraj gördünmü az trafik gördünmü riske atmamak kendini...eray gibi çıkarız heralde diyip viraja girmemekte fayda var puhahaha:D:D
benim gibi e30 fanatiği birisini sevindirdiğiniz için teşekkürler :D
maşallah iyi yürümüş e30 turbo : ) benim e36 ile deneyelim geçebilir benide :D
_muhaRRem
13-05-2010, 13:40
beni bu güne kadar ne cabrio m3 arkasına aldı nede coupe .en yakın KAN88le gittim ondada birbirimize tutunduk.Buraya kimsenin bilmediği 2 tane m3 videosudaha eklerdm ama söz verdim eklemiyorum. en yakın eczacı murat abiyle kan88 le gittim ,dierleri minimum 5 boy geçtim.. varmı ötesi ..bende SKN varken geçiodm.. stock egzostsuz m5 de istedim eraydan denemek için getirmedi..İlla chipli egzostlu var dedi ne yapalım.Getirseydi onunlada denicektim geçerim geçilirim bilemem..Ben zamanında cupraları geçiyordum bütün cupralarıda bi gece çağırdım gelmedi.He şimdi hızlandı cupralar falan bilemem..Ben sattığımda cupra geçiyordum ama :) Sonuç olarak m3 e geçilmedim daha çok geçtim.Varmı beni geçen m3 zamanında koyun izleyeyim.. KAN88 koyarsanız kafa kafaya gittiğimizi ıspatlayan bir sürü video eklerm başka varsa koyun.
Bursaya sattığımda ayarlarını kısarak yollamıştık. istanbula geldiğinde tekrar kullandım SKN yi minimum 6-7 boy yavaşlamış.Burada bi video var ben denemedim sattığım arkadaş denemiş Bursada,vites geçişleri bile hızlı değil. vtec altı basıyorlar hemde
http://www.streetfire.net/video/skn-typer-vs-335i_743452.htm
cembozbey
13-05-2010, 14:04
bende typara gecilmedim hebsi arkamda kaldı varsa ekleyin
ecz_murat
13-05-2010, 14:06
akşama ecz murat ın m3 le deneme olcak 335 le. Skn en hızlı zamanında o m3 le kafa kafaya gitti bakalım 335 le m3 nasıl olcak :)
yanlış değerlendirme olmasın diye hatırlatmak isterim!!!
Arabam stoc ve yanımda abimle denemiştim skn ile.
şuan arabam o zamana göre 2-3 boy daha iyi ona göre hesap yapalım.
Hıı... O zaman lastiklerim %20 aşınmıştı şimdi %60 larda gibi :d:d
demedi demeyin yani:d
Alicanrs
13-05-2010, 14:07
yanında olabilirim :P:P benden tam destek murat abi :)
_muhaRRem
13-05-2010, 14:09
yanlış değerlendirme olmasın diye hatırlatmak isterim!!!
Arabam stoc ve yanımda abimle denemiştim skn ile.
şuan arabam o zamana göre 2-3 boy daha iyi ona göre hesap yapalım.
Hıı... O zaman lastiklerim %20 aşınmıştı şimdi %60 larda gibi :d:d
demedi demeyin yani:d
abi sen tek kişiydin ..yalnış hatırlıyor olabilirsin
seni dilbilgisi dersinden geçiren hocanın ... adı ne :)
BMK TypeR
13-05-2010, 14:11
hepsı derken kactane typer denedın, benım 7yakın vıdeom var m3 le vıdeo koy ızleyelım su typerları, yada bı denemen oldu ayarsız sokulmemıs typer sen sökuk:D genelde 286 oyle gecıyo typerı,
megane turboyken nerdeydiniz?
Benide hiçbir 911T-gallardo-murcialago ve daha onemli veyron gecemedi varsa koyun video seyredelim :) :) :)
ecz_murat
13-05-2010, 14:19
abi sen tek kişiydin ..yalnış hatırlıyor olabilirsin
SEN OLE DİYORSAN MUHARREM OLABİLİR.
ZATEN AMACIM SKN İLE OLAN GİDİŞİM DEİL 3,35 İLE SAĞLIKLI KIYASLANMASI
AYRICA BANA GÜVENİRSENİZ TAM OLARAK HANGİ ARACIN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖLERİMDE:icon_tup:
ecz_murat
13-05-2010, 14:22
yanında olabilirim :p:p benden tam destek murat abi :)
saol kardeşim benim..
BMK TypeR
AYRICA BANA GÜVENİRSENİZ TAM OLARAK HANGİ ARACIN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖLERİMDE:icon_tup:
abı bana soyledın yazdım buraya zaten 286m3 ve 335le alakalı:)
_muhaRRem
abi sen sürekli abinle birlikte olduğun için karıştırabilio olabilirsin.ben o geceden bi kaç kişiyede sordum öyle yazdım emin olmak için..Aramızda güven sorunu olmaz, hepsi güzel bi hatıra olarak kaldı maçta 17-17 bitti zaten :) Şu anda SKN eski haline gelemez ,sonuçta senin araç güzel bi kıstas bizim için..denersen 335 le zevkli olr
Videolar bölümünde SKN nin yeni halinle 335i denemesi var. Eğer üzerinden bişi sökülmediyse, eksiği yoksa referans olur sanırım. Birde nenemin daşakları olsa bilmemkimin busu olsaları, birde "di'li geçmiş" zamanları bırakırsak... Ortda 2 adet BMW var ben denemek istiorum diyen; karşısına gene M3 çıkarılıo yürüsün die. Çok komik yaaa...
Tayyar denizinde yürücek araç bulunmuo ortaya ben denicem dendimi.
ecz_murat
13-05-2010, 14:24
abi sen sürekli abinle birlikte olduğun için karıştırabilio olabilirsin.ben o geceden bi kaç kişiyede sordum öyle yazdım emin olmak için..aramızda güven sorunu olmaz, hepsi güzel bi hatıra olarak kaldı maçta 17-17 bitti zaten :)
aynen kardeşim.... :d:d
BMK TypeR
13-05-2010, 14:26
Videolar bölümünde SKN nin yeni halinle 335i denemesi var. Eğer üzerinden bişi sökülmediyse, eksiği yoksa referans olur sanırım. Birde nenemin daşakları olsa bilmemkimin busu olsaları, birde "di'li geçmiş" zamanları bırakırsak... Ortda 2 adet BMW var ben denemek istiorum diyen; karşısına gene M3 çıkarılıo yürüsün die. Çok komik yaaa...
aracı stoksa denıyıcem hersey ustunde olcak dedıkya denıyelım dıye:D
pardon denız ıstanbuldakı sarı m3 sandım,
ecz_murat
13-05-2010, 14:30
Aslında herkes m3 ün vanos v.s gibi arızası yoksa typere geçilmeyeceği konusunda hem fikir sanırım.
Eğer bazı devir ve hızlarda typer m3'e tutunabiliyormu diye tartışılıyorsa
bence (kpro) typerin de hakkını yememek lazım reşo ağanın dedi gibi :D:D
BMK TypeR
13-05-2010, 14:32
http://www.youtube.com/watch?v=1T3VftB3lZ0&feature=player_embedded
typer dc heders, 65mm egsoz dc son susturucu sımota caı:)
m3 stok 286 06tar plaka 95000kmdeydı satıldı suan 34 koz palaka o arabayı ıstanbuldakı hangı 286m3 gecmıs:)
http://www.youtube.com/watch?v=2Wzx5H5J-kI
burdak ıvıdeoda typer eskı halıyle aynı +k-pro rbc fılan bısey yok sene 2006fılan sanırım:)
bırı 100bınde motor orjınal m3 bırıde sandık motor 20bınde m3 240lara kadar cıktık:) ben duydugum kor m3le koz m3 aynı gıdıyo dıye yanlısım mı var,
bütün typerlar korkuyoruz bmw ler den . rahatladinizmi mutlu oldunuzmu. :) herkes kendi arabası hazır olunca konuşur. şuan bildiğim kadari ile hazırlanan typer lar var bitince denermisiniz ıstanbul a gelip. bende kendi aracımı 240 la giderken ellerimi bırakıp harmandalı zeybek oynayabile cek şekilde hazırlamaya çalışıyorum :)
_muhaRRem
13-05-2010, 14:35
http://www.youtube.com/watch?v=1T3VftB3lZ0&feature=player_embedded
typer dc heders, 65mm egsoz dc son susturucu sımota caı:)
m3 stok 286 06tar plaka 95000kmdeydı satıldı suan 34 koz palaka o arabayı ıstanbuldakı hangı 286m3 gecmıs:)
http://www.youtube.com/watch?v=2Wzx5H5J-kI
burdak ıvıdeoda typer eskı halıyle aynı +k-pro rbc fılan bısey yok sene 2006fılan sanırım:)
bırı 100bınde motor orjınal m3 bırıde sandık motor 20bınde m3 240lara kadar cıktık:) ben duydugum kor m3le koz m3 aynı gıdıyo dıye yanlısım mı var,
abi KOZ u 3.vites 90 da basarak 3-5 boya yakın geçiyordum bende
BMK TypeR
13-05-2010, 14:37
abi KOZ u 3.vites 90 da basarak 3-5 boya yakın geçiyordum bende
burda dc heders sımota caı k-pro:) tabı ssr+rbc+jant olsa bayagı fark olurdu benı mduydugum bu kozla kor aynı gıdıyo 325ix kardesımızde ben kaanla korla aynı gıdıyoru mdedı hatta kozla da denemıstır:)
bütün typerlar korkuyoruz bmw ler den . rahatladinizmi mutlu oldunuzmu. :) herkes kendi arabası hazır olunca konuşur. şuan bildiğim kadari ile hazırlanan typer lar var bitince denermisiniz ıstanbul a gelip. bende kendi aracımı 240 la giderken ellerimi bırakıp harmandalı zeybek oynayabile cek şekilde hazırlamaya çalışıyorum :)
Ben sadece konuya salatalık oluncağına sonuca gidilsin diorum. Ortada ben denemek istiorum diyen varken; "ben geçmişte şöleydi" - "ben eskiden şöle yapardım-böyle uzatırdım" yazmak mantıksız. Yorum yapmanın bile bir yere kadar espirisi olur. Ortada deneme isteği var çünkü...
Gelelim Harmandalı Zeybek olayına, Alice Harikalar Diyarında filminden çok etkilenme derim, onların hepsi ŞAKA filmi :D
BMK TypeR
13-05-2010, 14:49
Ben sadece konuya salatalık oluncağına sonuca gidilsin diorum. Ortada ben denemek istiorum diyen varken; "ben geçmişte şöleydi" - "ben eskiden şöle yapardım-böyle uzatırdım" yazmak mantıksız. Yorum yapmanın bile bir yere kadar espirisi olur. Ortada deneme isteği var çünkü...
Gelelim Harmandalı Zeybek olayına, Alice Harikalar Diyarında filminden çok etkilenme derim, onların hepsi ŞAKA filmi :D
kardeş nedıyosun 2006 2007de nerdeyse butun m3lerle denedım sımdı typerımı sattım ne dıyosun onla bunla dene anlamadım denedıkleırmız ortada vıdeolu m3 sokup ıcı sokulmemıs typerı gecınce m3 oluyo:D m3 tabı daha ıyı makıne stok m3le 286lık typer bellı yere kadar yuruyo gecıyoda yanı nedır onu anlamadım kı m3 yaparsan m3 gecer typer daha ıyı yaparsın typer egcer
mesela ben m3 geçmek icin nos takan typer görmedim. ama typer geçmek icin nos takan m3 gördüm . dimi ekeray :)
hauhaua nasıl çevirdik konuyu topu attık üstümüzden :D eke aradan çıktı tayyar bmw konusuna döndü :D deneme varsa haber ver eray cam car olarak gidelim bizde nasılsa geçilecez :D
BMK TypeR
13-05-2010, 14:52
http://www.youtube.com/watch?v=mIm-ULtWzQU
http://www.youtube.com/watch?v=JCD21atytGc
burdada e46 m3 duz vıtes 18jantlı kaan medet abısını cagırmıstı, typer dc heders 65 egsoz dc son ınjen caı+k-pro
Reşit...
anlamıormuşum gibi yazıosun. Ben diorumki; biz bukadar nie yazıoruz eski kitapları karıştırıroruz. Deneme yapılsın izleyelim. Hem ben M3de yazmadım hiç, hep BMW dedim. Yani açıkcası ben 335i yi daha çok merak ediorum. Kısacası bırakalım 2000li yılların videolarını artık yeni şeyler çıksın ortaya, artık tayyarlarda daha güçlü daha rijit, bakalım şimdi bmw lerle noluo izleyelim. Ben farkındaysan tek kez geçer bile yazmadım, hep izleyelim diorum. Ama en kızdığım laf "geçmişte görüldü, daha neyine bakılcak"... Bu lafa uyuzum
_muhaRRem
13-05-2010, 14:53
mesela ben m3 geçmek icin nos takan typer görmedim. ama typer geçmek icin nos takan m3 gördüm . dimi ekeray :)
ahhh SKN ahhh :D :D
ahhh SKN ahhh :D :D
huahau SKN bendeyken nerdeydiniz dimi moruk hauhau
valla akşam deneme olursa seve seve gelmeye çalışırım bende :icon_tup:
_muhaRRem
13-05-2010, 14:56
huahau SKN bendeyken nerdeydiniz dimi moruk hauhau
valla akşam deneme olursa seve seve gelmeye çalışırım bende :icon_tup:
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın :)
BMK TypeR
13-05-2010, 14:57
Reşit...
anlamıormuşum gibi yazıosun. Ben diorumki; biz bukadar nie yazıoruz eski kitapları karıştırıroruz. Deneme yapılsın izleyelim. Hem ben M3de yazmadım hiç, hep BMW dedim. Yani açıkcası ben 335i yi daha çok merak ediorum. Kısacası bırakalım 2000li yılların videolarını artık yeni şeyler çıksın ortaya, artık tayyarlarda daha güçlü daha rijit, bakalım şimdi bmw lerle noluo izleyelim. Ben farkındaysan tek kez geçer bile yazmadım, hep izleyelim diorum. Ama en kızdığım laf "geçmişte görüldü, daha neyine bakılcak"... Bu lafa uyuzum
stok m3le benım typerım olsun stok m3 gecırtmem aracımı 2+2=4 vıdeolarıda ızle ben denıdım kendı arabam hepsı m3 denedıklerım gecmıste e46 m3 e36 286 m3 farklımıydı yada typerlar typerlara daha cok parca cıktı ssr heders geldı toda heders rbc manıfoltlar fılan daha cok gelıstırdıler, hyır benı m3 gectıgıde oldu, gecmıse bakmıyoruz, bana desen m3 mu typermı m3 derım:D ama typerda 2.0da cok cok basarlı sti denedık carera 4s denedık m3lerle denedık kotu bı araba degıl cok başarılı
ya bırakın bu işleri m3 var m3 var :hehe: vanosu bozuktur onların :hehe:
_muhaRRem
13-05-2010, 14:59
hee valla bende m3 alırım.. banada bi m3 :)
Baba kötü demek mümkünmü tayyara, tabiki değil. Hatta çok başarılı hem fikirim. Zaten ben herzaman sölüorum yüklü (hatta 250 hp civarı ve üzeri) her tayyar stok M3 üde 230 lara kadar geçebilir (hp ye göre bu hız aralığı yukarıda gelir). Ancak bunları tartışmanın ne alemi var?? full yüklü 106nın M3 geçebildiği bir dünyada biz neyi tartışıoz??
Bıkmıcakmıyız yüklü arabayla stok araç kıyaslamaktan...
http://www.streetfire.net/video/ctr-23-vs-m3_739690.htm
ctr typerın böyle bi videosu var 3-5 ay önce çekmiştik.. 210-220 km civarı..
ctr, kpro,filtre,egsoz
BMK TypeR
13-05-2010, 15:02
m3 var m3 tabı ona katılıyorum, 60-240 cok cok ıyı bı e46 m3, 250hp typerla kafa kafaya gıder typer stg1 egznatı kfılan 260hplerde olursa 240kadar 1-2boy onde olur sonra yıne gecılır:D typer stg2 olur 270hplerde typer 250 260gıbı yene gecılır:D typer stg3 olur k24 330hplerde stok m3 ıcınden dısından gecer plakada okutmaz, m3 yapılırsa ne olur Allah kerım,
hee valla bende m3 alırım.. banada bi m3 :)
Bende coopeR S le m3 leri geçiyordum diye yazıyım bana odaklanın :D :D
m3 var m3 tabı ona katılıyorum, 60-240 cok cok ıyı bı e46 m3, 250hp typerla kafa kafaya gıder typer stg1 egznatı kfılan 260hplerde olursa 240kadar 1-2boy onde olur sonra yıne gecılır:D typer stg2 olur 270hplerde typer 250 260gıbı yene gecılır:D typer stg3 olur k24 330hplerde stok m3 ıcınden dısından gecer plakada okutmaz, m3 yapılırsa ne olur Allah kerım,
yaw canııı yirim ne güzel yazıyon :D
varmı akşama bi olay şimdi :D
Ludacris
13-05-2010, 15:03
kanksh bana vanoşu sağlam m3 göstersene :D bizdekide bozuk sağlam olsa 3 e kadar sara sara gidebilirmiyiz yolu tutmuyor dandik şey :hehe:
kanksh bana vanoşu sağlam m3 göstersene :D bizdekide bozuk sağlam olsa 3 e kadar sara sara gidebilirmiyiz yolu tutmuyor dandik şey :hehe:
Seninde replikan çıktı Budacris :D
moruk sabah bi konuda BudaCris diye bir nick gördüm dedim noluyo sen değilmişsin :D
http://www.streetfire.net/video/ctr-23-vs-m3_739690.htm
ctr typerın böyle bi videosu var 3-5 ay önce çekmiştik.. 210-220 km civarı..
ctr, kpro,filtre,egsoz
fark nekadar tuncer?
210-220 civarı
ecz_murat
13-05-2010, 15:07
vanostandır vanostan:D:D:D
1 boy olsun benım olsun :D
kim dıştan gidio, vede dıştan gitmek ne kadar fark ettirir reşo ağanın bi yazısı vardı bunla alakalı ;)
BMK TypeR
13-05-2010, 15:08
aksam murat abıyı arıyıcam musaıt olursa gelmeye calıscak, yenı bebegı oldu cunku, cıkamaya bılır ama gelebılırse gelcek, telefonlaşırız,
ecz_murat
13-05-2010, 15:09
akşam tamammı reşo ağa::rolleyes:
tamam haberleşiriz o zaman
Murat abim tekrardan hayırlı olsun diyelim Allah analı babalı büyütsün ;)
kim dıştan gidio, vede dıştan gitmek ne kadar fark ettirir reşo ağanın bi yazısı vardı bunla alakalı ;)
abi sonradan tekrar denediler galiba gene boyle oluyo fark düzlüktede.
BMK TypeR
13-05-2010, 15:10
vanostandır vanostan:D:D:D
bugune kadar e46 m3 en saglıklı cem 2005cs cas palaka gordum oda 80kg hafıletılmıs komple egsoz tsi beyın ıntaklı halı(benı gectı 200kadar 3boy), orhanın e46 jul m3 stok oldugu zaman km 15000lerdeyken cok hızlıydı bıde murat abının m3 cok başarılı,
ecz_murat
aksam murat abıyı arıyıcam musaıt olursa gelmeye calıscak, yenı bebegı oldu cunku, cıkamaya bılır ama gelebılırse gelcek, telefonlaşırız,
olm.kısaca hatundan izin alabilirse desene:D:D:D
ya cidden şuanda sıkı yürüyen bi tayyar var mı ? buralarda oda gelse
Ludacris
Seninde replikan çıktı Budacris :D
Kry gtr35 sorma şifremi, aklım idrak seviyeliri düşük iken değiştirdimi, hadıtlamak zor oldu şaşe numarasını :D
moruk sabah bi konuda BudaCris diye bir nick gördüm dedim noluyo sen değilmişsin :D
benim o ben :D yönetici arkdaşlara msn ve siteden kelepçe yaptım, help dedim dönen olmayınca, mevlana oldum Buda oldum Dumur oldum ama yine Tech'te oldum sizlerle oldum...
yüklü wrx m3 ü geçiyor ? bu durumda 206cc mi daha cabuk üstünü açar yoksa astra tt mı :beuj:
BMK TypeR
13-05-2010, 15:11
olm.kısaca hatundan izin alabilirse desene:D:D:D
abı senı ezmek ıstemedım:D:D
260a kadar gecılmeyıp sonra gecılen typerada kımse laf etmez dımı :)
moruk getir şu arabanı artık çok fena rezil edecem seni bagajdan girip kaputtan çıkacam :hehe:
kankacım az sabır ;) ROL typer comıng soon:heyoo:
ecz_murat
13-05-2010, 15:12
öper alnına koyar ne diyosun
BMK TypeR
13-05-2010, 15:12
fb typer stok motor cıkıcak 10gune rbclı dc hederslı fılan,
u typer ssr heders takıldı rbc sıparıs verıldı oda ıyı olcak
k-prolu sadece vtc 26 gordugum cok guzel gıdıyo
bıde kadır abının araba ıstanbulda dc hedersyerıne ssr alcak sahıbı toda n2 egzantıklı oda gayet ıyı yuruyucektır,
ızmıtte toda a3 egznatık var bırıde alıp takmıyo ep3 alsam hederstan once onu alıırm:D
SekoLive
13-05-2010, 15:13
kankacım az sabır ;) ROL typer comıng soon:heyoo:
rol çok güzel duruyordu ... maşallah kim aldıysa.
rol çok güzel duruyordu ... maşallah kim aldıysa.
Tuna aldı EDS yı satıp ;) headers beklıyoruz sonrasında yuro ayarlıycak rollerde ızlıycez :)
Tuna aldı EDS yı satıp ;) headers beklıyoruz sonrasında yuro ayarlıycak rollerde ızlıycez :)
hadiii hayırlısı olsun hacı :icon_tup:
hadiii hayırlısı olsun hacı :icon_tup:
mustu senı caı hdr egzozlu halımde geccem rahat ol :D en stock typer olarak takılcaz bu sezon yapcak bısı yok :D
BMK TypeR
13-05-2010, 15:17
bıde tabı hpf m3 var:))) alayına ısyan yapcak japonların
_muhaRRem
13-05-2010, 15:19
iyikide murat abinin m3 üle denemişim ya :D
BMK TypeR
13-05-2010, 15:19
mustu senı caı hdr egzozlu halımde geccem rahat ol :D en stock typer olarak takılcaz bu sezon yapcak bısı yok :D
kanka sana 2 vıtes usten basıcam cuprayla söz:D
ben bı ust vıtes basmıyımda kanka ;)
BMK TypeR
13-05-2010, 15:21
senın ısın bellı olmaz ozaman ılk sene yakalayalım senı:D:D
ya biriniz 6 da basmaya kalkarsa ne olacak :hahaha:
hauhau yannız hacı bak vtec altı basmam bende 3500 de vtec açıyo anca orda basarım :hehe:
senın ısın bellı olmaz ozaman ılk sene yakalayalım senı:D:D
ahahahaa az cok tanımıssın kanka :D
hauhau yannız hacı bak vtec altı basmam bende 3500 de vtec açıyo anca orda basarım :hehe:
ıstedıgın zaman ve yerde:cool:
zuahahahaha :D
BMK TypeR
13-05-2010, 15:25
ben senle basıcam soz 3500de bende vtec yok:D:D
ıstedıgın zaman ve yerde:cool:
zuahahahaha :D
ben senle basıcam soz 3500de bende vtec yok:D:D
hauahua olurr her türlü :D sen çuprayı getiriyonmu bakim akşama :D
BMK TypeR
13-05-2010, 15:29
hauahua olurr her türlü :D sen çuprayı getiriyonmu bakim akşama :D
araba bıttı:D:D forge ıntercoll, forge wasgete, forge dv, ınjen caı, kmd pompa kmd cam follower, ngk bkr7 bujı:D:D sıbob yaylarıda yenı versyonla degıstırdık,sebo 76mm duz boru krom gredyy 80mm son:D yazılım kaldı bıtek heran cıkabılır 30dk ısı kaldı
PPR engineering
13-05-2010, 15:32
puhahah geberdim gülmkten yazamıyorum:D
araba bıttı:D:D forge ıntercoll, forge wasgete, forge dv, ınjen caı, kmd pompa kmd cam follower, ngk bkr7 bujı:D:D sıbob yaylarıda yenı versyonla degıstırdık,sebo 76mm duz boru krom gredyy 80mm son:D yazılım kaldı bıtek heran cıkabılır 30dk ısı kaldı
hauhau ayarsızsa gel bi deneyelim ayardan sonra tekrar deneriz :p bulursan tabi :hehe:
Eray Yümsel
13-05-2010, 15:37
akşama full hd çekimler geliyo :hehe: muştucum basınç aç yoksa bunları takip edemeyiz 2 ayı yan yana gelcez :D uhaeuheau
BudaCris
13-05-2010, 15:38
hauhau ayarsızsa gel bi deneyelim ayardan sonra tekrar deneriz :p bulursan tabi :hehe:
seninkinin sanki sabit bi ayarı var senden beter.:allaalla:
:cokgreen:
BMK TypeR
13-05-2010, 15:38
yazılımdan sonra arıyıcam senı:D
Eray Yümsel
13-05-2010, 15:43
akşama s3 te geliyooo yokmu arayada bi turbo typer atsak :D plakasının baş harfi JAD :D
dragon07
13-05-2010, 15:51
ne yani tolga abiyede mi gider :D :D:D
akşama full hd çekimler geliyo :hehe: muştucum basınç aç yoksa bunları takip edemeyiz 2 ayı yan yana gelcez :D uhaeuheau
moruk o zor ya açınca 1,2-1,3 ten aşşa açılmıyo ki enjektör yetmiyo zaten kapatıncada direk 0,5 :D
yazılımdan sonra arıyıcam senı:D
her zaman beklerik :icon_tup:
cembozbey
13-05-2010, 15:52
ne yani tolga abiyede mi gider :D :D:D
anammmmmmm :D
camda çükeride bekliyoruz :D
vay ekeray hsonu deneyelim . s3 den korkan emo olsun :) . haftasonu deneyelim . sorunlar halloldumu artık rahatca 1.9 basabileceksiniz dimi metanol lü :)
sword muratıda bekliyoruz akşama :D :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 16:17
vay ekeray hsonu deneyelim . s3 den korkan emo olsun :) . haftasonu deneyelim . sorunlar halloldumu artık rahatca 1.9 basabileceksiniz dimi metanol lü :)
1.9 mu oda ne abi :hehe: direk 2.1 2.2 :D:D
yok ya 1.5 1.6 falan basıyo su anda map sensor 1.5luk değişince anca 2+ ölesine deneriz diye dedim methanol hep vardı ztn :D hafta sonu inş kısmet :D
ba typer enes in telini verin bana :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 16:31
kpro takcaksanız vermem :D
kpro takcaksanız vermem :D
olum adam 50 kg pilot arıyo kendine :D
Ludacris
13-05-2010, 16:37
bu cengiz öldümü yaHu esikibin alacam diyordu oda gelsin :D
eray ben birazdan çıkacam şirketten akşam ne olacaksa beni ara haber ver çokta geç olmazsa sevinirim ***** sabah 7 de kalkıoruz :D :D
Eray Yümsel
13-05-2010, 16:40
sen erkenden gel demleniriz biraz :D:D:D
hauhau moruk perşembe gecesi tövbe içmem ;)
hem roll öncesi mübarek gün ters tepki yapar bide :D hem trafik vs vs saat 8-9 gibi çıkarım evden en geç :)