Orijinalini görmek için tıklayınız : ep3 type-r vs golf v gtı
yusufaltintepe
13-05-2010, 20:40
Arkadaşlar siz olsanız 2005 model civarı ep3 mü alınırdınız yoksa 2008 civarı golf v gtı mı alırdınız... aslında benim gönlüm ep3 ten yana ama golf v gtı da aklımın bir köşesini kurcalıyor özellikle donanımı yüzünden :beuj: siz olsanız hangisini ve neden alırdınız sebeblerinide yazarsanız çok sevinirim :icon_tup:
mertacar
13-05-2010, 20:43
mk5 gti tercih ederdim.
yusufaltintepe
13-05-2010, 20:50
sebebi nedir peki
Ludacris
13-05-2010, 20:53
konfor+kalite=alman=gti
yusufaltintepe
13-05-2010, 20:55
güzel denklem işte sırf buı yüzden gtı aklımı kurcalıyor ama bir taraftada atmosferik k20 var ;)
DogukanB
13-05-2010, 20:56
golf kasa olarak daha güzel. konfor olarak da bi adım önde. içi felan da daha dolu, güzel. ama sportiflik olarak ruh eksik bence. hardcore yüklenmediği sürece gazlanacak araba olarak değil de, rahat ederek gezeceğin bi araba.
kısaca Ep3 typer alırdım :)
Golf daha geleneksel bir otomobil. Hala mk1 den esintiler tasir dikkat ederseniz.
Ayrica sinifinin da maestrosudur, kim ne derse desin gti sinifinin yaraticisidir, fabrikasyon halde sinifinin en yavasi olsa bile, bana gore sinifinin her daim en iyisidir. ;)
Bunun yaninda donanim, kalite, gunluk kullanima uygunluk, fonksiyonellik gibi konularda daha basarili.
Amac sadece gazlamaksa belki type-r daha uygundur fakat, ufak butcelerle gti daha hizli olabilir. Motorun toleranslari ortada, ayni motora sahip cupralardan alinan gucler ortada. Lineer tork bandi da gunluk kullanim icin gti yi daha uygun hale getiriyor type-r in aksine.
Ben gti secerdim bu sartlarda.
...hardcore yüklenmediği sürece gazlanacak araba olarak değil de...
Ben sana pek katılmıyorum bu konuda. Zira arkadaşımda var 200hp turbo DSG şanzumanlı. Geçen suprchips yaptırdı ve şu anda dyno olarak 260hp gücü var arabanın. Daha egzoz yok kat iptal değil son susturucu orjinal filtre yok CAI yok. Hiçbişey yok.
Hardcore yüklemeden de o arabayı çok iyi yürütürsün ;) Bu kadar peşin hükümlü olmamakta fayda var. Ne de olsa araba turbo.
gazlama yoksa GTİ varsa TYPE-R
GTI kesinlikle.
Donanım, konfor ve kalite olarak zaten tartısılmaz...
Performans konusunda da eksigi yok fazlası var bence, sadece Türkiye'de pek fazla modifiye edilmedigi icin insanlar önyargılı yaklasıyor. Sonuc olarak Cupralara bakınca neler olabilecegi az cok ortada ;)
Bu arada EP3 su an kullandıgın civicten inince bile donanım ve konfor olarak cok sıradan gelebilir, bunu da düsünmekte fayda var. Sonucta 7 24 gazlamayacaksın :)
İkiside gerçekten çok özel otomobiller.Ama hot hatch olmaları dışında pek ortak yönleri yok gibi..Amaç gece rollinglerse type-r,binilecekse tabiki gti..Sonuçta şehir içinde alt deviri güçlü araç her zaman daha keyifli olacaktır.Donanım lüks,teknoloji,konfor vs gibi konularda gti çook üstün bir araç type-r'dan.
yusufaltintepe
13-05-2010, 21:22
gazlama gibi bir niyetim yok arkadaşlar ama yeri geldiğinde gazlanacak tabi @dragger abinin dediği gibi şuan kullandığım fk2 donanm olarak gerçekten çok iyi zaten bu rahatlığa alıştığım için gtı kafama karıştırıyor
dsg nın tork lımıtoru var 280 nm de sınırlı kalıo. o yuzden chıplenırken manuel kadar guclu deıl
yusufaltintepe
13-05-2010, 21:30
gtı olursa zaten kesinlikle manuel olacak çünkü dsg den çok şikayet duydum
ocean0636
13-05-2010, 21:35
K20-rrrrrrr ;)
DogukanB
13-05-2010, 21:36
BoraRS; yanlış anladın, ben yürümez demedim. Daha ucuz maliyetle daha yüksek güçler alınacağı gti' dan aşikar. Ama typerın vereceği zevki vermez demek istedim;)
aslında çoğu kişide söylemiş konfor, donanım vs..vs.. golf daha üstün ama ben arabada ruh ararım. golfde ruh yokmu? var tabikide turbolu 200hp . ama type-r atmosferik 200hp .. zaten turboladıktan sonra yürümeyen araba yok :)
Zaten güncel hondalardan inip ep3 type-r a binersen bildiğin attan inip eşeğe binmiş gibi hissedersin :) Ki gazlamayla pek işim yok diyosun fn2 type-r veya golf gti derim o zaman..
Maxiboost
13-05-2010, 21:55
Golflerin o tak tuk amortisor sistemini cekecegime tayyar alirim daha iyi. Cok gicik bi durum ya
hasan salar
13-05-2010, 22:16
bencede gtı ama fn2 dersen baya düşündürücü nede olsa yeni yüz her zaman avantaj.
Alicanrs
13-05-2010, 23:05
ep3 ( bence ) JAPON
mad_max1978
13-05-2010, 23:11
kesinlikle type r
Fatih Kavak
13-05-2010, 23:32
Sadece sesi için bile alınır Type R :icon_tup:
Cimmeria
13-05-2010, 23:37
Arada ciddi fiyat farkı yok mu? Fiyatları yakın olsa bence gti fazla gazlamayacak biri için süper bir araba
_muhaRRem
13-05-2010, 23:37
ep3 al ondan sonra golf al derim ... typeR tadı ayrı
gsi_club
14-05-2010, 00:26
senin için ideal araç golf gti dir söylediklerinden o anlasiliyor.
MERTECE54
14-05-2010, 00:32
senin için ideal araç golf gti dir söylediklerinden o anlasiliyor.
aynen gazlamayı ılk plana koymayan bırı ıcın uygun degıl honda
kesinlikle gtı konfor -kalite-güvenlik yapılıncada çok sıkı olur bence şu an tr de çok ciddi uğraşan az sayıda insan var ben bi vw e para harcamak istiyorum açıkçası
2.0tfsi cupra R alirdim :) hem tasarimi daha hos hem daha cok tune edilmis ornekler var TR'de hemde 40hp fazlasi var :) fiyat olarakta cupralar daha uygundur diye tahmin ediyorum
Benim tercihim Golf olurdu, Dou da ozetlemis zaten sebebini. Ancak butce el verirse tabi fiyati ne olacak bilmiyorum ama yeni cikacak olan Polo GTI dusunebilirsin. Tabi dedigim gibi fiyat hakkinda bilgim yok o acidan boyle diyorum. Cupra demisler de Golfteki orjinallik yok Leon'da, 1.6 102 HPlerle gorunus acisindan farkin olmaz. Neredeyse tum leonlar FR/Cupra kit takip dolasiyor :) Ayrica Seat bir kere daha ic mekan isciligi ve kalitesi olarak VW'den geride kaliyor (benim gorusum). Arada 40 HP fark olabilir ancak MK5 GTI ile gidisi arasinda nerdeyse fark yok gibi. Honda, gazlamayi on planda tutmayan birisi icin Volkswagen ile karsilastirmaya degecek bir marka degil bence. Diger sekilde de degil bence ama.
http://www.vwvortex.com/artman/uploads/028__scaled_600_001.jpg
http://image.sportcompactcarweb.com/f/8820556/0205_06zoom+2002_CIVIC_TYPE_R+Front_Dashboard_View .jpg ....
dsg nın tork lımıtoru var 280 nm de sınırlı kalıo. o yuzden chıplenırken manuel kadar guclu deıl
HPA Motorsport kaldırmıştı o limitörü, ancak ne kadar sağlıklı olur araç açısından bilemem.
_muhaRRem
14-05-2010, 02:08
kesinlikle gtı konfor -kalite-güvenlik yapılıncada çok sıkı olur bence şu an tr de çok ciddi uğraşan az sayıda insan var ben bi vw e para harcamak istiyorum açıkçası
B.Aktepe gibi bi mühendis bulabilcekmisin golf için :)
Bu gazlama olayını da çözmüş değilim,
Gazlamayacaksa niye GTI alıyor, ben anlamadım, 1.4 tsi lar var mis gibi torklu torklu?
O motorun kapasitesi unutuluyor galiba, en iyi örnek Leon'lar.
Sadece tipik vw önyargısı yüzünden ve cupra varken 2-0 yenik başlamamak için insanlar golf gti yerine cupra tercih ediyor.
Yoksa aynı motor, aynı blok, ufak değişikliklerle de olsa büyük bölümü aynı.
Ludacris
14-05-2010, 02:21
20lik dişini çoktan çıkarmış gençler olarak şu; geçerim delerim, turbolar alayına go çekerim ayaklarını bıraksakta. Konfora güvene kaliteye önem versek... gelin almancı olalım :D konfora kaliteye doyalım:cokgreen:
ERkut 205
14-05-2010, 08:13
Atmosferik olsaydı golf derdim.
Ama ciddi de bir fiyat farkı var. ep3 typer en mantıklısı.
ersin_srndg
14-05-2010, 08:16
ep3 derim.yolcu koltugunda gitmek bile ayrı bi zevkli.
yusufaltintepe
14-05-2010, 08:18
yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkürler kafamda yavaş yavaş bazı şeyler şekillenmeye başladı zaten şuan kullandığım araç hala satılık yakın zamandada satılır type-r gerçekten beni donanım olarak üzecek orası kesin gtı ise donanım ve rahatlık olarak üzmeyeceği belli
Golf GTI alır bir güzel modlar konforlu konforlu binerdim:icon_tup:
fsunnetci
14-05-2010, 08:35
EP3 te donanım arıyorsan zaten hiç EP3 seçeneği ile meşgul olma direk Golf GTI al çünkü EP3 bincek adam komfor için binmiyor o arabaya binende zaten arabasına pasta cila attırmaktan öteye gitmiyorlar...Golf GTI motorunu DSG şanzımanı ile 260hp yapan arkadaşın araba ile Stock bir EP3 kasa Typer'ı yürüttüğün zmn 200hp olan EP3'ün kendinden 60hp daha güçlü olan GTI motoru ile aynı gittiğini görürsün...Kategorileri farklı araçlar bence ikisininde birbirinden üstün tarafları var..Amaç Motor gücü ise bence EP3 derim ama güç ve konfor,sağlamlık dersen tabiki Golf GTI.:icon_tup:
ikisi arasında secim yapsam bende gti alırdım cok fazla gazlamadığını söylemısın fn2 ile gti ı kıyaslasan daha mantıklı olur bence hem fiyatları yakın hemde konfor olarak fn2 ep3 ten baya bi konforlu
yusufaltintepe
14-05-2010, 08:54
ya aslında ben bir tane gtı gördüm internette istanbulda araç 2008 model siyah 44900 istiyor olursa o aracı düşünüyorum zaten diğer gtı lara benimde gücüm yetmez bahsettiğim araçta eğer bir sıkıntı varsa ep3 alıcam bütçe max 43000 tl civarı yada e46 ci serilerine bakıcam :D
GTi yerine GT düşünmez misiniz? Yeni nesil motor, ufak hacimli, yakiti sarfiyati cok daha az GTi'a gore. Fiyat olarakta uyguna bulunabilir.
GKS TypeR
14-05-2010, 09:37
ben ep3 diyorum.
yusufaltintepe
14-05-2010, 09:44
GTi yerine GT düşünmez misiniz? Yeni nesil motor, ufak hacimli, yakiti sarfiyati cok daha az GTi'a gore. Fiyat olarakta uyguna bulunabilir.
aslında 1.4 gt lerede baktım fiyat olarak beni üzecek cinsten değiller 170 hp 1.4tsı da ne kadar performanslı olur acaba bilgisi olan varmı
Yazdıklarınızdan Golf daha mantıklı geliyor. Hem konfor olarak hem de motor gücü olarak sizi yeterince mutlu edebilir. Manuel alacağınızı da belirtmişsiniz zaten çok daha tadını çıkartırsınız otomobilinizin. Donanım olarak falan "Type-R" dan bir şey beklemeyin çünkü zaten "Racing" üzerine üretilmiş bir otomobilden konsolda kocaman bir ekran bekleyemezsiniz. O vitesin yerinde ekran-cd changer zart zurt yoksa kullananlar nedenini biliyor :)
aslında 1.4 gt lerede baktım fiyat olarak beni üzecek cinsten değiller 170 hp 1.4tsı da ne kadar performanslı olur acaba bilgisi olan varmı
videolar kısmında aratın ankaradan bi golf gt var iyi gittiği söyleniyor:D
Alicanrs
14-05-2010, 16:16
ANAKRADAKİ KIRMIZIYIMI DİOSN SENİN OLAN GİTMEYEN :p:p :d:d ROKET GİBİ GİDEN :d
hee ya kırmızı bi tane var onu diyorum:D:D
typeRace
06-06-2010, 16:18
sabah akşam gazlanmıcaksa Gti derim.. Donanım vs saymıyorum type-r da birçoğu yok..
Gti günlük kullanımada uygun ama extra günlük kullanılıcak bir araç varsa type-r olabilir aksi halde eziyet e dönüşebiliyor şehir içi kulllanım..
temizi varsa ep3 alırdım.sebebi atmosferik olması
GTI.Daha sağlam daha konforlu daha class doldurdun mu daha iyi ve sağlıklı yürür vs vs.
Donanım olarak ep3 ile karşılaştırılamaz bile
Ben kesinlikle GOLF derim
Boost Up
06-06-2010, 16:25
Gti bi kere, her ne olursa olsun çok daha yakışıklı bir araç. Donanım olarak kat kat üstün, güvenli, Type-R dan çokta altta kalır bir yanıda yok:).
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-mugen-type-r-1/detay
ep3 istersen bi bak derim ;) hazır gazlamalık :D:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2003-model-golf-r32/detay
bu da bir secenek :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2003-model-golf-r32/detay
bu da bir secenek :D
amaan onu diğerleri ile kıyaslamayalım allah gunah yazar :D:D:D vergi dezavantajı çok :(
bencede golf v GTi çünkü temizini bulabilmek çok daha kolay.sahibinden de rastgele baktığın bir GTi bile diri durumda. ama aynı şey ep3 typeR için geçerli değil. birçoğu yorgun araçların.fn2 desen eyvallah. donanımıda daha iyi ep3'e göre fn2'nin.ama GTi bence donanım sorunsuzluk şehiriçi gündelik kullanım olsun ep3'e göre daha ağır basıyor benim kafamda.ayrıca çok yakın bir abimde vardı golfGTi sıkıştırmadan kullanınca ş.içi 100km/11lt. gibi bi rakamdı.
amaan onu diğerleri ile kıyaslamayalım allah gunah yazar :D:D:D vergi dezavantajı çok :(
3 milyarcık yıllık :cool:
3 milyarcık yıllık :cool:
3000 vergı verecegıme ep3 ile 7-8000 km yol yaparım ben :D:D
Onur typer
06-06-2010, 17:54
kesınlıkle ep3
ep3 e geeeel :D:D http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=55932
Tercihler,beğeniler, beklentiler belirleyicidir...
Ben Type-R tercih ederim...
BlackEmperor
06-06-2010, 18:10
Golf GTI daha ağır bastı nedense
Ben Olsam ep3 aLırdım Şahsen.Sevdiğim için sadece pek bilgim yok.Duruşu yeter.
.::EmrE::.
06-06-2010, 23:06
Gazlama yoksa GTi yorumlarına hiç katılmıyorum. Ep3 hala ilah sanılıyor kategoride nedense. İkisi de aynı güce sahip araçlar,kaldı ki GTİ turbo.Ben bile stock Ep3 ile rahatça yürüyebiliyorum , 2.0 Golf GTi çok daha iyisini yapacaktır.Performansı kesinlikle tatmin eder,hele ki DSG olursa daha da güzel bence.
YÜklenmeye de açık bir otomobil, Alman , kalite,konfor ve performans hepsi bir araçta..
Kesinlikle GTi derim ben.
Gazlama yoksa GTi yorumlarına hiç katılmıyorum. Ep3 hala ilah sanılıyor kategoride nedense. İkisi de aynı güce sahip araçlar,kaldı ki GTİ turbo.Ben bile stock Ep3 ile rahatça yürüyebiliyorum , 2.0 Golf GTi çok daha iyisini yapacaktır.Performansı kesinlikle tatmin eder,hele ki DSG olursa daha da güzel bence.
YÜklenmeye de açık bir otomobil, Alman , kalite,konfor ve performans hepsi bir araçta..
DSG güzel bir şey de manuelin tadı daha bir farklı değil mi :D
DSG güzel bir şey de manuelin tadı daha bir farklı değil mi :D
Pistte evet hiç bir otomatik şanzıman manuel kadar başarılı olamaz
Ama rollde dsg işe yarar diye düşünüyorum
bu konuda golf ü tercih ederdim kesin typerdada fn2 olsa daha ii olurdu ama
gerçi fn2 de olsa golf ü seçerdim ne bilim bi karizması ağırlığı var
ama cupramı desen fn2 yi seçerim mesela
Pistte evet hiç bir otomatik şanzıman manuel kadar başarılı olamaz
Ama rollde dsg işe yarar diye düşünüyorum
Hepsini geçin yarış falan filan :D Ne bileyim bana göre hala ne kadar çok elektronik o kadar hissizlik..
Tuning055
06-06-2010, 23:34
fazla gazlamıcam dedin için gti;) alman kalitesi sonucta..
yusufaltintepe
06-06-2010, 23:37
ep3 e geeeel :D:D http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=55932
faruk anlaşalımmı diyosun yani :D
Bir arkadaşım vti,ep3 typer ve son olarak s2000 sahibi onun lafı aklıma geldi benim en lüksüm araçlarımda sadece AC tuşu oldu başka konfor donanım hiç biri yoktu :)
Bir arkadaşım vti,ep3 typer ve son olarak s2000 sahibi onun lafı aklıma geldi benim en lüksüm araçlarımda sadece AC tuşu oldu başka konfor donanım hiç biri yoktu :)
:D Honda'yı bu yüzden seviyorum benim sökeceklerimi önceden hallediyor sağolsun :p
Otomobilden beklediğin zevki alamıyorsan o donanımlarin hiç birinin anlamı olmaz. Beklentin donanımsa o zevki de diğerleri vermez :)
faruk anlaşalımmı diyosun yani :D
abicim walla kardeş tavsiyesi sorunsuz hazır makina ;) buram buram kalite kokuyor gel denemesi bedava:)
Cimmeria
07-06-2010, 08:51
aradaki 10 milyarlık farkı vericekseniz bende gti derdim :)
fiyat performans ve konulan parçalara güç alma konusunda ep3 hala ilah :)
ep3 alıp 10 milyar farkı turboya harcasam gtidan çok çok daha hızlı bir aracım olur performans için.
donanım konfor vs ıstıorsan nıe gtı alıoruz kı aynı donanımda olan 1.6 bı araba alınır beklentı buysa.artık herkes turboya dondu,sadece type r atmosferık kaldı.atmosferııgın keyfı baska hot hatch den cıkmaz :)
aradaki 10 milyarlık farkı vericekseniz bende gti derdim :)
fiyat performans ve konulan parçalara güç alma konusunda ep3 hala ilah :)
ep3 alıp 10 milyar farkı turboya harcasam gtidan çok çok daha hızlı bir aracım olur performans için.
öyle bakacak olursanız 106 alın, kalan parayla yükleyin, hepsini geçin
herşey geçmek geçilmek değil, en azından herkes bizler gibi herşeyi roll-drag olarak görmüyor, hothatch sınıfı müşterileri bile :)
adam gazlayacağı arabada, otomatik klima, otm vites gibi donanımlarda istiyor
zevk tabi kişiye kalmış
Cimmeria
08-06-2010, 08:50
sadece gazlamak olarak bakmıyoruz zaten, ama arada sanki fiyat farkı yokmuş gibi ep3 alabildiğin paraya golf gti alabiliyormuşsun gibi yazılıyor onu belirtmek istedim :)
arada en az 10 milyar fark var, o donanım farkına değermi diye düşünmek lazım, ama yakın fiyatlarda olsalar ve çok gazlama derdinde değilsem gti alırdım bende. fakat şu anki fiyat performans oranına bakınca ep3 daha cazip ve daha adrenalinli bence
Type-R alırsan roll aracın olur,
üste 8 10 milyar daha koyar GTI alırsan araban olur.. :)
bek ağar yazmışsın yaw utku.. TypeR araba değil he mi? :)
clıo alırsak ne olur:)
clıo alırsak ne olur:)
2 litre olup gitmeyen küçük bi araban olur uggdu nun mantıgına göre
Tolga birazcık gidiyor yaw öyle deme :)
Ek.Civic_Spoon
08-06-2010, 11:45
gitmeyen :beuj:
clio rs içinmi söylüyorsun bu lafı tam anlamadımda :)
turbolarsan murat 124 te gidiyor biliyosun ;)
Tolga birazcık gidiyor yaw öyle deme :)
:) ben o arkadaşın mantıgıyla bakarsak demek istedim :) yoksa kimsenin arabsına lafımız yok :)
gitmeyen :beuj:
clio rs içinmi söylüyorsun bu lafı tam anlamadımda :)
turbolarsan murat 124 te gidiyor biliyosun ;)
ben murat 124 clio falan bilmem . herkes kendi arabası için konussun bana göre yavas. na iken hiç bi clio rs de geçemedi beni .
TypeR her açından RS'ten üstün bir arabadır.. ;)
Golf GTi ise bence sportif ruhu az olan ve normal Golf'ten pek farkı olmayan bir arabadır..
Arkadaşlar yurtdısında çalışıyorum ve orda kullandığım 2007 model golf 5 gti dsg aracım var. Yazılanları hepsini okumadım ama gti ları std. golf ile karıştırmayın sakın. Ben kullanırken inanılmaz zevk alıyorum gti'ı. Öyle küçümsenecek bir araç hiç değil. Type-r larda çok hoşuma gidiyor. Ama ikisi arasında alacak olsam golf ü tercih ederdim. 4 kapı olması otomatik olması vs gibi özelliklerden dolayı.
ilk veriler fn2 type-r, sonrakiler golf v gti...
hızlanma
0-80 km/h 5,1 Sek. 5,1 Sek.
0-100 km/h 7,2 Sek. 7,3 Sek.
0-120 km/h 9,7 Sek. 9,5 Sek.
0-130 km/h 11,5 Sek. 10,9 Sek.
0-160 km/h 17,6 Sek. 16,8 Sek.
0-180 km/h 23,8 Sek. 22,2 Sek.
(fabrika verileri) 0-100 km/h 6,6 Sek. 7,2 Sek.
max. hız 235 km/h 235 km/h
ara hızlanma
60-100 km/h (5. Gang) 8,8 Sek. 7,1 Sek.
80-120 km/h (5. Gang) 9,5 Sek. 7,3 Sek.
80-120 km/h (6. Gang) 12,9 Sek. 9,1 Sek.
frenler (100-0 km/h)
soğuk 38,6 m 38,6 m
sıcak 39,0 m 39,4 m
tüketim
Super Benzin/Super Plus
minimum 6,6 L/100 km 7,2 L/100 km
maximum 14,1 L/100 km 14,4 L/100 km
gürültü
100 km/h 68 dB(A) 68 dB(A)
130 km/h 72 dB(A) 73 dB(A)
160 km/h 76 dB(A) 78 dB(A)
180 km/h 77 dB(A) 80 dB(A)
Ek.Civic_Spoon
22-06-2010, 15:30
:) ben o arkadaşın mantıgıyla bakarsak demek istedim :) yoksa kimsenin arabsına lafımız yok :)
ben murat 124 clio falan bilmem . herkes kendi arabası için konussun bana göre yavas. na iken hiç bi clio rs de geçemedi beni .
şuana kadar gördüklerimizle güzel cai egzoslu sağlıklı bir rs tamamen stock typer ı rahatlıkla arkasına alır ;)
CeM öZeR
22-06-2010, 15:36
Golf her zaman golftür... Konforu kalitesi sağlamlığı tartışılmaz.Tüketim değerleri mükemmel ve önü modifiye yönünden açık bir motor. :)
8.000rpm
22-06-2010, 17:16
gerçi ep3 değil ama ;
arkadaşların sürücülük kabiliyetleri , golf'ün sürten lastiklerini de görmezden gelelim :)
http://www.streetfire.net/video/the-forum-wars-episode-7-full_2022279.htm
http://www.streetfire.net/video/the-forum-wars-episode-7-full_2022279.htm
CeM öZeR
22-06-2010, 18:07
Sürücüler amatör gibi yada kafaları güzel. :D Ayrıca Golf'ün lastiklerinin o derece sürtmesi ilginç. Bu arada Fahrenheit edition mükemmel bişey. :) Dikkatli bakınca sanırım Golfte 19 jant var o da biraz fazla kaçmış...
Ludacris
22-06-2010, 18:26
keşke lastii patlasaydı öküz..
Juggernaut
22-06-2010, 18:31
45-50 milyar GTI a verilmez bence.Bir ara 35-40 a vardı bu fiyatlara bulunursa kullanım amacına göre GTI alınabilir.Performans çok ön planda değilse Golf GT de tercih edilebilir performansı tatmin edici..Düzlük performansı olarak GTI ile aralarında dağlar olmaz.Yakıt tüketimide daha iyi.
dragon07
22-06-2010, 18:32
geçen ankara plakalı güzel bi golf5 gti gördüm kırmızı :):) golf derdim galıba ama manuel olucak :):)
Onurkk06
22-06-2010, 18:56
ben olsam çupra bakardım ikisinden de var bişeyler
bence gti turbol olmasından dolayı ep3 den daha düşük devirde max. beygire ulaşabilir
turkerrr
06-07-2010, 17:28
manuel gti alırım büyük ihtimalle kırmızı renk olur =)
Onur typer
13-07-2010, 08:31
tabıkı ep3